Hvala.bitanga_sa_otesa wrote: ↑02/01/2023 15:48iza benzinske pumpe braca mujic,u privatnoj kuci, imas njihovu sarajevsku ispostavu.
Da li je ovo: Dzemala Bijedica St 212, Sarajevo 71000, u blizini Telemach poslovnice na Stupu?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Hvala.bitanga_sa_otesa wrote: ↑02/01/2023 15:48iza benzinske pumpe braca mujic,u privatnoj kuci, imas njihovu sarajevsku ispostavu.
ne znam tacnu adresu ,ali kuca je u ulicici iza benzinske,vidi se s glavne ulice ,prije telemacha se skrene desno .kakotakonikako wrote: ↑02/01/2023 17:32Hvala.bitanga_sa_otesa wrote: ↑02/01/2023 15:48
iza benzinske pumpe braca mujic,u privatnoj kuci, imas njihovu sarajevsku ispostavu.
Da li je ovo: Dzemala Bijedica St 212, Sarajevo 71000, u blizini Telemach poslovnice na Stupu?
Hvalabitanga_sa_otesa wrote: ↑02/01/2023 17:42ne znam tacnu adresu ,ali kuca je u ulicici iza benzinske,vidi se s glavne ulice ,prije telemacha se skrene desno .kakotakonikako wrote: ↑02/01/2023 17:32
Hvala.
Prije telemaha desno pa opet prva desno (sad se vracas nazad ali sporednom iza pumpe sto bitanga kaze) i s ljeve strane prije inside eco imaju uzice svoj servis, u prizemlju je.bitanga_sa_otesa wrote: ↑02/01/2023 17:42ne znam tacnu adresu ,ali kuca je u ulicici iza benzinske,vidi se s glavne ulice ,prije telemacha se skrene desno .kakotakonikako wrote: ↑02/01/2023 17:32
Hvala.
Ova obavjest nema veze s kamerom vec s radarom koji se nalazi iza znaka u masci.
Ima i u mom autu ta lampica, to ti javlja kada je zastoj u tvojoj traci. Kamera snimi rotacije policije, vatrogasaca, putara, hitne ili kada neko upali 4 zmigavca. Ugasi se sama nakon izvjesnog vremena

Odlično primjećeno. I to je, kako sam uspio pronaći na internetu, najveći problem kod Vitare.
Ovo potvrđujem. Kupio sam auto za koje sam dan kasnije vidio da se pali lampica servisa. Objašnjenje je bilo da je u pitanju grijač. Godinu kasnije se auto počeo gasiti i sa tim sam se borio dvije godine da bi se na kraju ispostavilo da su neispravna dva releja na krugovima koji su napajali ECU. Ali, dok se došlo do dijagnoze potrošilo se i novca i vremena i živaca.