Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
Styling

#70676 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

velikonja wrote: 29/12/2022 20:20
sajber87 wrote: 29/12/2022 20:15
Evo mozes li mi reci sta je to toliko lose u smitovim amandmanima osim sto nije predvidio korupciju kod kupovine poslanika. Najveca mana po meni je ta sto nije uspio sprijeciti kupovinu poslanika na kilo. Toga da nije sve bi islo kao podmazano, osmorka bi imala 12 ili 13 sda 9 ili 10 a df 1 u klubu bosnjaka, tkz probosanske stranke 5 u klubu hrvata , 9 od 11 u klubu ostalih i 16 ili 17 od 23 u klubu srba. Razuman si pa me zanima tvoje misljenje
imas li ti dokaze o kupovini poslanika?

svi pricaju o tom, niko niti jedan dokaz da, uz izvjestaj o pocinjenom kd, proslijedi tuziteljstvu.

samo prica, kupio ovaj, kupio onaj....
Ma jok, nisu kupljeni. Oni su iz “ideoloških” razloga odlucili da iznevjere glasače i priključe se SDA. :run: Još imate obraza pričati o tome. Fakat ste dotakli dno.
Styling

#70677 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

animus wrote: 29/12/2022 20:32
skafiskafsnjak wrote: 29/12/2022 20:23 Koje kmecanje jebote .... jebeno je imati pa nemati :run:
U avataru ti slika sa ljiljanima a podržavaš izdajnike/duduke koji će ovu državu definitivno podijeliti. :-)
Posipat ces se pepelom uskoro vjeruj mi. Nije ovo naivno
Bakir vam je izdajnik. Ovo je spašavanje države dok se ima šta spasiti.
Ako je izdaja države to što SDA nije na vlasti, onda, da, izdajnici smo. Idi sad pa plači.
Styling

#70678 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

velikonja wrote: 29/12/2022 20:39
_BataZiv_0809 wrote: 29/12/2022 20:35

Jesam..

Nisam pratio ali podrzavam Vladu bez SDA
podrzavas cak i ako je protuustavna i protopravno imenovana?
gdje nestade legalizam?

ili smo za anarhiju jbg?
Pitajte svoje koalocione partnere DF koji vas otresoše k’o slinu i uđoše u vlast. :skoljka:
Styling

#70679 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

Vaya wrote: 29/12/2022 21:43
A_A_AKCIJA wrote: 29/12/2022 21:40

Pa genije, bio je i Božo Matić ministar, Alkalaj isto, pa nisu bili Bošnjaci. I uvijek ih je postavljala pro-BiH strana. Pa i Bisera se voli pohvaliti hrvatskim i jevrejskim korijenima.

I ovaj put je isto. Po tri predlažu, osim što ovaj put HDZ ima dva plus VM, a svog trećeg su ustupili SNSD-U, pa oni imaju 3+1.

Pro BiH kvota ostala ista. Ne moraš Salku pitati :D
Jest, ali nikada do sada se nije trazilo od srpske i hrvatske strane da imenuju Bosnjaka, kako bi tkz. pro-BiH strana imenovala ministra reda iz Ostalih...jedna malena razlika u odnosu na sve prethodne mandate...
Pa, hoćete li gradansku državu ili ne? Hajde se odlučite. Sad vam smeta ministar iz reda Ostalih?
Styling

#70680 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

velikonja wrote: 29/12/2022 22:33
Novak20 wrote: 29/12/2022 22:18

Točno je da VM ima 9 ministarstava + predsjedavajući. Ovaj put mislim da je učinjen presedan. HDZ/HNS "odrekao" jednog ministarstva jer ima Predsjedavajuću + 2 ministra što mu uz ona tri iz SNSD daje dodatno obezbjeđenje. Preostalih 7 ministarstava popunjavaju 3 Srbina, 3 Bošnjaka i jedan Ostali iz Osmorke što je novina. Zbog toga je u bošnjačkoj kvoti Bošnjak iz RS.

Uglavnom, mislim da su se sve tri strane rasporedile i osigurale na sasvim logičan način i da niti jedna ne može zeznuti drugu, a svaka od njih može blokirati one druge na osnovu prisustva samo 2 ministra iz bhs kvota.

Nadam se da će zbog toga rad ovog VM biti puno uspješniji od prethodnog.
niko nikom nista ne daje

zako o vm kaze 9 ministara+predsjedavajući ---- 3h+3b+3s+1 koji moze a ne mora biti iz reda ostalih
ako je h presdjevajuci, jos dva mogu biti iz h kvote i moguce jos ovaj +1 ako se partneri dogovore ali se oko tog 1 dogovoaraju dva partnera koja ne daju predsjedavajuceg

prvi put, neko iz, po vama, drugih reprezenacija predlaze ovo 3+3+3, do sada se uvijek oko tog 1 dogovoarala dva partnera koja ne daju predsjedavajuceg

i sad samo upitah obzirom da je snsd predlozio bosnjaka, hoce li osmorka nrp hrvata a vi iz hdz srbina?
ili je to exluzivno za relaxaciju bosnjaka?
A, što se vi time toliko opterećujete? Nije dobro za zsdravlje. Niti as ko pita za mišljenje niti ste bitni. Nego, na klupu za rezerve i gledajte kako se vodi država. Dok ste vi vodili visili smo o koncu. Zato ste i izgubili izbore. Konačno su došli ljudi koji će raditi ozbiljan posao.
Bossona

#70681 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bossona »

Novak20 wrote: 29/12/2022 22:55
velikonja wrote: 29/12/2022 22:33

niko nikom nista ne daje

zako o vm kaze 9 ministara+predsjedavajući ---- 3h+3b+3s+1 koji moze a ne mora biti iz reda ostalih
ako je h presdjevajuci, jos dva mogu biti iz h kvote i moguce jos ovaj +1 ako se partneri dogovore ali se oko tog 1 dogovoaraju dva partnera koja ne daju predsjedavajuceg

prvi put, neko iz, po vama, drugih reprezenacija predlaze ovo 3+3+3, do sada se uvijek oko tog 1 dogovoarala dva partnera koja ne daju predsjedavajuceg

i sad samo upitah obzirom da je snsd predlozio bosnjaka, hoce li osmorka nrp hrvata a vi iz hdz srbina?
ili je to exluzivno za relaxaciju bosnjaka?
Ne znam što hoćeš reći ali vidim da su u sazivu VM 2019. - 2022. Srbi imali predsjedavajućeg Tegeltiju i još 3 ministra od kojih je jedan zasluženo zaglavio u zatvoru.
U sazivu 2015. - 2019. Denis Zvizdić predsjedavajući i tri ministra Bošnjaka. Dva iz SDA i jedan DF/SBB.

Novi saziv će biti drugačije koncipiran od prethodnih jer se HDZ/HNS odrekao jednog ministarstva zarad mira u kući.

Edit: Može biti i da Osmorka postavi "svog" umjesto HDZ/HNS Hrvata ali to ćemo tek da vidimo.
:lol: :lol: :lol:

Kome ti prodaješ damu pod bubrege. Ovo je podli dogovor Dodik i Čovića da Dodik ubaci svog trojanca kvazi Bošnjaka Šulića koji je veći Srbenda i četalj od Dodika, Stevandića i sličnih smradova.
SNSD-OV KADAR
Denis Šulić bit će ministar za ljudska prava i izbjeglice BiH iz reda Bošnjaka
Image
https://www.klix.ba/vijesti/bih/denis-s ... /221229121

Plan je da Dodik sa Čovićem preko VM na čijem čelu je ljubiteljica ratnih zločinaca Krišto donose sve odluke preglasavanjem jer će imati kvazi bošnjački glas za trojanca Šulića što će biti dovoljno da se izglasaju sve odluke i tako preglasati bosanskobošnjačke ministre u VM. :wink:

Izgleda da bi kako je Dodik govorio prije dvadesetak dana nakon sastanka sa Oktan koaliciom a Čović mu se ironično smješkao.

Pet dana poslije ovog Dodikovog uriniranja po Bošnjacima.
Bossona

#70682 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bossona »

Pandakonda wrote: 29/12/2022 18:52
Bossona wrote: 29/12/2022 18:42

Po kojem osnovu i zakonu se određuje ovaj odnos i gdje u zakonu stoji da se vrši rotacija predsjedavajučeg vijeća ministara. Mjerilo je dobijeni mandati stranaka koje čine vlast kao u svim demokratskim državam ili po popisu iz 2013 godine ako se vlast dijeli po etničkoj kvoti i legitimnom zastupanju kako instistiraju etnotkvotaši iz HDZ-a i SNSD-a. Bosanskobošnjačka kvota bi trebala biti preko 55% na nivou države i preko 75 na nivou tzv. Federacije BiH.
Sistem rotacije je uvijek postojao i zna se pravilo da svaki mandat drugi narod predsjedava. Prema zakonu broj ministara iz federacije ne smije biti veci od 2/3. To mjerilo dobivenih mandata se pika samo u predstavnickom domu kao sto mu samo ime kaze. Ostalo je po sistemu konsocijacije gdje svi imaju jednaku zastupljenost neovisno o tome koliko tog naroda ima.
Gdje to piše u daytonskom ustavu toga nema niti u izbornom zakonu. O tzv. rotaciji predsjedavajućeg VM je interni dogovor trodecenijskog krimomafijaškog svetog (SDA-HDZ-SDS/SNSD) trojca, to nije zakonska niti ustavna kategorija. Pokaži mi u kojem pravilniku to piše, a u tzv. Federaciji po zakonu jedan narod može imati do 2/3 ili 66% ministarskih pozicija.
velikonja

#70683 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by velikonja »

Styling wrote: 30/12/2022 07:04
A, što se vi time toliko opterećujete? Nije dobro za zsdravlje. Niti as ko pita za mišljenje niti ste bitni. Nego, na klupu za rezerve i gledajte kako se vodi država. Dok ste vi vodili visili smo o koncu. Zato ste i izgubili izbore. Konačno su došli ljudi koji će raditi ozbiljan posao.
eto ti si bitna i tvoje misljenje je neka referenca

a ovo su ti ljudi koji ce raditi ozbiljan posao voditi drzavu

Oslobođenje - Hoće li Nermin opet u toalet: Tužilaštvo HNK istražuje kako je zaposlen Mirsad Nikšić dok mu je brat bio premijer (oslobodjenje.ba)
Elzina Pirić u zanosu: Sunce je usijalo u Banovićima kad je Mevla rodila Mirsada Kukića (klix.ba)
Kako su Kasumovići došli do imovine vrijedne milione KM (avaz.ba)
Ogrešević odgovorio Kasumoviću: Ko o čemu, Fudo o poštenju (avaz.ba)
Semir Efendić morao je biti iza rešetaka, zbog ubojstva i organiziranog kriminala! - Dnevno.ba

a tek tvoj sef koji "eto jeste otudjio pecat ali nije bio svjestan da tim cinom cini kd". ma ne, ne mogu vise :run:

samo ne kontam ns i prof marjanovica, koji ce khurac u ovakom drustvu

edit: i to mi, vi, oni, ovi - ostavi za mahale i svog dinokija, to je njegov stil ophodjenja. niti me znas niti znas kojem "toru" pripadam, a valjda mi je kao gradjaninu ove drzave dozvoljeno da ispoljim interes onrp vlasti u BIH
Last edited by velikonja on 30/12/2022 07:40, edited 1 time in total.
Styling

#70684 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

Koliko sam ja shvatila narativ SDA/DF ekipe na forumu, znači blokada rada SNSD/HDZ ekipe, a samim tim blokiranje države je patriotski čin i borba za državu, a dogovor i odblokiranje procesa je izdaja :-)

Prevazišli ste sami sebe, mora se priznati. :lol: Mislim da su u Centrali zadovoljni vašim radom i naporima, ali su rezultati izostali jer se baša priča nije primila kod širokih masa, te nećete dobiti novogodišnji bonus.

Nego, ako je u pitanju izdaja države, pitajte Bakira što šalje emisare Dini i Nerminu da ih uzmu u vlast. :run:
Styling

#70685 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

Bossona wrote: 30/12/2022 07:21
Pandakonda wrote: 29/12/2022 18:52

Sistem rotacije je uvijek postojao i zna se pravilo da svaki mandat drugi narod predsjedava. Prema zakonu broj ministara iz federacije ne smije biti veci od 2/3. To mjerilo dobivenih mandata se pika samo u predstavnickom domu kao sto mu samo ime kaze. Ostalo je po sistemu konsocijacije gdje svi imaju jednaku zastupljenost neovisno o tome koliko tog naroda ima.
Gdje to piše u daytonskom ustavu toga nema niti u izbornom zakonu. O tzv. rotaciji predsjedavajućeg VM je interni dogovor trodecenijskog krimomafijaškog svetog (SDA-HDZ-SDS/SNSD) trojca, to nije zakonska niti ustavna kategorija. Pokaži mi u kojem pravilniku to piše, a u tzv. Federaciji po zakonu jedan narod može imati do 2/3 ili 66% ministarskih pozicija.
Da su Alija i Tihić živi oni bi ti rekli, jer su oni to i dogovorili. Mogao bi ti i Bakir dati odgovor jer se uvijek držao tog dogovora.
Styling

#70686 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

velikonja wrote: 30/12/2022 07:32
Styling wrote: 30/12/2022 07:04
eto ti si bitna i tvoje misljenje je neka referenca

a ovo su ti ljudi koji ce raditi ozbiljan posao voditi drzavu

Oslobođenje - Hoće li Nermin opet u toalet: Tužilaštvo HNK istražuje kako je zaposlen Mirsad Nikšić dok mu je brat bio premijer (oslobodjenje.ba)
Elzina Pirić u zanosu: Sunce je usijalo u Banovićima kad je Mevla rodila Mirsada Kukića (klix.ba)
Semir Efendić morao je biti iza rešetaka, zbog ubojstva i organiziranog kriminala! - Dnevno.ba

a tek tvoj sef koji "eto jeste otudjio pecat ali nije bio svjestan da tim cinom cini kd". ma ne, ne mogu vise :run:

Za tebe i tvoju ekipu sam očigledno itekako bitna jer redovno odgovarate na moje postove. Nego, kao što rekoh, na klupu za rezerve i čekajte da vas se neko nekada sjeti, ako ikada :run:
velikonja

#70687 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by velikonja »

ti imas jedan malo veci problem

mislis da si bitna pa se na svaki jebeni post, u kojem se kifla pomene, javis, repliciras i sl,

a opet, mozda ti je to i zadatak pa nemoj sta zamjeriti
Bossona

#70688 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bossona »

Styling wrote: 30/12/2022 07:36
Bossona wrote: 30/12/2022 07:21
Da su Alija i Tihić živi oni bi ti rekli, jer su oni to i dogovorili. Mogao bi ti i Bakir dati odgovor jer se uvijek držao tog dogovora.
Treba se držati Ustava, zakona i pravilnika a ne internih dogovora trofeudalnog tronožca i SANU podvale Izdajnikobegovića i lažnomuslimanske velizdajničke SDA sekte, koju treba suditi na čelu sa Alijom, posthumno za veleizdaju Ustava građanske RBIH i trodecenijsku antidržavnu politiku njegovih nasljednika.
Styling

#70689 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

velikonja wrote: 30/12/2022 07:43 ti imas jedan malo veci problem

mislis da si bitna pa se na svaki jebeni post, u kojem se kifla pomene, javis, repliciras i sl,

Naravno. Svaki put kada napišete laž ja ću odgovoriti.

Znaš, razlika između mene i tebe i tvoje ekipe je u tome što mene niko ne plaća da pišem. Ja pišem kad hoću, koliko hoću i šta hoću. Nikome ne polažem račune niti imam normu koju moram ispuniti.
Meni je forum zabava a tebi je posao. Ja u svakom trenutku mogu otići sa foruma i da više nikada ni slova ne napišem, a ti ne možeš. Htio ne htio, ti moraš biti tu, odraditi smjenu i pisati. Nadam se samo da su vam dali plaćenu pauzu za topli obrok, ipak ste vrijedni, mora se priznati :D
velikonja

#70690 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by velikonja »

Styling wrote: 30/12/2022 07:50
velikonja wrote: 30/12/2022 07:43 ti imas jedan malo veci problem

Znaš, razlika između mene i tebe i tvoje ekipe je u tome što mene niko ne plaća da pišem. Ja pišem kad hoću, koliko hoću i šta hoću. Nikome ne polažem račune niti imam normu koju moram ispuniti.
Meni je forum zabava a tebi je posao. Ja u svakom trenutku mogu otići sa foruma i da više nikada ni slova ne napišem, a ti ne možeš. Htio ne htio, ti moraš biti tu, odraditi smjenu i pisati. Nadam se samo da su vam dali plaćenu pauzu za topli obrok, ipak ste vrijedni, mora se priznati :D
o vidovita dzemiloooo

TI znas sta je moj posao? TI znas sta ja mogu a sta ne mogu? Sta moram?
Smijesna si

Hajde pred dininu sliku, pokloni joj se, pa nastavi
HelaS

#70691 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by HelaS »

velikonja wrote: 30/12/2022 07:32 a ovo su ti ljudi koji ce raditi ozbiljan posao voditi drzavu

Svi nabrojani iznad, produkt su SDA politike, i mnogi drugi, slični, koji su, osviješćeni, krenuli svojim putem.
U SDA je ovakvih ostalo još mnogo. SDA ih je najveći rasadnik :D
velikonja

#70692 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by velikonja »

HelaS wrote: 30/12/2022 07:55
velikonja wrote: 30/12/2022 07:32 a ovo su ti ljudi koji ce raditi ozbiljan posao voditi drzavu

Svi nabrojani iznad, produkt su SDA politike, i mnogi drugi, slični, koji su, osviješćeni, krenuli svojim putem.
:thumbup:

ja to cijelo vrijeme i govorim
svi osim niksica su debeeelo sda skola i nikad taj lopovluk nece izaci iz njih, niti moze
i sa takvim lopinama u promjene....jbg bajke sam davno prestao citati
Styling

#70693 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

velikonja wrote: 30/12/2022 07:55
Styling wrote: 30/12/2022 07:50

o vidovita dzemiloooo

Smijesna si

Za razliku od vas koji obožavate lik i djelo Bakira Izetbegovića, ja nisam idolopoklonik. Ja vjerujem u Allaha i vjerujem da je došlo vrijeme da ovu državu više ne vode licemjeri i kriminalci. Znam, teško vam je istinu prihvatiti ali šta se može. Molim se dragom Allahu da dođete tobe dok nije kasno.
velikonja

#70694 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by velikonja »

Styling wrote: 30/12/2022 08:00
velikonja wrote: 30/12/2022 07:55

o vidovita dzemiloooo

Smijesna si

Za razliku od vas koji obožavate lik i djelo Bakira Izetbegovića, ja nisam idolopoklonik. Ja vjerujem u Allaha i vjerujem da je došlo vrijeme da ovu državu više ne vode licemjeri i kriminalci. Znam, teško vam je istinu prihvatiti ali šta se može. Molim se dragom Allahu da dođete tobe dok nije kasno.
Elmedin Dino Konakovic, aka Kifla nije licimjer i kriminalac?

Za mene se nemas potrebe moliti, oslobadjam te takve obaveze, previse je to zadataka za jednog insana. Dosta je sto dan noc ovog gore i slicne kriminalce oslobadjas od grijeha,koje su pocinili u krilu sda
Styling

#70695 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

velikonja wrote: 30/12/2022 08:08
Styling wrote: 30/12/2022 08:00

Za mene se nemas potrebe moliti, oslobadjam te takve obaveze, previse je to zadataka za jednog insana. Dosta je sto dan noc ovog gore i slicne kriminalce oslobadjas od grijeha,koje su pocinili u krilu sda
Ako smatraš da je kriminalac i da je počinio neko protupravno djelo, a ti odmah prikupiš dokaze i podneseš tužbu. Biće to vjerovatno jedno dvadeseta tužba kojima uporno pokušavate da ga slomite i dokažete nešto što ne postoji.
U pravu si. Neću se moliti ni za tebe i za tvoje havere. Vi ste svakako izgubljen slučaj.
HelaS

#70696 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by HelaS »

velikonja wrote: 30/12/2022 07:58
HelaS wrote: 30/12/2022 07:55

:thumbup:

ja to cijelo vrijeme i govorim
svi osim niksica su debeeelo sda skola i nikad taj lopovluk nece izaci iz njih, niti moze
i sa takvim lopinama u promjene....jbg bajke sam davno prestao citati
Razlika između ovakvih sa spiska, koji su krenuli svojim putem, i SDA-ovaca koji su ostali u SDA, je u njihovoj odlučnosti i sposobnosti da napuste veliku i jaku stranku, njenu ogromnu logistiku i podršku SDA politike, ogroman rizik i neizvjesnost, koji su, ipak, uspjeli savladati i pobijediti SDA. Ako su, takvi, ponudili bilo šta, drugačije od SDA ponude, to treba razmotriti i prihvatiti, jer ne može biti lošije od dosadašnjeg, 30-godišnjeg SDA-ovskog, koje je bilo dominantno, i koje nas je dovelo - nigdje.

Da li će i kod njih biti lopovluka, bilo šta slično i koruptivno, SDA-ovsko, niko nije vidovit da zna, da tvrdi i da na osnovu takve pretpostavke, diskriminira njihov put i političku platformu. Svaka takva retorika je samo pokazivanje niskosti ljubomorom, zavidnošću, pakostima i sl. devijacijama. Ljude treba pustiti da rade, da donesu rezultate. Ako izostanu, tek tada treba prigovarati...
Vaya

#70697 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Vaya »

Ricken wrote: 30/12/2022 00:23
Vaya wrote: 29/12/2022 09:39 https://www.klix.ba/vijesti/bih/bradara ... /221229011

Evo, jasan je stav HDZ po pitanju jucerasnjeg ppteza Dodika...

Kako to rade namazani Latini, 90% clanka suplja i filozofiranje, te onda tek u jednoj recenici, na kraju izjave se odaju i shvatis u kojem pravcu gone...

Neka Dodiku prodje upisivanje imovine na entitet, slijedeci zahtjev HDZ-a ce biti upisivanje drzavne imovine na opcine i "zupanije", jer logicno, zar opcine i "zupanije" nisu drzava kako se pita Bradara u clanku?

Kako Latinka spominje neperspektivnu vojnu imovinu, citaj terminal Dretelj kod Capljine, gdje HDZ ima namjeru da pravi centar za svoj gasni operater i zbog toga uslovljavaju FBiH i zbog toga stoji u mjestu projekat juzne interkonekcije, jer ako Dodik dobije svoje gasovod, HDZ ce sve drzati u blokadi dok ne dobije svoj gasni operator...
Obala u Neumu uknjižena na općinu, a državno vlasništvo.
Cuo sam jucer prvi put za to...bravo za strucnjake koji su omogucili to...

Mocvara i akumulacija - voda I kategorije
More - voda II kategorije

:roll:
Vaya

#70698 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Vaya »

Styling wrote: 30/12/2022 06:58
Vaya wrote: 29/12/2022 21:43

Jest, ali nikada do sada se nije trazilo od srpske i hrvatske strane da imenuju Bosnjaka, kako bi tkz. pro-BiH strana imenovala ministra reda iz Ostalih...jedna malena razlika u odnosu na sve prethodne mandate...
Pa, hoćete li gradansku državu ili ne? Hajde se odlučite. Sad vam smeta ministar iz reda Ostalih?
Nikada mi nije smetao ministar iz reda Ostalih...
Ali mi itekako smeta nesposobnost i glad za foteljama Osmorke, koja da bi omogucila da Forto postane ministar prometa i komunikacija daje SNSD-u da imenuje ministra Bosnjaka...

Vec sam objasnio sto mi to smeta - poslije drzavnog DN, sada zlocinackoj SNSD&HDZ kliki isporucujete i VM samo da bi Dino bio MVP i Forto prometa i komunikacija - dvojica strucnjaka dokazanih u tim oblastima... :roll:

Koji ste vi levati i amateri...
enko 1964
Grijem se na: južnu konekciju

#70699 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by enko 1964 »

Jesu li ovo danas duple dnevnice ili se nije stigla nakucat' norma pa se danas udarnički tipka? :D
Jbt, jutros k'o blog. :D
velikonja

#70700 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by velikonja »

Styling wrote: 30/12/2022 08:11
velikonja wrote: 30/12/2022 08:08

Ako smatraš da je kriminalac i da je počinio neko protupravno djelo, a ti odmah prikupiš dokaze i podneseš tužbu. Biće to vjerovatno jedno dvadeseta tužba kojima uporno pokušavate da ga slomite i dokažete nešto što ne postoji.
U pravu si. Neću se moliti ni za tebe i za tvoje havere. Vi ste svakako izgubljen slučaj.
Super
I obzirom da je ovo forum a ne chat, molim te da mi se ne obracas vise
Hvala
Over and out
Locked