Pa ti se forumom ne znaš koristiti.
De popravi to citiranje da ne ispada da je hvalim poratnog profitera sa inteligencijom osmogodišnjaka.
hladan.preminger wrote: ↑27/12/2022 23:08Ne sekiraj se, nisu bas ovdje ljudi na tvom nivou da im treba sve "crtati". Dobro je to. Ko foruma taj griješi.ford transit wrote: ↑27/12/2022 22:39
De popravi to citiranje da ne ispada da je hvalim poratnog profitera sa inteligencijom osmogodišnjaka.
Jeli zabranjeno?
Ono sto je Fikro P bio na Ilidzi, to je ovaj u krajini.hladan.preminger wrote: ↑27/12/2022 21:13Ja odavno debilniji izbor nisam vidio.GandalfSivi wrote: ↑27/12/2022 20:48 Ali zato Tigar kandidat za gradonacelnika Bihaca. Gdje si sada SDA dusebriznici da pricaju o kriminalu?
Lik se predstavlja kao neki univerzalni vojnik, najpoznatiji po tome što je navodno zajebo Fikreta za neke pare i oružje sa pričom da će 502. pripojiti babi. 502. činila djeca okolnih sela dok se komandanti kurcili po gradu sa vojnom policijom i zelenim kombijem.
Lik ne zna pricati, ali doslovno. Treba mu logoped. U ratu uzimao reket, npr. Bajriću iz Stijene. Ostavili ga pored puta jer su mislili da su ga ubili jer nije dao reket.
Poslije rata kupio hotel Bosna u centru i nekadašnji kafić bondeno za certifikate koje je kupio za 3% vrijednosti od svojih suboraca. Prodao hotel bosna Raiffeisen banci za 2 miliona. Renovirao bondeno, i opet propao navodno zbog rashoda za opijate. Izdao taj prostor dm-u za 10k mjesečno i "unišao" u SDA. Njegovi suborci su rasuti diljem Europe, dok je on svoj staž masno naplatio. Nije jedini. Ima i nipovac Halil Bajramović. Isto govno.
Vi ste baš grohnuli kao stranka. Vama mafija preuzela primat. I da imate nekoga boljeg ne bi se smio kandidovati pored ovog kriminalca. Fakat ste dno.ford transit wrote: ↑27/12/2022 22:00 Konačno da ode najveća prevara u istoriji Bihaća, vječiti funkcioner, namještenik,čivijaš, savjetnik, komesar Šuki. Čitavi šest godina u vjetar ode mome gradu, angažman, investicije, ulaganja, razvoj čista nula. U dugoj povijesti Bihaća većeg zgubireda nije bilo na tako velikoj poziciji. Jedino što mu je Ćenin pokrenuo par odličnih manifestacija u gradu, ostalo niže od nule. Svojom bježanijom u skupštinu, ostavio na cjedilu stranku.
Ne znam što ovo u opće treba komadantu Hamdi, u parlamentu već drugi mandat, sigurica. Već je u godinama i narusena zdravlja, povukao je par odličnih poteza u paramentu za kanton, pare za dom zdravlja, struja na GP Lohovo, treća traka uz klanac. Međutim kad sam vidio sa koliko zara je pristupio kandidaturi i koliko mu je stalo, PODRŠKA I to 100%
Muče me svajetnici, Budimlić je kao i Šuki namještenik, karijerista, administracija, Biban mlad ispravan, ali što je postigao je čista Šemsina zasluga.
Zna to i Tigar, siguran sam da u glavi već ima rješenja.
Samo ko lično ne zna komadanta ne zna da je iznad prosječno inteligentan, čovjek kome mozak radi 200%.
Oponenti ga često podcjenjuju, pa ostanu popišani i zasrani puni čudjenja u najbolju ruku.
Zna za granice u svemu, zato je i poduljio ovoliko.
Dobro za moj grad je što mu je jako stalo do ovog, probat ću na kafi da dokučim od kud ovolika energija, zašto iz svog rahatluka ulazi u ovu dubiozu.
Ostali.
Habibija ispred sdp je OK. Znam koliko voli grad, i nije ni loših mogućnosti.
Halil ispred NIP a je mašina, ispravan sigurno, sa dobrim idejama, malo je "zapeo" ali izčupaće se i on.
Amarildo, direktor NP Una, dobar.
Nadam se da će komadant uzeti, i da će se Bihać vratiti na mjesto koje mu pripada.
Živjeli!
U Centrali su tokom ispiranja mozga i drila preskočili osnovne lekcije tehnike kako se piše, kvota, itd. na forumu. Nije se imalo vremena, uzela Osmorka vlast, valjalo je brzo reagovati pa se skupilo s brda s dola. Daj šta daš.hladan.preminger wrote: ↑27/12/2022 23:10
eno prešli su sa koza na ovce, spominje im tamo nove ljubavniceStyling wrote: ↑28/12/2022 06:38U Centrali su tokom ispiranja mozga i drila preskočili osnovne lekcije tehnike kako se piše, kvota, itd. na forumu. Nije se imalo vremena, uzela Osmorka vlast, valjalo je brzo reagovati pa se skupilo s brda s dola. Daj šta daš.hladan.preminger wrote: ↑27/12/2022 23:10
Dodje li ti notifikacija
Vrlo vjerovatno Tigar, ono što je najbitnije. odlaskom zgubireda i demagoga Šukija, koji potraćio 6 Bihaćkih i naših godina, bilo koji da pobijedi donijet će neophodne pozitivne promjene Bihaću. Osim ovog Elvedina iz POMAKA, sve kandidate vrlo dobro poznajem, sa nekima sam se oblokavao u ITD, ili na kojekakvim domjencima.
ford transit wrote: ↑28/12/2022 08:35Vrlo vjerovatno Tigar, ono što je najbitnije. odlaskom zgubireda i demagoga Šukija, koji potraćio 6 Bihaćkih i naših godina, bilo koji da pobijedi donijet će neophodne pozitivne promjene Bihaću. Osim ovog Elvedina iz POMAKA, sve kandidate vrlo dobro poznajem, sa nekima sam se oblokavao u ITD, ili na kojekakvim domjencima.
Komadant je najači od njih sigurno, sad kako će narod na kraju odlučiti vidjet ćemo. Ovdje u svakom slučaju Bihać dobija.
Na komentare ovih ZGUBIDANA, što su svakom loncu poklopac, što lične frustracije liječe ili što su plaćeni da forumaju, neću odgovoriti. Moje vrijeme je skupo da bi ga traćio na "njiha".
Živjeli!
Haj što je neobrazovan, nego što je kriminalac.hladan.preminger wrote: ↑28/12/2022 10:20 bišćani će sebi birati, pa poslije toga živjeti sa izborom.
ako misle da im neobrazovana osoba bez ikakvog bitnog iskustva može voditi grad, neka im bude.
Krajišnicihladan.preminger wrote: ↑28/12/2022 10:20 bišćani će sebi birati, pa poslije toga živjeti sa izborom.
ako misle da im neobrazovana osoba bez ikakvog bitnog iskustva može voditi grad, neka im bude.
neobrazovan, kriminalac..prepoznajes li obrazac?Styling wrote: ↑28/12/2022 10:53Haj što je neobrazovan, nego što je kriminalac.hladan.preminger wrote: ↑28/12/2022 10:20 bišćani će sebi birati, pa poslije toga živjeti sa izborom.