Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovi iz Teloptica su baš na lošim drogama. Em su im proizvodi izuzetno nekvalitetni (pošto je hrana da ne kažem smeće), em su najskuplji.
Ko kupuje Milkos, Bajra, Ovako, visočake, Madi... nije mi jasno. Baš loši proizvodi.
Jučer BCC jogurti milkos 1+1....slabo se prodaju, i umjesto da snize cijenu, čekaju da istekne rok.
Bajra sudzuke su mi ok, posebno Vlašićka, čajna i ona sa bijelim lukom.
Luoujem i od ovako i od madi programa, imaju i dobrih proizvoda. Da može biti bolje, može..
Ovi iz Teloptica su baš na lošim drogama. Em su im proizvodi izuzetno nekvalitetni (pošto je hrana da ne kažem smeće), em su najskuplji.
Ko kupuje Milkos, Bajra, Ovako, visočake, Madi... nije mi jasno. Baš loši proizvodi.
Jučer BCC jogurti milkos 1+1....slabo se prodaju, i umjesto da snize cijenu, čekaju da istekne rok.
Luoujem i od ovako i od madi programa, imaju i dobrih proizvoda. Da može biti bolje, može..
Reisova wrote: ↑20/12/2022 19:13
Jutros u Amku kefir koji je bio 0,5 sada 0,90 stvarno bezobrazluk. Ovo tačno treba na nekoj web stranici javno objavljivati ovakve stvari…
Kad je bila afera sa pokvarenim Wudy kobasicama svi su imali neke akcije na Wudy hrenovke samo Amko držao cijenu od 1.50 KM. Mali Mercator u mahali 0.80 KM(malo pakovanje) dok su u Bingu bile 0.55 KM. Uzeo za macana pola police
ama lik u mjesec dana već četvrti put *ere po istim firmama i ne prestaje - valjda nije dovoljno da kaže jednom. Jedino se s njim slažem za Milkos da strašno variraju u kvaliteti a ovo ostalo baš i ne.
Last edited by VladaFBiH on 22/12/2022 09:34, edited 1 time in total.
duh_sa_sjekirom wrote: ↑22/12/2022 07:10
Inače, Amko guli momački...i sa nekakvim popustima budu opet skuplji od većine ostalih.
Kod njih kupujem samo u slučaju krajnje nužde i to minimalno
Fakat.
Neki dan u Amku u Bulevaru, slučajno se tu zadesio.
Pita uopće nije skupa i realno bi trebala biti 50% skuplja...
Znači, hoćeš da ti je neko napravi, ispeče, ev. servira i za tobom počisti a ti ko paša...
Jebiga, sve ima cijenu...
duh_sa_sjekirom wrote: ↑23/12/2022 15:49
Pita uopće nije skupa i realno bi trebala biti 50% skuplja...
Znači, hoćeš da ti je neko napravi, ispeče, ev. servira i za tobom počisti a ti ko paša...
Jebiga, sve ima cijenu...
Truba wrote: ↑21/12/2022 11:55
Hehe sad sam probao ono sto su forumasi savjetovali
Kupio sam snikers za 90
A na kasi 1.30
Platio karticom
I lagano po sefovoma...reko danas sam slobodan imam vremena...i dobijem svojih 40 pf na ruke
To to
Ništa prepiranje na kasi ... samo plati.
Onda se vratiš i provjeriš sto posto da je to ta cijena i proizvod i pitaš ko glavni ovdje.
Mene jebe to što živim u malom mjestu - svi svakoga znaju. Pa gdje ću komšinici to uraditi ili familiji.
Zapravo jesam jednom familiji - to se dolazilo meni kući na razgovor poslije toga.
da se napravi jelo od piletine i biftek.. provedeno vrijeme za pripremu je priblizno. ali se ochekuje da piletina bude znatno jeftinija.. nije..
.. pita zahtjeva puno vremena, a jeftini sastojci ... .. i treba da je cijenjena i po cijeni ..