Gotovo je, nema vise temp, nema vise pritiska u sinusima
Nakon intenzivnog ispiranja sfenoidalnog sinsua i 7 mjeseci antibiotika, rijesih se ove posasti...
Sinoc sam prvi put u zivotu spavao 12 sati u komadu... Koji lijep osjecaj majko mila
Moderator: anex
Da li se mora ici u Bg ili je dovoljno da mu se posalju nalazi, snimci i sl. ?freelancerBIH wrote: ↑16/11/2022 12:59 Treci dan od Zinnacefa i nastavka terapije - pritiska u sinusima najmanje imam u zadnjih 7 mjeseci , temperature vise nema nikako![]()
Nakon hodanja mjesecima po nasim doktorima i koji su me levatili - snimke nisu htjeli da pogledaju - a sa ogromnom tvrdnjom su govorili da nemam problema sa sinusima - RIJESIO SINUSE TJ. Hronicnu upalu sfenoidalnog sinusa!!!!
Eto ako neko za ubuduce imao problema sa sinusima - najiskrenije preporuke za prof. dr. Milana Jovanovica sa univerziteta iz Beograda / radi privatno u AcibacemBelmedic.
On je moj doktor za sinuse od sad pa do kraja zivota! Idem u Beograd maksuz da covjeka zagrlim i pocastim ga![]()
![]()
Daa hvala Bogu dragom, koliko god sam bio ocajan to uradit, izgleda da je kljuc bio samo da potrefim pravi antibiotik i da ga duze vrijeme pijem..
Mozes poslati nalaze ali prvo ih nazovi, zakazi online termin i trazi da posaljes dokti sve, ama bas sve snimke sto imas i nalaze.Altsa wrote: ↑18/11/2022 10:27Da li se mora ici u Bg ili je dovoljno da mu se posalju nalazi, snimci i sl. ?freelancerBIH wrote: ↑16/11/2022 12:59 Treci dan od Zinnacefa i nastavka terapije - pritiska u sinusima najmanje imam u zadnjih 7 mjeseci , temperature vise nema nikako![]()
Nakon hodanja mjesecima po nasim doktorima i koji su me levatili - snimke nisu htjeli da pogledaju - a sa ogromnom tvrdnjom su govorili da nemam problema sa sinusima - RIJESIO SINUSE TJ. Hronicnu upalu sfenoidalnog sinusa!!!!
Eto ako neko za ubuduce imao problema sa sinusima - najiskrenije preporuke za prof. dr. Milana Jovanovica sa univerziteta iz Beograda / radi privatno u AcibacemBelmedic.
On je moj doktor za sinuse od sad pa do kraja zivota! Idem u Beograd maksuz da covjeka zagrlim i pocastim ga![]()
![]()
freelancerBIH wrote: ↑18/11/2022 14:01Mozes poslati nalaze ali prvo ih nazovi, zakazi online termin i trazi da posaljes dokti sve, ama bas sve snimke sto imas i nalaze.
PS. Vidjet ces kako je ljudina, da pricati sa sobom i bas bas lijepo sve objasni. Meni je iz prve pogodio sta mi se desava. Ja sam tom covjeku dozivotno zahvalan, izbavio me muke nevidjene