Operacija sinusa

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

freelancerBIH

#26 Re: Operacija sinusa

Post by freelancerBIH »

@Peryton @Peryton_

Gotovo je, nema vise temp, nema vise pritiska u sinusima :D :-D :-D

Nakon intenzivnog ispiranja sfenoidalnog sinsua i 7 mjeseci antibiotika, rijesih se ove posasti...

Sinoc sam prvi put u zivotu spavao 12 sati u komadu... Koji lijep osjecaj majko mila :D
Altsa

#27 Re: Operacija sinusa

Post by Altsa »

freelancerBIH wrote: 16/11/2022 12:59 Treci dan od Zinnacefa i nastavka terapije - pritiska u sinusima najmanje imam u zadnjih 7 mjeseci , temperature vise nema nikako :bih:

Nakon hodanja mjesecima po nasim doktorima i koji su me levatili - snimke nisu htjeli da pogledaju - a sa ogromnom tvrdnjom su govorili da nemam problema sa sinusima - RIJESIO SINUSE TJ. Hronicnu upalu sfenoidalnog sinusa!!!!

Eto ako neko za ubuduce imao problema sa sinusima - najiskrenije preporuke za prof. dr. Milana Jovanovica sa univerziteta iz Beograda / radi privatno u AcibacemBelmedic.

On je moj doktor za sinuse od sad pa do kraja zivota! Idem u Beograd maksuz da covjeka zagrlim i pocastim ga :-D :D
Da li se mora ici u Bg ili je dovoljno da mu se posalju nalazi, snimci i sl. ?
Peryton_

#28 Re: Operacija sinusa

Post by Peryton_ »

Drago mi je da si rijesio problem. Nista od FESSa :bih:
freelancerBIH

#29 Re: Operacija sinusa

Post by freelancerBIH »

Peryton_ wrote: 18/11/2022 11:25 Drago mi je da si rijesio problem. Nista od FESSa :bih:
Daa hvala Bogu dragom, koliko god sam bio ocajan to uradit, izgleda da je kljuc bio samo da potrefim pravi antibiotik i da ga duze vrijeme pijem..

Samo mi nije nikako jasno kako niti jednom od pocetka mi ovih sinusa i temp niti jednom nisu brisevima pronasli nijednu bakteriju, a CRP, Sedimentacija i Leukociti uvijek bili uredu?? :-)

Ja ne kuzim ovo nikako, jel u mene toliko organizam ignorisao ovu upalu ili sta li se desavalo? :mrgreen:

Ili je bila neka "atipicna" bakterija koja se ne moze detektovati ovim obicnim brisevima? :shock:

Ima li neko naucno objasnjenje za to... Ni dokti nije nista bilo jasno ali je CT pokazivao zadebljanje sluznice u sfenoidalnom sinusu, ali bez infiltrativnog procesa :idea:

Sad mi dokto rece iako su svi nalazi bili ok da to nema veze jer CT/MRI sinusa je ono cime se on vodi i samim mojim simptomima

@Peryton @Peryton_
freelancerBIH

#30 Re: Operacija sinusa

Post by freelancerBIH »

Altsa wrote: 18/11/2022 10:27
freelancerBIH wrote: 16/11/2022 12:59 Treci dan od Zinnacefa i nastavka terapije - pritiska u sinusima najmanje imam u zadnjih 7 mjeseci , temperature vise nema nikako :bih:

Nakon hodanja mjesecima po nasim doktorima i koji su me levatili - snimke nisu htjeli da pogledaju - a sa ogromnom tvrdnjom su govorili da nemam problema sa sinusima - RIJESIO SINUSE TJ. Hronicnu upalu sfenoidalnog sinusa!!!!

Eto ako neko za ubuduce imao problema sa sinusima - najiskrenije preporuke za prof. dr. Milana Jovanovica sa univerziteta iz Beograda / radi privatno u AcibacemBelmedic.

On je moj doktor za sinuse od sad pa do kraja zivota! Idem u Beograd maksuz da covjeka zagrlim i pocastim ga :-D :D
Mozes poslati nalaze ali prvo ih nazovi, zakazi online termin i trazi da posaljes dokti sve, ama bas sve snimke sto imas i nalaze.

PS. Vidjet ces kako je ljudina, da pricati sa sobom i bas bas lijepo sve objasni. Meni je iz prve pogodio sta mi se desava. Ja sam tom covjeku dozivotno zahvalan, izbavio me muke nevidjene
Altsa

#31 Re: Operacija sinusa

Post by Altsa »

freelancerBIH wrote: 18/11/2022 14:01
Altsa wrote: 18/11/2022 10:27
Mozes poslati nalaze ali prvo ih nazovi, zakazi online termin i trazi da posaljes dokti sve, ama bas sve snimke sto imas i nalaze.

PS. Vidjet ces kako je ljudina, da pricati sa sobom i bas bas lijepo sve objasni. Meni je iz prve pogodio sta mi se desava. Ja sam tom covjeku dozivotno zahvalan, izbavio me muke nevidjene
:thumbup:
Post Reply