Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
donnie_darko wrote: ↑16/11/2022 12:52
Ima li ko iskustva sa bridgestone blizzakom? Danas nabacih 4 nove. Vozim zadnju vucu sa ugasenom kontrolom proklizavanja zimi, nadam se da se nisam zayebao
Imam ja.
Iskustvo sa tim gumama blizzak lm serije imam na Golfu 7 u dimenziji 205/55 R16 kojeg povremeno vozim, i na tom autu su izuzetno dobre. Jedne od najboljih zimskih guma na kojim sam vozio. Sad, može biti razlika od klase-segmenta auta i dimenzija guma, ali mislim da si dobro odabrao. I uključi kontrolu proklizavanja
Isti smo segment iste dimenzije, ovo malo danas sto sam vozio mi je puno bolje od save koju sam vozio protekle dvije zime. Osjetno bolje prijanjanje na ovoj kisi danas.
Nema kontrole proklizavanja po snijegu na bmw-u ako imas zadnju vucu vjeruj mi, ne bi mogao uz najmanje brdo uzaci.
Leon16v wrote: ↑16/11/2022 14:54
Još samo da dođeš na EP Čvila svake subote da se skupljas sa ostalim opelašima i slikate felNe, acam
Ovo je slikano u Ključu na EP kad sam se vracao iz Bihaca, izasao da vidim jel me Krajisnik izvar'o i jel sve ok
I da opalim sliku, da se pohvalim raji
Ovo je slikano u Ključu na EP kad sam se vracao iz Bihaca, izasao da vidim jel me Krajisnik izvar'o i jel sve ok
I da opalim sliku, da se pohvalim raji
Nisi smio pred njim pogledati
Ljuti Krajisnici
Ma pregledao sam felge al stao par puta da vidim drze li pritisak i jesu li ok sarafi. Na ovim tockovima nemam senzore pa mi gori lampica pa mi sve nesto u glavi da su mozda malo ispuhale. Psiha je cudo
Ima li negdje na području Centra, Koševa ili Jezera vulkanizer koji radi do nekog kasnijeg termina, barem do 19 sati, kako bi se moglo stići poslije posla odraditi zamjena guma?
Proposition Joe wrote: ↑17/11/2022 12:17
Ima li negdje na području Centra, Koševa ili Jezera vulkanizer koji radi do nekog kasnijeg termina, barem do 19 sati, kako bi se moglo stići poslije posla odraditi zamjena guma?
Iskustvo sa tim gumama blizzak lm serije imam na Golfu 7 u dimenziji 205/55 R16 kojeg povremeno vozim, i na tom autu su izuzetno dobre. Jedne od najboljih zimskih guma na kojim sam vozio. Sad, može biti razlika od klase-segmenta auta i dimenzija guma, ali mislim da si dobro odabrao. I uključi kontrolu proklizavanja
Isti smo segment iste dimenzije, ovo malo danas sto sam vozio mi je puno bolje od save koju sam vozio protekle dvije zime. Osjetno bolje prijanjanje na ovoj kisi danas.
Nema kontrole proklizavanja po snijegu na bmw-u ako imas zadnju vucu vjeruj mi, ne bi mogao uz najmanje brdo uzaci.
Što baš zimi ugašen traction control? Hajde ako zaglavis negdje u snijeg pa ga privremeno ugasiš. Jesi to drifter
Što baš zimi ugašen traction control? Hajde ako zaglavis negdje u snijeg pa ga privremeno ugasiš. Jesi to drifter
Snijeg na cesti, hoces do gazproma na Breci recimo. Uz bolnicku nikad uzasao ne bi sa kontrolom proklizavanja, pokusavao sam-ne ide. Isto i uz svaku ulicu koja ima malo veci nagib.
Nego ugasis fino, pomolis se Bogu i onda kreces
Ali gume su fakat bitne, sa losim gumama i po ravnom je patnja vozit.
vjeshalica wrote: ↑17/11/2022 12:21
Jedino mi na um pada onaj na Terezijama kod VIKa
Tamek & Son d.o.o. Terezija 20 do 18 h
To su pravi stručnjaci, stežu šarafe na točku uz pomoč vodovodne cijevi dugačke jedno metar i kusur.... Valjda im ovi iz VIK-a daju poneku cijev besplatno
Da ne pričam dalje, uglavnom u širokom luku ih zaobilazim. Što mi je zapravo žao, jer je blizu njih moja nekadašnja osnovna škola
To su pravi stručnjaci, stežu šarafe na točku uz pomoč vodovodne cijevi dugačke jedno metar i kusur.... Valjda im ovi iz VIK-a daju poneku cijev besplatno
Da ne pričam dalje, uglavnom u širokom luku ih zaobilazim. Što mi je zapravo žao, jer je blizu njih moja nekadašnja osnovna škola
Jbg trazio je ove sto dokasno rade a kako rade je druga prica
Ako hoce mog majstora al je daleko on radi sa momentom jbg i do 17h hhhh
Jbg trazio je ove sto dokasno rade a kako rade je druga prica
Ako hoce mog majstora al je daleko on radi sa momentom jbg i do 17h hhhh
Ima i Subota, sa najavom i rezervacijom....
Ali ko sam ja da sudim
Treg7L wrote: ↑19/11/2022 06:24
Kupio General Snow Grabber+
Solidne gume, tihe, mekane po SUHOM.
Cim kisa krene imaju neki zvizduk posebno ako uletis u spuru punu vode, bas bude glasno.
Neko sa istim gumama i problemom?
Rekao bih da je to normalno, zbog gume, šare itd.
I buka isto, zavisi od asfalta, meni npr gume od C.Vile do Pofalica bruje ko ležajevi, a dio od Stupa prema Ilidzi, ništa se ne čuje.
Tako da samo vozim Stup-Ilidza po cijeli dan