FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
seksi_ideje

#2826 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by seksi_ideje »

Nije ovo nikakva zavjera. Nije ovdje Amerika nista kriva niti su oni protiv nas. Ovo je slika i prilika nasi instutucija i procesa koji vode ka ovome sto sada vidimo: jad i cemer
luckylaka

#2827 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by luckylaka »

kiligonzales wrote: 28/10/2022 20:56
luckylaka wrote: 24/10/2022 22:17

:lol: Ovo je vrh.Mozes zamisliti da su Memici,Dragicevici I ostali cekali 30-ak godina I da pocnu traziti ubice svoje djece ...ne mozes Nijaze jer ti se sad ukazala prilika da ba racun rahmetli Izeta Malo napredujes.Gdje si bio do sada da ovo istrazujes.cak ne znas ni gdje su ti braca osim rahmetli Nevzeta Koji je poginuo u agresiji
Ti si jedinac ili debilce. Ko bi se radi novca poigravao sa smrcu svoga brata?

On nije institucija. U vojsci tada ako nije bilo volje da se utvrdi nacin na koji je poginuo Izet Nanic, ako je postojala iole sumnja da je ubijen od strane nasih, onda je to opstrukcija. Kao sto je opstrukcija i to da neko prenese nadleznima necije svjedocanstvo godinama kasnije i da niko ne poduzme nista.

Posto su Srbi kurcevit narod, itekakvim bi se herojstvom smatralo ubistvo Nanica na njihovoj strani, opjevali bi oni ubicu danas, a spomenik bi dobio u svome mjestu.
Ne dolazi pijan na forum,o kakvom novcu ti lupas.Mi znao kako je rahmetli Izeta poginuo,I boli nas chuna za ta vasa oprecna misljena.Zavrsio sa ovim temom :run:
El_comadante

#2828 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by El_comadante »

Malo je Arnautović nasekirao Senada, kaže nećeš shvatiti odgovor. E onda on njemu jesi li shvatio pitanje.
skupljac_zeljeza

#2829 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by skupljac_zeljeza »

Ne smije se dirati u Senadov ego. To nikako da prevaziđe jer mu je posao takav da ne bi trebao bar pokazati. Jel' i njega nešto pitao za Bakira? :mrgreen:
Dvokasetas

#2830 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Dvokasetas »

Jos cetnika u emisiji
nekome

#2831 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nekome »

@mirsek kloni se face tv veceras :D
mirsek

#2832 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mirsek »

nekome wrote: 29/10/2022 19:03 @mirsek kloni se face tv veceras :D
:D
Hoce li je pitati Nenad Snishodljivi da li priznaje genocid u Srebrenici, da li osudjuje cetnicki pokret, da li RS smatra dzavom Srba i ostalih ili entitetom u koje su svi ravnopravni.
Hoce li je pitati sta misli kad kaze da je RS zaceta kostima mrtvih jos u Jasenovcu, i da je nastala casnom borbom za slobodu ?
Naravno da nece, nije njega bezveze Vucic zvao u goste i vodao po Srbiji..
Officer Crabtree

#2833 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Officer Crabtree »

Pa kad bi bio kandidat za predsjednika RS koji bi to mislio i kad bi ljudi za njega glasali onda ne bi imala smisla ni RS.

Nećemo ni ti ni ja to doživjeti, a ni naša djeca.

Da barem doživimo u pola od toga bilo bi dobro.

Šta imaš od toga ako je to pita, ništa.
mirsek

#2834 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mirsek »

Officer Crabtree wrote: 29/10/2022 19:17 Pa kad bi bio kandidat za predsjednika RS koji bi to mislio i kad bi ljudi za njega glasali onda ne bi imala smisla ni RS.

Nećemo ni ti ni ja to doživjeti, a ni naša djeca.

Da barem doživimo u pola od toga bilo bi dobro.

Šta imaš od toga ako je to pita, ništa.
Upravo i jeste Snishodljivi zato sto to nece da pita.
A sta mi imamo od toga sto je on nju ugostio ?
Kultivisanija i kulturnija simpatizerka cetnika, u biti, radikalka kojoj on daje medijski prostor..
Officer Crabtree

#2835 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

OKej.
Registarska tablica

#2836 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Registarska tablica »

Botovi sda stranke napadaju senada jer u goste zove politicare iz rs-a, a sute kada ta ista stranla da cetnicima upravljanje drzave.

I naravno, to nije problem, morao bakir da da po 4 ruke hrvatima i cetnicima, al senad je izdajnik jer u goste zove cetnike :lol: :lol: :lol: :lol:
last mohicans

#2837 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

Mislim da ovdje nisam ni jedan negativan post sročio na Senada, a sad kažem jebala te Trivicka usta. Apsolutno bespotrebno gostovanje na jednom mediju u FBiH.
Login77777

#2838 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Login77777 »

Registarska tablica wrote: 29/10/2022 19:35 Botovi sda stranke napadaju senada jer u goste zove politicare iz rs-a, a sute kada ta ista stranla da cetnicima upravljanje drzave.

I naravno, to nije problem, morao bakir da da po 4 ruke hrvatima i cetnicima, al senad je izdajnik jer u goste zove cetnike :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovaj mirske svaki komentar protiv Senada a nema gosta kojeg nije pogledao. :lol:
laik1981

#2839 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laik1981 »

last mohicans wrote: 29/10/2022 20:12 Mislim da ovdje nisam ni jedan negativan post sročio na Senada, a sad kažem jebala te Trivicka usta. Apsolutno bespotrebno gostovanje na jednom mediju u FBiH.
Ujedno i jednom mediju u BiH.. Neki se ponasaju kao da taj rs nije u BiH i da ti politicari iz rs-a, kakvi god da su, nisu gradjani BiH..
last mohicans

#2840 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

laik1981 wrote: 29/10/2022 20:14
last mohicans wrote: 29/10/2022 20:12 Mislim da ovdje nisam ni jedan negativan post sročio na Senada, a sad kažem jebala te Trivicka usta. Apsolutno bespotrebno gostovanje na jednom mediju u FBiH.
Ujedno i jednom mediju u BiH.. Neki se ponasaju kao da taj rs nije u BiH i da ti politicari iz rs-a, kakvi god da su, nisu gradjani BiH..
Ma jebe mi se za njih. Ona mu i nama nije trebala. To je meni isto kao da recimo ZK gostuje na RTS,Alternativnoj ili mozda na BN u nekom ludom scenariju.
laik1981

#2841 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laik1981 »

last mohicans wrote: 29/10/2022 20:18
Ma jebe mi se za njih. Ona mu i nama nije trebala. To je meni isto kao da recimo ZK gostuje na RTS,Alternativnoj ili mozda na BN u nekom ludom scenariju.
Pa ti mediji u rs-u se i ponasaju kao da samo rs postoji, dok im ostatak BiH nije interesantan.. I mi trebamo tako? Gostuju mu ljudi koji su atraktivni za aktuelne teme.. Ganja gledanost jer od te gledanosti jedan nezavisni medij zivi..

A bio je i Komsic na BN-u jer je to jedina televizija u rs-u koja nije pod Dodikovom kontrolom.. Bio je i Sasa Magazinovic na BN-u, kao i mnogi politicari iz federacije.. Cak je i Bakir imao gostovanjena i intervju na BN-u..
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#2842 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laserShow »

Je li vi shvatate da su ti ljudi realnost, da ne mozes zamiriti i puff nestali? Je li shvatas da se s njima mora zivjeti? Je li shvatas da ih ne mozes izolovati na nacin na koji neki potencirate? Eto necemo smrdulaj trivic, nece dodick, ko hoce, da nece mozda vojin potrcko? KOGA DA DOVEDE=?

Je li shvatate da svako udaljavanje i manjak pokusaja saradnje dovodi do "legitimnosti" oCepljenja tog dijela drzave, gdje zive te i takve osbe s takvim nacinima razmisljanja?
last mohicans wrote: 29/10/2022 20:18 To je meni isto kao da recimo ZK gostuje na RTS,Alternativnoj ili mozda na BN u nekom ludom scenariju
To je to, ne trebamo mi njima, oni nama, onda neka se oCepe. Je li tako?

I da, komsic je gostovao na nekom od rs medija, ne sjecam se koji. I TO JE DIO BOSNE I HERCEGOVINE!
Altsa

#2843 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Altsa »

laserShow wrote: 29/10/2022 20:45
Je li vi shvatate da su ti ljudi realnost, da ne mozes zamiriti i puff nestali? Je li shvatas da se s njima mora zivjeti? Je li shvatas da ih ne mozes izolovati na nacin na koji neki potencirate?

Je li shvatate da svako udaljavanje i manjak pokusaja saradnje dovodi do "legitimnosti" oCepljenja tog dijela drzave, gdje zive te i takve osbe s takvim nacinima razmisljanja?
Ne shvataju. Glavno je nekome hebavat mater ne razmisljajuci ni malo dublje. U rs imate 3 vece televiziji. O rtrs i alternativnoj ne treba diskutovati. BN je isto znamo sta ali makar dovode goste iz federacije kolko tolko.
last mohicans

#2844 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

laik1981 wrote: 29/10/2022 20:27
last mohicans wrote: 29/10/2022 20:18
Pa ti mediji u rs-u se i ponasaju kao da samo rs postoji, dok im ostatak BiH nije interesantan.. I mi trebamo tako? Gostuju mu ljudi koji su atraktivni za aktuelne teme.. Ganja gledanost jer od te gledanosti jedan nezavisni medij zivi..

A bio je i Komsic na BN-u jer je to jedina televizija u rs-u koja nije pod Dodikovom kontrolom.. Bio je i Sasa Magazinovic na BN-u, kao i mnogi politicari iz federacije.. Cak je i Bakir imao gostovanjena i intervju na BN-u..
Misliš da će se time što ih neki mediji u SA ugošćava narativ u RSu promijeniti? Mozda za par generacija kada budemo pod zemljom. Gledanost se moze postici i nekim drugim gostima,ne Trivickom.
last mohicans

#2845 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

laserShow wrote: 29/10/2022 20:45
Je li vi shvatate da su ti ljudi realnost, da ne mozes zamiriti i puff nestali? Je li shvatas da se s njima mora zivjeti? Je li shvatas da ih ne mozes izolovati na nacin na koji neki potencirate? Eto necemo smrdulaj trivic, nece dodick, ko hoce, da nece mozda vojin potrcko? KOGA DA DOVEDE=?

last mohicans wrote: 29/10/2022 20:18 To je meni isto kao da recimo ZK gostuje na RTS,Alternativnoj ili mozda na BN u nekom ludom scenariju
To je to, ne trebamo mi njima, oni nama, onda neka se oCepe. Je li tako?

I da, komsic je gostovao na nekom od rs medija, ne sjecam se koji. I TO JE DIO BOSNE I HERCEGOVINE!
Ne bulazni, tesla. Ne mora se s njima zivjeti, mora se pored njih zivjeti. Kakva saradnja za mrziteljima ove zemlje i zagovornicima drzave RS. O čemu ti zboriš? Ja ne kazem da ne treba nikoga iz RS zvati. Vukan mu je redovan, zvao je Draska nekoliko puta, Sarovića, krmku je išao na noge. Je li se narativ promijenio, je li Dodik dobio manje glasova sto je većinom opoziciju zvao? Ali, u ovom trenutku davati na značaju jednoj četnikuši u nadi da ce se opce mijenje u RSu promijeniti je naivno i suludo. To ti trebas da shvatiš.
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#2846 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laserShow »

Mi zivimo pored Srbije i Hrvatske, kao i CG. Mi zivimo sa sva tri naroda i ateistima :D u Bosni i Hercegovini. Cisto da razjasnimo zivimo sa, ili zivimo pored. Pored su druge, nezavisne drzave :bih:
last mohicans wrote: 29/10/2022 21:13 avati na značaju jednoj četnikuši u nadi da ce se opce mijenje u RSu promijeniti je naivno i suludo. To ti trebas da shvatiš.
Cetnik dobio 300.000 TRISTO HILJADA
Cetnikusa dobila 290.000 DVJESTO DEVEDESET HILJADA

Ko je alternativa? Koja je to treca opcija s kojom si ti zadovoljan?
laik1981

#2847 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laik1981 »

last mohicans wrote: 29/10/2022 21:06
laik1981 wrote: 29/10/2022 20:27

Misliš da će se time što ih neki mediji u SA ugošćava narativ u RSu promijeniti? Mozda za par generacija kada budemo pod zemljom. Gledanost se moze postici i nekim drugim gostima,ne Trivickom.
Druze oni su ti dio drzave.. I ne zivimo pored njih, vec sa njima.. Oni su sastavni dio vlasti koja upravlja ovom drzavom.. Povratnici zive sa njima.. Dosta nas radi s njima.. Mnogi od njih ne govore to sto misle, pa mi kontamo da su ok. Ne mozemo ih ignorisati, niti ih mozemo natjerati da vole ovu drzavu.. Narativ nikad nece promijeniti, pa ni za par generacija.. Cenzurom tog njihovog narativa mi bi bjezali od istine, sto je najopasnije sto nam se moze desiti.. Na kraju krajeva, moramo se s njima dogovarati.. Traziti zajednicke interesne tacke, koliko god skucen da je prostor, i raditi na tim tackama.. Nista drugo nam ne preostaje u ovakvom uredjenju.. Ne vjerujem da uopste postoji izlaz iz ove situacije, ali mora se nesto pokusavati.. Senadu se na ovoj temi najvise zamjera sto ne pristaje na Palestinizaciju..
guruguru95

#2848 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by guruguru95 »

Upravo se tako ponašaju političari iz entiteta rs i njihovi glasači, kao da ovo nije njihova država i domovina. Dok tu ne dođe do bilo kakve promjene, potpuno se slažem sa Mohikancem :thumbup: :bih:
Student_u_Ostavci

#2849 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Student_u_Ostavci »

Koja je granica dna do koje može otići Senad i njegova bljuvotina od televizije? Možda da uradi intervju sa Karadžićem iz zatvora? Da ga pita kakvi su uslovi, trebal mu šta?
Officer Crabtree

#2850 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Najbolje da mu je onaj Bot M svaki dan gost
Locked