Misli ti sta hoces, nije problem. Nisam dovoljno upoznat sa izdajom "revizije tuzbe za genocid". Znam da se desila ali ne dovoljno detalja.Login77777 wrote: ↑08/10/2022 15:25 @Str0nz
Da tebe nije vise strah da SDA bude bez vlast nego taj IZ? Jer nisam primjetio da si nesto bio glasan kad je Bakir potpisao IZ „legitimno predstavljanje“ na SVIM nivoima. A i na izdaju „revizije tuzbe“ nisi bio bas nesto glasan.![]()
Nije to tema, rekao sam sta je potrebno ne SDA da vlada nego pro-BiH blok ujedinjen protiv aparthejda i buduci napada koji sasvim sigurno cekaju.
Sto se tice potpisivanje u Mostaru, nekoliko sam puta pisao o tome to ti je suplja.
Samo je problem da ljudi govore kao da je on to dobrovoljno otisao i potpisao kapitulaciju a niko da ne napise da su godinu dana sa svih strana "prijatelji" pravili silan pritisak na njega da se rijesi to u koristi HDZa.
Kada je skontao da vec rade na planu da ga smijene, izbace stranku koja je njemu najvaznija i da su novi projekat "trojka" a on da treba izdati a da ce istovremeno trojka relaxirati u Sarajevu i optuzivati za izdaju, cak je poslan Drino da kao predstavi da ima podrska u Bosnjackom korupusu za izdaju.
Ali projekat nije najuspjesnji, pa su silom prijatelji zacementirali i podebljali aparthejd.
Sve to trenutno zaboraviti i udruziti se protiv ovoga skuhanog od "prijatelja" i neprijatelja.