Tacno takoMilenkov buraz wrote: ↑24/07/2022 18:01 Ljudi šta vam je, mislim da ništa od ovoge neće biti, barem ne u obliku u kojem se neki nadaju.
Samo se opet nasli svi da spasavaju "svoje" pred izbore
Kurcevo nahajcavanje po ko zna koji put do sad
Tacno takoMilenkov buraz wrote: ↑24/07/2022 18:01 Ljudi šta vam je, mislim da ništa od ovoge neće biti, barem ne u obliku u kojem se neki nadaju.
mk ultra wrote: ↑24/07/2022 18:27Tacno takoMilenkov buraz wrote: ↑24/07/2022 18:01 Ljudi šta vam je, mislim da ništa od ovoge neće biti, barem ne u obliku u kojem se neki nadaju.
mishic wrote: ↑24/07/2022 18:19 Sutra je historijski dan za BiH. Dolaze demokrate i europeizatori da europeiziraju BiH. Da pokažu šta je uređeno društvo i država. Šta tolerancija, multietičnost i demokracija. Kako se poštuje volja i pravo nekog naroda. Kako se poštuje integritet i suverenitet države. Kako se živi u uređenoj državi i društvu. Dolaze europejci koji se kite demokracijom a nameću i provode nacizam. Nastavljaju UZP. Pokazuju kako se provode odluke Tribunala u Hagu.
Ova vrsta skandala, ovakvo gaženje međunarodnog prava, ovakvo ugrožavanje suvereniteta i ustavnog poretka neke zemlje rijetko se viđa. Ovoliko bahatosti, drskosti i bezobrazluka Putlerovski je nastup. I to u režiji Kristijana Šmita. Koje li to principe demonstrira ovaj euro-nastup?!! Po kojim to uzusima činovnici EU provode politiku svojih parlamenata i vlada? Koje je ovo stoljeće u historiji ljudskog roda?
Činilo se da je Dejton omaška, historijska greška, dobronamjeran eksperiment. Sada je ipak jasnije da nije.
Dvostruki aršini i raličita prava i pravila provode se u ovisnosti ko ste, odakle dolazite i kome pripadate... A ko ste i šta ste ne određujete sami.
To vam kroje i propisuju oni bahati, osioni, moćni... Oni što kao Trojanci dolaze...
https://politicki.ba/politika/zasto-suti-njemacka/24718Zašto šuti Njemačka?
Nema je cak ni u impressumu na Feniksu.Satrap_Darije wrote: ↑24/07/2022 18:36 A gdje je clanak sa Bild ba?
Ime te Ivane se pojavljuje samo u clanku Feniks portala vezano za tu temu.
Ako imaju dokaze da je itko osim njih to objavio zasto su onda izbrisali clanak?
Izbrisan, potrazi naslov, naci ces hrpu linkova Hr medija koji su to prenjeli i Link Bilda ali ne vodi nigdje kada pritisnes jer je izbrisan.Satrap_Darije wrote: ↑24/07/2022 18:36 A gdje je clanak sa Bild ba?
Ime te Ivane se pojavljuje samo u clanku Feniks portala vezano za tu temu.
Ako imaju dokaze da je itko osim njih to objavio zasto su onda izbrisali clanak?
Mislim da bi do sada svi "legitimni" portali i novine proglasili najpovjesniju pobjedu u povijesti, međutim nisu, vjerovatno što znaju da ne mogu dobiti to što žele.mk ultra wrote: ↑24/07/2022 18:27Tacno takoMilenkov buraz wrote: ↑24/07/2022 18:01 Ljudi šta vam je, mislim da ništa od ovoge neće biti, barem ne u obliku u kojem se neki nadaju.
Da, da, to je ono u duhu dobrosusjedskih odnosa na kojima Zagreb funkcionira od Tuđmana do danas.skafiskafsnjak wrote: ↑24/07/2022 18:39On je po.protokolu Covica obavjestio. Sluzbe HZHB, ostale ne priznaju.
Hoces reci da smo imali do ove izmjene funkcionalnu drzavu?
U utorak ide proglasenje pobEde. Nadam se da su @Novak20 i labud @Black swan uzeli slobodan dan da zezaju muje po forumu.
To nije točno. HDZ će biti zadovoljan tj. već jeste.Pandakonda wrote: ↑24/07/2022 18:59 Cinjenica je ta da niko nece biti zadovoljan. Probosanska strana nece biti zadovoljna kako ce se popunjavati DN, dok HNS nece biti zadovoljan jer su im izbijeni elementi blokade. Neka ga nametne vise i da se napokon mozemo posvetiti drugim problemima.
Probosanska strana sigurno vise dobija ovim zakonom i nadam se da ce se ponasati racionalno i da ne treba od MZ praviti neprijatelja.
Ja ne znam je li ti stvarno ne razumijes ili se pravis da ne razumijes da niti jedna EU drzava ne moze aneksirati bilo kakvu teritoriju ? Kakva crna palestinizacija naroda kojeg ima preko 50% i u drzavi gdje kada sagledas realno je 90% građansko uređenje ?Lex77 wrote: ↑24/07/2022 19:06To nije točno. HDZ će biti zadovoljan tj. već jeste.Pandakonda wrote: ↑24/07/2022 18:59 Cinjenica je ta da niko nece biti zadovoljan. Probosanska strana nece biti zadovoljna kako ce se popunjavati DN, dok HNS nece biti zadovoljan jer su im izbijeni elementi blokade. Neka ga nametne vise i da se napokon mozemo posvetiti drugim problemima.
Probosanska strana sigurno vise dobija ovim zakonom i nadam se da ce se ponasati racionalno i da ne treba od MZ praviti neprijatelja.
Bošnjacima se sprema palestinizacija. Najviše mi je žao Mostara. Njemu je najmjenjeno da se pripoji Hrvatskoj, a nikada Hrvati nisu bili većina u njemu prije etnickog čišćenja.
Znaci hajmo raditi sve za sta smo kritikovali HDZ i za sta smo skretali paznju da treba reagovati kada blokiraju ?staaarinavijac wrote: ↑24/07/2022 19:08 Ako Šmit nametne ovaj, diskriminatorni zakon, treba na sljedećim prvim izborima razmisliti o svrsishodnosti naše blokade u svim institucijama gdje je potreban bošnjački glas za usvajanje bilo kakvog zakona, a takođe i o bojkotu izbora od strane svih probosanskih stranaka (naravno pod uslovom da SDA ne nastavi saradnju sa HDZ ) tako da se ne mogu formirati novi organi vlasti
zato su mostarci meni parking naplatili u eurimaLex77 wrote: ↑24/07/2022 19:06To nije točno. HDZ će biti zadovoljan tj. već jeste.Pandakonda wrote: ↑24/07/2022 18:59 Cinjenica je ta da niko nece biti zadovoljan. Probosanska strana nece biti zadovoljna kako ce se popunjavati DN, dok HNS nece biti zadovoljan jer su im izbijeni elementi blokade. Neka ga nametne vise i da se napokon mozemo posvetiti drugim problemima.
Bošnjacima se sprema palestinizacija. Najviše mi je žao Mostara. Njemu je najmjenjeno da se pripoji Hrvatskoj, a nikada Hrvati nisu bili većina u njemu prije etnickog čišćenja.
Auu, ovo bi bio nokaut za Dodika, Covica i neprijatelje ove drzave. Genijalna ideja.staaarinavijac wrote: ↑24/07/2022 19:08 Ako Šmit nametne ovaj, diskriminatorni zakon, treba na sljedećim prvim izborima razmisliti o svrsishodnosti naše blokade u svim institucijama gdje je potreban bošnjački glas za usvajanje bilo kakvog zakona, a takođe i o bojkotu izbora od strabe probosanskih stranaka (naravno pod uslovom da SDA ne nastavi saradnju sa HDZ )
Zalosno. Vecina postova je ovakva. Mitomaniju bi trebalo banom zabraniti. Strasno.Lex77 wrote: ↑24/07/2022 19:06To nije točno. HDZ će biti zadovoljan tj. već jeste.Pandakonda wrote: ↑24/07/2022 18:59 Cinjenica je ta da niko nece biti zadovoljan. Probosanska strana nece biti zadovoljna kako ce se popunjavati DN, dok HNS nece biti zadovoljan jer su im izbijeni elementi blokade. Neka ga nametne vise i da se napokon mozemo posvetiti drugim problemima.
Dernek uz posteno zaradjene sendviceLogin77777 wrote: ↑24/07/2022 19:01U utorak ide proglasenje pobEde. Nadam se da su @Novak20 i labud @Black swan uzeli slobodan dan da zezaju muje po forumu.
A treba javljati se na telefon i primiti cestitke od brace iz manjeg entiteta.![]()
Da se ne prepucavamo, posto vidim na koju stranu vuces: zaobidji me i voljecemo se ko braca.Pandakonda wrote: ↑24/07/2022 12:37Pa ne moze MZ puskom nekoga natjerati da ucestvujenles wrote: ↑24/07/2022 09:22
Pregovarala je sa mojim njonjom.
U Neum su otisli Faaahro i Dino. Prvi je vec poznat kao politicar "for hire", a drugi je valjda pokusavao da postane ljubimac USA.
Jesam li nekog zaboravio?
Dok su pregovori bili u Sarajevu, svi su ucestvovali i Muje su imale prijedlog, koji je HDZ odbio, a strance je bolio kurac, you remember?
Zato, ziv bio, ne prodaji mi demagogiju.SDP i NS su samo htjeli pregovarati pod uslovom da se prvo neutralizira Dodik, NES nije htio pregovarati jer ponuđena rjesenja nisu bila za citavu BiH nego samo za federaciju. Gledajuci parlament BiH ostaju samo ove stranke koje su vec otisle u Neum.
Strance nije bolio kurac nego su stranci realno sagledali situaciju i rekli su NS-u ako nemate ruke mi ovo ne mozemo staviti kao prijedlog. HNS ne samo da je imao prijedlog i svoje ruke, imali su SBB i NiP koji su bili spremni na ustupke plus SDA koja je potpisala u mostaru legitimno predstavljanje naroda. Znaci imali su ih na osnovu cega vuci za ruku.
Al naravno lakse je pricati o Mujama i o nekim zaverama bre protiv bosnjackog naroda umjesto da se realno sagleda situacija gdje se napravila greskaOpet kazem, retorika sve slicnija srpskoj, mi sami protiv svih, citav zapad protiv nas, cerat cemo se
![]()
Nećemo, naće se novi fiktivni problem koji će čuvati pažnju neko vrijeme pa će doći još noviji i još fiktivniji problemi. I sve tako dok se jednog dana, a ne daleko od danas, ova država raspadne u potpunosti. A neće se raspasti od djelovanja nekih tamo dušmana, domaćih i međunarodnih, nego od bijele kuge.Pandakonda wrote: ↑24/07/2022 18:59 Neka ga nametne vise i da se napokon mozemo posvetiti drugim problemima.