Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mozda strucnjak u nasoj ligi? O teritoriji van granica BiH je bespotrebno pisati.
Ili mislis da uopste nemamo strucnjaka za nasu ligu?
Mozda je najbolje ugasiti ligu, sta ce nam kad nemamo strucnjaka, kad nam timovi ne mogu nigdje u Evropi, ne prodajemo igrace za vise od 1 milion, ...
jel to jos nisi doruckovao?
necu ja na takav nacin uopste da komuniciram
Charuga wrote: ↑06/07/2022 09:18
Posljednja njegova je loša. Prije toga je dobro stajao na tabeli, izgubio od Veleža kući, pao na drugo mjesto, a onda korona, bla bla ...
Ne znam koji je cilj postavljen pred njega od strane uprave Veleža. Ako je titula, brzo će u Bosnu, ako je Evropa biće guravo ...
niko osim navijaca Zelje ne smatra Amara nekakvim strucnjakom
cak ni svi navijaci Zelje
Ok, Amar nije. Ko jest? Mulalic? Fedja? Husnija Arapovic? Karacic? Jagodic?
Ne kontam...
Dovoljno je misljenje igraca koje je trenirao, kolega njegovih, a vecina ih ima visoko misljenje.
luckylaka wrote: ↑05/07/2022 21:11
Mi vjerujemo u ovu drzavu i zato nam drzava ovako vraca.Hvala drzavo na pomocnom stadionu ako ima jos kakva donacija posaljite slobodno
a gledaj ovog dijasporca delegata, jedno vrijeme si visio na nasoj temi i predstavljao se kao veliki pitar kad je bordo dres nosio dado hamzagic
I sad kažu nikad im ni jedan režim nije pomagao. cccccc
Kao i svima drugima koji su htjeli nešto da grade na nacionalizovanom zemljištu, koje je država dijelila šakom i kapom u tom periodu.Tako je 1949 Radničko sportsko društvo Željezničar na toj lokaciji počelo izgradnju stadiona. Ostalo je istorija.
Mogli ste i vi dobiti zemlju, ali niste htjeli graditi. Jbg fukara ne gradi, nije im u genima.
luckylaka wrote: ↑05/07/2022 21:11
Mi vjerujemo u ovu drzavu i zato nam drzava ovako vraca.Hvala drzavo na pomocnom stadionu ako ima jos kakva donacija posaljite slobodno
a gledaj ovog dijasporca delegata, jedno vrijeme si visio na nasoj temi i predstavljao se kao veliki pitar kad je bordo dres nosio dado hamzagic
i ono nesto kao provaljuje
cuj pitar.Bar 10 puta sam napisao da navijam za Zelju,Sa.,Velez.Slobodu,danas za Zrinjski sutra za Borac i City..To je to
luckylaka wrote: ↑06/07/2022 21:12 cuj pitar.Bar 10 puta sam napisao da navijam za Zelju,Sa.,Velez.Slobodu,danas za Zrinjski sutra za Borac i City..To je to
luckylaka wrote: ↑06/07/2022 21:12 cuj pitar.Bar 10 puta sam napisao da navijam za Zelju,Sa.,Velez.Slobodu,danas za Zrinjski sutra za Borac i City..To je to
Hvala konama sto su nam fino rastumacili prirodu saradnje izmedju FK Zeljeznicar i uglednog biznismena iz savezne drzave Utah. Uvijek revnosni i hvala im na tome