@bloodrug_profi wrote: ↑22/06/2022 00:20Da vidimo ovu vratolomiju.90minut wrote: ↑21/06/2022 23:23 Ide, ide živi bili pa vidjeli...
Zašto kazem zivi bili jer se sigurno nece desiti ništa preko noci rat ce potrajati jos pun kurac vremena, a to o cemu ja pricam se nece desiti još dosta godina.
Samo na kraju ce to sve biti Rusija.
To je neminovno kao što je neminovno da ce sutra svanuti.
Za nadati se jedino da im mogu ogaditi život do te mjere da ne pomisle na nastavak.
Iako tog nastavka nece biti jer se rusi useru na pomen OTAN-a.
- Bice na kraju Rusija, neminovno kao sto je novi dan neminovan. Ali nece za godinu vec za 10-20-50 nekad tamo. Ali bice Rusija. Tacka
- onda ide mozda i nece jer ce im Zapad ogaditi rat za sva vremena.
Care mali, nisi vjerovao da trava ostecuje mozak?
I ovaj vrijeđa isto plus izmišlja jer nisam nikad pisao o bilo kakvim biljkama i narkoticima.
Valjda starost pa odma na prvu izmšljaju " eh mlad je mora biti narkoman " kao što rekoh molim te riješi jer u pravilima ponašanja se mora poslati na smirivanje.
Pravilo brojki moj dobri komunisto kao što je pravilo brojki da mi sami nikad necemo ukinuti republiku srpsku i da ce uvijek postojati jer ima potporu iz srbije.
Rusiji ne puše zapad za vratom osim što šalje oružje da produži rat jednog dana to ce oruzje prestati dolaziti, a pravilo brojki kaže da je to kraj za ukrajince.
Nema tu puno polemike to je jasno kao 2+2.