Čuj čovjek bio na mjesecuPalmalma wrote: ↑21/06/2022 23:10Ma, jok!TomANDJerry wrote: ↑21/06/2022 18:17
Bukvalno po defaultu znam da ako podrzava Putina, da vjeruje da Bill Gates preko vakcina uspostavlja novi svijetski poredak, da je sljetanje na mjesec lazirano, da su 11.sept amerikanci sami sebe napali ... ako malo dalje odeš tu su vec ljudi gušteri, ravna zemlja itd
napali ih teroristi, koji su obuceni na Cesnama
, sa putnickim avionima koji su zapucali u Tornjeve. I pazi, lik koji je dizajnirao blizance je izjavio da su zgrade tako pravljene da bi izdržale udare DVA Boeinga i opet zadržale statiku zgrade, to što on nije računao na gorivo u avionima je iz razloga što - čelična konstrukcija zgrade se tali na 1600 stepeni - dok gorivo gori na Max 800.
I upale zgrade do ispod temelja, a sutridan pronasli sve pasose "otmicara" - neostecene ispod rusevina.
Iako mislim da je najgore sto je onaj avion zapucao u Pentagon.![]()
![]()
![]()
Da li je covjek bio na mjesecu, mislim da nije - i da nece nikada biti. Ali trebala je kapitalna pobjeda u Hladnom ratu i upali foluska.![]()
Pa mjesec ni ne postoji, to je samo jedna ogromna lampa dezajnirana od NASA da nam proda priču da je fol zemlja okrugla. Ljudi samo trebaju otvoriti oči.
Pa jel.