Iza toga mozda stoji to,,,, treba svjedok da detaljno pojasni.
Finese su kad je nesto precizno objasnjeno.

Iza toga mozda stoji to,,,, treba svjedok da detaljno pojasni.

Imamo napokon i vrijeme prolaska sumnjivog auta u kontra-smjeru (odlazak-udaljavanje u pravcu suprotnom od mjesta događaja). "Oko 22 sata".Rekao je da je taj momak vratio kameru na 8. februar 2016. oko 22 sata, da su vidjeli da ima snimak, da je bio "stvarno loš", da taj dio koji njima treba je dosta udaljen, te da su opet vidjeli jedno vozilo koje je išlo u pravcu kafića Krone.
Kad ce na red doci dzemper? Ili je bilo vec?
i ja kazem nek mu je Bog na pomoci...KingKongh wrote: ↑03/02/2022 19:14 Trude se dokazati suprotno, ali im slabo ide. Pišu romane, traze dlaku u jajetu u njihovu korist, bave se inspektorskim i pravosudnim poslom, majkemi šteta da truhnete ovdje na forumu treba država Bosna i Hercegovina da iskoristi vaš kapacitet, nedo Allah dragi nikom.
Kad tad pravda stići će!
Snimci su, prema optužnici, desetak dana nakon događaja, operativno (nezvanično) dostavljeni od strane Murizovog rođaka policajki Saneli Hasanbegović, a ona ih je odnijela u MUP (prema optužnici-Dupovcu). Mislim da se radi o tim snimcima.uglavnomja wrote: ↑03/02/2022 19:17 moze li neko objasniti ovo, pravno
svi snimci su izuzeti zvanicno, samo su snimak sa kuvajtske ambasade dostavili zaposleni![]()
da li zato sto u toj ambasadi na obeznjedjenju radi rodjak memica, kod kojeg su zavrsili i serifov usb i cd iz ambasade?
i da li se takav dokaz, donesen samoinicijativno moze smatrati zvanicnim dokazom?
ili fali dio svjedocenja?
Pravda za Dženana! Pravda za Bosnu i HercegovinuGAU8 wrote: ↑03/02/2022 19:19i ja kazem nek mu je Bog na pomoci...KingKongh wrote: ↑03/02/2022 19:14 Trude se dokazati suprotno, ali im slabo ide. Pišu romane, traze dlaku u jajetu u njihovu korist, bave se inspektorskim i pravosudnim poslom, majkemi šteta da truhnete ovdje na forumu treba država Bosna i Hercegovina da iskoristi vaš kapacitet, nedo Allah dragi nikom.
Kad tad pravda stići će!
Uredu je gdjo. zastupnice...
Kome je nejasno?
I ja slabo pratim jer je postalo dosadno, pogledam svakih nekoliko sedmica sta se desava.DonieBrasco wrote: ↑03/02/2022 20:19 Nisam citao ovu temu dugo niti pratio desavanja, moze li neko urkatko da napsie dokle je doslo suđene, svjedoci odbrane/tuzilastva ?
Ima li nesto znacajno da se dogodilo ?
a ti to znas zato sto je tako i presudjeno? samo ti (doduse i onaj sto se ne smije javiti) tvrdis to sa ovakvom sigurnoscu, pa vjerujem da iza te sigurnosti stoje i neki jaki argumenti i dokazi, jer kako drugacije biti siguran... osim, ako... se moze promijeniti i misljenje, jer to zaista i jeste. samo necije misljenje. a svjedocili smo kako se isto moze lako promijeniti. jel tako?klix wrote: ↑03/02/2022 06:12Tužilaštvo i sud to znaju, a zna i Muriz.belfy wrote: ↑02/02/2022 22:20
ti bi se sa ovako ozbiljnim i "sigurnim" saznanjima trebala prijaviti u tuzilastvo da napokon rasvijetlis slucaj da se ljudi ne pate dalje. no, ja bih preporucio prvo da vidis u nekim prijasnjim pisanjima dendena ima li sta o tome (posto se covjek ne javlja nikako ima godina), a kada to iscitas da se posavjetujes pred ogledalom da slucajno ne promijenis opet misljenje...
![]()
![]()
To znaci da je ipak vjerovatno. Nije nemoguce,,,,ili jeste.Malo je vjerovatno da se to moglo desiti usljed naglog nestanka struje, kazao je Bešlija
Da li je Beslja vidio taj snimak u petak prije nego sto je ubacio usb, zadao parametre i poceo sa kopiranjem ili je samo ubacio parametre i usb bez da je vidio sta bi se to kopiralo tj. sadrzaj snimka.Bešlija je kazao da u momentu kada je ubacio stik i počeo sa skidanjem, nestalo struje, a što je bilo prvi put u njegovoj karijeri da se takvo nešto desi
Koji parametri su uneseni prvi put u petak . Da li su ti parametri bili "'od nekog sata 8. februara do određenog sata 11. februara 2016"'U tom momentu primijetio sam nešto neobično, nisam mogao da unesem parametre za izuzimanje vodeonadzora identične koje sam bez problema unio u petak - kazao je Bešlija.
Utvrdio je da na snimku nedostaje dio od nekog sata 8. februara do određenog sata 11. februara 2016
Dalje je ispričao da su našli odgovorno lice u džamiji, provjerili da li videonadzor snima u realnom vremenu
On je rekao i da je upoznat s činjenicom da je nakon dan dva njegov kolega uz asistenciju tehničara otišao da skine snimak i da je nakon što je zadao parametre i počeo da skida snimak nestalo struje.
U koje vrijeme je proslo vozilo.kako je naveo, bila je i u Ildžisu, gdje je, kako je rekao, kamera bila vrlo lošeg kvaliteta i sumnja da se išta na snimcima moglo vidjeti. Rekao je da misli da je tehničar uspio izvući samo fotografije i da se vidi jedno vozilo koje je prolazilo u suprotnom pravcu.
Moguce je stvarno jer se promijenio nadležni sud.
.... ili je zbog svjedočenja organizovano odlazak u Njemačku?