Tornjo1 wrote: ↑09/03/2021 12:57Pise fb tiktok koristi a na aplikaciji bhtelekoma pise da je to free

Javi im se na 1444 ili na email [email protected] pa neka oni provjere
Moderator: Benq
Tornjo1 wrote: ↑09/03/2021 12:57Pise fb tiktok koristi a na aplikaciji bhtelekoma pise da je to free

Ima i crkveni toranj odmah do džamije. Nisam u toku. Sumnjam da su pregovarali sa fratrom?
koristim sluzbeni mtel, samo mi se jednom u centru sarajeva pokazao 4g+ i to je bio najvjerovatnije zadnji put. Ukratko uzasna mreza, spora, pozivi su ocajni. grcenje, prekidanje. jednom rijecju blagi uzas. mozda je u Rep.Srpskoj bolje ali Sarajevo, K10, Mostar, hercegovina uzasna.
Nigdje veze prica. Sarajevo ekstra radi, radi i u gradovima u blizini isto, nikad problema nisam imao. To mi vise zvuci da imas neko smece od mobitela ili da jednostavno lazes.ibnudu wrote: ↑01/05/2021 14:28koristim sluzbeni mtel, samo mi se jednom u centru sarajeva pokazao 4g+ i to je bio najvjerovatnije zadnji put. Ukratko uzasna mreza, spora, pozivi su ocajni. grcenje, prekidanje. jednom rijecju blagi uzas. mozda je u Rep.Srpskoj bolje ali Sarajevo, K10, Mostar, hercegovina uzasna.
popni se malo na sedrenik, nazovi nekog, otidi na breku, nazovi nekog pa prođi od mejtasa do koševa čekalušom, ako potvrdis da ti se veza nije prekinula castim te cime god hoces! znam, svaki dan muku mucim jer takav mi je posao da danas obavim najmanje 150 poziva. viber konekcija da ti ne govorim. mobitel je xiaomi note9 pro, imas pravo, smece od telefona!diablobih wrote: ↑01/05/2021 18:50Nigdje veze prica. Sarajevo ekstra radi, radi i u gradovima u blizini isto, nikad problema nisam imao. To mi vise zvuci da imas neko smece od mobitela ili da jednostavno lazes.ibnudu wrote: ↑01/05/2021 14:28koristim sluzbeni mtel, samo mi se jednom u centru sarajeva pokazao 4g+ i to je bio najvjerovatnije zadnji put. Ukratko uzasna mreza, spora, pozivi su ocajni. grcenje, prekidanje. jednom rijecju blagi uzas. mozda je u Rep.Srpskoj bolje ali Sarajevo, K10, Mostar, hercegovina uzasna.
Što se mene tičeradiostanica wrote: ↑02/05/2021 11:23 Ja koristim MTel mrežu od momenta puštanja LTE mreže u BiH, a paralelno koristim i BH Telecom broj. Što se mene tiče, Mtel mreža je puno stabilnija, brža i ima bolju pokrivenost (tamo gdje se ja najviše krećem, tako da ta priča o slaboj pokrivenosti Mtela ne stoji.
Kad smo kod tih telefona, kao što su Xiaomi, jedino provjeren telefon je onaj koji je kupljen u Imtecu, Domodu, kao i kod telekom operatera. Tu su sigurno global verzije koje podržavaju evropske frekvencije. Sve ostalo su kineske i indijske verzije, čak i u MI Store-u, koje ne podržavaju band 800 i koje su umnogome jeftinije od globalnih, a piljari ih prodaju po cijeni globalnih te tako ostvaruju ekstra profit.
Zbog toga se dešavaju problemi kakvi se dešavaju

A znas li kako je kod ekupi?radiostanica wrote: ↑02/05/2021 11:23 Kad smo kod tih telefona, kao što su Xiaomi, jedino provjeren telefon je onaj koji je kupljen u Imtecu, Domodu, kao i kod telekom operatera. Tu su sigurno global verzije koje podržavaju evropske frekvencije. Sve ostalo su kineske i indijske verzije, čak i u MI Store-u, koje ne podržavaju band 800 i koje su umnogome jeftinije od globalnih, a piljari ih prodaju po cijeni globalnih te tako ostvaruju ekstra profit.
Ovo je ludilo mozga, svi se hvatamo "na mjestima gdje se ja krecem"radiostanica wrote: ↑02/05/2021 11:23 Ja koristim MTel mrežu od momenta puštanja LTE mreže u BiH, a paralelno koristim i BH Telecom broj. Što se mene tiče, Mtel mreža je puno stabilnija, brža i ima bolju pokrivenost (tamo gdje se ja najviše krećem, tako da ta priča o slaboj pokrivenosti Mtela ne stoji.
Kad smo kod tih telefona, kao što su Xiaomi, jedino provjeren telefon je onaj koji je kupljen u Imtecu, Domodu, kao i kod telekom operatera. Tu su sigurno global verzije koje podržavaju evropske frekvencije. Sve ostalo su kineske i indijske verzije, čak i u MI Store-u, koje ne podržavaju band 800 i koje su umnogome jeftinije od globalnih, a piljari ih prodaju po cijeni globalnih te tako ostvaruju ekstra profit.
Na relaciji V. Kladuša-Sarajevo, mtel uvjerljivo najbolji. Također, u Sarajevu je puno brža i stabilnija mreža nego kod BH Telecoma.ibnudu wrote: ↑03/05/2021 09:36Ovo je ludilo mozga, svi se hvatamo "na mjestima gdje se ja krecem"radiostanica wrote: ↑02/05/2021 11:23 Ja koristim MTel mrežu od momenta puštanja LTE mreže u BiH, a paralelno koristim i BH Telecom broj. Što se mene tiče, Mtel mreža je puno stabilnija, brža i ima bolju pokrivenost (tamo gdje se ja najviše krećem, tako da ta priča o slaboj pokrivenosti Mtela ne stoji.
mozda je u banjaluci mtel najbolji, u sarajevu bh teleocm, mostar za eronet. trziste je podjeljeno. federacija je najgore pokrivena mtel mrezom a svima je jasno da je bh teleocm kada je uvodio 4g mjenjao komplet mrezu. mora se osjetiti poboljsanje a mrezi koja je radjena pruje godinu dana i ona prije 10 godina.
nisam jedini koji se zali na mrezu mtel-a a vi se opet uhvatite da to ne stoji jer na mjestima gdje ste vi je sve odlicno.
evo promjenio sam danas tel, a52 sigurni podrzava sve bandove u Bosni pa cemo viditi..
ibnudu je u pravu s obzirom na isto iskustvo koje imam. Korisnik mtela sam od 2001 godine, znaci punih 20 godina pa smatram da imam sasvim dovoljno iskustva da mogu reci svoje misljenje. Negdje do 2014 godine su bili sasvim solidna i kvalitetna mreza ali nakon toga su malo je reci losi i bezobzirni prema korisnicima. Vjerovatno su vidjeli da imaju monopol, posebno u RS pa su digli cijene koje su 2 do 3 puta vece nego u Srbiji. Za sada koristim uporedo na pretplati BH Telecom i mtel i sto se tice konkretno RS uocio sam da je BH Telecom daleko brzi i stabilniji a sto je opet najvjerovatnije zbog manjeg opterecenja baznih stanica i broja korisnika. Na mtel mrezi imam problem sa kvalitetom zvuka kod obicnih poziva (krcanje, isprekidanost zvuka) a sto se desava kod mnogih mojih prijatelja sa raznim vrstama mobilnih telefona i na razlicitim lokacijama. Sve u svemu za podrucje RS moja preporuka je definitivno BH Telecom zbog kvaliteta mreze i sasvim dobre pokrivenosti kao i zbog cijena paketa na pretplati. Mtel zaobici u sirokom luku zbog svih aspekata. O Eronetu ne bih puno pricao jer imaju veoma losu pokrivenost RS (bio sam na njihovoj pretplati godinu dana).radiostanica wrote: ↑03/05/2021 12:43Na relaciji V. Kladuša-Sarajevo, mtel uvjerljivo najbolji. Također, u Sarajevu je puno brža i stabilnija mreža nego kod BH Telecoma.ibnudu wrote: ↑03/05/2021 09:36Ovo je ludilo mozga, svi se hvatamo "na mjestima gdje se ja krecem"radiostanica wrote: ↑02/05/2021 11:23 Ja koristim MTel mrežu od momenta puštanja LTE mreže u BiH, a paralelno koristim i BH Telecom broj. Što se mene tiče, Mtel mreža je puno stabilnija, brža i ima bolju pokrivenost (tamo gdje se ja najviše krećem, tako da ta priča o slaboj pokrivenosti Mtela ne stoji.
mozda je u banjaluci mtel najbolji, u sarajevu bh teleocm, mostar za eronet. trziste je podjeljeno. federacija je najgore pokrivena mtel mrezom a svima je jasno da je bh teleocm kada je uvodio 4g mjenjao komplet mrezu. mora se osjetiti poboljsanje a mrezi koja je radjena pruje godinu dana i ona prije 10 godina.
nisam jedini koji se zali na mrezu mtel-a a vi se opet uhvatite da to ne stoji jer na mjestima gdje ste vi je sve odlicno.
evo promjenio sam danas tel, a52 sigurni podrzava sve bandove u Bosni pa cemo viditi..
Dakle, koristim aktivno i jedanu i drugu mrežu i znam najbolje stanje.