FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
mirsek

#16926 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

_BataZiv_0809 wrote: 25/04/2021 12:14 Jadni Bakir i Sjebija :(
Jadni mi pored Senada, naseg najboljeg novinara.
Sve je naopako i mimo logike, narod vise ne zna ni sta hoce ni gdje udara, sizofrenija totalna.
Bune se ljudi sto se proziva Muzur jer je kupio novog mercedesa par mjeseci poslije sjedanja u fotelju, al je ok prozivati Sebiju kad je ona kupila mercedes ili sto nosa skupu odjecu i obucu, jel to ona nema visoku platu pa da to ne moze priustiti ?
Muzur moze, Sebija je lopov.
Ili obrnuto, odakle Sebiji pravo i pare za mercedes i odjecu, Muzur kupio od plate, sta hocete, zaradio sebi covjek.
2 potpuno iste stvari se gledaju iz potpuno razlicitih uglova, to je potpuno nevjerovatno.
spinel_

#16927 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spinel_ »

spinel_ wrote: 25/04/2021 12:24 Najnoviji slucaj

https://avaz.ba/vijesti/bih/647124/majk ... oje-dijete

I o ovome bi trebali svi mediji da bruje.
Ovo je vijest.
Nije vijest kad ziv izadjes s Kcus-a.
I zanimljivo vazda je na Kcus-u problem. Nisam jos cuo slican slucaj da je bio u Opstoj bolnici..
Znaci da gore nesto NE VALJA i Senad kad iste prozove onda ne valja on. A daje im sansu da budu u emisiji i smire narod. Dok god nadlezni sute naravno da ce on furati pricu u samo ovom pravcu.
Sta treba, da mozda suti kao Hayat i time svjesno opravdava ova nedjela?
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#16928 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by konektovan »

spinel_ wrote: 25/04/2021 12:30
spinel_ wrote: 25/04/2021 12:24 Najnoviji slucaj

https://avaz.ba/vijesti/bih/647124/majk ... oje-dijete

I o ovome bi trebali svi mediji da bruje.
Ovo je vijest.
Nije vijest kad ziv izadjes s Kcus-a.
I zanimljivo vazda je na Kcus-u problem. Nisam jos cuo slican slucaj da je bio u Opstoj bolnici..
Znaci da gore nesto NE VALJA i Senad kad iste prozove onda ne valja on. A daje im sansu da budu u emisiji i smire narod. Dok god nadlezni sute naravno da ce on furati pricu u samo ovom pravcu.
Sta treba, da mozda suti kao Hayat i time svjesno opravdava ova nedjela?
Hayat je posebna liga.. :mrgreen:
mirsek

#16929 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

_BataZiv_0809 wrote: 25/04/2021 12:22 Kakve tehnoloske parkove?
Bilo na FACE-u sinoc, kako je nesto sa Vucicem dogovorio 2-3 tehnoloska parka u vecim gradovima.
Sigma90

#16930 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sigma90 »

mirsek wrote: 25/04/2021 12:28
Sve je naopako i mimo logike, narod vise ne zna ni sta hoce ni gdje udara, sizofrenija totalna.
Bune se ljudi sto se proziva Muzur jer je kupio novog mercedesa par mjeseci poslije sjedanja u fotelju, al je ok prozivati Sebiju kad je ona kupila mercedes ili sto nosa skupu odjecu i obucu, jel to ona nema visoku platu pa da to ne moze priustiti ?
Ili obrnuto, odakle Sebiji pravo i pare za mercedes i odjecu, Muzur kupio od plate, sta hocete, zaradio sebi covjek.
2 potpuno iste stvari se gledaju iz potpuno razlicitih uglova, to je potpuno nevjerovatno.
Da nije mozda razloga daje doticna sa muzom i par bliski saradnika srozala Bosnjacki narod na nulu?
Seawolf

#16931 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Seawolf »

Izmišljaš.

Niko nije spominjao GLC Coupé od profesorice Izetbegović, sve dok ga nije parkirala na trotoaru posred Titove.
mirsek

#16932 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

Sigma90 wrote: 25/04/2021 12:41
Da nije mozda razloga daje doticna sa muzom i par bliski saradnika srozala Bosnjacki narod na nulu?
Jos bolji dokaz da je narod u sizofreniji. To sto je neko srozao narod, nema nikakve veze sa kupovinom auta ili skupom odjecom kupljenom od svoje visoke plate, Sebija je glasovima naroda izabrana u parlament, ali je sama napustila tu funkciju i primanja. I Muzur je bio clan te klike donedavno.
mirsek

#16933 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

Seawolf wrote: 25/04/2021 12:48
Izmišljaš.

Niko nije spominjao GLC Coupé od profesorice Izetbegović, sve dok ga nije parkirala na trotoaru posred Titove.
To nije tacno.
Ne lazem i ne trci pred rudu ako ne pratis ili se ne sjecas. Davno su, prije vise godina nabrajali cijenu odjece i obuce koju nosi kao i novi mercedes koji je vozila, mislim da je bio GLK ali nisam 100% siguran.
Sigma90

#16934 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sigma90 »

mirsek wrote: 25/04/2021 12:49
Jos bolji dokaz da je narod u sizofreniji. To sto je neko srozao narod, nema nikakve veze sa kupovinom auta ili skupom odjecom kupljenom od svoje visoke plate, Sebija je glasovima naroda izabrana u parlament, ali je sama napustila tu funkciju i primanja. I Muzur je bio clan te klike donedavno.
I Lingo i Bunk su dio te klike. Ali isti ne mogu biti jednako krivi za stanje kao ovi sto u stranci odlucuju. Jesu oni krivi da iste biraju ali oni ne prodavaju drzavu za pozicije nego vrh stranke. Ta stranka koju ti ovdje branis je na losem glasu u drustvu iskljucljivo radi svog kriminala i izdaje drzave. A ne radi jednog kupljenog automobila. I ako znamo od koji para je automobil kupljen.
mirsek

#16935 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

Sigma90 wrote: 25/04/2021 12:55
I Lingo i Bunk su dio te klike. Ali isti ne mogu biti jednako krivi za stanje kao ovi sto u stranci odlucuju. Jesu oni krivi da iste biraju ali oni ne prodavaju drzavu za pozicije nego vrh stranke. Ta stranka koju ti ovdje branis je na losem glasu u drustvu iskljucljivo radi svog kriminala i izdaje drzave. A ne radi jednog kupljenog automobila. I ako znamo od koji para je automobil kupljen.
Ja ne branim SDA neko kritikujem Senada za pausalne, mahalske optuzbe bez dokaza i presuda, generalno za sujetu i umisljenost. I upravo on ne moze reci "ko vi, ja sam samo novinar" jer se on i fura i ponasa da je vise od obicnog novinara, proslavljenog samo jer je vodio dnevnik u ratu, i zivi na tim lovorikama 30 godina.
Bolan, covjek je gnusno sa najgorim pridjevima izvrijedjao svakoga ko ga je mrvicu kritikovao, od Avde Avdica do Ozrena Kebe. Taj mahalski umisljeni papcic.
kiligonzales

#16936 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kiligonzales »

mirsek wrote: 25/04/2021 13:01
Ja ne branim SDA neko kritikujem Senada za pausalne, mahalske optuzbe bez dokaza i presuda. I upravo on ne moze reci "ko vi, ja sam samo novinar" jer se on i fura i ponasa da je vise od obicnog novinara, proslavljenog samo jer je vodio dnevnik u ratu, i zivi na tim lovorikama 30 godina.
Daleko najbolji nas novinar htijeli mi to priznati ili ne. Mozemo reci da je malo pregorio u svojim nastupima, ali definitivno vidra BH. novinarstva. Kad se pogleda u 30 godina niko nije ni izbliza napravio intervjua sa raznim licnostima od regionalnog do svijetskog znacaja kao on.

Iz mahale sve optuzbe pocinju. To moramo shvatiti. On je novinar, njegovo je da iscacka pricu, nije sudac. Siri glasine, glasine trebaju istraziti istrazni organi, ako glasinama ima utemeljenja, onda se istrazni proces, pretvara u krivicni postupak, optuzba, sud i td.

SDA treba na pauzu od same sebe, srozali su sve za sta su se borili njeni stvaraoci od stranke do drzave i ne nadje li put sama do sebe, svoga naroda, dozivjece sudbinu SDP i SBIH. Nece im ni sve budzetlije koje su uhljebili pomoci.
Dvokasetas

#16937 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Dvokasetas »

Senade supcino, serem ti se na privatno prepucavanje sa SDA,
kiligonzales

#16938 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kiligonzales »

mirsek wrote: 25/04/2021 11:47
Haris.ba wrote: 25/04/2021 11:40 Imena, klap klap, imena.

Dajte imena "neutralnih".
Dajte imena ovih sto se hvale sa 30+ godina karijere i samohvaljenjem o njihovoj historijskoj ulozi u proslosti i o svom vrhunskom novinarskom imenu.
Takve treba analizirati jer se vole hvaliti pa sa vidimo na cemu smo.
Za pocetak neka barem redovno placa ionako mizerne plate i obaveze prema svojim radnicima prije nego li bilo koju firmu i radnike uzme u usta u svom dnevniku.
Znas li ijednog novinara pored Envere Selimovic da je odradio/la u BiH i u regiji, masu intervjua sa stranim diplomatama poput njega?
Sigma90

#16939 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sigma90 »

mirsek wrote: 25/04/2021 13:01
Sigma90 wrote: 25/04/2021 12:55
Ja ne branim SDA neko kritikujem Senada za pausalne, mahalske optuzbe bez dokaza i presuda, generalno za sujetu i umisljenost. I upravo on ne moze reci "ko vi, ja sam samo novinar" jer se on i fura i ponasa da je vise od obicnog novinara, proslavljenog samo jer je vodio dnevnik u ratu, i zivi na tim lovorikama 30 godina.
Bolan, covjek je gnusno sa najgorim pridjevima izvrijedjao svakoga ko ga je mrvicu kritikovao, od Avde Avdica do Ozrena Kebe. Taj mahalski umisljeni papcic.
Pa vrh SDA moze otici u studio kod Senada i reci da te optuzbe nisu istinite. Pa lik ih zove mjesecima da dodju u studio i iznesu drugu stranu price. Pa nije situacija da on udara po istima a njima neda da iznesu svoju stranu price.
Fino u studio i neka demantiraju.
Sigma90

#16940 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sigma90 »

Dvokasetas wrote: 25/04/2021 13:14 Senade supcino, serem ti se na privatno prepucavanje sa SDA,
Drzi se ti svog zelenog Hayata. :bih:
Dvokasetas wrote: 25/11/2020 11:40
Van Halen wrote: 23/11/2020 18:07 U zadnje vrijeme Hayat je postao jedna od najboljih televizija sa odlicnim kolaznim i drugim spostvenim programom. Zimska kuhinja,Moja zemlja i Nedjeljno popodne su odlicne emisije koje promovisu domace. Nisam ih ni ja gotivio ali moram priznati da su dosta napredovali,trude se.
Slazem se, evo i program povodom dana drzavnosti uzivo.
kiligonzales

#16941 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kiligonzales »

mirsek wrote: 25/04/2021 11:32
dustaban wrote: 25/04/2021 11:17
mirsek wrote: 25/04/2021 11:05 Brand zvani Senad ako vec hoce da gradi to ime nikada ne treba da bude pristrasan ili otvoreni antagonista neke politicke strane i da namjerno krivi pogled gledaocima radi svojih licnih animoziteta. To brend od novinara ne treba sebi da dozvoli a niti da sebi daje toliku vaznost.
MA TO !
Djaković
:mrgreen:
E dobro si, mogu se porediti sto se toga tice. :thumbup:
Biti neutralan u situaciji kada zbog necije neodgovornosti i nesposobnosti ispastaju mnogi ljudi moze samo onaj koga ceka ista sudbina, za vas vazi ova pjesma:

Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.

Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.

Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.

Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni.

Istina SDA akteri nisu nacisti, ali jesu ljudi koji su mnogo cime napravili nepravdu sopstvenoj drzavi i narodu jer su bili i ostali spremni politicki trgovati apsolutno svime samo da bi njima u ovoj drzavi bilo dobro, nazalost mnogi se nisu bunili i zato danas svi ispastamo cijenu.

U druga dva naroda su to SNSD i HDZ.
spreca

#16942 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

kiligonzales wrote: 25/04/2021 13:51
mirsek wrote: 25/04/2021 11:32
dustaban wrote: 25/04/2021 11:17

MA TO !
Djaković
:mrgreen:
E dobro si, mogu se porediti sto se toga tice. :thumbup:
Biti neutralan u situaciji kada zbog necije neodgovornosti i nesposobnosti ispastaju mnogi ljudi moze samo onaj koga ceka ista sudbina, za vas vazi ova pjesma:

Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.

Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.

Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.

Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni.

Istina SDA akteri nisu nacisti, ali jesu ljudi koji su mnogo cime napravili nepravdu sopstvenoj drzavi i narodu jer su bili i ostali spremni politicki trgovati apsolutno svime samo da bi njima u ovoj drzavi bilo dobro, nazalost mnogi se nisu bunili i zato danas svi ispastamo cijenu.

U druga dva naroda su to SNSD i HDZ.
Pogotovu SDA posle odlaska Tihica i dolaskom na celo najveceg Magarca i pokvarenjaka u Bosnjaka Izetbegovica Juniora
mirsek

#16943 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

kiligonzales wrote: 25/04/2021 13:40
Haris.ba wrote: 25/04/2021 11:40 Imena, klap klap, imena.

Dajte imena "neutralnih".
Dajte imena ovih sto se hvale sa 30+ godina karijere i samohvaljenjem o njihovoj historijskoj ulozi u proslosti i o svom vrhunskom novinarskom imenu.
Za pocetak neka barem redovno placa ionako mizerne plate i obaveze prema svojim radnicima prije nego li bilo koju firmu i radnike uzme u usta u svom dnevniku.
Znas li ijednog novinara pored Envere Selimovic da je odradio/la u BiH i u regiji, masu intervjua sa stranim diplomatama poput njega?
Zar Envera nije otisla jos u ratu, bila ljubavnica Bakira Alispahica i on je izvukao vani ?
Kad je radila te intervjue ?
kiligonzales

#16944 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kiligonzales »

spreca wrote: 25/04/2021 14:02
Pogotovu SDA posle odlaska Tihica i dolaskom na celo najveceg Magarca i pokvarenjaka u Bosnjaka Izetbegovica Juniora
Oca mu postujem, njega ne, jeste da me je jednom u dzamiji poselamio na Cekalusi misleci da njega gledam :lol: , ali jedne prilike dobro ga sa dzume ne opali po ledjima dok se slikao sa nekim klincima ono u fazonu DJE SI BAKE KUCO STARA a ledja mu oderes :lol:

A recimo Dzaferovic je ispao skromniji, na stazi van dzamije Alipasine covjek bi na dzumi klanjao uz pratnju jednog telohranitelja kao predsjednik, a Bake za dvoje kola i 4-5 likova vazda gore u dzamiji na Cekalusi, obezbjedjuju ga dok abdest uzima, ko biva spotace ga neko...

Silajdzic me najpozitivnije iznenadio, sam samcat, u haremu Begove. Lagumdzija i Komsic to su dva gradska havera, s kesama si ih redovno po gradu mogao vidjeti kako sami gaze. :lol: Samo grehote nam srozase socijaldemokratiju svojim sukobom.
kiligonzales

#16945 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kiligonzales »

mirsek wrote: 25/04/2021 14:09
Zar Envera nije otisla jos u ratu, bila ljubavnica Bakira Alispahica i on je izvukao vani ?
Bake je tu, njegova je Patria agencija. Davno je radila te intervjue. Ona je do 2006 cini mi se bila u BiH i onda se zaposlila u UN.
mirsek

#16946 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

kiligonzales wrote: 25/04/2021 14:17
mirsek wrote: 25/04/2021 14:09

Bake je tu, njegova je Patria agencija. Davno je radila te intervjue. Ona je do 2006 cini mi se bila u BiH i onda se zaposlila u UN.
Zar nije otisla u ratu i nije se vise vracala u BIH ?
vatrogasac

#16947 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by vatrogasac »

mirsek wrote: 25/04/2021 14:09 Zar Envera nije otisla jos u ratu, bila ljubavnica Bakira Alispahica i on je izvukao vani ?
1999.

mirsek

#16949 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

E da, bilo je to davno, 98 i 99 pa sam vec zaboravio. :thumbup:
Znaci radila je kao neki vanjski saradnik.
Last edited by mirsek on 25/04/2021 14:24, edited 1 time in total.
spreca

#16950 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

kiligonzales wrote: 25/04/2021 14:14
spreca wrote: 25/04/2021 14:02
Oca mu postujem, njega ne, jeste da me je jednom u dzamiji poselamio na Cekalusi misleci da njega gledam :lol: , ali jedne prilike dobro ga sa dzume ne opali po ledjima dok se slikao sa nekim klincima ono u fazonu DJE SI BAKE KUCO STARA a ledja mu oderes :lol:

A recimo Dzaferovic je ispao skromniji, na stazi van dzamije Alipasine covjek bi na dzumi klanjao uz pratnju jednog telohranitelja kao predsjednik, a Bake za dvoje kola i 4-5 likova vazda gore u dzamiji na Cekalusi, obezbjedjuju ga dok abdest uzima, ko biva spotace ga neko...

Silajdzic me najpozitivnije iznenadio, sam samcat, u haremu Begove. Lagumdzija i Komsic to su dva gradska havera, s kesama si ih redovno po gradu mogao vidjeti kako sami gaze. :lol: Samo grehote nam srozase socijaldemokratiju svojim sukobom.
Sto je covjek gluplji tim je vise i umisljen,zato nemoj da te Bake chudi,teski su to kompleksi,kad mislis da zbog tebe drugi postoje i da bez tebe nebi bilo ni njih(na Baketa mislim)a sto se tice baketa ja bi mu osharafio jednu shljagu pa makar mi ohrana halalosum ruku slomila :lol:
Locked