FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#16901 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

I sta treba biti vijest da je neko pazite sad DOBIO NORMALAN BOLNICKI TRETMAN :D

Ovo je u rangu onog da je Sebija imala dobar nastup :D
drndalo

#16902 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by drndalo »

mirsek wrote: 25/04/2021 11:05
Haris.ba wrote: 25/04/2021 10:43
mirsek wrote: 25/04/2021 09:56 Ima pravo siljiti, to se slazem, samo se onda treba prihvatiti da Senad silji, nije neutralan.
On kad prica o radnicima, povraca mi se. Covjek godinama svojim radnicima ne isplacuje topli, prevoz ili cak doprinose ili to radi sa ogromnim zakasnjenjem kad ga vec pocnu tuziti jer ljudi imaju problema kad trebaju kod doktora a knjizice neovjerene.
A ko je to "neutralan"?
Brand zvani Senad ako vec hoce da gradi to ime nikada ne treba da bude pristrasan ili otvoreni antagonista neke politicke strane i da namjerno krivi pogled gledaocima radi svojih licnih animoziteta. To brend od novinara ne treba sebi da dozvoli a niti da sebi daje toliku vaznost.
Ne treba biti antagonista onih za KOJE SVI MI VIDIMO da nas pobise? Na razne nacine... Samo sto neki od nas sviju imaju svoj hljeb vezan za ove najkrivlje, pa su malo fleksibilniji u tom vidjenju, tj. malo vise mogu zazmiriti nekima za neke stvari...?

Jel to ta cijenjena neutralnost? Hayatovske tipe...? Ili Avazovske? Ili stavi naziv...

Da je Senad toliko los u toj kivnosti, i da napada realne meleke, kolika bi mu bila gledanost i realni uticaj? Na nivou Alfa TV?

Cim je puno nezadovoljnih s njim, nesto radi kako treba.

S druge strane ne volim ispisavanje na zaposlene, ni doslovno ni preneseno. Opet shvatam, a i on je sigurno shvatio kada je napravio TV da nije isto biti novinar/urednik a plata stize pitaj boga odakle, i napraviti te pare za isplatiti plate, nakon povrata kredita za tu istu TV. Znam da je kapitalizam, ali kada Fahro krene sa milionima gratisa, ko ga ikad i u cemu moze (pokusati) stici...?

Jebem ti, Twist tower je izgradjen parama RAZVOJNE Banke FBiH... Sa kamatom <2% kad su kamate uredno >8% bile... I ko moze tome parirati?
mO k3

#16903 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mO k3 »

mirsek wrote: 25/04/2021 11:11 Prije ce biti obrnuto, da je vecina imala normalan ili odlican tretman ali bilo je i ovakvih slucajeva, jedan od 1000 primljenih, gdje ljudi nisu dobro tretirani.
Taj covjek je postojeci covjek, da ga je Senad primio u emisiju saznalo bi se ko je. Sto ga nije zovnuo i izresetao pitanjima da vidi da li laze ili ga pustio u dijalog sa nekim ko tvrdi suprotno, moze i sa nekim doktorom. To nazalost nikad necemo saznati jer Senad hoce da prica i ekskluziva ide onako kako njemu odgovara a ne kako odgovara cinjenicama i istini.
da me jebes ne vjerujem ti , za mene si cisti sda bot
mirsek

#16904 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

un1ted wrote: 25/04/2021 11:16 Pa imaš li I malo srama I stida? Ako nemaš, imaš li straha da će neko tvoj završiti na kcusu a da ti oni koje uzdišes, neće moći pomoći?

Grupa na fb ima 11k članova i stotine postova. Duša te zaboli kada čitaš njihove komentare i vidiš gubitke, uz odnos koji je ispod svakog nivoa.

Ne znam sta da kažem za tebe a da ne dobijem ban @mirsek ?
Nemoj nista da kazes jer si pod uticajem te grupe i samim ti pristrasan i gledas jednostrano.
Pa eto neka naprave kolektivnu tuzbu i dobice glat na sudu, ja bi tako uradio, neka citav KCUS posalju u zatvor, podrzavam taj potez.
Mozda i jesu, necu da se petljam u tu pricu, bit je na Senadovom huskanju i ponasanju.
Meni je indikativno da Senad bira kako ce neka prica da ide, nije bas da je zeljan novinarske neutralnosti i informiranosti gledalaca.
Last edited by mirsek on 25/04/2021 11:39, edited 1 time in total.
mirsek

#16905 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

spinel_ wrote: 25/04/2021 10:49
mirsek wrote: 25/04/2021 09:29
spinel_ wrote: 25/04/2021 08:53

A izvini molim te ali sta bi to 1 nepoznat covjek na tu temu mogao reci? 1 covjeku bilo "dobro" u bolnici ako smijem tako reci i to treba da bude za CD-a. Pa kakvo smo to drustvo postali kad to treba biti vijest, zar to ne bi trebalo biti nesto normalno?
Isto bih takodjer postupio.
Uostalom, to bi vrlo lako mogao biti Sebijin covjek i placenik kad vec ona nece da dodje i objasni situaciju..
Zvati unknown covjeka da prica kako je uredno ima hranu i sl je :-)
Zasto je samo zvao nepoznate ljude koji su imali losa iskustva, gdje su tu 2 strane price, onda je i to neka agenda zar ne ?
Ti nepoznati ljudi su digli sve na visu razinu, spremaju tuzbu i sl. Naravno da to treba biti udarna vijest na svim medijima. I nazalost nije u pitanju 1 ili 2 porodice a da su imale takva iskustva. Jos kad pri tome dodas instalirane malina respiratore koji nisu za tu upotrebu a koje samo jos Kcus ima onda sta reci :-)
I naravno, ima sigurno dosta i pozitivnih iskustava da su ljudi prezivjeli ali opet sve zavisi od slike i pojedinca. Neko ko nije morao biti na kisiku i respiratoru naravno da je svjestan svega i da bi trebao da prezivi. Ne kazem ja da su oni namjerno ubijali ali neadekvatna i nepravovremena njega dovodi nazalost do toga.
Da rezimiram, neko ko je imao pozitivno iskustvo gore ne znaci da su svi imali takvo i uopste ne opravdava to Kcus-a. Mislim sta to znaci porodicama umrlih a koji imaju to sto imaju, apsolutno nista.
Korektan post. Mogu se sloziti sa vecinom stvari. Nervira me Senad sto ne dozvoljava da se cuje suprotno od onoga sto je on nanijetio. To je vrhunski neprofesionalizam a on postaje obicni umisljeni mahalski lajavac.
mirsek

#16906 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

mO k3 wrote: 25/04/2021 11:23
mirsek wrote: 25/04/2021 11:11 Prije ce biti obrnuto, da je vecina imala normalan ili odlican tretman ali bilo je i ovakvih slucajeva, jedan od 1000 primljenih, gdje ljudi nisu dobro tretirani.
Taj covjek je postojeci covjek, da ga je Senad primio u emisiju saznalo bi se ko je. Sto ga nije zovnuo i izresetao pitanjima da vidi da li laze ili ga pustio u dijalog sa nekim ko tvrdi suprotno, moze i sa nekim doktorom. To nazalost nikad necemo saznati jer Senad hoce da prica i ekskluziva ide onako kako njemu odgovara a ne kako odgovara cinjenicama i istini.
da me jebes ne vjerujem ti , za mene si cisti sda bot
Sta cu ti ja sto mi ne vjerujes i sto sam automatski SDA bot.
mirsek

#16907 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

dustaban wrote: 25/04/2021 11:17
mirsek wrote: 25/04/2021 11:05 Brand zvani Senad ako vec hoce da gradi to ime nikada ne treba da bude pristrasan ili otvoreni antagonista neke politicke strane i da namjerno krivi pogled gledaocima radi svojih licnih animoziteta. To brend od novinara ne treba sebi da dozvoli a niti da sebi daje toliku vaznost.
MA TO !
Djaković
:mrgreen:
E dobro si, mogu se porediti sto se toga tice. :thumbup:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#16908 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by konektovan »

Senad je odavno izasao iz granica neutralnog novinarstva...
mirsek

#16909 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

_BataZiv_0809 wrote: 25/04/2021 11:19 I sta treba biti vijest da je neko pazite sad DOBIO NORMALAN BOLNICKI TRETMAN :D

Ne normalan nego su se ljudi vrhunski trudili oko covjeka, sto je dijametralna suprotnost od slike kako se KCUS predstavlja, samo zbog toga ta prica ima tezinu i treba je cuti, ne treba je svjesno gusiti. Cemu, zasto to raditi, to je onda propaganda za jednu tj. kontra jedne strane ?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#16910 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

mirsek wrote: 25/04/2021 11:37
_BataZiv_0809 wrote: 25/04/2021 11:19 I sta treba biti vijest da je neko pazite sad DOBIO NORMALAN BOLNICKI TRETMAN :D

Ne normalan nego su se ljudi vrhunski trudili oko covjeka, sto je dijametralna suprotnost od slike kako se KCUS predstavlja, samo zbog toga ta prica ima tezinu i treba je cuti, ne treba je svjesno gusiti. Cemu, zasto to raditi, to je onda propaganda za jednu tj. kontra jedne strane ?
Je li mu to Šefik Džaferović završio jednim pozivom?
Haris.ba

#16911 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Haris.ba »

Imena, klap klap, imena.

Dajte imena "neutralnih".
mirsek

#16912 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

_BataZiv_0809 wrote: 25/04/2021 11:39

Je li mu to Šefik Džaferović završio jednim pozivom?
Neka ga pozove i to pita, suoci sa nekim doktorima Ili ispita. Ali nece, posto je mahalski lajavac.
Last edited by mirsek on 25/04/2021 11:48, edited 1 time in total.
mirsek

#16913 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

Haris.ba wrote: 25/04/2021 11:40 Imena, klap klap, imena.

Dajte imena "neutralnih".
Dajte imena ovih sto se hvale sa 30+ godina karijere i samohvaljenjem o njihovoj historijskoj ulozi u proslosti i o svom vrhunskom novinarskom imenu.
Takve treba analizirati jer se vole hvaliti pa sa vidimo na cemu smo.
Za pocetak neka barem redovno placa ionako mizerne plate i obaveze prema svojim radnicima prije nego li bilo koju firmu i radnike uzme u usta u svom dnevniku.
RunnerX

#16914 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by RunnerX »

mirsek wrote: 25/04/2021 11:05 Brand zvani Senad ako vec hoce da gradi to ime nikada ne treba da bude pristrasan ili otvoreni antagonista neke politicke strane i da namjerno krivi pogled gledaocima radi svojih licnih animoziteta. To brend od novinara ne treba sebi da dozvoli a niti da sebi daje toliku vaznost.
Znamo mi šta tebe boli kod njega, i mene bi da sam na tvom mjestu - ali hvala dragom Bogu pa nisam.

Senad otvoreno proziva one koji kradu i pljačkaju svoj narod. Senad ne gradi svoje ime, on ga je davno izgradio, a posljednjih par godina je svoju poziciju dodatno učvrstio.

Ovi za koje ti navijaš imaju priliku doći u emisiju i zakucati ga ako laže, ali nešto ne dolaze... Tako da...

P.S. Plate radnicima su redovne, to na šta ti aludiraš je stara vijest, još iz vremena dok su mu tvoji esdeaovci blokirali sav marketing i slali mu inspekcije na dnevnom nivou.
saabsa

#16915 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saabsa »

Dok ga god SDA banda proziva sa svim botovima aktiviranim u cilju Senadove diskreditacije znam da je na dobrom putu... Puna podrška Senadu :thumbup:
mirsek

#16916 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

RunnerX wrote: 25/04/2021 11:49
Znamo mi šta tebe boli kod njega, i mene bi da sam na tvom mjestu - ali hvala dragom Bogu pa nisam.

Senad otvoreno proziva one koji kradu i pljačkaju svoj narod. Senad ne gradi svoje ime, on ga je davno izgradio, a posljednjih par godina je svoju poziciju dodatno učvrstio.

Ovi za koje ti navijaš imaju priliku doći u emisiju i zakucati ga ako laže, ali nešto ne dolaze... Tako da...

P.S. Plate radnicima su redovne, to na šta ti aludiraš je stara vijest, još iz vremena dok su mu tvoji esdeaovci blokirali sav marketing i slali mu inspekcije na dnevnom nivou.
Nece da mu dodju namjerno, i ne trebaju.
Nego zasto ne zovne covjeka da kaze svoju ispovijest, sto profesionalac to sebi dozvoljava ?
Eno muz gradonacelnice radi na KCUS-u, jer sad i ona ne valja jer nema nista lose da kaze protiv KCUS-a i Sebije ?
Koliko stara vijest o platama, tako je bilo prije 2-3 godine, ali nije frka, nije mi problem provjeriti opet ovih dana da li se nesto promijenilo.
Nije nikad rekao radnicima, ni on ni sin mu, da ne moze platiti doprinose ili plate radi SDA opstrukcija tako da je to samo tvoja verzija razloga njegovog loseg odnosa prema radnicima, ja znam drugo, nebuloznije opravdanje sto se doprinosi ne mogu isplatiti .Koliko mu ljudi ima plate bar 900 KM sa TO i prevozom, jel dogurao barem do pola radnika sa tolikim platama il je i dalje sve poluvolonterski dok analizira druge firme i njihove odnose prema radnicima?
Ajatolah_

#16917 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ajatolah_ »

Šta treba biti sadržaj intervjua, da je dobijao svaki dan tri dobra obroka na vrijeme, da su tehničari bili ljubazni? Medicinsko osoblje treba prema svakom pacijentu dati maksimum da mu se pomogne koliko je moguće. Ne znam razumiješ li da i ako je procenat pacijenata koji dobiju prikladnu uslugu 95%, to je premalo, i ovih 5% su ti koji su vrijedni pažnje.

Mislim eto i sam razmisli kako bi glasio taj zaključak, ta nova informacija koju bi gledaoci dobili takvim intervjuom. "Postoji jedan čovjek koji je ležao u bolnici, dobio zdravstvenu uslugu i izašao živ"? Eto i ja godinama na cesti pa živ i zdrav, ko kaže da nam ceste ne valjaju, idem se javiti Senadu.
mirsek

#16918 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

Ajatolah_ wrote: 25/04/2021 12:05

Šta treba biti sadržaj intervjua, da je dobijao svaki dan tri dobra obroka na vrijeme, da su tehničari bili ljubazni? Medicinsko osoblje treba prema svakom pacijentu dati maksimum da mu se pomogne koliko je moguće. Ne znam razumiješ li da i ako je procenat pacijenata koji dobiju prikladnu uslugu 95%, to je premalo, i ovih 5% su ti koji su vrijedni pažnje.
Mislim eto i sam razmisli kako bi glasio taj zaključak, ta nova informacija koju bi gledaoci dobili takvim intervjuom. "Postoji jedan čovjek koji je ležao u bolnici, dobio zdravstvenu uslugu i izašao živ"?
Generalno ta vijest bi bila bezveze ali u ovom trenutku on forsira samo jednu istinu, i to nametljivo, primitivno, ofirno i sujetno. Svaki razgovor sa nekim forsira pricu SDA, Bakir, Sebija mada oni nemaju nikakve veze sa temom.
mO k3

#16919 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mO k3 »

saabsa wrote: 25/04/2021 11:52 Dok ga god SDA banda proziva sa svim botovima aktiviranim u cilju Senadove diskreditacije znam da je na dobrom putu... Puna podrška Senadu :thumbup:
:thumbup:

@mirsek nisi svjestan kako si sebe diskvalifikovao iz svake dalje diskusije ...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#16920 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Jadni Bakir i Sjebija :(
mirsek

#16921 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

mO k3 wrote: 25/04/2021 12:10
saabsa wrote: 25/04/2021 11:52 Dok ga god SDA banda proziva sa svim botovima aktiviranim u cilju Senadove diskreditacije znam da je na dobrom putu... Puna podrška Senadu :thumbup:

Dok god ce presutiti da mu neki celavi hero prica o ustavnoj i zakonskoj ugrozenosti i neravnopravnosti Hrvata a ovaj ni da trepne radi svoje licne agende, i da mu u goste dolaze negatori genocida sa kojima prica kao sa nadama za bolju buducnost BIH nikad nece imati moju podrsku, eno sad se hvali kako je iskamcio od Vucica neke tehnoloske parkove, kao da mi to sami ne mozemo otvoriti, treba nam nova sadaka od Srbije.
Inace, to se zove torovanje, to sto ti radis.
Nisi ni svjestan toga, nazalost.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#16922 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by konektovan »

mirsek wrote: 25/04/2021 12:18
mO k3 wrote: 25/04/2021 12:10

Dok god ce presutiti da mu neki celavi hero prica o ustavnoj i zakonskoj ugrozenosti i neravnopravnosti Hrvata a ovaj ni da trepne radi svoje licne agende, i da mu u goste dolaze negatori genocida sa kojima prica kao sa nadama za bolju buducnost BIH nikad nece imati moju podrsku, eno sad se hvali kako je iskamcio od Vucica neke tehnoloske parkove, kao da mi to sami ne mozemo otvoriti, treba nam nova sadaka od Srbije.
Inace, to se zove torovanje, to sto ti radis.
Nisi ni svjestan toga, nazalost.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#16923 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Kakve tehnoloske parkove?
spinel_

#16924 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spinel_ »

Najnoviji slucaj

https://avaz.ba/vijesti/bih/647124/majk ... oje-dijete

I o ovome bi trebali svi mediji da bruje.
Ovo je vijest.
Nije vijest kad ziv izadjes s Kcus-a.
vatrogasac

#16925 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by vatrogasac »

konektovan wrote: 25/04/2021 11:33 Senad je odavno izasao iz granica neutralnog novinarstva...
On to ne krije više. Ušao je frontalno protiv SDA što mu sinoć Nerko u trenerci reče da će mu se priznati, valjda kada dovrši priču kao i na kantonu. :mrgreen:

Sad ću biti SDA bot. :mrgreen:
Locked