joint union wrote: ↑09/04/2021 09:34
Hank Paldum wrote: ↑09/04/2021 09:30
_BataZiv_0809 wrote: ↑09/04/2021 09:25
Neka neko javi botovima da je podrzana jednoglasno. Hvala.
Pa to i ja pišem. Ovi navalili etiketiranjem da su svi botovi "SDA botovi jel vam krivo?" a žena jednoglasno pdržana i od strane SDA. Da je neko htio cirkus bio bi cirkus kao kod Bogićevića i stotinu drugih stvari.
Dakle, ipak je SDA napravila cirkus oko Bogicevica i stotinu drugih stvari?
Ne radim u niti za SDA pa ne znam tačno, samo se slažu kockice. Uostalom Bogićević je sam izjavio da ga najviše boli što su ga oni koji su ga u javnosti predložili i podržali na kraju izdali. Znači čovjek sam dao do znanja da je do Četvorke ali vi ćete naravno to ignorisati pa makar od Bogija (kakva uvreda za jednog gospodina, takav nadimak) samog došlo.
Ovako je najvjerovatnije se odigralo
Skaka ustvari nije ni planirao novi mandat jer bez obzira koliko neko bio dobar ili loš, ako nije izabran glasom naroda a ponovo je na toj funkciji to izgleda diktatorski.
Ne brinite se za Skaku, on će opet biti na nekoj važnoj funkciji (ako je Ivana Marić nakon propale kandidature za gradonačelnicu za sedmicu postala predsjednica onda može i neko sa statusom Skake). Mogu mu samo naivni preko pauze navratiti da ga odvedu iznad Sarajeva i pokažu mu Valtera
Uostalom po nekom nakaradnom zakonu koji je skroz mutan i ne bi ni mogao Bošnjak ovaj put, što je čista diskriminacija.
To znači da su se planovi već pravili unaprijed i jedino ko je dolazio u obzir kao kandidat koji će glat proći a da nije Bošnjak/inja jeste neko u duhu Rasima Smajića i Harisa Plehe koji je iz reda Ostalh/Srba/Hrvata koji je nedavno bio Bošnjak/inja.
Velika vjerovatnoća je da je to razlog Benjaminine iznenadne promjene nacionalnosti najava odlaska Skake iz gore navedenih razloga a naravno SDP imaju najveću korist kojem bi iskreno godio povratak na velika vrata.
FGRu nakon bošnjakofobične i islamofobične euforije "Sramota da gradonačelnik multi-kulti Sarajeva pominje Allaha" ili "Nije nikakve fajde bilo od Bošnjaka na važnoj funkciji, šta će oni tamo" kao i slučajnosti da baš tada onaj majmun naleti i nacrta kukasti krst na smrtovnici Čička imati osobu Bosnjakinju koja se zove Benjamina je najbolje šta je se moglo desiti bošnjackim političarima i onda nije nikakvo čudo što je jednoglasno izabrana a uz to mlada, lijepa i pametna pa se nće niko buniti zašto je došla na funlciju ako grad predstavpja u najboljem svijetlu a FGR je opet preveslan po običaju.