Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KatarinaKosaca wrote: ↑09/04/2021 09:06
da. Čekam koji će FGR skočiti daj dokaz
Dokaz ima nije sporan za to rodjačku vezu
Pravni položaj jevrejske zajednice u. BiH od 1918. do 1945 ... je njena knjiga pa sam pomislio da ima korijene Jevrejske
KatarinaKosaca wrote: ↑08/04/2021 21:41
Bolja od Skake, da. Ali, sa se svima treba tražiti dokaz za napisano u cv, treba. To radi svaki ozbiljan poslodavac. Pri tom, potpuno svejedno koja je stranka. Ali, izgleda, da to baš niko ne odgovara.
Nisi odgovorila za dokaze da je magistrirala/doktorirala u Travniku? I da je samo ime na naucnim radovima? Lupas, i povuces se.
Ne gusla mi se, zato ti ne odgovaram. Znaš li ti šta je 300 naučnih radova? Koliko je to vremena, učenja, posvećeno sti. Mora postojati bibliografija. Nema je. Ali, eto, vidjeće se sve polako. Nije lopov, nije ukrala, bolja je od Skake, ali cv je netačan. I dalje, zaista nemam šta reći, pa me ne prozivaj "da se povlačim". Nikad nisam, naročito pred botovima
Lagati bez dokaza i etiketiranje nekoga da je bot umjesto pruzanja dokaza je odlicna osobina, budi ponosna sto je imas.
putokaz1 wrote: ↑09/04/2021 09:23
Hvala što ste mi razjasnili Porijeklo Gradonačelnice koja će rušit nelegalne objekte uvesti red i zakon zapošljavat samo straučne ne stranačke itd
_BataZiv_0809 wrote: ↑09/04/2021 09:25
Neka neko javi botovima da je podrzana jednoglasno. Hvala.
Pa to i ja pišem. Ovi navalili etiketiranjem da su svi botovi "SDA botovi jel vam krivo?" a žena jednoglasno pdržana i od strane SDA. Da je neko htio cirkus bio bi cirkus kao kod Bogićevića i stotinu drugih stvari.
Ali da smo dosli do sljedeceg nivoa idiotizma, jesmo.
Ljudi se nasilu trpaju u rase i nacionalnosti, ona je ovo, ne moze biti ono, kao da je pas ili konj, lipicaner ili snaucer, pa ne moze biti njemacki ovcar ili bosanski brdski konj.
Uzas.
Znamo da Covic izdaje certifikate za "autohtone" Hrvate, ko izdaje certifikate za "autohtone" Bosnjake?
Pa to i ja pišem. Ovi navalili etiketiranjem da su svi botovi "SDA botovi jel vam krivo?" a žena jednoglasno pdržana i od strane SDA. Da je neko htio cirkus bio bi cirkus kao kod Bogićevića i stotinu drugih stvari.
Dakle, ipak je SDA napravila cirkus oko Bogicevica i stotinu drugih stvari?
Dakle, ipak je SDA napravila cirkus oko Bogicevica i stotinu drugih stvari?
Pa ja nisam ni vidio da se ona negdje tako izjasnjava, to su mediji tako prenijeli i ja im povjerovao smatrajuci da i to nosi ogromnu simbolicku poruku.
Ali dobro idemo dalje. Smatra li iko od ovih sto joj Travnikom "udaraju na obraz" da je drzava kriva bar malo sto za ovakav kadar nije bilo mjesta na drzavnom univerzitetu?