ne perem se ja ni za sta nego samo za ovo hans i minhen jer sam pogrijesio koji je forumas
hakiz hank isto pocinje pa sam samo preletio preko imena
Dobro ti je i napisao - tvoji su postovi ksenofobno-rasistički, puni predrasuda, stereoptipa i očigledne mržnje.User987 wrote: ↑07/04/2021 10:19Rekao sam da se radi o jednom dijelu tih ljudi, a ti me pokušaj demantovati u onome što sam naveo za njih. Pogledaj samo novinske članke, policijske izvještaje i ostalo zadnjih dvadeset godina. Jedan od njih je došao u Sarajevo da puca po američkoj ambasadi. Dakle, nije otišao u Beograd da puca po američkoj ambasadi.high_volume wrote: ↑07/04/2021 10:07 Ok. Nakon kraćeg, pisanog, kseno-rasističkog presjeka Sebije Izetbegović kroz sarajevsko društvo "odabranih", kakva je kao direktorica KCUS-a?
Sebija je kao direktorica loša i to sam čuo od uposlenih. Sve što radi, radi uz ogromnu finansijsku i svaku drugu logistiku i podršku koju joj mogu obezbijediti SDA i Bakir Izetbegović. Otjerala je 150 doktora. Samo ta činjenica djeluje zapanjujuće i zabrinjavajuće. Ne rastu stručnjaci na granama, ne može pacijent da ne osjeti da odjednom nema vrhunskih doktora na KCUS. Ostavila je žene jer sa njima lakše izlazi na kraj. Uvela je određene oblike discipline što je za pohvalu.
Nije problem ni u linču, ni izaći na ulice, sve zapaliti. Problem je šta poslije?
mozda jeste ksenofobicno rasisticki al je opis tacan koliko god vi gurali predrasude stereotipe i slvrbas1979 wrote: ↑07/04/2021 11:20Dobro ti je i napisao - tvoji su postovi ksenofobno-rasistički, puni predrasuda, stereoptipa i očigledne mržnje.User987 wrote: ↑07/04/2021 10:19Rekao sam da se radi o jednom dijelu tih ljudi, a ti me pokušaj demantovati u onome što sam naveo za njih. Pogledaj samo novinske članke, policijske izvještaje i ostalo zadnjih dvadeset godina. Jedan od njih je došao u Sarajevo da puca po američkoj ambasadi. Dakle, nije otišao u Beograd da puca po američkoj ambasadi.high_volume wrote: ↑07/04/2021 10:07 Ok. Nakon kraćeg, pisanog, kseno-rasističkog presjeka Sebije Izetbegović kroz sarajevsko društvo "odabranih", kakva je kao direktorica KCUS-a?
Sebija je kao direktorica loša i to sam čuo od uposlenih. Sve što radi, radi uz ogromnu finansijsku i svaku drugu logistiku i podršku koju joj mogu obezbijediti SDA i Bakir Izetbegović. Otjerala je 150 doktora. Samo ta činjenica djeluje zapanjujuće i zabrinjavajuće. Ne rastu stručnjaci na granama, ne može pacijent da ne osjeti da odjednom nema vrhunskih doktora na KCUS. Ostavila je žene jer sa njima lakše izlazi na kraj. Uvela je određene oblike discipline što je za pohvalu.
U RS se ne bune jer se tamo momentalno aktivira najklasicniji moguci represivni aparat kojim upravlja Dodik. I ovdje je, da se ne lazemo, isto. Razlika je u tome sto je tamo puno manje ljudi, u svakom mogucem gradu/mjestu, i sve je to daleko vidljivije nego u Sarajevu. Samim tim je i daleko lakse manipulisati ljudima, ali i sprovesti represiju.RunnerX wrote: ↑07/04/2021 11:23Nije problem ni u linču, ni izaći na ulice, sve zapaliti. Problem je šta poslije?
Kod nas bunt ne može biti efikasan kao u normalnim zemljama, zbog nakaradnog uređenja.
Srbima je očigledno veoma dobro u RS, čim se ne bune. Nema veze što su pred bankrotom i što Milorada odbijaju na svim adresama gdje je tražio kredite. Zadužio se pet puta samo ove godine, po izuzetno nepovoljnim kamatama samo da bi pregurao mjesec po mjesec. Ponaša se kao narkoman koji će sve uraditi za fiks. Oni se bukvalno svakog mjeseca bore da isplate plate i penzije. Zadužuju se, Vučić im prebaci 20 miliona, samo da ispoštuju datume.
Njima je to očigledno ok i misle da se sve to radi zbog nekog višeg cilja i spremni su da crknu od gladi zbog te deluzije.
Ma dobro njega razumijem, on je i izmišljen u te svrhe. Valja isplatiti bacanje pod točkove Bahtanoviće i ine zastupnike koji su bili ispred njega za ući u Skupštinu_BataZiv_0809 wrote: ↑07/04/2021 11:00 I ne samo to. Tolika su mentalna Sjeverna Koreja da je svi uglas moraju braniti u izjavama. Gledam juce Zahiragica na N1, ne smije ostati bez komentara in favorem Sebije cak i kad ga se ne pita direktno. I ne govorim ovdje o njegovom poslovicnom laktanju da on nesto kaze, nego bas ono vidi se po zadatku, mora Sebiju braniti u svakoj situaciji i svakom kontekstu.
Eh...nisam razmisljao o toj konstrukciji... Moze li ovako - na stranu naroda i vladavine prava i zakona?
spinel_ wrote: ↑07/04/2021 11:09Naravno da je validan izvor kad se bore protiv najveceg kriminala u historiji ove kvazidrzave a sve u reziji mafijasa iz SDA.Hank Paldum wrote: ↑07/04/2021 10:59Kako Fahrin Avaz od tariguza postade validan izvor od kada je krenula priča da bi mogao postati novi član Četvorke, svaki dan po 5-6 članaka Avaza se postavljauglavnomja wrote: ↑07/04/2021 10:48 ovoga se stoka nacisticka boji, kad dr. meho da podrsku dr. zoki, bez politickih talova
https://avaz.ba/vijesti/bih/642949/ljek ... -karlovica![]()
Nakon Komšića i Hadžibajrića koji su "izdali" opoziciju najbolja je opcija čovjek koji je 3 puta pljuvao sve šta ima veze sa SDA samo da bi kasnije polizao sta je pljuvao i sa njima u koaliciju.
I onda ćete za 15 mjeseci opet kukati kako je neko izdao.
"Shame on you if you fool me once, shame on me if you fool me twice", tačno je polahko postala zajebancija izraditi Šesticu, Četvorku, Trojku, to više nije ni naivnost, to je mazohizam.
10,5 miliona je UKRADENO za civare i otislo u djepove sda mafije i onog primitivca malinara.
Na stranu sto je ukradeno nego sto UBIJAJU ljude tim civarama a da bi opravdali kriminal.
SDA CETNICI.
Idi citaj Hayat.
https://avaz.ba/vijesti/bih/138277/baki ... kano-blagoBakir Izetbegović će odgovarati za politička ubistva i opljačkano blago

Hahaha, kako se frajer blamira...
Čujem da me neartikulisani kolega, inače poznat kao džojstik Osmana Mehmedagića, na onom njegovom plaćeničkom smetlju od portala pokušava uvući u njihove međusobne poganštine jer mu se SDA gazde osjećaju ugroženim. Po istoj onoj ružnoj i jeftinoj matrici po kojoj ostalo SDA plaćeničko društvo iz Viber i Wats ap grupa, prevođeno mozgom operacija, targetira bilo koga ko je negdje ranije radio "da je njihov čovjek", sad smo, kaže Av Av, svi mi Fahrini i Avazovi jer se opasno steglo oko šefova njegovog šefa Osmice pa je vjerovatno došlo i vrijeme da javnost sazna kako je nastalo to smetlje od portala, koji su SDA tajkuni dali pare, ko je u Viber grupama i kako se brani kriminal i konstruišu priče kojima se pokušavaju kompromitovati svi što predstavljaju opasnost za Osmicine mu šefove. E nećemo tako Av Av