Sigma90 wrote: ↑07/04/2021 08:25
Hank Paldum wrote: ↑07/04/2021 08:18
Hakiz wrote: ↑07/04/2021 00:46
Meni ovaj izraz lica pokazuje trenutak kada skontaš da biti doktor nije samo status uglednog i poštovanog člana društva nego da zna biti i zajebano. Ups, pa nisam na ovo računala kada sam odlučila biti ljekar. A naročito kada sam postala sultanija. Kuku, šta sad?
A možda je izraz lica umorne osobe nakon mukotrpne smjene (ali kako će neki koji su 10-15 godina na forumu i imaju desetine hiljada komentara znati kako izgleda umorno lice) za razliku od nekoga kao dr. Stevanović što bez stida izjavi da je mogao kao do sada uživati u hladovini ali kao sad više neće i ne može
Ljudino ohladi malo. Evo radim godinama vani pa se opet stigne i na forumu. I cemu to ponizavanje drugi osoba? To kao samo vani se radi? Nisu svi uhljebi kao doticna na slici!
Was gibts in Deutschland? Brückenlockdown steht vor der Tür. Viel Spass.
Jedino gdje se čini da nekoga ponižavam je ovih 10 standardnih forumaša ali i to je samo zato što uzvraćam istom mjerom. To su ovih standardnih 10 što do podne mrze sebe a od podne SDA i krive ih i kada kiša pada.
Nabilo 10-15 godina na forumu, 8 komentara na dan, 20.000 komentara i krive druge što stoje u mjestu, jučer kada su bili protesti svi visili na forumu i opet im drugi krivi.
Napišeš normalan komentar zašto se ne bore za svoja prava odmah uzvrate "Misliš nas huškati na ulice dok ti sjediš".
To i jest poenta kod takvih što se radi i u BiH ali to je za ovih standardnih 10 do 20 nepoznato, evo misle da poslovođe postrojavaju radnike koliko su ispali iz vinkla.
I to bi prešutio da to nisu jednostavno negativne osobe, mrzovoljne kao Damir Nikšić i puni zlobe.
Ne moraš mi vjerovati ali shvatit ćeš jednog dana kada npr. napišeš konstruktivnu kritiku vezanu za Njihovu Stranku a oni ti uzvrate sa uvredama, kako si botina, SDAovac, dezerter, vehabija, lopov itd.
To nema veze ni sa Bosnom i Hercegovinom ni sa Njemačkom jer takvih ćeš naći i ovdje.
Dok svi rade i žive ono spava do podne pa se odjutri u 5 poslijepodne. Za sve krive Merkel i strance a kada im se pruži prilika nakon 2 dana sve ostave, mrsko im rano ustajati, pokrenuti se, opet se vrate na standardno.