Sebija All about

Post Reply
User987

#11776 Re: Sebija All about

Post by User987 »

high_volume wrote: 07/04/2021 10:07 Ok. Nakon kraćeg, pisanog, kseno-rasističkog presjeka Sebije Izetbegović kroz sarajevsko društvo "odabranih", kakva je kao direktorica KCUS-a?
Rekao sam da se radi o jednom dijelu tih ljudi, a ti me pokušaj demantovati u onome što sam naveo za njih. Pogledaj samo novinske članke, policijske izvještaje i ostalo zadnjih dvadeset godina. Jedan od njih je došao u Sarajevo da puca po američkoj ambasadi. Dakle, nije otišao u Beograd da puca po američkoj ambasadi.
Sebija je kao direktorica loša i to sam čuo od uposlenih. Sve što radi, radi uz ogromnu finansijsku i svaku drugu logistiku i podršku koju joj mogu obezbijediti SDA i Bakir Izetbegović. Otjerala je 150 doktora. Samo ta činjenica djeluje zapanjujuće i zabrinjavajuće. Ne rastu stručnjaci na granama, ne može pacijent da ne osjeti da odjednom nema vrhunskih doktora na KCUS. Ostavila je žene jer sa njima lakše izlazi na kraj. Uvela je određene oblike discipline što je za pohvalu.
Hank Paldum

#11777 Re: Sebija All about

Post by Hank Paldum »

Sigma90 wrote: 07/04/2021 08:25
Hank Paldum wrote: 07/04/2021 08:18
Hakiz wrote: 07/04/2021 00:46

Meni ovaj izraz lica pokazuje trenutak kada skontaš da biti doktor nije samo status uglednog i poštovanog člana društva nego da zna biti i zajebano. Ups, pa nisam na ovo računala kada sam odlučila biti ljekar. A naročito kada sam postala sultanija. Kuku, šta sad?
A možda je izraz lica umorne osobe nakon mukotrpne smjene (ali kako će neki koji su 10-15 godina na forumu i imaju desetine hiljada komentara znati kako izgleda umorno lice) za razliku od nekoga kao dr. Stevanović što bez stida izjavi da je mogao kao do sada uživati u hladovini ali kao sad više neće i ne može :lol:
Ljudino ohladi malo. Evo radim godinama vani pa se opet stigne i na forumu. I cemu to ponizavanje drugi osoba? To kao samo vani se radi? Nisu svi uhljebi kao doticna na slici!
Was gibts in Deutschland? Brückenlockdown steht vor der Tür. Viel Spass. :thumbup:
Jedino gdje se čini da nekoga ponižavam je ovih 10 standardnih forumaša ali i to je samo zato što uzvraćam istom mjerom. To su ovih standardnih 10 što do podne mrze sebe a od podne SDA i krive ih i kada kiša pada.
Nabilo 10-15 godina na forumu, 8 komentara na dan, 20.000 komentara i krive druge što stoje u mjestu, jučer kada su bili protesti svi visili na forumu i opet im drugi krivi.
Napišeš normalan komentar zašto se ne bore za svoja prava odmah uzvrate "Misliš nas huškati na ulice dok ti sjediš".

To i jest poenta kod takvih što se radi i u BiH ali to je za ovih standardnih 10 do 20 nepoznato, evo misle da poslovođe postrojavaju radnike koliko su ispali iz vinkla.
I to bi prešutio da to nisu jednostavno negativne osobe, mrzovoljne kao Damir Nikšić i puni zlobe.
Ne moraš mi vjerovati ali shvatit ćeš jednog dana kada npr. napišeš konstruktivnu kritiku vezanu za Njihovu Stranku a oni ti uzvrate sa uvredama, kako si botina, SDAovac, dezerter, vehabija, lopov itd.
To nema veze ni sa Bosnom i Hercegovinom ni sa Njemačkom jer takvih ćeš naći i ovdje.
Dok svi rade i žive ono spava do podne pa se odjutri u 5 poslijepodne. Za sve krive Merkel i strance a kada im se pruži prilika nakon 2 dana sve ostave, mrsko im rano ustajati, pokrenuti se, opet se vrate na standardno.
Osim_13

#11778 Re: Sebija All about

Post by Osim_13 »

Ne zna Bakir više ni šta da slaže :lol:
foxlife

#11779 Re: Sebija All about

Post by foxlife »

Hank Paldum wrote: 07/04/2021 10:19
Sigma90 wrote: 07/04/2021 08:25
A možda je izraz lica umorne osobe nakon mukotrpne smjene (ali kako će neki koji su 10-15 godina na forumu i imaju desetine hiljada komentara znati kako izgleda umorno lice) za razliku od nekoga kao dr. Stevanović što bez stida izjavi da je mogao kao do sada uživati u hladovini ali kao sad više neće i ne može :lol:
Ljudino ohladi malo. Evo radim godinama vani pa se opet stigne i na forumu. I cemu to ponizavanje drugi osoba? To kao samo vani se radi? Nisu svi uhljebi kao doticna na slici!
Was gibts in Deutschland? Brückenlockdown steht vor der Tür. Viel Spass. :thumbup:
Jedino gdje se čini da nekoga ponižavam je ovih 10 standardnih forumaša ali i to je samo zato što uzvraćam istom mjerom. To su ovih standardnih 10 što do podne mrze sebe a od podne SDA i krive ih i kada kiša pada.
Nabilo 10-15 godina na forumu, 8 komentara na dan, 20.000 komentara i krive druge što stoje u mjestu, jučer kada su bili protesti svi visili na forumu i opet im drugi krivi.
Napišeš normalan komentar zašto se ne bore za svoja prava odmah uzvrate "Misliš nas huškati na ulice dok ti sjediš".

To i jest poenta kod takvih što se radi i u BiH ali to je za ovih standardnih 10 do 20 nepoznato, evo misle da poslovođe postrojavaju radnike koliko su ispali iz vinkla.
I to bi prešutio da to nisu jednostavno negativne osobe, mrzovoljne kao Damir Nikšić i puni zlobe.
Ne moraš mi vjerovati ali shvatit ćeš jednog dana kada npr. napišeš konstruktivnu kritiku vezanu za Njihovu Stranku a oni ti uzvrate sa uvredama, kako si botina, SDAovac, dezerter, vehabija, lopov itd.
To nema veze ni sa Bosnom i Hercegovinom ni sa Njemačkom jer takvih ćeš naći i ovdje.
Dok svi rade i žive ono spava do podne pa se odjutri u 5 poslijepodne. Za sve krive Merkel i strance a kada im se pruži prilika nakon 2 dana sve ostave, mrsko im rano ustajati, pokrenuti se, opet se vrate na standardno.
eto hansa i on je fgr minhena
kluz franjo

#11780 Re: Sebija All about

Post by kluz franjo »

high_volume wrote: 07/04/2021 10:07 ... kakva je kao direktorica KCUS-a?
Katastrofalna...
Dokazano još u periodu prije pandemije na bazi konkretnih uporednih analiza izvještaja o radu (dok su još dostavljali izvještaje o radu KCUS-a).
Hank Paldum

#11781 Re: Sebija All about

Post by Hank Paldum »

foxlife wrote: 06/04/2021 17:26 meni je drago da su osjetili strah vjerovatno prvi put od 2014e
a sve su prilike da im je ovo pocetak kraja
Da, jer je 2014. pokazala tako dobre rezultate :lol:
Ti se valjda držis onog "Koga zmija ujede i guštera se boji" :mrgreen:
foxlife

#11782 Re: Sebija All about

Post by foxlife »

Hank Paldum wrote: 07/04/2021 10:34
foxlife wrote: 06/04/2021 17:26 meni je drago da su osjetili strah vjerovatno prvi put od 2014e
a sve su prilike da im je ovo pocetak kraja
Da, jer je 2014. pokazala tako dobre rezultate :lol:
ne kontas ti to
kazem ti eto hansa fgr minhena
uglavnomja

#11783 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

ovoga se stoka nacisticka boji, kad dr. meho da podrsku dr. zoki, bez politickih talova

https://avaz.ba/vijesti/bih/642949/ljek ... -karlovica
JThomas

#11784 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

sve počev od same nabavke je maslo jedne osobe, ove iz naslova, i jedino ona i unosi tzv. smutnju. ona kreira priču i lažnu dilemu za potrebe suda, a niko drugi ne ostavlja ni dilemu. čak nije ni maslo cijele stranke, iako je sad kad je došlo do ovoga svi moraju braniti.
Osim_13

#11785 Re: Sebija All about

Post by Osim_13 »

JThomas wrote: 07/04/2021 10:55 sve počev od same nabavke je maslo jedne osobe, ove iz naslova, i jedino ona i unosi tzv. smutnju. ona kreira priču i lažnu dilemu za potrebe suda, a niko drugi ne ostavlja ni dilemu. čak nije ni maslo cijele stranke, iako je sad kad je došlo do ovoga svi moraju braniti.
Ma jarane i Bakir se počeo gubiti, ne zna jadan više ni šta da slaže, čas rade čas ne, valjaju, ne valjaju, a sve iz prve ruke informacije :lol:
Hank Paldum

#11786 Re: Sebija All about

Post by Hank Paldum »

uglavnomja wrote: 07/04/2021 10:48 ovoga se stoka nacisticka boji, kad dr. meho da podrsku dr. zoki, bez politickih talova

Kako Fahrin Avaz od tariguza postade validan izvor od kada je krenula priča da bi mogao postati novi član Četvorke, svaki dan po 5-6 članaka Avaza se postavlja :lol:
Nakon Komšića i Hadžibajrića koji su "izdali" opoziciju najbolja je opcija čovjek koji je 3 puta pljuvao sve šta ima veze sa SDA samo da bi kasnije polizao sta je pljuvao i sa njima u koaliciju.
I onda ćete za 15 mjeseci opet kukati kako je neko izdao.
"Shame on you if you fool me once, shame on me if you fool me twice", tačno je polahko postala zajebancija izraditi Šesticu, Četvorku, Trojku, to više nije ni naivnost, to je mazohizam.
Last edited by Hank Paldum on 07/04/2021 11:00, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#11787 Re: Sebija All about

Post by _BataZiv_0809 »

I ne samo to. Tolika su mentalna Sjeverna Koreja da je svi uglas moraju braniti u izjavama. Gledam juce Zahiragica na N1, ne smije ostati bez komentara in favorem Sebije cak i kad ga se ne pita direktno. I ne govorim ovdje o njegovom poslovicnom laktanju da on nesto kaze, nego bas ono vidi se po zadatku, mora Sebiju braniti u svakoj situaciji i svakom kontekstu.
RunnerX

#11788 Re: Sebija All about

Post by RunnerX »

foxlife wrote: 07/04/2021 10:35
Hank Paldum wrote: 07/04/2021 10:34 Da, jer je 2014. pokazala tako dobre rezultate :lol:
ne kontas ti to
kazem ti eto hansa fgr minhena
Upravo. Baš ovo iznad je dokaz koliko nema pojma. :lol:
JThomas

#11789 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

i odbrana je svedena bukvalno na izmišljanje i napadanje izvora. na gdje je potpis. pa kad se potvrdi da ima, onda kako oni to smiju.

pa pođeš od tog uputstva gdje piše četiri ili pet stvari, ali intenzivna ne piše. to nije ni navlačenje, nego izmišljanje. intenzivna njega danas je skup standarda, vrlo skupih i zahtjevnih. tu su "padali zdravstveni sistemi", jer i najbogatije države imaju mali kapacitet odjeljenja koja zadovoljavaju te standarde. a on ti izmišlja pogodnost za intenzivnu gdje je ni proizvođač ne piše da nekoga odbrani.
Hakiz

#11790 Re: Sebija All about

Post by Hakiz »

foxlife wrote: 07/04/2021 02:38
Hakiz wrote: 07/04/2021 01:11
foxlife wrote: 07/04/2021 01:00

ma i da potegnu tu pricu ne pusi to raja vise bar vecina posebno ne u sarajevu i vecim gradovima
a njima je sarajevo najbitnije

izgubili su tlo pod nogama tako da sebija vjerovatno odbrojava dane vladavine na kcusu a uz to vjerovatno i dane begovata u bih zajedno sa bakirom
moje su prognoze ili da ce pobjeci ili da ce ih ljudi lincovati
tesko da ce otici u zatvor ili se izvuci i mirno zivjeti na poljinama bez obzira koliko novca imaju da potplate i sl
Aha, hoće, kako da ne.

Ima jedan film, a filmove prave ljudi iz istog mentaliteta iz kojeg je narod o kojem prave filmove.

Ovako ide film: Vladavina Austrougarske, BiH je u pitanju, muškarci otišli da ratuju za cara, ostale u selima žene i djeca i nestašica. I jedna pekara, čovjek prodaje kruh i brašno na tačkice. I često nema ni kruha ni brašna. I jedan dan zatvara pekar radnju, ostalo ispred radnje žena koje nisu uspjele da kupe ni kruh ni brašno i spazi pekar jednu ženu sa kćerkom, maloj oko 15 godina. Šapne on ženi, "Pošalji predveče kćer da ti donese brašna".

Šta misliš da je žena uradila? Poslala kćer.

Šta misliš kako je kćer platila za brašno? Kako drugačije sirotinja da plati nego u naturi.

Ima i onaj rumunski sa jednog od prvih SFF-ova. Nisu Rumuni mnogo različiti od nas.

Znači, ima lik automehaničarsku radnju u nekom gradiću, maltene selo, i ima kćer od oko 17 godina i puškom tjera klince od kćeri. Došlo vrijeme da obnovi dozvolu za rad. Debeli, masni gradonačelnik mu kaže, daj mi da ti povalim kćer ili nećeš dobiti dozvolu. Šta misliš, je li linčovao gradonačelnika ili podveo kćer?

Obnovio je dozvolu. Naravno.

Tako ti ovdje raja linčuje.

Jebo ti nas.
kakve to veze ima sa onim sto ja pisem?

kazem ti ili ce ih lincovati ili ce pobjeci vani tesko da ce sebija i bakir zivjeti na poljinama mirno ili biti u zatvoru bez obzira na pare i sve sto imaju
Ima, to su primjeri zašto ih neće linčovati. Mi smo narod koji im u kafani spominje majke, a kada ih sretnemo "izvolte precjedniće, more precjeniće, hoćete guze precjedniće slobodno"

Takav narod ne linčuje.
kamberovica polje

#11791 Re: Sebija All about

Post by kamberovica polje »

JThomas wrote: 07/04/2021 11:03 i odbrana je svedena bukvalno na izmišljanje i napadanje izvora. na gdje je potpis. pa kad se potvrdi da ima, onda kako oni to smiju.

pa pođeš od tog uputstva gdje piše četiri ili pet stvari, ali intenzivna ne piše. to nije ni navlačenje, nego izmišljanje. intenzivna njega danas je skup standarda, vrlo skupih i zahtjevnih. tu su "padali zdravstveni sistemi", jer i najbogatije države imaju mali kapacitet odjeljenja koja zadovoljavaju te standarde. a on ti izmišlja pogodnost za intenzivnu gdje je ni proizvođač ne piše da nekoga odbrani.
Saće ti ovaj iz Dojčlanda objasnit kako nisi upravu. Naravno, uz obavezni rektalni alipinizam Izetbegovima.
spinel_

#11792 Re: Sebija All about

Post by spinel_ »

Hank Paldum wrote: 07/04/2021 10:59
uglavnomja wrote: 07/04/2021 10:48 ovoga se stoka nacisticka boji, kad dr. meho da podrsku dr. zoki, bez politickih talova

Kako Fahrin Avaz od tariguza postade validan izvor od kada je krenula priča da bi mogao postati novi član Četvorke, svaki dan po 5-6 članaka Avaza se postavlja :lol:
Nakon Komšića i Hadžibajrića koji su "izdali" opoziciju najbolja je opcija čovjek koji je 3 puta pljuvao sve šta ima veze sa SDA samo da bi kasnije polizao sta je pljuvao i sa njima u koaliciju.
I onda ćete za 15 mjeseci opet kukati kako je neko izdao.
"Shame on you if you fool me once, shame on me if you fool me twice", tačno je polahko postala zajebancija izraditi Šesticu, Četvorku, Trojku, to više nije ni naivnost, to je mazohizam.
Naravno da je validan izvor kad se bore protiv najveceg kriminala u historiji ove kvazidrzave a sve u reziji mafijasa iz SDA.
10,5 miliona je UKRADENO za civare i otislo u djepove sda mafije i onog primitivca malinara.
Na stranu sto je ukradeno nego sto UBIJAJU ljude tim civarama a da bi opravdali kriminal.
SDA CETNICI.
Idi citaj Hayat.
Hakiz

#11793 Re: Sebija All about

Post by Hakiz »

Hakiz wrote: 07/04/2021 00:46
dustaban wrote: 07/04/2021 00:30
Dugo vec je skinut
Image
Meni ovaj izraz lica pokazuje trenutak kada skontaš da biti doktor nije samo status uglednog i poštovanog člana društva nego da zna biti i zajebano. Ups, pa nisam na ovo računala kada sam odlučila biti ljekar. A naročito kada sam postala sultanija. Kuku, šta sad?
Ja sam takvo lice imao 92-93vali valda zaboravio kako je ratovati u cipelama vezanim žicom jer se raspadaju. Davno bilo.

Ali se sjećam da sam u Pofalićkoj bitci slomio naočale a u komandi mi rekli "eh, kada bi mi svima odobravali naočale". A očekuju da ratujem. Kako sam im se nagovorio stoka jedna SDA-ovska.

Srećom, zveknulo me 93. Ali isti kreteni nastavili vladati do danas.
Last edited by Hakiz on 07/04/2021 11:13, edited 1 time in total.
JThomas

#11794 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

k'o da je italiji bio problem uzeti hangar, izvesti grijanje i nagurati milion kreveta. pa nije to problem, ni nama a ne italiji. problem je u povećanoj potrebi za intenzivnom, a gdje stvarno ne može svašta i što se ne može proširiti preko noći ni ako imaš milijarde na raspolaganju. a on tebi izmišlja da je za intenzivnu nešto što nije.
foxlife

#11795 Re: Sebija All about

Post by foxlife »

Hakiz wrote: 07/04/2021 11:05
Hakiz wrote: 07/04/2021 01:11

Aha, hoće, kako da ne.

Ima jedan film, a filmove prave ljudi iz istog mentaliteta iz kojeg je narod o kojem prave filmove.

Ovako ide film: Vladavina Austrougarske, BiH je u pitanju, muškarci otišli da ratuju za cara, ostale u selima žene i djeca i nestašica. I jedna pekara, čovjek prodaje kruh i brašno na tačkice. I često nema ni kruha ni brašna. I jedan dan zatvara pekar radnju, ostalo ispred radnje žena koje nisu uspjele da kupe ni kruh ni brašno i spazi pekar jednu ženu sa kćerkom, maloj oko 15 godina. Šapne on ženi, "Pošalji predveče kćer da ti donese brašna".

Šta misliš da je žena uradila? Poslala kćer.

Šta misliš kako je kćer platila za brašno? Kako drugačije sirotinja da plati nego u naturi.

Ima i onaj rumunski sa jednog od prvih SFF-ova. Nisu Rumuni mnogo različiti od nas.

Znači, ima lik automehaničarsku radnju u nekom gradiću, maltene selo, i ima kćer od oko 17 godina i puškom tjera klince od kćeri. Došlo vrijeme da obnovi dozvolu za rad. Debeli, masni gradonačelnik mu kaže, daj mi da ti povalim kćer ili nećeš dobiti dozvolu. Šta misliš, je li linčovao gradonačelnika ili podveo kćer?

Obnovio je dozvolu. Naravno.

Tako ti ovdje raja linčuje.

Jebo ti nas.

kazem ti ili ce ih lincovati ili ce pobjeci vani tesko da ce sebija i bakir zivjeti na poljinama mirno ili biti u zatvoru bez obzira na pare i sve sto imaju
Ima, to su primjeri zašto ih neće linčovati. Mi smo narod koji im u kafani spominje majke, a kada ih sretnemo "izvolte precjedniće, more precjeniće, hoćete guze precjedniće slobodno"

Takav narod ne linčuje.
hans iza ledja
fgr minhena
do mene mislio sam da je onaj buzdovan iz minhena :D

to stoji za ove preletace i sl al je obicnom narodu doslo vise do grla i nisu slijepi jer ovi otvoreno lazu
Hakiz

#11796 Re: Sebija All about

Post by Hakiz »

foxlife wrote: 07/04/2021 11:12

Takav narod ne linčuje.
hans iza ledja
fgr minhena
Kakva 101. Minhenska, usred šehera.

Mi imamo vlast ne samo kakvu zaslužujemo nego kakvu želimo.

Nego, je li sendvič trojke bogatiji od SDA-ovog?
foxlife

#11797 Re: Sebija All about

Post by foxlife »

Hakiz wrote: 07/04/2021 11:15

Takav narod ne linčuje.
hans iza ledja
fgr minhena

rekoh do mene vidis da sam ispravio
ma jok nama i ne daju sendvice mi se nagnemo
Hakiz

#11798 Re: Sebija All about

Post by Hakiz »

Takav narod ne linčuje.
hans iza ledja
fgr minhena
do mene mislio sam da je onaj buzdovan iz minhena :D

to stoji za ove preletace i sl al je obicnom narodu doslo vise do grla i nisu slijepi jer ovi otvoreno lazu
Vidjećemo.
Hakiz

#11799 Re: Sebija All about

Post by Hakiz »

foxlife wrote: 07/04/2021 11:16
Hakiz wrote: 07/04/2021 11:15

hans iza ledja
fgr minhena

rekoh do mene vidis da sam ispravio
ma jok nama i ne daju sendvice mi se nagnemo
Ne more te jedna rečenica oprati za prethodne dane :)
foxlife

#11800 Re: Sebija All about

Post by foxlife »

pa naravno da cemo vidjeti to nam jedino ostaje jer svi mozemo nagadjati
da pogadjam sa 70% tacnoscu radio bih nesto drugo a i bio na tv-u kao milan tarot

sebija se zapetljala jer su se previse zatrpali lazima
Post Reply