Sebija All about

Post Reply
foxlife

#11801 Re: Sebija All about

Post by foxlife »

Hakiz wrote: 07/04/2021 11:18
foxlife wrote: 07/04/2021 11:16
Hakiz wrote: 07/04/2021 11:15

Kakva 101. Minhenska, usred šehera.

Mi imamo vlast ne samo kakvu zaslužujemo nego kakvu želimo.

Nego, je li sendvič trojke bogatiji od SDA-ovog?
rekoh do mene vidis da sam ispravio
ma jok nama i ne daju sendvice mi se nagnemo
Ne more te jedna rečenica oprati za prethodne dane :)
ne perem se ja ni za sta nego samo za ovo hans i minhen jer sam pogrijesio koji je forumas
hakiz hank isto pocinje pa sam samo preletio preko imena
vrbas1979

#11802 Re: Sebija All about

Post by vrbas1979 »

User987 wrote: 07/04/2021 10:19
high_volume wrote: 07/04/2021 10:07 Ok. Nakon kraćeg, pisanog, kseno-rasističkog presjeka Sebije Izetbegović kroz sarajevsko društvo "odabranih", kakva je kao direktorica KCUS-a?
Rekao sam da se radi o jednom dijelu tih ljudi, a ti me pokušaj demantovati u onome što sam naveo za njih. Pogledaj samo novinske članke, policijske izvještaje i ostalo zadnjih dvadeset godina. Jedan od njih je došao u Sarajevo da puca po američkoj ambasadi. Dakle, nije otišao u Beograd da puca po američkoj ambasadi.
Sebija je kao direktorica loša i to sam čuo od uposlenih. Sve što radi, radi uz ogromnu finansijsku i svaku drugu logistiku i podršku koju joj mogu obezbijediti SDA i Bakir Izetbegović. Otjerala je 150 doktora. Samo ta činjenica djeluje zapanjujuće i zabrinjavajuće. Ne rastu stručnjaci na granama, ne može pacijent da ne osjeti da odjednom nema vrhunskih doktora na KCUS. Ostavila je žene jer sa njima lakše izlazi na kraj. Uvela je određene oblike discipline što je za pohvalu.
Dobro ti je i napisao - tvoji su postovi ksenofobno-rasistički, puni predrasuda, stereoptipa i očigledne mržnje.
RunnerX

#11803 Re: Sebija All about

Post by RunnerX »

Hakiz wrote: 07/04/2021 11:05 Takav narod ne linčuje.
Nije problem ni u linču, ni izaći na ulice, sve zapaliti. Problem je šta poslije?

Kod nas bunt ne može biti efikasan kao u normalnim zemljama, zbog nakaradnog uređenja.

Srbima je očigledno veoma dobro u RS, čim se ne bune. Nema veze što su pred bankrotom i što Milorada odbijaju na svim adresama gdje je tražio kredite. Zadužio se pet puta samo ove godine, po izuzetno nepovoljnim kamatama samo da bi pregurao mjesec po mjesec. Ponaša se kao narkoman koji će sve uraditi za fiks. Oni se bukvalno svakog mjeseca bore da isplate plate i penzije. Zadužuju se, Vučić im prebaci 20 miliona, samo da ispoštuju datume.

Njima je to očigledno ok i misle da se sve to radi zbog nekog višeg cilja i spremni su da crknu od gladi zbog te deluzije.
laik1981

#11804 Re: Sebija All about

Post by laik1981 »

Njih je najvise strah tog bunta. Drugacije bi svi oni radili da imaju bilo kakvog straha od naroda. Demonstracije su ljudsko i demokratsko pravo koje je ucinkovito i legitimno kao i izbori, a mozda cak i ucinkovitije. Kada bi se to pravo cesce koristilo svima bi nam bilo puno bolje. I naravno da nije potrebno paliti. Masovnost je najbitnija, ali evo vidimo da ce vecina naci razlog da ne izadje na proteste..
kox

#11805 Re: Sebija All about

Post by kox »

https://** No links **.ba/clanak/215204/prim-dr-z ... 2tc9TBOtGY

Istakao je da su u više navrata pozivani da prihvate respiratore, ali da su oni odgovarali da nemaju potrebu za njima

Prim.dr. Zoran Karlović, šef Odjela anesteziologije Sveučilišne kliničke bolnice Mostar za N1 je potvrdio da su iz Federalne uprave Civilne zaštite (FUCZ) tražili da prihvati respiratore Srebrene maline, a prilikom podjele 100 respiratora diljem Federacije Bosne i Hercegovine. Zahtjeve da se prihvate respiratori on je shvatio kao pritisak.
“Mislim da je to malo i ružno i bezobrazno u jednom društvu gdje imamo dobru namjeru da pomognemo, a da nam isti ti ljudi za nešto što nisu učinili dobro prijete. I to cjelokupnom zdravstvenom kadru koji najveći teret nosi u ovom trenutku”, govori dr. Karlović za N1 te dodaje:
“Oni su pritisak vršili više puta da mi primimo te respiratore navodeći da nemaju te respiratore gdje smjestiti, da ih mi uskladištimo”.
Istakao je da su u više navrata pozivani da prihvate respiratore, ali da su oni odgovarali da nemaju potrebu za njima.
“Ja to ne mogu shvatiti, pa spremi ih tamo gdje su neophodni ljudima, a nemojte mene tjerati da prihvatim ono što mi ne treba. SKB Mostar za sada ti respiratori ne trebaju, jer su naši bolesnici daleko složeniji i njima trebaju visokovrijedni respiratori koji mogu u ovoj teškoj situaciji pružiti neku mogućnost u preživljavanju. Od FUCZ-a su sve vrijeme, ne jednom, nego više puta dolazila pisma da te respiratore primimo”, rekao je dr. Karlović.
Na naše pitanje ko je mogao stajati iza, kako naziva, “pritiska FUCZ-a” rekao je da ne zna ko stoji iza toga.
Ovaj anesteziolog se osvrnuo i na to da trenutno na društvenim mrežama govore da će protiv njega zbog širenja panike podnijeti krivičnu prijavu. Njegovo mišljenje je da ovo društvo i pacijenti zaslužuju zaštitu zdravstvenih radnika.
Podsjetimo, šef Anesteziologije Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, dr. Zoran Karlović je prije nekoliko mjeseci za N1 prvi izjavio da mu respiratori Srebrene maline ne trebaju i odbio ih primiti na svoj odjel.

(N1, ** No links ** PORTAL/mr)
foxlife

#11806 Re: Sebija All about

Post by foxlife »

vrbas1979 wrote: 07/04/2021 11:20
User987 wrote: 07/04/2021 10:19
high_volume wrote: 07/04/2021 10:07 Ok. Nakon kraćeg, pisanog, kseno-rasističkog presjeka Sebije Izetbegović kroz sarajevsko društvo "odabranih", kakva je kao direktorica KCUS-a?
Rekao sam da se radi o jednom dijelu tih ljudi, a ti me pokušaj demantovati u onome što sam naveo za njih. Pogledaj samo novinske članke, policijske izvještaje i ostalo zadnjih dvadeset godina. Jedan od njih je došao u Sarajevo da puca po američkoj ambasadi. Dakle, nije otišao u Beograd da puca po američkoj ambasadi.
Sebija je kao direktorica loša i to sam čuo od uposlenih. Sve što radi, radi uz ogromnu finansijsku i svaku drugu logistiku i podršku koju joj mogu obezbijediti SDA i Bakir Izetbegović. Otjerala je 150 doktora. Samo ta činjenica djeluje zapanjujuće i zabrinjavajuće. Ne rastu stručnjaci na granama, ne može pacijent da ne osjeti da odjednom nema vrhunskih doktora na KCUS. Ostavila je žene jer sa njima lakše izlazi na kraj. Uvela je određene oblike discipline što je za pohvalu.
Dobro ti je i napisao - tvoji su postovi ksenofobno-rasistički, puni predrasuda, stereoptipa i očigledne mržnje.
mozda jeste ksenofobicno rasisticki al je opis tacan koliko god vi gurali predrasude stereotipe i sl
u biti stereotipi su bazirani na istinitim cinjenicama jer drugacije ne bi postojali
RunnerX

#11807 Re: Sebija All about

Post by RunnerX »

Eno je Avdo Avdić riješio misteriju i zaključio da Fahro stoji iza svega. :lol:
poostar

#11808 Re: Sebija All about

Post by poostar »

RunnerX wrote: 07/04/2021 11:23
Nije problem ni u linču, ni izaći na ulice, sve zapaliti. Problem je šta poslije?

Kod nas bunt ne može biti efikasan kao u normalnim zemljama, zbog nakaradnog uređenja.

Problem je itekako u linču i izaći na ulice.
Mi smo bezmudan narod koji uvijek nešto čeka, pametuje i filozofira. 25 godina već tako
Last edited by poostar on 07/04/2021 11:42, edited 1 time in total.
Dozer

#11809 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

RunnerX wrote: 07/04/2021 11:23

Srbima je očigledno veoma dobro u RS, čim se ne bune. Nema veze što su pred bankrotom i što Milorada odbijaju na svim adresama gdje je tražio kredite. Zadužio se pet puta samo ove godine, po izuzetno nepovoljnim kamatama samo da bi pregurao mjesec po mjesec. Ponaša se kao narkoman koji će sve uraditi za fiks. Oni se bukvalno svakog mjeseca bore da isplate plate i penzije. Zadužuju se, Vučić im prebaci 20 miliona, samo da ispoštuju datume.

Njima je to očigledno ok i misle da se sve to radi zbog nekog višeg cilja i spremni su da crknu od gladi zbog te deluzije.
U RS se ne bune jer se tamo momentalno aktivira najklasicniji moguci represivni aparat kojim upravlja Dodik. I ovdje je, da se ne lazemo, isto. Razlika je u tome sto je tamo puno manje ljudi, u svakom mogucem gradu/mjestu, i sve je to daleko vidljivije nego u Sarajevu. Samim tim je i daleko lakse manipulisati ljudima, ali i sprovesti represiju.
Ali princip djelovanja SDA/HDZ/SNSD prema onima koji se drznu da ih prozivaju ili napadaju je identican - gubljenje radnog mjesta, prijetnje, razne dostupne sankcije, zastrasivanja porodice, a onda i nastavak maltretiranja kroz montirane sudske procese, itd..

Ko normalan, a da na bilo koji nacin zavisi od budzeta direktno ili indirektno (mozda neko nije na budzetu licno, ali jeste zena/muz/dijete) moze sebi priustiti gubitak jednog izvora prihoda u ovakvoj BiH...? Pogotovo u RS, gdje je stanje daleko gore nego FBiH, po svim ekonomskim parametrima.

Ali polako. I tamo fitilj dogorijeva, i ovo tvrdim iz licnih iskustava i onoga sto cujem od ljudi tamo. A kada dogori, kokica (Dodika) ce biti svukuda...
Ono sto se upravo sada ovdje desava s SDA i kolovodjama u vidu Bakira i Sebije, desavace se vrlo brzo i Dodiku. Dzaba ce tada biti sav represivni aparat, sva murija i sila. Sve ce to biti naprosto pregazeno kada narodu pukne film, a sve mi se cini da je to desavanje vrlo blizu. KONACNO!

Murija tu treba biti pametna i stati na stranu naroda i pravde, a ne pozivati se na glupe floskule kako "stite ustavni pooredak, red i zakon". Ne stitite to, gospodo, nego cete stiti iskljucivo interese vladajuce etno-nacionalisticke kleptokratije. Ako murija stane na njihovu stranu kada se sve konacno zakotralja kako treba, onda...jbg... Zao nam je momci, ali - odabrali ste stranu. Tako to ide u stvarnom zivotu.
RunnerX

#11810 Re: Sebija All about

Post by RunnerX »

Dozer wrote: 07/04/2021 11:42 Murija tu treba biti pametna i stati na stranu naroda i pravde
Oho ti se sad, sendvičarima dođe notifikacija kada neko ovo napiše u bilo kojem kontekstu :D
Osim_13

#11811 Re: Sebija All about

Post by Osim_13 »

_BataZiv_0809 wrote: 07/04/2021 11:00 I ne samo to. Tolika su mentalna Sjeverna Koreja da je svi uglas moraju braniti u izjavama. Gledam juce Zahiragica na N1, ne smije ostati bez komentara in favorem Sebije cak i kad ga se ne pita direktno. I ne govorim ovdje o njegovom poslovicnom laktanju da on nesto kaze, nego bas ono vidi se po zadatku, mora Sebiju braniti u svakoj situaciji i svakom kontekstu.
Ma dobro njega razumijem, on je i izmišljen u te svrhe. Valja isplatiti bacanje pod točkove Bahtanoviće i ine zastupnike koji su bili ispred njega za ući u Skupštinu :D
breuer

#11812 Re: Sebija All about

Post by breuer »

RunnerX wrote: 07/04/2021 11:37 Eno je Avdo Avdić riješio misteriju i zaključio da Fahro stoji iza svega. :lol:
dobro da i ovdje nije u pitanju maligni ruski utjecaj
Dozer

#11813 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

RunnerX wrote: 07/04/2021 11:45
Dozer wrote: 07/04/2021 11:42 Murija tu treba biti pametna i stati na stranu naroda i pravde
Oho ti se sad, sendvičarima dođe notifikacija kada neko ovo napiše u bilo kojem kontekstu :D
Eh...nisam razmisljao o toj konstrukciji... Moze li ovako - na stranu naroda i vladavine prava i zakona? :-)

P.S. Sa NiP strankom nemam nista.
Last edited by Dozer on 07/04/2021 12:08, edited 1 time in total.
Hank Paldum

#11814 Re: Sebija All about

Post by Hank Paldum »

spinel_ wrote: 07/04/2021 11:09
Hank Paldum wrote: 07/04/2021 10:59
uglavnomja wrote: 07/04/2021 10:48 ovoga se stoka nacisticka boji, kad dr. meho da podrsku dr. zoki, bez politickih talova

https://avaz.ba/vijesti/bih/642949/ljek ... -karlovica
Kako Fahrin Avaz od tariguza postade validan izvor od kada je krenula priča da bi mogao postati novi član Četvorke, svaki dan po 5-6 članaka Avaza se postavlja :lol:
Nakon Komšića i Hadžibajrića koji su "izdali" opoziciju najbolja je opcija čovjek koji je 3 puta pljuvao sve šta ima veze sa SDA samo da bi kasnije polizao sta je pljuvao i sa njima u koaliciju.
I onda ćete za 15 mjeseci opet kukati kako je neko izdao.
"Shame on you if you fool me once, shame on me if you fool me twice", tačno je polahko postala zajebancija izraditi Šesticu, Četvorku, Trojku, to više nije ni naivnost, to je mazohizam.
Naravno da je validan izvor kad se bore protiv najveceg kriminala u historiji ove kvazidrzave a sve u reziji mafijasa iz SDA.
10,5 miliona je UKRADENO za civare i otislo u djepove sda mafije i onog primitivca malinara.
Na stranu sto je ukradeno nego sto UBIJAJU ljude tim civarama a da bi opravdali kriminal.
SDA CETNICI.
Idi citaj Hayat.
:lol: :lol: :lol: Bore se protiv najvećeg kriminala kao npr. 2010., 2014., 2018. a između malo sa istim u koaliciju. Je li još dio vlasti? :lol:

2014.
Bakir Izetbegović će odgovarati za politička ubistva i opljačkano blago
https://avaz.ba/vijesti/bih/138277/baki ... kano-blago

2016.
Image

2017.
Image

2018.
Image

2019.
Image

Image
:lol: :lol: :lol:

Mogu potpuno shvatiti kada vam okrenu leđa Komšić i Hadžibajrić. Niste vidoviti, niste znali, ljudi možda nesto obećali pa nisu ispunili ali ovako braniti Fahru nakon svega e to je već čisti mazohizam.
Viidm već sad postaje fazon "Idi čitaj Hayat" kao to Avaz preko noći od tariguza postao glasilo opozicije i FGRa pa nije to za svakoga :D
Puna podrška Fahri da ih namagarči jos jednom. Nisu bolje ni zaslužili jer izgleda ne žele bolje.
uglavnomja

#11815 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

sto se fahre tice - koliko ljigav tooliko i pametan

a sto se tice ovoga sto sad predstavlja sda, bar u javnosti - glup, gluplji, zahiraga
don vito

#11816 Re: Sebija All about

Post by don vito »

breuer wrote: 07/04/2021 11:59
RunnerX wrote: 07/04/2021 11:37 Eno je Avdo Avdić riješio misteriju i zaključio da Fahro stoji iza svega. :lol:
dobro da i ovdje nije u pitanju maligni ruski utjecaj
Hahaha, kako se frajer blamira...

Svrha portala koji mu je pokrenuo srednjoškolac Osmica bilo je da suptilnim spinovanjem "izjednačava krivicu", otprilike da bude Sebija=Konaković, SDA=DF=NiP=NS=SDP, sve to malo začini s onim što prija bošnjačkom uhu poput rusofobije, Osmice koji brani zapadnu civilizaciju od Varšavskog pakta...

Ali, od nepismenog seljačine AV-AV očekivati suptilnost je isto što i govečeta Zahiragića očekivati argumente... Zato je AV-AV morao ranije iskočiti iz ormara bračnog para Izetbegović i otkriti da je jedan od najaktivnijih SDA-botova, rame uz rame sa Reufonom Bajrovićem, Adnanom Lingom, Elmom Karišik, Jasminom Mulahusićem...
costacurta

#11817 Re: Sebija All about

Post by costacurta »

Hanko ti se danas podrudio da valja. Svaka čast na ovoj retrospektivi i času historije. Da se ja pitam ti bi danas duplu dnevnicu dobio i hormašicu da zasladiš
Što se niste ovako trudili vakcine da nabavite?
Da ste sa pola kapaciteta nastupali ko što radite u virtuelnom svijetu mi bi danas imali vakcuna ko Izrael
RunnerX

#11818 Re: Sebija All about

Post by RunnerX »

Mora se odati priznanje Hanku za energiju i konstantnost.

Mislim, ok, treba imati želudac pa braniti zelenu kriminalnu hobotnicu, ali Hanku to nije problem.
don vito

#11819 Re: Sebija All about

Post by don vito »

Čujem da me neartikulisani kolega, inače poznat kao džojstik Osmana Mehmedagića, na onom njegovom plaćeničkom smetlju od portala pokušava uvući u njihove međusobne poganštine jer mu se SDA gazde osjećaju ugroženim. Po istoj onoj ružnoj i jeftinoj matrici po kojoj ostalo SDA plaćeničko društvo iz Viber i Wats ap grupa, prevođeno mozgom operacija, targetira bilo koga ko je negdje ranije radio "da je njihov čovjek", sad smo, kaže Av Av, svi mi Fahrini i Avazovi jer se opasno steglo oko šefova njegovog šefa Osmice pa je vjerovatno došlo i vrijeme da javnost sazna kako je nastalo to smetlje od portala, koji su SDA tajkuni dali pare, ko je u Viber grupama i kako se brani kriminal i konstruišu priče kojima se pokušavaju kompromitovati svi što predstavljaju opasnost za Osmicine mu šefove. E nećemo tako Av Av
Last edited by don vito on 07/04/2021 12:19, edited 2 times in total.
JThomas

#11820 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

oni sami mahsuz snime i puste narandžaste respiratore na covid odjelu. upravo da se vidi da su tu.

i onda haha jel to vjerujete fahri. jer oni svojim poglavicama vjeruju više nego slikama, klipovima i dokumentima...
palermo

#11821 Re: Sebija All about

Post by palermo »

foxlife wrote: 07/04/2021 11:36
u biti stereotipi su bazirani na istinitim cinjenicama jer drugacije ne bi postojali
bošnjaci su glupi, crnogorci lijeni, jevreji su lihvari, crnci manje vrijedni.....

rodila vas majka pametne....
foxlife

#11822 Re: Sebija All about

Post by foxlife »

palermo wrote: 07/04/2021 13:00
bošnjaci su glupi, crnogorci lijeni, jevreji su lihvari, crnci manje vrijedni.....

ma rodi majka spinere svoje
foxlife

#11823 Re: Sebija All about

Post by foxlife »

sda brigada :D
Image
palermo

#11824 Re: Sebija All about

Post by palermo »

foxlife wrote: 07/04/2021 13:03
palermo wrote: 07/04/2021 13:00

ma rodi majka spinere svoje
eno ga sad :D
Billy The Pljuc

#11825 Re: Sebija All about

Post by Billy The Pljuc »

Možemo se šprdati samo, moje viđenje nakon jučerašnjeg protesta na kojem sam bio i koji je mnogo toga pokazao kao i svi dosadašnji protesti u Sarajevu. Da bi se nešto uopšteno i pokrenulo i promijenilo u BiH ovim vidom borbe mi realno nemamo ni kritične mase ni izrazitog lidera koji bi vodio jedan takav bunt, protest ili revoluciju, nazovi kako hoćeš. Kad pišem o kritičnoj masi mislim prvenstveno na Sarajevo koje je odavno grohnulo po pitanju moralnog kvaliteta ljudi koji nastanjuju isto i evidentno je da 1000 sarajlija ne mogu rješavati probleme koje ova država ima. Pisao sam o tome i ranije, protestima se neće ništa riješiti sve dok se u glavni grad ne slije minimum 100.000 duša iz cijele BiH koje imaju svog vođu i jasno izražene ciljeve. Takav ovdje ne postoji jer da postoji do sada bi se "ukazao" i poveo ovaj narod, nisu to ni Konaković ni profesor, niti bilo ko iz plejade političkih luzera prisutnih na sceni.

Zna se takođe vrlo dobro koga i šta treba mijenjati, ko su u suštini najveći neprijatelji naroda i države ali to iskreno ni najmanje ne pere od odgovornosti sve ostale koji nisu oni a trude se pokazati se drugačijima i boljima.

U svijetlu najnovijih događaja sasvim je jasno u kakvom smo mi ambisu i da nema povratka na bolje, agonija traje li traje a mi se kao nadamo da će prestati jednom, "samo da ih se porazi na narednim izborima" i tako od izbora do izbora a oni su tu i traju li traju.

Helem, većina kako forumaša tako i običnog puka se slaže da se kuja iz pakla i njen najodaniji kadar trebaju skloniti sa KCUS-a a isto je vrlo upitno izvršiti i nasilnim putem jer je ista od KCUS-a napravila tvrđavu, čak se drznula i prijetiti sa 5.000 kamikaza koji će je braniti ako dođe do toga uopšte. Ona je postala vladarica života i smrti, kako onih koji joj dođu pod "skrb" tako i onih kojima vlada a ogroman uticaj ima i na one koji joj nisu skloni. U moru gafova izrečenih i napravljenih od trenutka ustoličenja pokazala je da je nedodirljiva i usputno svu zlobu svog "karaktera" ogoljenu do maksimuma, zlurado likujući nad nemoći društva i države da joj se stane u kraj.

O aferi respiratori se manje - više sve već zna, ista je bila uključena u nabavku istih od samih početaka i čak iskazala zabrinutost da su isti katastrofa ali pretpostavljam da je i više nego odlična prilika za zaradom bila teška za propuštanje. Nikada mi u suštini nećemo saznati koliko je i ko je sve bio dobar u ovoj nabavci, možemo samo nagađati ali je jasno da su vjerovali da će im sve proći bez većih problema. Koliko daleko su bili spremni ići govori nam i ova situacija sa nedodirljivom koja je ipak ušla u odbranu nabavke istih nastojeći smanjiti rizik sopstvene odgovornosti na najmanju moguću mjeru. Trenutno se situacija ispinovala do maksimuma i kako možemo saznati iz medija da čak i uz pokretanje još niza procesa na sudovima nju se neće moći dotaći, svi ostali bi trebali odgovarati prije nje, od onog jada na čelu meritorne agencije do anesteziologa koji je eventualno upotrebio sporni respirator. O tužilaštvu i sudstvu ne bih ovom prilikom, da isto postoji kod nas stotine njih bi odavno završile iza rešetaka konkretno u ovoj aferi samo. Ona bi naravno trebala biti na čelu i predvoditi tu plejadu kriminalaca, partijskih vojnika, psihopatoloških slučajeva, beskičmenjaka i čega sve još ne, sa vrlo malo ljudskih osobina i moralnih načela uopšteno.

Da se malo vratim na "protivnike" te i takve kamarile, evidentno je da je neki propali novinar u pokušaju iskoristio "interno pismo" koje je samo po sebi zastrašujuće da napiše otpad od pisma koji su navodno potpisali anesteziolozi sa KCUS-a. I bez te igrarije postojanje ovog nazovi internog pisma uz sva svjedočenja porodica preminulih pod kujinim "skrbništvom" su bila dovoljna da im se naklate na kosti sve i jedna moguća inspekcija na KCUS kao i pokrene niz tužbi zbog ugrožavanja života. Sve je to izostalo ponajviše zahvaljujući nesposobnosti istih i ništa se neće promijeniti ni ubuduće, ima da nam razvlače pamet i jedni i drugi a prave akcije će ili izostati ili biti kasno pokrenute.

Helem, ne bih da širim defetizam ali po svemu sudeći nema nama pomoći i sve je ovo odavno otišlo predaleko a hvala bogu biće još i gore.
Post Reply