Mene iskreno iznenadjuje ovakav Bogicev stav. Previse je iskusan da nije znao u sta se upusta. Vrlo dobro zna sta i ko je SDA da bi bio iznenadjen potezima koje su povukli. Cak i Hadzibajricevim.MUNAFIK wrote: ↑30/03/2021 17:48 Evo i ja testirao na svom viberu i sati i minuta kada je poruka orginalno poslana ostaju NEPROMJENJENI nakon editovanja poruke.
I sta je opste poenta ove price, imate Skaku i Hadzibajrica koji su (svaki iz svojih razloga) minirali ovaj proces izbora Bogica i tu su pokupovali ili ucjenili neke od delegata cetvorke...
A sto se Bogica tice, ako njemu do sad nije jasno kakve se prljave igre igraju u politici i na sta je sve spremna SDA Sarajevo, onda ne rzumijem fakat...
Ako zelis unaprijedit stanje onda je borba sa ovakvim likovima bas ono inspiracija i obaveza... Ljudi su kupili delegate, a delagit se prodali ali nisu svi i radi tih koji su se oduprjeli treba radit jos vise.
Sam je na face tv izjavio da mu je kandidatura za gradonacelnika kao radna obaveza i da se u ovakvoj situaciji pitanja ne postavljaju nego se ide tamo gdje te rasporede.
I sada, odjednom, problem sto ga ne podrzavaju svi i sto je odigrana prljava igra. Pa, ako su mu ljudi ukazali povjerenje i ako zelimpomoci gradu i gradjanima, onda bi tek sada trebao preuzeti duznost da se stane u kraj pokvarenoj i korumpiranoj SDA kliki.