Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
emmir1

#12726 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by emmir1 »

foxlife wrote: 29/03/2021 21:35 evo sad gledam ovaj intervju sa ademovicem
iskreno pere svog sina sebe i sl
upravo zbog ovih stvari su ljudi zamrzili sda i sl a ovi slicno rade

Kako pere ?

Jel šta slagao?

Jasmin jeste sam sebi osigurao stipendiju u USA.
Školovanje u Grenoblu je platio tako što je igrao sparing sa tenis juniorima i igrao je za klub u ligi France.

Vratio se i otac mu nije dao u javne firme, otvorio svoju firmu i dan danas radi.

Kada je Jasmin dosao na listu, otac mu se povukao sa svih lista i funkcija.

Jasmina su građani izabrali i sasvim legitimno je došao tu gdje jest, niko ga postavio nije.

Izvini ali ja ovdje vidim princip i sve je istina što je rekao.

Ima li ovakvog primjera u SDA?
Evo ja ću ti odgovoriti, nema !

Da ga poredimo za Dzaferovicem iz SDA npr.

Njegov sin je prvi dan od diplome počeo da radi u tužilaštvu.
Svi ukućani mu na budzetu.

Nije i ne može da bude isto.

Ja se samo nadam da će ljudi poput Jasmina doći u poziciju da odlučuju i da vode brigu o novcu gradjana.

Ko god ga zna ovako misli.

Momak je pravi poštenjačina i pozitivac, te jako sposoban.
foxlife

#12727 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by foxlife »

emmir1 wrote: 29/03/2021 22:32
foxlife wrote: 29/03/2021 21:35 evo sad gledam ovaj intervju sa ademovicem
iskreno pere svog sina sebe i sl
upravo zbog ovih stvari su ljudi zamrzili sda i sl a ovi slicno rade

Kako pere ?

Jel šta slagao?

Jasmin jeste sam sebi osigurao stipendiju u USA.
Školovanje u Grenoblu je platio tako što je igrao sparing sa tenis juniorima i igrao je za klub u ligi France.

Vratio se i otac mu nije dao u javne firme, otvorio svoju firmu i dan danas radi.

Kada je Jasmin dosao na listu, otac mu se povukao sa svih lista i funkcija.

Jasmina su građani izabrali i sasvim legitimno je došao tu gdje jest, niko ga postavio nije.

Izvini ali ja ovdje vidim princip i sve je istina što je rekao.

Ima li ovakvog primjera u SDA?
Evo ja ću ti odgovoriti, nema !

Da ga poredimo za Dzaferovicem iz SDA npr.

Njegov sin je prvi dan od diplome počeo da radi u tužilaštvu.
Svi ukućani mu na budzetu.

Nije i ne može da bude isto.

Ja se samo nadam da će ljudi poput Jasmina doći u poziciju da odlučuju i da vode brigu o novcu gradjana.

Ko god ga zna ovako misli.

Momak je pravi poštenjačina i pozitivac, te jako sposoban.
gdje sam ja rekao da ima isto to u sda?
govorim da isto kao sda brani svoje i sve sto je mali stekao na osnovu oca
to kakav je momak ne znam i o njemu licno ne mogu da pricam

ovdje je sada uglavnom ne pitajte me za prvi milion za ostale cu odgovoriti
MaksprotivMarksa

#12728 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MaksprotivMarksa »

Kemo kojeg postujem kao heroja ovog grada me do kraja razocarao ovim nastupom, sada prica o firmama, prica pricu za nane da kazu dobar je Kemo ne bi on, a ovako je pricao i kod Senada da nema ni kioska, ni on ni porodica, da bismo saznali da ima, a da su klijenti te firme uglavnom te zlice iz javnog sektora iz kojih on kao bjezi. Presmijesno. Bas fula teska, ne znam ni cemu potreba da mudruje kada mu ne ide, neka se bavi operativom, ni ta funkcija politickog direktora mu nije trebala. Puno je fula Keminih, Zineta i Jasmin su samo najpoznatije, ima tu jos lokalnih kabadahijca. Nadam se da i 2022. godine nece bjezati od odgovornosti nego istu preuzeti kada je vec toliko sposoban neka nas spasi.
noviclan

#12729 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by noviclan »

jagugu wrote: 29/03/2021 21:58 Ademović: Ko udari na moju porodicu, udarit ću i ja na njegovu! Bolje da ne iskušavaju moje strpljenje

Idi kemice igraj tenis u ameriku, nego sto ono hadzija ne pokaza poruke kod hadzisenada
Styling

#12730 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

noviclan wrote: 30/03/2021 05:00
jagugu wrote: 29/03/2021 21:58 Ademović: Ko udari na moju porodicu, udarit ću i ja na njegovu! Bolje da ne iskušavaju moje strpljenje

Idi kemice igraj tenis u ameriku, nego sto ono hadzija ne pokaza poruke kod hadzisenada
Da nije bilo Keme i ovakvih kao on, ne bi ti ni tvoja bratija imali gdje ni sta pisati i pljuvati po herojima. Vi bi i majku svoju popljuvali da zastitite SDA.
RunnerX

#12731 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by RunnerX »

Veliki Kemo Ademović.
Patton44

#12732 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Patton44 »

Sad pogledah Keminog malog. Bice nesto od njega.
Imali smo iskupljene potpise
Uspjeli smo izvojevati 18 vjecnika
Neprijateljske snage su vrsile pritisak
Ja sam politicar

Kad te nece tenis i privatni biznis,tu je politika.
Sto bi narod reko,nepada kumce daleko od kuma.
Osim_13

#12733 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Osim_13 »

Nepada.
Idemedosumom

#12734 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Idemedosumom »

Odgledah onu Senadovu emisiju na YT sinoc.

Veli onaj Srdic, nije mene potkupio Skaka, ja sam zelio iskoristiti svoje demokratsko pravo. Veli da on ustvari podrzava Bogica. Njegov cilj je ustvari bio borba protiv nepotizma, da ne bude Ademovic predsjedavajuci.

Pita ga onaj Cengic- a da si uspio u svojoj namjeri, da si izbacio Ademovica, time bi srusio i mogucnost da Bogic bude gradonacelnik. A Srdic k'o papagaj: "pa nisam ja to ni mogao postici, jer vi imate 17/18 rucica." Pa s kojim stvarnim ciljem si se onda kandidovao? :lol:
mirsek

#12735 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mirsek »

Idemedosumom wrote: 30/03/2021 10:24 Odgledah onu Senadovu emisiju na YT sinoc.

Veli onaj Srdic, nije mene potkupio Skaka, ja sam zelio iskoristiti svoje demokratsko pravo. Veli da on ustvari podrzava Bogica. Njegov cilj je ustvari bio borba protiv nepotizma, da ne bude Ademovic predsjedavajuci.

Pita ga onaj Cengic- a da si uspio u svojoj namjeri, da si izbacio Ademovica, time bi srusio i mogucnost da Bogic bude gradonacelnik. A Srdic k'o papagaj: "pa nisam ja to ni mogao postici, jer vi imate 17/18 rucica." Pa s kojim stvarnim ciljem si se onda kandidovao? :lol:
Lako, kandidovao se da naprave pritisak da se Ademovic povuce, cisto radi kontre Ademovicu, u fazonu ako hocete Ademovica rizikujete Bogicevica ili ako nista jasno pokazujemo da nismo jedinstveni.
Eto jedna moguca verzija.
made_in_sarajevo

#12736 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by made_in_sarajevo »

Patton44 wrote: 30/03/2021 09:28 Sad pogledah Keminog malog. Bice nesto od njega.
Ja sam politicar

sad pogleda asima, zukica, bakira, seku, dzaferovica, efendica, skake, memica, koldzu, đenerala ajnadzica. bice od njih nesto
imali smo KUPLJENE, IZVARANE, PREVARENE, ZAPRIJECENE potpise
uspjeli smo IH SVE ZAVRSITI, NEKE UZ PARE, NEKE PRIJETNJAMA NAJGORIM 18 vjecnika
CETNICI SU NA VRACAMA AKO SDA NIJE NA VLASTI. SDA JE ODBRANILA DRZAVU. CIJELI SVIJET MRZI SDA I BOSNJAKE JER KOME SMETA JAKA SDA.
JA SAM POLITICAR SDA = GOVNO = FASISTA = KRIMINALAC = OLOS = PAPAK = SVE NAJGORE STO U LJUDSKOM I ZIVOTINJSKOM SVIJETU IMA

kad te nece privatni biznis jer si nesposoban, jer unistis sve cega se prihvatis, sto su unistio firme koje su bile svjetski giganti, tu je politika i SDA
sto bi narod reko, SMRT FASISTIMA SDA, SLOBODA NARODU!
__Phoenix__

#12737 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by __Phoenix__ »

Ima jedna sekunda u intervjuu sa Bakirom u kojem se vidi da je Ademoviću krivo što SDP ostavlja mogućnost da kandiduje Bošnjaka za gradonačelnika
RunnerX

#12738 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by RunnerX »

Kemo je sinoć veoma detaljno objasnio kandidaturu svog sina, u kojoj nema apsolutno ništa loše, čak nije ni morao podnositi ostavke na funkcije jer je njegov sin sve odradio kako treba i krenuo s nule.

SDA nije smjela otvoreno napasti Kemu Ademovića, nego su za to iskoristili botove, tabloide i maloumnike kao Skaka, jer su svjesni da Kemo zna više o njima nego što oni sami znaju o sebi.

Provlačiti kroz blato jednu veličinu kao što je Kemo Ademović je veoma opasno i raduje me što se SDA odlučila na taj korak, to pokazuje u kolikoj su panici, a iz panike uvijek proiziđu greške.

Ovo je najbolja moguća stvar koja se mogla desiti.
Industrialyzer

#12739 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Industrialyzer »

RunnerX wrote: 30/03/2021 14:06 Kemo je sinoć veoma detaljno objasnio kandidaturu svog sina, u kojoj nema apsolutno ništa loše, čak nije ni morao podnositi ostavke na funkcije jer je njegov sin sve odradio kako treba i krenuo s nule.

SDA nije smjela otvoreno napasti Kemu Ademovića, nego su za to iskoristili botove, tabloide i maloumnike kao Skaka, jer su svjesni da Kemo zna više o njima nego što oni sami znaju o sebi.

Provlačiti kroz blato jednu veličinu kao što je Kemo Ademović je veoma opasno i raduje me što se SDA odlučila na taj korak, to pokazuje u kolikoj su panici, a iz panike uvijek proiziđu greške.

Ovo je najbolja moguća stvar koja se mogla desiti.
Ma ni Dino ne bi imao ovoliko hrabrosti da nije Keme. Kada je u pitanju unutrasnja organizacija i zastita, Kemo je prvi covjek NiPa.
hillbill

#12740 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by hillbill »

Styling wrote: 30/03/2021 06:29

Da nije bilo Keme i ovakvih kao on, ne bi ti ni tvoja bratija imali gdje ni sta pisati i pljuvati po herojima. Vi bi i majku svoju popljuvali da zastitite SDA.
Tu je trebao i da ostane ....nije za njega politika......za njega je policija
RunnerX

#12741 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by RunnerX »

hillbill wrote: 30/03/2021 14:39 Tu je trebao i da ostane ....nije za njega politika......
Jok nije, za dvije godine postojanja, njegova stranka urniše SDA kao što ih nikad niko nije urnisao.
foxlife

#12742 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by foxlife »

jah eto jedini kemo bio borac
Patton44

#12743 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Patton44 »

made_in_sarajevo wrote: 30/03/2021 11:38
Patton44 wrote: 30/03/2021 09:28 Sad pogledah Keminog malog. Bice nesto od njega.
Ja sam politicar

sad pogleda asima, zukica, bakira, seku, dzaferovica, efendica, skake, memica, koldzu, đenerala ajnadzica. bice od njih nesto
uspjeli smo IH SVE ZAVRSITI, NEKE UZ PARE, NEKE PRIJETNJAMA NAJGORIM 18 vjecnika
CETNICI SU NA VRACAMA AKO SDA NIJE NA VLASTI. SDA JE ODBRANILA DRZAVU. CIJELI SVIJET MRZI SDA I BOSNJAKE JER KOME SMETA JAKA SDA.
JA SAM POLITICAR SDA = GOVNO = FASISTA = KRIMINALAC = OLOS = PAPAK = SVE NAJGORE STO U LJUDSKOM I ZIVOTINJSKOM SVIJETU IMA

kad te nece privatni biznis jer si nesposoban, jer unistis sve cega se prihvatis, sto su unistio firme koje su bile svjetski giganti, tu je politika i SDA

Mescini brzo ce :hitna: po tebe.
Styling

#12744 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

foxlife wrote: 30/03/2021 14:50

jah eto jedini kemo bio borac
Kao sto rekoh, Keme i ovakvih kao on. Citaj malo.
Styling

#12745 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Patton44 wrote: 30/03/2021 14:58
made_in_sarajevo wrote: 30/03/2021 11:38
Ja sam politicar

Mescini brzo ce :hitna: po tebe.
Opa, poceli ste i prijetiti. Da prijavimo moderaciji, sta mislis?
relativno84

#12746 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by relativno84 »

Treba tu opaliti krivicnu prijavu :oops: :D
miop

#12747 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by miop »

PISANJE UZ ETER: Kako je "dovitljivi" Konaković na FTV-u uživo štimao poruke... (FOTO)
Sinoć su u emisiji "Plenum", koja se emituje u programu Federalne televizije, gosti bili Elmedin Konaković, Damir Arnaut i Irfan Čengić, kao predstavnici "trojke", koalicije stranaka koje su (pored Hadžibajrićevog NES-a) predložile Bogića Bogićevića za budućeg gradonačelnika Sarajeva.
Image
Budući da je plan izbora Bogićevića za gradonačelnika propao već pri izboru predsjedavajućeg Gradskog vijeća, uslijedilo je optuživanje između stranaka "trojke", NES-a i SDA ko je kriv za takav rasplet situacije.
Jedan od vijećnika kojeg u "trojci" smatraju odgovornim za debakl u Gradskom vijeću je i Željko Majstorović, član Platforme za progres. Zbog toga je sinoć u emisiji "Plenum" Elmedin Konaković, što nije uobičajeno u političkom životu, prikazao svoju Viber komunikaciju sa Majstorovićem.
No, kao što se vidi iz priložene Viber komunikacije, Elmedin Konaković je tokom reklama, a prije pokazivanja ove prepiske za gledaoce Federalne televizije preuredio tekst, što je aplikacija Viber i registrovala.
Šta je Konaković konkretno promijenio u sadržaju poruke, nije za sada poznato.
Kao što se vidi iz rasporeda TV programa Federalne televizije, Konaković je sadržaj poruka promijenio neposredno uoči prikazivanja dok je trajala pauza zbog reklama.
(od 25:00)
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#12748 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by konektovan »

Je li i Kemo nekad bio u SDA??
emmir1

#12749 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by emmir1 »

miop wrote: 30/03/2021 16:49 PISANJE UZ ETER: Kako je "dovitljivi" Konaković na FTV-u uživo štimao poruke... (FOTO)
Sinoć su u emisiji "Plenum", koja se emituje u programu Federalne televizije, gosti bili Elmedin Konaković, Damir Arnaut i Irfan Čengić, kao predstavnici "trojke", koalicije stranaka koje su (pored Hadžibajrićevog NES-a) predložile Bogića Bogićevića za budućeg gradonačelnika Sarajeva.
Image
Budući da je plan izbora Bogićevića za gradonačelnika propao već pri izboru predsjedavajućeg Gradskog vijeća, uslijedilo je optuživanje između stranaka "trojke", NES-a i SDA ko je kriv za takav rasplet situacije.
Jedan od vijećnika kojeg u "trojci" smatraju odgovornim za debakl u Gradskom vijeću je i Željko Majstorović, član Platforme za progres. Zbog toga je sinoć u emisiji "Plenum" Elmedin Konaković, što nije uobičajeno u političkom životu, prikazao svoju Viber komunikaciju sa Majstorovićem.
No, kao što se vidi iz priložene Viber komunikacije, Elmedin Konaković je tokom reklama, a prije pokazivanja ove prepiske za gledaoce Federalne televizije preuredio tekst, što je aplikacija Viber i registrovala.
Šta je Konaković konkretno promijenio u sadržaju poruke, nije za sada poznato.
Kao što se vidi iz rasporeda TV programa Federalne televizije, Konaković je sadržaj poruka promijenio neposredno uoči prikazivanja dok je trajala pauza zbog reklama.
(od 25:00)

Pobogu vidi se datum na prepisci.

Svi imamo viber i znamo uredit poruku, vide se poruke od Željka poslije.
Znači da nije uredjivana nakon toga jer bi ponovo morala biti poslana
Industrialyzer

#12750 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Industrialyzer »

Kada se edituje poruka, prvobitno vrijeme ostaje nepromjenjeno. Mozete vi to bolje botovii :lol:
Post Reply