Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
-
made_in_sarajevo
#1676 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Senad je malo usro za nepotizam, ispada imas elona muska pored sebe, ali posto ti je prvi komsija, kumce, rodjak moras ga na kurac nabiti i ne smijes ga iskoristiti.
Dalje srdjan ne podsjeca na onog lika, a i lice ( da nisu isti?), Svaki protesti sto su bili on je bio u prvom redu, guro se, lakto se, komunista, tito i nigdje ga odjednom. Nedavno mi izadje uvalio se negdje ali sad rovio ne mogu da nadjem.
Nego jasmin ademovic vs skaka ili jos gore srdjan za kojeg je CV nepoznata stvar. Bitno je da je kompletna porodica na budzetu, ali je kod konakovica nepotizam. Isto kad je efendic zenu zaposlio, sestru jel.svoju ili njenu i pola familije i kaze po konkursu. Ona radila u konzumu na kasi, zavrsila u elektroprivredi kaze efendic pa ona je kvalifikovana za taj posao, ona se rodila da tamo radi.
https://www.narodipravda.ba/wp-content/ ... ovic-2.pdf
https://www.sarajevo.ba/bs/article/1184 ... ulah-skaka
Vala i ispada da Konakovic pored sebe ima Muska kad vidis skaku i sta je uradio u zivotu.
I konakovic je jasno rekao sta je mislio pod genetski, da je mali povukao na starog da jebe mater kad treba i da ga nije strah. Kao sva djeca sto povuku na nekog roditelja ili da se bore i jebu mater ili sute i klimaju glavom samo. Jest lose rekao to, ali je objasnio na sta je mislio.
Dalje srdjan ne podsjeca na onog lika, a i lice ( da nisu isti?), Svaki protesti sto su bili on je bio u prvom redu, guro se, lakto se, komunista, tito i nigdje ga odjednom. Nedavno mi izadje uvalio se negdje ali sad rovio ne mogu da nadjem.
Nego jasmin ademovic vs skaka ili jos gore srdjan za kojeg je CV nepoznata stvar. Bitno je da je kompletna porodica na budzetu, ali je kod konakovica nepotizam. Isto kad je efendic zenu zaposlio, sestru jel.svoju ili njenu i pola familije i kaze po konkursu. Ona radila u konzumu na kasi, zavrsila u elektroprivredi kaze efendic pa ona je kvalifikovana za taj posao, ona se rodila da tamo radi.
https://www.narodipravda.ba/wp-content/ ... ovic-2.pdf
https://www.sarajevo.ba/bs/article/1184 ... ulah-skaka
Vala i ispada da Konakovic pored sebe ima Muska kad vidis skaku i sta je uradio u zivotu.
I konakovic je jasno rekao sta je mislio pod genetski, da je mali povukao na starog da jebe mater kad treba i da ga nije strah. Kao sva djeca sto povuku na nekog roditelja ili da se bore i jebu mater ili sute i klimaju glavom samo. Jest lose rekao to, ali je objasnio na sta je mislio.
-
Patton44
#1677 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Styling wrote: ↑27/03/2021 09:54Meni svejedno. Bolje je da bude neko mlad i energican ko ce raskrinkati i objelodaniti Skakin kriminal. Trebaju nam fajteri a ne salonski politicari. O Bogicevicu mislim sve najbolje, ovromnu je ulogu imao u jednom od najkriticnijih momenata u istoriji BiH, ali gerijatrije je dosta.
Sad i gerijatrija,a sta je bio do juce.
Jasmin i Bogic su bili dogovoreni u paketu. Jasmin nije smetao Bogicu.
-
Patton44
#1678 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
IzviniPatton44 wrote: ↑27/03/2021 10:06Styling wrote: ↑27/03/2021 09:54Meni svejedno. Bolje je da bude neko mlad i energican ko ce raskrinkati i objelodaniti Skakin kriminal. Trebaju nam fajteri a ne salonski politicari. O Bogicevicu mislim sve najbolje, ovromnu je ulogu imao u jednom od najkriticnijih momenata u istoriji BiH, ali gerijatrije je dosta.
- Styling
#1679 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Ja nisam rekla da sam odusevljena Bogicem, ali nije moje da se petljam, koalicija je tako odlucila, ja sam posmatrac. Ali ako je dogovoreno, onda se to treba ispostovati.Patton44 wrote: ↑27/03/2021 10:06Styling wrote: ↑27/03/2021 09:54Meni svejedno. Bolje je da bude neko mlad i energican ko ce raskrinkati i objelodaniti Skakin kriminal. Trebaju nam fajteri a ne salonski politicari. O Bogicevicu mislim sve najbolje, ovromnu je ulogu imao u jednom od najkriticnijih momenata u istoriji BiH, ali gerijatrije je dosta.
- don vito
#1680 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Summa summarum
SDA sendvičarima je:
drago što časni Bogićević neće biti gradonačelnik
žao što korumpirani Skaka neće biti gradonačelnik
Nama ostalim je obratno:
žao što časni Bogićević neće biti gradonačelnik
drago što korumpirani Skaka neće biti gradonačelnik
Senade, to je taj sistem vrijednosti
SDA sendvičarima je:
žao što korumpirani Skaka neće biti gradonačelnik
Nama ostalim je obratno:
drago što korumpirani Skaka neće biti gradonačelnik
Senade, to je taj sistem vrijednosti
Last edited by don vito on 27/03/2021 10:17, edited 1 time in total.
-
breuer
#1681 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
pa evo ti iznaa NiPovog bota koji kaže da mu Bogić i nije nešto posebno bitan
al zato mali Jasmin
al zato mali Jasmin
- apsidejzi
#1682 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Kako je uopste senilan covjek dospio u GV?sakib_jebivjetric wrote: ↑27/03/2021 01:18 Nije objasnio, rekao je svoju verziju, što se babi snilo.i da se krivica prebaci na senilnog Majstorovića.
Zvanična je 10:5 i 13 nevažećih
- don vito
#1683 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Kad vidim ovakve spinove, pa analiziram koliko je zločinačka organizacija SDA uložila u paradržavni aparat, obavještajce, botove, medije, kupovinu zastupnika u reizbor priglupog travničkog studenta, sve više mislim da je njihov jučerašnji poraz i "njet" Skaki i važnije od odustajanja Bogićevića.
Kriminalna hobotnica je popušila
-
breuer
#1684 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
pa i jest jedina pobjeda jučerašnjeg dana odjebavanje Skake
al je tu još mnogo smrada ostalo
al je tu još mnogo smrada ostalo
- don vito
#1685 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Polako, korak po korak
Zločinci su prvo ostali bez KS-a,
pa općine važnije od 10 drugih,
sada bez grada čijim budžetom je kriminalac asfaltirao cestu do svoje vikendice u Trnovu
- apsidejzi
#1686 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Ovo je istina. Tu nema nekih visih ciljeva, samo sitni interes. Ovo je zapravo odraz siromastva u drustvu. Nisam ja naivan da mislim kako u Njemackoj, Americi, Svedskoj nema koristi i kombinacije. To je sasvim normalna politicka igra. Ono sto je zapanjujuce ovdje jeste niska cijena. Nepostojanje najosnovnijeg digniteta da imas stvari koje se mogu kupiti i stvari koje se ne mogu kupiti. Da obraz nema ama bas nikakvu cijenu. Ja razumijem da prodas glas, ali moras brate staviti cijenu na taj glas. To je dugorocni projekat. Bice jos drama i trebace opet glasati. Imaces jos nekih interesa u buducnosti. De malo izvagaj jel se isplati...MaksprotivMarksa wrote: ↑27/03/2021 01:35 No, kako god, boli me cuna, u tim silnim upozoravanjima sam nesto i naucio, te ljude to sustinski ne zanima, samo korist, kombinacija i to je to. Vjeruj mi ili ne, reci da lazem, ali to je tako.
Meni neko da trazi da zaokruzim kanditata i da mi jos kaze kakav krug da nacrtam da se zna da je to moj listic, ja bih ga pljunuo u lice. Taj nivo sebi ne bih mogao dopustiti...
- omega369
#1687 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Bogić očito nije spreman na fajt u ovoj kaljuži i ok je to, pošteno. Iako sam očekivao da će pristati jer je ekipa ipak uspjela ogoliti svu istinu oko njegovog izbora. Očekivao sam da će svojim pristankom nagraditi te ljude, ali eto nije.
Šta sad, život ide dalje. Njemu sretno u penziji, a borbu će nastaviti neko drugi.
Nadam se da je sada svima jasno kakva su govna vladala suvereno 25 godina i koja je jedina oblast u kojoj su doktorirali dok su sve ostalo odvukli u propast
Šta sad, život ide dalje. Njemu sretno u penziji, a borbu će nastaviti neko drugi.
Nadam se da je sada svima jasno kakva su govna vladala suvereno 25 godina i koja je jedina oblast u kojoj su doktorirali dok su sve ostalo odvukli u propast
- Manual
#1688 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
omega369 wrote: ↑27/03/2021 10:31 Bogić očito nije spreman na fajt u ovoj kaljuži i ok je to, pošteno. Iako sam očekivao da će pristati jer je ekipa ipak uspjela ogoliti svu istinu oko njegovog izbora. Očekivao sam da će svojim pristankom nagraditi te ljude, ali eto nije.
-
Patton44
#1689 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Pa i tvoj predsjednik Pedja je borac protiv antikorupcije + protiv onih koji priznaju genocid.don vito wrote: ↑27/03/2021 10:13 Summa summarum
SDA sendvičarima je:
žao što korumpirani Skaka neće gradonačelnik
Nama ostalim je obratno:
drago što korumpirani Skaka neće gradonačelnik
Senade, to je taj sistem vrijednosti![]()
- don vito
#1690 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Patton44 wrote: ↑27/03/2021 10:38
Pa i tvoj predsjednik Pedja je borac protiv antikorupcije + protiv onih koji priznaju genocid.don vito wrote: ↑27/03/2021 10:13 Summa summarum
SDA sendvičarima je:
žao što korumpirani Skaka neće gradonačelnik
Nama ostalim je obratno:
drago što korumpirani Skaka neće gradonačelnik
Senade, to je taj sistem vrijednosti![]()
Last edited by don vito on 27/03/2021 10:51, edited 2 times in total.
- Hank Paldum
#1691 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Pa ako Četvorka ima člana kojeg je lahko kupiti onda je do Četvorke, drugo je sad što je sada Trojka i mogu sad drigačije postupati ali ovdje se govori o Četvorki.don vito wrote: ↑26/03/2021 23:30Pokušavam da ti ne kažem da si SDA bot iako ponavljaš ono što govore SDA botovi.Hank Paldum wrote: ↑26/03/2021 23:11Bogićević otvoreno izjavi da je do Četvorke a ti i dalje na SDA, nevjerovatno.don vito wrote: ↑26/03/2021 23:01 S jedne strane možemo biti tužni što Bogićević neće biti gradonačelnik.
Al nakon što se javno vidjelo o kakvoj se mafijaškoj hobotnici zločinačke organizacije SDA radi
onda možemo biti sretni što je zločinačka organizacija, njihov paradržavni aparat, mediji, botovi, asimi, osmice, srdići, preletači, kupljeni vjećnici itd itd
Dakle, taj mafijaški kartel SDA je PORAŽEN
Korumpirano đubre Skaka više neće biti gradonačelnik
+ razotkriveno je kojim metodama se služi zločinačka organizacija SDA.+ Hadžibajrić se sam izofirao i eliminisao bez utjecaja na buduće događaje u KS-u
Idemo dalje, doći će neko drugi za gradonačelnika, neko koga neće birati mafijaška SDA i njihovi sAteliti.![]()
Sad ćeš ti sigurno uzvratiti sa "SDA botino", piši šta hoćeš to je nevažno, važno je da je Bogićević lično to izjavio.
Niste vi FGRovci valjda baš toliko arogantni da čak ignorišete i Bogićevića lično o kojem se sve ovo i radi.
Čitaj bolje, rekao Bogić da odustaje jer je njegova kandidatura narušila odnose unutar Četvorke.
Logično jer je Skaka kupio dvojicu Hadžibajrićevih, uz amin samog Hadžibajrića, i razhebao Četvorku koja je sada Trojka.
Ništa Bogić nije slagao... samo što iza cijele priče sa kandidaturom onog Orangutana (koja automatski eliminiše Bogićevića) stoje SDA i Skaka.
Ali to je standardno prebacivanje krivice.
Kriva je SDA što (navodno) želi nekoga kupiti a nije kriv neko što se hoće (navodno) lahko prodati.
Nije kriva Ivana Marić što je dala anti-bošnjačke izjave kriva je SDA što su postavili njenu izjavu i tako dalje.
-
last mohicans
#1692 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Da, to je naglašeno. Onda se postavlje pitanje ovog SBBovog Gavrica koji se tu našao samo tobože reda radi, da prenese funkciju sa sebe, a nije priznao te listice._BataZiv_0809 wrote: ↑27/03/2021 08:24 Pregledao sam jutros na miru jos jednom i mislim da nam je svima promakla jedna bitna stvar, ali ni Irfan nije toliko insistirao da ponovi:
Prema tumacenju CIK-a iksici i kruzici nisu uopste bitni dok god se iz glasackog listica moze nedvosmisleno zakljuciti volja da se glasa za odredjenog kandidata.
Mislim da je to zanemaren aspekt price i da se trebalo odmah insistirati na tom prvom glasanju da se istjera na cistac.
A Srdic je toliko ljigav da mi se povraca. Klasicni laktaros, de Senade da ja kazem...
- don vito
#1693 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Još jedna napomena za đenerala Pattona, jutros nestalo njegovog duhovitog cinizma
Lapsus linguae nije krivično djelo za razliku od korupcije i kriminala
Lapsus linguae nije krivično djelo za razliku od korupcije i kriminala
- Hank Paldum
#1694 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Kako sada svi glume da im nije stalo do Bogićevića nego samo da Skaka ne bude gradonačelnik a čitav grad bio pun plakata podrške Bogićeviću. Doveli ste čovjeka iz mirovine i zaboravili ga za dan samo da bi glumili da je poraz ustvari pobjeda. Veoma ružno.
-
breuer
#1695 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
nisam ja taj, to su NiPovi botići
meni je jednostavno samo dosta glupana Skake
meni je jednostavno samo dosta glupana Skake
- Manual
#1697 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Jao duša draga, kako ti to fino sročiš.Hank Paldum wrote: ↑27/03/2021 10:55Kako sada svi glume da im nije stalo do Bogićevića nego samo da Skaka ne bude gradonačelnik a čitav grad bio pun plakata podrške Bogićeviću. Doveli ste čovjeka iz mirovine i zaboravili ga za dan samo da bi glumili da je poraz ustvari pobjeda. Veoma ružno.
- don vito
- bingov buraz
#1699 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Tačno,možeš nacrtati kurčinu ko vrata sve dok je tehnički korektno popunjen listić se ne smije poništiti.last mohicans wrote: ↑27/03/2021 10:49Da, to je naglašeno. Onda se postavlje pitanje ovog SBBovog Gavrica koji se tu našao samo tobože reda radi, da prenese funkciju sa sebe, a nije priznao te listice._BataZiv_0809 wrote: ↑27/03/2021 08:24 Pregledao sam jutros na miru jos jednom i mislim da nam je svima promakla jedna bitna stvar, ali ni Irfan nije toliko insistirao da ponovi:
Prema tumacenju CIK-a iksici i kruzici nisu uopste bitni dok god se iz glasackog listica moze nedvosmisleno zakljuciti volja da se glasa za odredjenog kandidata.
Mislim da je to zanemaren aspekt price i da se trebalo odmah insistirati na tom prvom glasanju da se istjera na cistac.
A Srdic je toliko ljigav da mi se povraca. Klasicni laktaros, de Senade da ja kazem...
Klasična zloupotreba predsjedavajućeg.
- mirsek
#1700 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Da, kultivisaniji Radeljas. Al bolje da on iskoristi stranku nego neki iz stranke njega. On samo treba nauciti kad i gdje reci stop da ne bude previse ofiran.Styling wrote: ↑27/03/2021 08:44I poslije Radeljaša, Radeljaš.mirsek wrote: ↑27/03/2021 02:03Pa bio je u GV i u proslom sazivu, znaci da ipak ima neku stalnu podrsku glasaca. Covjek gleda svoju guzicu, pragmaticno i haman otvoreno, pliva kako zna, a moras biti malo i supak i snalazljiv da bi opstao bez velikih ledja medju raznim politickim ajkulama.last mohicans wrote: ↑27/03/2021 01:49
Od toga pola kupljeno, na princip Dodika i Bossa. Sad da su izbori,ni pola ne bi dobio. S obzirom da su vecina glasača ovce, vjerovatno ovo sve i zaborave do narednih izbora.
Cak mi je malo i simpatican jer nema stalnu stranku da ga gura, sam se probija i snalazi.
Doduse, znam ga i licno od prije dok je loptu ganjao, prije politicke karijere i uvijek mu kad ga sretnem cestitam sto ne da da drugi iskoristavaju za svoje licne interese nego on njih koristi za svoje.
Pune stranke preletaca i izdajica, on je sad trenutno na tapetu.