Ne kontamrelativno84 wrote: ↑25/03/2021 17:06Nije ti lako pratiti sve hokejaske promjene principa, dok napises post hadzija vec bacio novi status i promijenio tok, ako je dobra para vrijedi malo i zapeti.Styling wrote: ↑25/03/2021 16:59 Ja mislim da je NiP kandidovao Hrvata ili Ostalog za presjedavajuceg razapinjali bi ih po medijima i drustvenim mrezama kako rade protiv bosnjaka, kako u gradskom rukovodstvu na celnim pozicijama nemamo bosnjaka zahvaljujuci nip-u, itd. De bogati sutite vise sa ti, spinovima. Ni sami vise ne znate gdje gonite.
#iztemelja
Narod i Pravda (Konakovic)
- Styling
#12451 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
-
El_comadante
#12452 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
nemoj Bogati meni u množini. ja imam svoje mišjenje i stav, šta me briga za bilo koga drugog. meni jeste problem Ademović, što eto nisu imenovali Miladina ili ovog trečeg Bošnjaka iz NiPa u GV? zašto baš Ademović? koje su njegovo kvalifikacije da bude na toj poziciji osim što je Kemin sin?Styling wrote: ↑25/03/2021 16:59Ja mislim da je NiP kandidovao Hrvata ili Ostalog za presjedavajuceg razapinjali bi ih po medijima i drustvenim mrezama kako rade protiv bosnjaka, kako u gradskom rukovodstvu na celnim pozicijama nemamo bosnjaka zahvaljujuci nip-u, itd. De bogati sutite vise sa ti, spinovima. Ni sami vise ne znate gdje gonite.El_comadante wrote: ↑25/03/2021 16:55stiou SDA u ovoj priči konkretno o Ademoviću. dakle ta pozicija je pripala NiPu i trebali su bolje odigrati. jeli na ovoj poziciji mogao biti hrvat ili ostali? samo nije mogao biti srbin, dakle nije morao biti samo bošnjak. dakle boriš se trudiš govoriš da si drugačiji da su promjena i šta uradiš? isto kao i onaj kojeg mjenjaš.
-
mirza_15
#12454 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mislim da Miladin nema VSS. Logo je već nešto drugu. Ljudska gromada. Principijelan i moralan čovjek sa bogatim iskustvom u realnom sektoru.
-
shandrprcSA
#12455 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

samo ga nemoj te citirati srece vam
-
Login7777
#12456 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
poslije, vaš život se okrenuo naopačke, od omiljenog vijećnika do političara kojeg blate na društvenim mrežama?
Srdić:
- Prijetili su mi na mahalskim kafama da će me ostaviti bez posla ukoliko preuzmu vlast u Gradu, prijetnje fizičkim obračunima od strane pojedinaca koji su izabrani u vijeća ispred NiP-a, čak i da će mi nož staviti pod vrat, pisali da sam kao Srbin "ugrožena vrsta", te već u par puta pokušavaju podmetati malverzacije mojoj ženi na poslu. Je li ovo promjena koju smo najavili? Nigdje nisam vidio da se neko ogradio od tih ljudi!, zaključio je Srdić u razgovoru za Oslobođenje.
-
statixx
#12457 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sreca pa je humana SDA tu da ga zastiti od radikala. 
-
foxlife
#12458 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sad izigrava nekog majoriziranog
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#12459 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Treba kod notara ovjeriti sve eventualne mandate
I bjanko mjenice i ugovore potpisati
Ovo preletanje unistava sustinu izbora
Eno onaj i u novom travniku presao u zagrabih
cuj atranka za bih zar to postoji
I bjanko mjenice i ugovore potpisati
Ovo preletanje unistava sustinu izbora
Eno onaj i u novom travniku presao u zagrabih
- Truba
#12460 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Lik supak sto sam vidio na fejsu dok sam ga pratioLogin7777 wrote: ↑25/03/2021 18:28poslije, vaš život se okrenuo naopačke, od omiljenog vijećnika do političara kojeg blate na društvenim mrežama?
Srdić:
- Prijetili su mi na mahalskim kafama da će me ostaviti bez posla ukoliko preuzmu vlast u Gradu, prijetnje fizičkim obračunima od strane pojedinaca koji su izabrani u vijeća ispred NiP-a, čak i da će mi nož staviti pod vrat, pisali da sam kao Srbin "ugrožena vrsta", te već u par puta pokušavaju podmetati malverzacije mojoj ženi na poslu. Je li ovo promjena koju smo najavili? Nigdje nisam vidio da se neko ogradio od tih ljudi!, zaključio je Srdić u razgovoru za Oslobođenje.
Jedina njegova akcija je zabrana parkiranja kod socijalnog
- Truba
- drndalo
#12463 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Bas mu je uspjesna... Vec dugi niz godina...Black swan wrote: ↑25/03/2021 18:59Lik supak sto sam vidio na fejsu dok sam ga pratioLogin7777 wrote: ↑25/03/2021 18:28poslije, vaš život se okrenuo naopačke, od omiljenog vijećnika do političara kojeg blate na društvenim mrežama?
Srdić:
Jedina njegova akcija je zabrana parkiranja kod socijalnog
- Osim_13
#12464 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma Dino je sa njim usrao motku onda kad ga je pustio u stranku. Ali eto, ako ništa priznao je da je pojeo govno sa njim.
-
statixx
#12465 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Moj labude, drugi jebu, a ti se bavi Edom iz Gorazda i IZ. 
- Truba
#12466 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
To je za mlade ljude
Politika je za gospodu u trecoj zivotnoj dobi
-
statixx
#12467 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma hajte molim vas, kad je Drasko u skupstinskom hodniku postao Srbin, moze svako.Black swan wrote: ↑25/03/2021 19:30 To je za mlade ljude
- bogoljub
#12468 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
DINO LJUT NA IBRU OPTUŽUJE GA DA JE SDA!
Rahmetli četvorka ako je imala iskrene namjere što nije postupala po tome kada su imali dovoljno ruku i bez Ibre i bez SDA?
Kada je BOGIĆEVIĆ vidio u šta ga uvaljuju rekao "Ne" četvorko, nećeš!
A onda oni vade papir s potpisima da su jedinstveni.
Ali dok su izvadili papir s potpisima već su postali trojka s tendencijom slobodnih bacanja.
Džaba vam plakati, ne bacajte pare
Džaba vam optuživanje drugih
Džaba trud kada su stvari očigledne!
Iskreno svaki dodatni potez je veće potonuće.
Rahmetli četvorka ako je imala iskrene namjere što nije postupala po tome kada su imali dovoljno ruku i bez Ibre i bez SDA?
Ali dok su izvadili papir s potpisima već su postali trojka s tendencijom slobodnih bacanja.
-
noviclan
#12469 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
https://www.tenisrezultati.com/atp/jasmin-ademovic/denole wrote: ↑25/03/2021 22:47 NiP o izjavama Seida Škaljića na Raportu: To ima ličnu pozadinu
https://klix.ba/nip-o-izjavama-seida- ... -pozadinu/
Ma jel' ovo mali jevo li ga babo nesudjeni dzumy
- ultima_palabra
#12470 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne postoji vece "potonuce" od Asimovih metoda.bogoljub wrote: ↑26/03/2021 01:19 DINO LJUT NA IBRU OPTUŽUJE GA DA JE SDA!
- emigrazione
#12471 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Smije li se znati zbog cega se toliko insistira na izboru ovog nekog Ademovica?!
- Styling
#12472 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Zato sto NiP ima pravo predloziti predsjedavajuceg i njihovo je pravo da predloze koga hoce.emigrazione wrote: ↑26/03/2021 05:12 Smije li se znati zbog cega se toliko insistira na izboru ovog nekog Ademovica?!
Sva frka se digla oko toga zato sto mali Skaljic, inace sin bivseg politicara ljigavog Fehima Skaljica, ima ambiciju da postane dio rukovodstva GV, a to ne moze biti ako je predsjedavajuci Bosnjak. Njemu i ovima koji opstruiraju smeta Ademovic jer time propada plan za Skaljica a propada i tal Skake i Hadzibajrica da Jajce kasarnu prodaju nekim arapima. Je li sada jasno?
-
noviclan
#12473 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Auujuuu mamicu im jarecu
-
Login7777
#12474 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Dinokio kao odgovor ima fejsbuk grupe.
-
emmir1
#12475 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
emigrazione wrote: ↑26/03/2021 05:12 Smije li se znati zbog cega se toliko insistira na izboru ovog nekog Ademovica?!
Ademovic je jedan od 3 Bosnjaka NIPa u vijeću grada.Izabran je velikom podrškom.
Mislim da su Logo i Miladin druga dvojica, znači 1 od njih trojice mora da bude.
Po meni najbolji izbor je tu Ademovic.
Svašta spinuju o Jasminu, evo i ovdje omalovažavaju njegovo skolovanje i fakultete.
Momak je imao 15 ponuda od raznih fakulteta u USA i izabrao onaj koji mu je najviše školovanja pokrio.
Master u Grenoblu, 12. obrazovna ustanova u svijetu po FTimes u to vrijeme.
Vratio se u BIH i nije se uposlio na budzet, nego 7 godina radi u firmi koju je sam osnovao.
Napravili su projekat NiP gdje je od početka i sada je tu da bi se borio da se stvari poprave.
Jasmina poznajem.
Da me pogrešno ne shvatiš da ne cijenim skolovanje, i sam sam dosta skolovan.
No Jasminova kvaliteta i ono zbog čega ja mislim da je odličan kandidat nije njegovo respektabilno skolovanje.
Njegova energija, želja da radi i da popravi ovo stanje, želja da se stane u kraj ovom truhlom sistemu.
Jako sposoban dečko sa velikim osjećajem za pravdu.
Takve nam je upravo NIP obećao.
No bude li NIP primao preletace iz SDA, bude li Čampara dosao u NIP
Kunem se nikada više moj glas neće dobiti, niti mojih bližnjih.