Ne možeš ni vidjeti iz dijaspore kad nas gledaš preko onih kamera na planinama samo.CikCikCikPogodi wrote: ↑23/03/2021 13:57Ja ne znam gdje ti vidis druzenje. Ja svojim ocima nisam vidio nikakvih druzenja godinu dana.kuruma wrote: ↑23/03/2021 13:51Da su svi reagovali ko kafandzije tek bi tad najebali jer ne bi imali ni ovo malo mizernih restriktivnih mjera koje sad imamo, a na koje se opet zalimo. Ostale teretane da rade, pa gdje to ima, tu se lakse zaraziti 100 puta nego bilo gdje drugo. Trzni centri rade, dirnes odjecu pa poslije tebe dirne neko drugi i eto ga prenese virus, itd. I opet se "druzeljubivi" zale kako im je ukinuto pravo na druzenje, odnosno toliko su jadni da se ne znaju druziti ako im zabranis da idu u kafanu.dječak sa šibicama wrote: ↑23/03/2021 12:46 Nevjerovatna inertnost naseg naroda, ljudi umiru u prevelikom broju, dosta umrlih bi vjerovatno bili spaseni da nam je zdravstveni sistem efikasniji, kod Sebije niko ne smije prici da provjeri efikasnost rada, klasicno feudalno drustvo u kojem te onaj gore tlaci i niko ni glasa da podigne.
Reagovali samo kafandzije.
Nama ne treba korona, mi smo ubijeni u glavu.
Dobro smo mi i prosli kakvi smo.
Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Moderator: O'zone
-
kuruma
#4301 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
- manuchao91
#4302 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Aldinjo molim te prijatelju da ostanemo odgovorni u ovom nevremenu,Pa ljudi nam umiru po bolnicama ..svaki dan po 60 ljudi..Jel nam potrebno hodati po kafančinama i lokat po cijelu noc...nije lockdown od jutra do mraka nego samo poslije 21h ..Imas vremena za sve obavit do 9 navecer..Hajmo bit odgovorni..Hajmo podrzat Vladu KS ,Vladu RS-a i entitetske stabove u donošenju razumnih odluka za gradjane oba entiteta...Pozdrav i nadam se da cemo sto prije izaci iz ovog ludila...aldinjo wrote: ↑23/03/2021 15:55Bravo trolčino! Nije te stid slati pp i provocirati.manuchao91 wrote: ↑23/03/2021 15:41 podržavam i pozdravljam odluku kriznog staba KS o zatvaranju ugostiteljskih objekata ,kladionica,spa i fitness centara (najvecih legla zaraze ) na 14 dana pa akobogda i duze .takodje pozdravljam odluku i o policijskom satu i produzavanju isto od 21h do 05 00 kako bi se zaraza i mogucnost prenosa iste smanjili maksimalno
Volio bi da je pol sat od 18,00 h pa do 05,00 h ujutru jer svakako nema se bas sta radit pametno u ova teska vremena poslije dolaska s posla...Onaj ko mora poslom nek napravi potvrdu...Puna podrska Kriznom stabu i vlastima kako KS tako i cijele Federacije BiH na razumnom donošenju odluka o zatvaranju rizicnih djelatnosti..
Hajmo biti odgovorni..hajmo uzivati u ljetu i sada se strpiri i biti u kuci...
-
kuruma
-
aldinjo
#4304 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Nemoj mi slati debilske privatne poruke. Nastaviš li sa tim, prijavit ću svaku narednu ADMINISTRATORU.manuchao91 wrote: ↑23/03/2021 15:58Aldinjo molim te prijatelju da ostanemo odgovorni u ovom nevremenu,Pa ljudi nam umiru po bolnicama ..svaki dan po 60 ljudi..Jel nam potrebno hodati po kafančinama i lokat po cijelu noc...nije lockdown od jutra do mraka nego samo poslije 21h ..Imas vremena za sve obavit do 9 navecer..Hajmo bit odgovorni..Hajmo podrzat Vladu KS ,Vladu RS-a i entitetske stabove u donošenju razumnih odluka za gradjane oba entiteta...Pozdrav i nadam se da cemo sto prije izaci iz ovog ludila...aldinjo wrote: ↑23/03/2021 15:55Bravo trolčino! Nije te stid slati pp i provocirati.manuchao91 wrote: ↑23/03/2021 15:41 podržavam i pozdravljam odluku kriznog staba KS o zatvaranju ugostiteljskih objekata ,kladionica,spa i fitness centara (najvecih legla zaraze ) na 14 dana pa akobogda i duze .takodje pozdravljam odluku i o policijskom satu i produzavanju isto od 21h do 05 00 kako bi se zaraza i mogucnost prenosa iste smanjili maksimalno
Volio bi da je pol sat od 18,00 h pa do 05,00 h ujutru jer svakako nema se bas sta radit pametno u ova teska vremena poslije dolaska s posla...Onaj ko mora poslom nek napravi potvrdu...Puna podrska Kriznom stabu i vlastima kako KS tako i cijele Federacije BiH na razumnom donošenju odluka o zatvaranju rizicnih djelatnosti..
- Tesla Edison
#4305 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Koji si ti mućki provokator. Dok ljudi masovno umiru od gladi i nezaposlenosti, ti ovdje pišeš nebuloze i Sekine besjede.manuchao91 wrote: ↑23/03/2021 15:58Aldinjo molim te prijatelju da ostanemo odgovorni u ovom nevremenu,Pa ljudi nam umiru po bolnicama ..svaki dan po 60 ljudi..Jel nam potrebno hodati po kafančinama i lokat po cijelu noc...nije lockdown od jutra do mraka nego samo poslije 21h ..Imas vremena za sve obavit do 9 navecer..Hajmo bit odgovorni..Hajmo podrzat Vladu KS ,Vladu RS-a i entitetske stabove u donošenju razumnih odluka za gradjane oba entiteta...Pozdrav i nadam se da cemo sto prije izaci iz ovog ludila...aldinjo wrote: ↑23/03/2021 15:55Bravo trolčino! Nije te stid slati pp i provocirati.manuchao91 wrote: ↑23/03/2021 15:41 podržavam i pozdravljam odluku kriznog staba KS o zatvaranju ugostiteljskih objekata ,kladionica,spa i fitness centara (najvecih legla zaraze ) na 14 dana pa akobogda i duze .takodje pozdravljam odluku i o policijskom satu i produzavanju isto od 21h do 05 00 kako bi se zaraza i mogucnost prenosa iste smanjili maksimalno
Fuj!
-
biglebovski
#4306 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Švedski sistem nije niko zahtijevao od prošlog maja, favorizirali smo švedski model borbe protiv virusa. Sudeći prema brojkama, dobro se drže Švedi. I šta fali ličnoj odgovornosti, kako ti misliš da ja tebe mogu zaštititi ako se sam ne štitiš?daddy-kool wrote: ↑23/03/2021 15:12Nema se koga kriviti kada je ovo upravo ono što se od prošlog maja zahtijevalo: "švedski sistem" i lična odgovornost. Vlast je kriva što se narod nije čuvao?
-
daddy-kool
#4307 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Ništa, samo napominjem da je to sistem kod nas, i da nema smisla tražiti krivce okolo.biglebovski wrote: ↑23/03/2021 16:01
Švedski sistem nije niko zahtijevao od prošlog maja, favorizirali smo švedski model borbe protiv virusa. Sudeći prema brojkama, dobro se drže Švedi. I šta fali ličnoj odgovornosti, kako ti misliš da ja tebe mogu zaštititi ako se sam ne štitiš?
Šta je, tu je.
- manuchao91
#4308 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
ok izvini drug..Al mozes me i blokirat da ne vidis moje poruke tako da ne moras admina kontaktirat povodom toka..Ima opcija block this useraldinjo wrote: ↑23/03/2021 16:00Nemoj mi slati debilske privatne poruke. Nastaviš li sa tim, prijavit ću svaku narednu ADMINISTRATORU.manuchao91 wrote: ↑23/03/2021 15:58Aldinjo molim te prijatelju da ostanemo odgovorni u ovom nevremenu,Pa ljudi nam umiru po bolnicama ..svaki dan po 60 ljudi..Jel nam potrebno hodati po kafančinama i lokat po cijelu noc...nije lockdown od jutra do mraka nego samo poslije 21h ..Imas vremena za sve obavit do 9 navecer..Hajmo bit odgovorni..Hajmo podrzat Vladu KS ,Vladu RS-a i entitetske stabove u donošenju razumnih odluka za gradjane oba entiteta...Pozdrav i nadam se da cemo sto prije izaci iz ovog ludila...
- CikCikCikPogodi
#4309 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Gdje ti to gladovanje i nezaposlenosti vidis. Vecina koji izgube radno mjesto su niskokvalifikovana radna snaga koja nema neki udar na ekonomiju.TESLA_EDISON wrote: ↑23/03/2021 16:00Koji si ti mućki provokator. Dok ljudi masovno umiru od gladi i nezaposlenosti, ti ovdje pišeš nebuloze i Sekine besjede.manuchao91 wrote: ↑23/03/2021 15:58Aldinjo molim te prijatelju da ostanemo odgovorni u ovom nevremenu,Pa ljudi nam umiru po bolnicama ..svaki dan po 60 ljudi..Jel nam potrebno hodati po kafančinama i lokat po cijelu noc...nije lockdown od jutra do mraka nego samo poslije 21h ..Imas vremena za sve obavit do 9 navecer..Hajmo bit odgovorni..Hajmo podrzat Vladu KS ,Vladu RS-a i entitetske stabove u donošenju razumnih odluka za gradjane oba entiteta...Pozdrav i nadam se da cemo sto prije izaci iz ovog ludila...
Fuj!
- Tesla Edison
#4310 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Ma ja, u pravu si. Kako ono tvoji kažu, "što se nisu školali pa bi svi bili direktori, ne bi bili sad nezaposleni".CikCikCikPogodi wrote: ↑23/03/2021 16:03Gdje ti to gladovanje i nezaposlenosti vidis. Vecina koji izgube radno mjesto su niskokvalifikovana radna snaga koja nema neki udar na ekonomiju.TESLA_EDISON wrote: ↑23/03/2021 16:00Koji si ti mućki provokator. Dok ljudi masovno umiru od gladi i nezaposlenosti, ti ovdje pišeš nebuloze i Sekine besjede.manuchao91 wrote: ↑23/03/2021 15:58
Aldinjo molim te prijatelju da ostanemo odgovorni u ovom nevremenu,Pa ljudi nam umiru po bolnicama ..svaki dan po 60 ljudi..Jel nam potrebno hodati po kafančinama i lokat po cijelu noc...nije lockdown od jutra do mraka nego samo poslije 21h ..Imas vremena za sve obavit do 9 navecer..Hajmo bit odgovorni..Hajmo podrzat Vladu KS ,Vladu RS-a i entitetske stabove u donošenju razumnih odluka za gradjane oba entiteta...Pozdrav i nadam se da cemo sto prije izaci iz ovog ludila...
Fuj!
A svi ti "školani" koji tako govore i pišu su sa kupljenim diplomama i obezbjeđenim radim mjestima u državnim, entitetskim i kantonalnim institucijama. U prijevodu, budžetski paraziti.
-
Horcrux
#4311 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Ja evo ne znam nikog da je umro od gladi i od nezaposlenosti...TESLA_EDISON wrote: ↑23/03/2021 16:00Koji si ti mućki provokator. Dok ljudi masovno umiru od gladi i nezaposlenosti, ti ovdje pišeš nebuloze i Sekine besjede.manuchao91 wrote: ↑23/03/2021 15:58Aldinjo molim te prijatelju da ostanemo odgovorni u ovom nevremenu,Pa ljudi nam umiru po bolnicama ..svaki dan po 60 ljudi..Jel nam potrebno hodati po kafančinama i lokat po cijelu noc...nije lockdown od jutra do mraka nego samo poslije 21h ..Imas vremena za sve obavit do 9 navecer..Hajmo bit odgovorni..Hajmo podrzat Vladu KS ,Vladu RS-a i entitetske stabove u donošenju razumnih odluka za gradjane oba entiteta...Pozdrav i nadam se da cemo sto prije izaci iz ovog ludila...
Fuj!
To je njima od predhodnih oboljenja....
I kako znamo da su bas umrli od gladi i nezaposlenosti, jel se rade obdukcije, gdje su ti nalazi?
-
aldinjo
#4312 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Sada možeš slati koliko hoćeš. Ti si tro'lo i prije godinu dana. Ali nisi ti kriv nego onaj ko ti je dozvolio to.manuchao91 wrote: ↑23/03/2021 16:03ok izvini drug..Al mozes me i blokirat da ne vidis moje poruke tako da ne moras admina kontaktirat povodom toka..Ima opcija block this useraldinjo wrote: ↑23/03/2021 16:00Nemoj mi slati debilske privatne poruke. Nastaviš li sa tim, prijavit ću svaku narednu ADMINISTRATORU.manuchao91 wrote: ↑23/03/2021 15:58
Aldinjo molim te prijatelju da ostanemo odgovorni u ovom nevremenu,Pa ljudi nam umiru po bolnicama ..svaki dan po 60 ljudi..Jel nam potrebno hodati po kafančinama i lokat po cijelu noc...nije lockdown od jutra do mraka nego samo poslije 21h ..Imas vremena za sve obavit do 9 navecer..Hajmo bit odgovorni..Hajmo podrzat Vladu KS ,Vladu RS-a i entitetske stabove u donošenju razumnih odluka za gradjane oba entiteta...Pozdrav i nadam se da cemo sto prije izaci iz ovog ludila...
- manuchao91
#4313 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
aldinjo ja ne znam sta znaci trolčina jer sam novi na forumu al ako ce moj post bar jednu osoba drzati u kuci i tako spasiti bar jedan zivot neka me onda i nazivaju tim imenom "trolčina" koje pretpostavljam da ima negativnu konotaciju..TESLA_EDISON wrote: ↑23/03/2021 16:06Ma ja, u pravu si. Kako ono tvoji kažu, "što se nisu školali pa bi svi bili direktori, ne bi bili sad nezaposleni".CikCikCikPogodi wrote: ↑23/03/2021 16:03Gdje ti to gladovanje i nezaposlenosti vidis. Vecina koji izgube radno mjesto su niskokvalifikovana radna snaga koja nema neki udar na ekonomiju.TESLA_EDISON wrote: ↑23/03/2021 16:00
Koji si ti mućki provokator. Dok ljudi masovno umiru od gladi i nezaposlenosti, ti ovdje pišeš nebuloze i Sekine besjede.
Fuj!
A svi ti "školani" koji tako govore i pišu su sa kupljenim diplomama i obezbjeđenim radim mjestima u državnim, entitetskim i kantonalnim institucijama. U prijevodu, budžetski paraziti.
Neka budem ta trolčina ako zelim dobro svom narodu...
Pozdrav za tebe aldinjo i nadam se da ces bar jedan moj savjet uzeti za dobro...
-
aldinjo
#4314 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Ne možeš ti ni znati ništa kada se nigdje ne krećeš.Horcrux wrote: ↑23/03/2021 16:07Ja evo ne znam nikog da je umro od gladi i od nezaposlenosti...TESLA_EDISON wrote: ↑23/03/2021 16:00Koji si ti mućki provokator. Dok ljudi masovno umiru od gladi i nezaposlenosti, ti ovdje pišeš nebuloze i Sekine besjede.manuchao91 wrote: ↑23/03/2021 15:58
Fuj!
I kako znamo da su bas umrli od gladi i nezaposlenosti, jel se rade obdukcije, gdje su ti nalazi?
-
aldinjo
#4315 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Nije on kriv što provocira. Kriv je onaj ko mu je to dopustio.TESLA_EDISON wrote: ↑23/03/2021 16:00Koji si ti mućki provokator. Dok ljudi masovno umiru od gladi i nezaposlenosti, ti ovdje pišeš nebuloze i Sekine besjede.manuchao91 wrote: ↑23/03/2021 15:58Aldinjo molim te prijatelju da ostanemo odgovorni u ovom nevremenu,Pa ljudi nam umiru po bolnicama ..svaki dan po 60 ljudi..Jel nam potrebno hodati po kafančinama i lokat po cijelu noc...nije lockdown od jutra do mraka nego samo poslije 21h ..Imas vremena za sve obavit do 9 navecer..Hajmo bit odgovorni..Hajmo podrzat Vladu KS ,Vladu RS-a i entitetske stabove u donošenju razumnih odluka za gradjane oba entiteta...Pozdrav i nadam se da cemo sto prije izaci iz ovog ludila...
Fuj!
- manuchao91
#4316 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
tako je kolega..Nigdje se ne krećem ..ja sam vise ovako zena i porodica...Hajde i ti budi takav,..Hajd mani se kafančina i potencijalnog sirenja zaraze..,.Hajmo svo bit trolčine koje ostaju kod kuce i spašavaju radnike i doktore...aldinjo wrote: ↑23/03/2021 16:09Ne možeš ti ni znati ništa kada se nigdje ne krećeš.Horcrux wrote: ↑23/03/2021 16:07Ja evo ne znam nikog da je umro od gladi i od nezaposlenosti...TESLA_EDISON wrote: ↑23/03/2021 16:00
Koji si ti mućki provokator. Dok ljudi masovno umiru od gladi i nezaposlenosti, ti ovdje pišeš nebuloze i Sekine besjede.
Fuj!
Ja poštujem zakone svoje države makar bio zakovan u kuci do 6 mjeseca...
Pozdrvljam odluke entitetskih kriznih stabova
- Tesla Edison
#4317 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Vidim ja poznat mi "rukopis".abolsup wrote: ↑29/05/2020 11:10 Drugovi, molim vas da glasate u ovoj anketi kako bi istu mogli priloziti nadleznim kriznim stabovima. nazalost mjere se popustaju drasticno se povecao broj zarazenih u ovih nekoliko dana i jedino sto je jos ostalo je vanredno stanje u FBiH.
Sva struka je jednoglasna. Protiv pandemije i epidemije jedina preventivna mjera je karantin. To je dakle struka rekla. Nazalost ovdje se ne slusaju epidemiolozi.
Ostanite kuci za vase dobro i dobro vasih ukucana.
#OstaniDoma #BudiOdgovoran
Dakle u pitanju je naš stari znalac @direktor1 , ranije poznat kao i gore citirani @abolsup , @abolabolv2 , @arminvlv, @dileja , @g_i_l_i_p_t_e_r , @salko dinamitas ,....
Sad malo promijenio ploču da ne bude previše ofiran, izvukao stariji Nick iz naftalina, al džabe, ofiran je ponovo
-
aldinjo
#4318 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Nevjerovatno!TESLA_EDISON wrote: ↑23/03/2021 16:21Vidim ja poznat mi "rukopis".abolsup wrote: ↑29/05/2020 11:10 Drugovi, molim vas da glasate u ovoj anketi kako bi istu mogli priloziti nadleznim kriznim stabovima. nazalost mjere se popustaju drasticno se povecao broj zarazenih u ovih nekoliko dana i jedino sto je jos ostalo je vanredno stanje u FBiH.
Sva struka je jednoglasna. Protiv pandemije i epidemije jedina preventivna mjera je karantin. To je dakle struka rekla. Nazalost ovdje se ne slusaju epidemiolozi.
Dakle u pitanju je naš stari znalac @direktor1 , ranije poznat kao i gore citirani @abolsup , @abolabolv2 , @arminvlv, @dileja , @g_i_l_i_p_t_e_r , @salko dinamitas ,....
Sad malo promijenio ploču da ne bude previše ofiran, izvukao stariji Nick iz naftalina, al džabe, ofiran je ponovo![]()
![]()
-
BadBoy
#4319 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Kako ono reče Stojnić, Forto otjerao ljude u druge kantone na kafu i provodhadzinicasa wrote: ↑23/03/2021 14:30ne. nego treba shvatiti da smo svi zrele (!?) odrasle osobe koje donose vlastite odluke. dakle, moze Hamo organizirati sta god hoce - ja biram da ne idem. preuzimam odgovornost za svoje cinjenje - odnosno prisustvo, a ne svaljujem ga na Hamu sto je otkljucao kafanu.meridiyan wrote: ↑23/03/2021 14:28Zmiju u glavu treba tuci.hadzinicasa wrote: ↑23/03/2021 14:14
pa ne mozes diskutovati tako. sta je bilo prije koka ili jaje. jer da se narod ne okuplja, ne bi vlasnici ni organizatori organizirali... a ko su oni nego narod... tako da - slozila bih se @palermo dobrim dijelom
Nece narod svadbu organizovati ako vlasnik svadbenog salona ne otkljuca vrata, nece narod dovesti Darka Lazica iz BG ako to ne uradi vlasnik objekta ili diskoteka i ostalih vecih povrsinskih prostora. Tako i za sva druga okupljanja. Da li su rebnuli jedno 20-ak zestokih kazni i zapecatili koji objekat mislis da ne bi bilo efekta i da bi drugi nastavili po svome.
- Tesla Edison
#4320 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Sad kad krenu psovke. Ode mu i ovaj, dosta star nickaldinjo wrote: ↑23/03/2021 16:23Nevjerovatno!TESLA_EDISON wrote: ↑23/03/2021 16:21Vidim ja poznat mi "rukopis".abolsup wrote: ↑29/05/2020 11:10 Drugovi, molim vas da glasate u ovoj anketi kako bi istu mogli priloziti nadleznim kriznim stabovima. nazalost mjere se popustaju drasticno se povecao broj zarazenih u ovih nekoliko dana i jedino sto je jos ostalo je vanredno stanje u FBiH.
Sad malo promijenio ploču da ne bude previše ofiran, izvukao stariji Nick iz naftalina, al džabe, ofiran je ponovo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- spinel_
#4321 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Niskokvalifikovan je i gradjevinac pa uradi daleko vise i za drustvo je korisniji i produktivniji od tih tvojih za koje se vidim i sam smatras i ocigledno uzdises na visinu iznad. Ali tako je to kad rukama parate oblake. Ali znas kako kazu, ko visoko leti nisko pada.CikCikCikPogodi wrote: ↑23/03/2021 16:03Gdje ti to gladovanje i nezaposlenosti vidis. Vecina koji izgube radno mjesto su niskokvalifikovana radna snaga koja nema neki udar na ekonomiju.TESLA_EDISON wrote: ↑23/03/2021 16:00Koji si ti mućki provokator. Dok ljudi masovno umiru od gladi i nezaposlenosti, ti ovdje pišeš nebuloze i Sekine besjede.manuchao91 wrote: ↑23/03/2021 15:58
Fuj!
-
emmir1
#4322 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Sada sam bio u Omer Maslic išao po clexan za suprugu.
Ispred Covid ulaza je red bar 40 ljudi
Mislio sam da pada broj ali ovo i dalje ne izgleda dobro
Ispred Covid ulaza je red bar 40 ljudi
Mislio sam da pada broj ali ovo i dalje ne izgleda dobro
-
tukizahou
-
Iker C
#4324 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
U ovom valu i ljudi koji nemaju temperaturu,nemaju bolove a pozitivni su trce u domove zdravlja da slikaju pluca jer se uvukao strah u kosti.
- Lincoln-Burrows
#4325 Re: Korona u Kantonu Sarajevo POGLEDATI PRVI POST!
Iskreno mi vas je žao u kantonu Sarajevo, moj vam je prijedlog stavi fol masku, iziđi, boravi na otvorenom, kreći se
da ne padne imunitet, ono crkavice potrošite pametno na zdravau hranu (iako je skupa), ne možete se boriti sa rogatijim od sebe.
Ganjajte naknade za zabranu rada to je jedini način da se izazove financijski slom i kraj ovoga maltretiranja.
da ne padne imunitet, ono crkavice potrošite pametno na zdravau hranu (iako je skupa), ne možete se boriti sa rogatijim od sebe.
Ganjajte naknade za zabranu rada to je jedini način da se izazove financijski slom i kraj ovoga maltretiranja.