apsidejzi wrote: ↑23/03/2021 10:14
https://www.scimex.org/newsfeed/researc ... sing-urine
Ja sam stavio link na NAUCNO istrazivacki rad koji su uradili mnogo strucniji ljudi i od mene i od tebe. To sto si ti izbrisao link iz mog citata i onda ovo istrazivanje predstavio kao MOJU ideju je odraz tvoje zlobe i ega. Govori vise o tebi i nekoj uzasnoj potrebi da budes u pravu makar morao lazirati cinjenice. Kao sto smo bezbroj puta do sada utvrdili, prirodu zaboli ona stvar za tvojim zeljama i stavovima u vezi informacije. Zaboli je ona stvar sta kaze teorija informacije. Ona radi ono sto je oduvijek radila. Fura svoj film. Sve sto nam preostaje jeste da prilagodjavamo teorije otkricima. Ako teorija informacije kaze da se ne moze stvoriti nova informacija, a biolozi otkrili da moze... pa onda ne valja teorija.
Nevjerovatno kako lik ceka da prodje 7 dana pa da me citira i "slucajno" izostavi link na istrazivacki rad u nadi da ce se zaboraviti i onda rezultat istrazivanja ismijava kao moju ideju. Cak i ono za atome predstavlja kao moju ideju a dobio je video isjecak od Richard Feynmana gdje on objasnjava stvari na isti nacin kao i ja...
Koji izbrisani link, kava zloba i ego te spopali, koje lažiranje činjenica?
Iz teksta pod linkom ne proizlazi ništa šta si ti htio progurati, naime, da informacija tu nastaje ni iz čega, pa je link tako irelevantan, iako si ga kako vidim u kratkom periodu ponovio nekoliko puta.
To šta ti ne razumiješ bit stvari, šta bi zbog toga čak i teoriju informacija htio revdirati, to je prvenstveno tvoj problem, a onda stvaraš probleme i sagovornicima.
Tako ja ispadam ohol kad kažem da si napisao besmislice koje to i jesu, a ti si ponizan i skroman dok euforično pozivaš u nove pobjede, te radeći elementarne logičke greške i demonstrirajući vlastito vrhunsko nerazumijevanje, upireš se svim snagama "dokazati" da nema dizajna.
Dakle, tvoja skromnost ovdje najviše dolazi do izražaja kroz tvoje razumijevanje stvari.