Slazem se. Kao neko ko je promijenio 4 stana u pet godina mogu reci da stanodavac treba uzeti pristojne stvari koje su krupnije: ormari, kreveti, garniture za dnevnu sobu. Po mogucnosti ne sarene, jer je nas odbijalo ako je izgledalo papanski, ipak, zivis tu godinu dana, dolaze ti gosti. Neces da izgleda uzasno.suspect_zero wrote: ↑16/02/2021 12:57Totalno prazan stan bez ičega nije neka opcija za izdavanje, a nije ni da ga ekstra napucaš pa izdaješ.dostavljac wrote: ↑16/02/2021 07:56 Jedno pitanjce? Jel bolje izdati stan neopremljen s tim bi sigurno življeli duže opet kada naletiti na takve osobe, ili opremljen da ide brže izdavanje?
Po meni, stan je najbolje izdavati porodici koji će duži period tu boraviti, al' neke osnovne stvari im trebaju u stanu (kuhinja sa šporetom i frižiderom minimum, u dnevnom dvosjed, trosjed ili neki kauči, spavaća ležaj i ormar).....porodični ljudi se svakako uvijek "kuće" i kupuju stvari po svojim potrebama, al ovo im za početak baš treba.
Opet, ako opremiš stan nekim ekstra stvarima možeš biti na gubitku, jbg. pokvari se, polomi....
Opcija polunamještenog stana mi je bolja i naravno dobro vodiš računa kome izdaješ![]()
Kuhinja obavezno, sporet, frizider...
I opet je najbolje mladjim porodicama rentati jer je tu najvise normalnog svijeta. Jbg, mi smo na odlasku svaki stan nakon sto ga ispraznimo i oribali i ocistili, a ruku na srce, takvi nas nisu docekivali, al hajd, obraz je obraz.