Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
zlajaBHF
#48076 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mozete pricati sta hocete, ali NS u Mostaru vise nema sta traziti.
SDP ima cvrste korijene u tom gradu, i imas ljude koji ce glasati za SDP, taman da ih Radovan Karadzic vodi, i zato ce SDP uvijek imati kakve takve rezultate.
NS koji je doveo HDZ-ovog kandidata za gradonacelnika vise nece dobivati glasove mostaraca, to je sigurno.
SDP ima cvrste korijene u tom gradu, i imas ljude koji ce glasati za SDP, taman da ih Radovan Karadzic vodi, i zato ce SDP uvijek imati kakve takve rezultate.
NS koji je doveo HDZ-ovog kandidata za gradonacelnika vise nece dobivati glasove mostaraca, to je sigurno.
-
aratet
#48077 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
SDA nije manje zlo. Nego jednako.Point. wrote: ↑16/02/2021 09:52To stoji, ali i NS je nakon ovoga zaslužio smetljište. Kao neće sa SDA, ok super, ali onda prešutno pukneš glas za HDZ, a znamo šta su i ko su bili, juče, danas i sutra. Iako je loše samo po sebi da se i u 2021 godini izbor suzio na kandidate ta dva zla zvano SDA i HDZ, ovdje je izbor jednostavan. Biraš manje zlo.agent_zero wrote: ↑16/02/2021 08:49S ovim se slažem u potpunosti.
S ovim se apsolutno ne slažem, jedini koji trebaju na smetljište historije kao najveći izdajnici i genocidaši vlastitog naroda su upravo SDA i HDZ.
- cyprus
#48078 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa osvojili su jedan mandat u zapadnom Mostaru i ispadoše izdajnici... Zamisli tek kakva bi četničko-ustaška stoka, gora od Bobana i Karadžića zajedno, ispali da još počnu osvajat glasove i u boldiranim sredinamaBHCluster wrote: ↑16/02/2021 10:45A to izgleda ovako:Tako je kad se bore autenticni virtualni bojovnici poput tebe.BUŽIM, KLJUČ, DRVAR, BOSANSKO GRAHOVO, GLAMOČ, LIVNO, KUPRES, TOMISLAVGRAD, POSUŠJE, ŠIROKI BRIJEG, GRUDE, LJUBUŠKI, ČITLUK, ČAPLJINA, STOLAC, NEUM, RAVNO, PROZOR - RAMA, JABLANICA, GORNJI VAKUF - USKOPLJE, BUGOJNO, DONJI VAKUF, JAJCE, DOBRETIĆI, NOVI TRAVNIK, KREŠEVO, TRNOVO, FOČA, PALE, BREZA, BUSOVAČA, VAREŠ, OLOVO, ZAVIDOVIĆI, ŽEPČE, USORA, TEŠANJ, BANOVIĆI, KALESIJA, SREBRENIK, DOBOJ - ISTOK, ČELIĆ, SAPNA, TEOČAK. = 0 glasova![]()
-
Novak20
#48079 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisam siguran. Možda Boška bude prva na listi NS zahvaljujući glasovima iz Zapadne Hercegovine.zlajaBHF wrote: ↑16/02/2021 10:50 Mozete pricati sta hocete, ali NS u Mostaru vise nema sta traziti.
-
breuer
-
zlajaBHF
#48081 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
E to je moguce, medjutim u dijelu Mostara gdje su Hrvati vecina, nece dobiti glasove, ma ko da im je prvi na listi.Novak20 wrote: ↑16/02/2021 10:54Nisam siguran. Možda Boška bude prva na listi NS zahvaljujući glasovima iz Zapadne Hercegovine.zlajaBHF wrote: ↑16/02/2021 10:50 Mozete pricati sta hocete, ali NS u Mostaru vise nema sta traziti.
NS koji je doveo HDZ-ovog kandidata za gradonacelnika vise nece dobivati glasove mostaraca, to je sigurno.![]()
-
laik1981
#48082 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U Mostaru niko osim HDZ-a i SDA nema sta traziti. Po rezultatima im niko nije ni potreban. Ako su Mostarci zadovoljni sa SDA-HDZ vladavinom onda neka uzivaju i dalje..zlajaBHF wrote: ↑16/02/2021 10:50 Mozete pricati sta hocete, ali NS u Mostaru vise nema sta traziti.
- BHCluster
#48083 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kad? Ovim tempom ni za 30 godina! Medjutim to pokazuje kolika je suplja ta njihova prica o Bosni i Hercegovini. Na karaju krajeva tko su im koalicioni partneri u Tuzli?cyprus wrote: ↑16/02/2021 10:52Pa osvojili su jedan mandat u zapadnom Mostaru i ispadoše izdajnici... Zamisli tek kakva bi četničko-ustaška stoka, gora od Bobana i Karadžića zajedno, ispali da još počnu osvajat glasove i u boldiranim sredinamaBHCluster wrote: ↑16/02/2021 10:45A to izgleda ovako:Tako je kad se bore autenticni virtualni bojovnici poput tebe.BUŽIM, KLJUČ, DRVAR, BOSANSKO GRAHOVO, GLAMOČ, LIVNO, KUPRES, TOMISLAVGRAD, POSUŠJE, ŠIROKI BRIJEG, GRUDE, LJUBUŠKI, ČITLUK, ČAPLJINA, STOLAC, NEUM, RAVNO, PROZOR - RAMA, JABLANICA, GORNJI VAKUF - USKOPLJE, BUGOJNO, DONJI VAKUF, JAJCE, DOBRETIĆI, NOVI TRAVNIK, KREŠEVO, TRNOVO, FOČA, PALE, BREZA, BUSOVAČA, VAREŠ, OLOVO, ZAVIDOVIĆI, ŽEPČE, USORA, TEŠANJ, BANOVIĆI, KALESIJA, SREBRENIK, DOBOJ - ISTOK, ČELIĆ, SAPNA, TEOČAK. = 0 glasova![]()
![]()
-
Franco Baresi
#48084 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Po tvom šta je NS tražila u Mostaru..laik1981 wrote: ↑16/02/2021 11:00U Mostaru niko osim HDZ-a i SDA nema sta traziti. Po rezultatima im niko nije ni potreban. Ako su Mostarci zadovoljni sa SDA-HDZ vladavinom onda neka uzivaju i dalje..zlajaBHF wrote: ↑16/02/2021 10:50 Mozete pricati sta hocete, ali NS u Mostaru vise nema sta traziti.
Naravno osim toga što su omogućili HDZ gradonačelnika.
-
zlajaBHF
#48085 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
SDa nastupa u koalciji sa DF-om i drugim....i zato su dobili ovolike glasove.laik1981 wrote: ↑16/02/2021 11:00U Mostaru niko osim HDZ-a i SDA nema sta traziti. Po rezultatima im niko nije ni potreban. Ako su Mostarci zadovoljni sa SDA-HDZ vladavinom onda neka uzivaju i dalje..zlajaBHF wrote: ↑16/02/2021 10:50 Mozete pricati sta hocete, ali NS u Mostaru vise nema sta traziti.
U Mostaru postoji probosanska strana i prohrvatska, to je cinjenica.
Jedna je okupljena oko HDZ i nastupa kao jedan blok, dok na probosanskoj strani imas suprotnu situaciju.
SDA je samo dio bloka, ni oni nebi imali ovoliko glasova, da nisu sa DF-om i ostalim.
- tovarish
#48086 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šuplje zelene glave nek sebi utuve u tu praznu ljušturu što nose na vratu i povremeno je izvuku iz bakirovog šupka:
Glasači NS ne žele koaliciju sa SDA i velika VEĆINA njih jučerašnji potez smatra svojom ličnom pobjedom i čvrsto će stati uz NS. Nama je SDA = HDZ. Lopovi i kriminalci koji se kriju iza nacionalizma koji puši njihovo nazadno i primitivno glasačko tijelo, dok sa druge strane pljačkaju te iste glasače i prave od njih budale. A usput najebemo i mi normalni.
A jučerašnja pobjeda bi bila još veća da sdp nije izdao. Ali sreća za Nikšića pa Mostar nema Diznilend.
Glasači NS ne žele koaliciju sa SDA i velika VEĆINA njih jučerašnji potez smatra svojom ličnom pobjedom i čvrsto će stati uz NS. Nama je SDA = HDZ. Lopovi i kriminalci koji se kriju iza nacionalizma koji puši njihovo nazadno i primitivno glasačko tijelo, dok sa druge strane pljačkaju te iste glasače i prave od njih budale. A usput najebemo i mi normalni.
A jučerašnja pobjeda bi bila još veća da sdp nije izdao. Ali sreća za Nikšića pa Mostar nema Diznilend.
-
Login7777
#48087 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Od Harisa, preko Fahre do Čovića.
-
zlajaBHF
#48088 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Prestani sa vrijedjanjem ljudi, samo zato sto misle drugacije od tebe.tovarish wrote: ↑16/02/2021 11:20 Šuplje zelene glave nek sebi utuve u tu praznu ljušturu što nose na vratu i povremeno je izvuku iz bakirovog šupka:
To sto ti pises vjerujem da vrijedi za jedan dio glasaca NS u Sarajevu
U Mostaru, glasaci NS-a nemislim da istim ocima gledaju HDZ i SDA.
Za ostatak BiH ne znamo, jer tamo NS nema glasaca
- tovarish
#48089 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisam SarajlijazlajaBHF wrote: ↑16/02/2021 11:32Prestani sa vrijedjanjem ljudi, samo zato sto misle drugacije od tebe.tovarish wrote: ↑16/02/2021 11:20 Šuplje zelene glave nek sebi utuve u tu praznu ljušturu što nose na vratu i povremeno je izvuku iz bakirovog šupka:
To sto ti pises vjerujem da vrijedi za jedan dio glasaca NS u Sarajevu
U Mostaru, glasaci NS-a nemislim da istim ocima gledaju HDZ i SDA.
Za ostatak BiH ne znamo, jer tamo NS nema glasaca
- N.N.
#48090 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma vama ce se sjeme zatrti 2022.tovarish wrote: ↑16/02/2021 11:20 Šuplje zelene glave nek sebi utuve u tu praznu ljušturu što nose na vratu i povremeno je izvuku iz bakirovog šupka:
Svakako prirodno izumirete...
Kme kme...ahahhaahhaha
-
Blizanac
#48091 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zar se sva ova priča o izdaji nije mogla izbjeći da su Koalicija za Mo zajedno sa BH blokom i PMP podržala Irmu?
Ako SDA ne podrži kandidata NS onda SDA nije izdajnik.
Međutim, ako NS ne podrži kandidata SDA onda NS jeste izdajnik.
Kako, majku mu?
Ako SDA ne podrži kandidata NS onda SDA nije izdajnik.
Međutim, ako NS ne podrži kandidata SDA onda NS jeste izdajnik.
Kako, majku mu?
- tovarish
#48092 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Prije će se vama jer volite bakirov šupak, a djeca se tako ne rađaju.N.N. wrote: ↑16/02/2021 11:41Ma vama ce se sjeme zatrti 2022.tovarish wrote: ↑16/02/2021 11:20 Šuplje zelene glave nek sebi utuve u tu praznu ljušturu što nose na vratu i povremeno je izvuku iz bakirovog šupka:
Svakako prirodno izumirete...
Kme kme...ahahhaahhaha
- N.N.
#48093 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hrok hrok, izumiranje 
- Sara03
#48094 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pemanapemani wrote: ↑16/02/2021 10:23 Poturanje građanskog koncepta koji ne postoji ni u mjesnoj zajednici.![]()
Navedeno je suština problema. Očito se većina samo pravi da želi građanski koncept, a svjesno ili nesvjesno ga preziru, jer misle da će tim konceptom nešto izgubiti na etničkom i religijskom polju. Onda HDZ i SNSD gnušanje nad građanskim dođe kao budali šamar i odlično opravdanje.
Takav stav proizvodi onu dobru staru narodnu - idite u Široki Brijeg i BL, pa tamo nametnite građanski koncept. Čim oni prihvate, prihvatamo i mi.
NS ode u zapadni dio Mostara, dobije nešto hrvatskih glasova, a ovdje se digne kuka i motika kako su izdajnici.
E pa gospodo, nije NS kriva što se većina zgraža nad građanskim konceptom, pa ga neće ni u mjesnim zajednicama, ni u općinama, ni u kantonima u kojim su Bošnjaci većina. Ne, prvo neka ga prihvate oni koji podržavaju genocid i UZP, pa ćemo tek onda mi. Naravno, ptice na grani znaju da je sa SNSD i HDZ nemoguće graditi građansku BiH.
U takvoj postavci stvari je onda potrebno omalovažiti i obesmisliti ljude poput Boške i Vojina.
Šta da sutra, nedao Bog, neko pokuša graditi građansku BiH sa Hrvatima i Srbima koji ne podržavaju HDZ i SNSD?
Kako ono bi - ode Senad dođe Srđan..., ali mi smo za građansku državu. Ako nas ne podržite u Mostaru, vi mrzite baklavu. Ma hajte molim vas.
- cyprus
#48095 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja sam svjestan da je ovo za šta se ja zalažem teško provodivo u narednih 30 godina, ali vjerujem da bi do kraja stoljeća moglo biti realno... A još sam svjesniji da sa pristupom koji ti i većina ovdje zagovarate, Bosna neće postat normalna država nikad, ni za 30, ni za 300 godina...BHCluster wrote: ↑16/02/2021 11:01Kad? Ovim tempom ni za 30 godina! Medjutim to pokazuje kolika je suplja ta njihova prica o Bosni i Hercegovini. Na karaju krajeva tko su im koalicioni partneri u Tuzli?A ovim potezom su samo zbili redove kod Bosnjaka.
-
laik1981
#48096 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Gradjanski koncept je jedina sansa za nasu drzavu da nastavi postojati u danasnjim granicama.. Sto prije vecina to shvati to cemo prije krenuti prema nekom boljem vremenu.. Gradjanski koncept nema alternativu..
-
Franco Baresi
#48097 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Svi oni koji se usude kritikovati NS su izašli iz Bakirovog š...tovarish wrote: ↑16/02/2021 11:20 Šuplje zelene glave nek sebi utuve u tu praznu ljušturu što nose na vratu i povremeno je izvuku iz bakirovog šupka:
Upravo ovaj način razmišljanja govori zašto ste stranka lokalnog karaktera.
-
laik1981
#48098 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
BiH ce postati normalna drzava u naredne 3-4 godine, a uhljebima i botovima svih boja ce biti potrebno 20 godina da svare normalnu drzavu.. Zivi bili pa vidjeli..cyprus wrote: ↑16/02/2021 12:01Ja sam svjestan da je ovo za šta se ja zalažem teško provodivo u narednih 30 godina, ali vjerujem da bi do kraja stoljeća moglo biti realno... A još sam svjesniji da sa pristupom koji ti i većina ovdje zagovarate, Bosna neće postat normalna država nikad, ni za 30, ni za 300 godina...
- tovarish
#48099 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sara03 wrote: ↑16/02/2021 11:56pemanapemani wrote: ↑16/02/2021 10:23 Poturanje građanskog koncepta koji ne postoji ni u mjesnoj zajednici.![]()
Navedeno je suština problema. Očito se većina samo pravi da želi građanski koncept, a svjesno ili nesvjesno ga preziru, jer misle da će tim konceptom nešto izgubiti na etničkom i religijskom polju. Onda HDZ i SNSD gnušanje nad građanskim dođe kao budali šamar i odlično opravdanje.
Takav stav proizvodi onu dobru staru narodnu - idite u Široki Brijeg i BL, pa tamo nametnite građanski koncept. Čim oni prihvate, prihvatamo i mi.
NS ode u zapadni dio Mostara, dobije nešto hrvatskih glasova, a ovdje se digne kuka i motika kako su izdajnici.
E pa gospodo, nije NS kriva što se većina zgraža nad građanskim konceptom, pa ga neće ni u mjesnim zajednicama, ni u općinama, ni u kantonima u kojim su Bošnjaci većina. Ne, prvo neka ga prihvate oni koji podržavaju genocid i UZP, pa ćemo tek onda mi. Naravno, ptice na grani znaju da je sa SNSD i HDZ nemoguće graditi građansku BiH.
U takvoj postavci stvari je onda potrebno omalovažiti i obesmisliti ljude poput Boške i Vojina.
Šta da sutra, nedao Bog, neko pokuša graditi građansku BiH sa Hrvatima i Srbima koji ne podržavaju HDZ i SNSD?
Kako ono bi - ode Senad dođe Srđan..., ali mi smo za građansku državu. Ako nas ne podržite u Mostaru, vi mrzite baklavu. Ma hajte molim vas.![]()
Svaka čast. Licemjerje na djelu.
Biće Bosne opet sa Mehom, Matom i Milutinom, a naci govna sa sve tri strane neka crknu od muke. A što se tiče ove mostarske priče i daljih rasprava - over and out.
- BHCluster
#48100 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da budemo realni to za sta se ti zalazes moze samo proci tamo gdje su Bosnjaci vecina.cyprus wrote: ↑16/02/2021 12:01Ja sam svjestan da je ovo za šta se ja zalažem teško provodivo u narednih 30 godina, ali vjerujem da bi do kraja stoljeća moglo biti realno... A još sam svjesniji da sa pristupom koji ti i većina ovdje zagovarate, Bosna neće postat normalna država nikad, ni za 30, ni za 300 godina...