Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@Telemach kako smo se i dogovorili ispostovali ste premium korisnik.
Sto se tice interneta i to ste ispostovali. nadam se uskoro da i podignete upload.
Nanox7 wrote: ↑06/02/2021 16:08
@Telemach kako smo se i dogovorili ispostovali ste premium korisnik.
Sto se tice interneta i to ste ispostovali. nadam se uskoro da i podignete upload.
Realno tu bi upload od 40 Mbps bio odlican, Stata sto telemach nema vece brzine uploada da se i stim priblizi konkurenciji
@Telemach Kada ce se moci promijeniti audio na nekim kanalima ala SK i djecijim programima? Zar je stvarno toliko nesto jednostavno ubaciti sto je moglo na D3 uredjaju? I gdje je vise back dugme da vracam izmedju kanala.
Danas mi Telemach potvrdno odgovorio na moj zahtjev u vezi sve frke sa AS.
Mogu samo reći da su i dalje za mene broj 1 i bez konkurencije.
Svaka Vam čast na podršci i profesionalnosti
Pozdrav, je li moze samo jedno pitanje, kakav je taj ubee modem, meni je slab internet, na svim uredjajima 40mb a paket eon light, sad ako uzmem taj modem trebao bi se rijesiti problem ali vidim ovdje pisu da puca konekcija, da mu je slab domet, a kod mene treba da pokrije 100 kvadrata, ne znam uopste treba li ga mijenjati bez obzira na slabu brzinu ako je tako...
Zdravo REDDEVILS,
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do poteškoća.
Molimo Vas dostavite nam e-mail adresu rado ćemo provjeriti i poslati Vam ponovo link za online plaćanje.
Za dodatna pitanja i informacije, stojimo Vam na raspolaganju.
Poslao
@REDDEVILS na saradnji.
Nalog za slanje linka za online plaćanje poslali smo na dostavljenu e-mail adresu.
Hvala lijepo na odgovoru, ali mi jos uvjek izbaciva gresku prilikom online placanja racuna
Navraticu u ponedjeljak u poslovnicu pa cu platiti ako u medjuvremenu ne proradi online placanje
@REDDEVILS na saradnji.
Nalog za slanje linka za online plaćanje poslali smo na dostavljenu e-mail adresu.
Hvala lijepo na odgovoru, ali mi jos uvjek izbaciva gresku prilikom online placanja racuna
Navraticu u ponedjeljak u poslovnicu pa cu platiti ako u medjuvremenu ne proradi online placanje
ako imas internet bankarstvo unicredit plati preko njega lakse je
Telemach wrote: ↑06/02/2021 15:59
@REDDEVILS na saradnji.
Nemam Raifaisen banka je u pitanju
Platices max proviziju 0.60 KM jer ne znam kolika je tacno provizija za placanje racuna tako. Tako da je i to bolje nego stajati u redu. Pogotovo u doba korone
aida25 wrote: ↑06/02/2021 18:48
Pozdrav, je li moze samo jedno pitanje, kakav je taj ubee modem, meni je slab internet, na svim uredjajima 40mb a paket eon light, sad ako uzmem taj modem trebao bi se rijesiti problem ali vidim ovdje pisu da puca konekcija, da mu je slab domet, a kod mene treba da pokrije 100 kvadrata, ne znam uopste treba li ga mijenjati bez obzira na slabu brzinu ako je tako...
Ima li iko bilo kakav odgovor, ja koliko sam razumila ubee modem jedva pokrije stan od 60 kvadrata?
Nemam Raifaisen banka je u pitanju
Platices max proviziju 0.60 KM jer ne znam kolika je tacno provizija za placanje racuna tako. Tako da je i to bolje nego stajati u redu. Pogotovo u doba korone
Znam ali izgleda da su me vec prekrizili kao Telemach korisnika
Sutra mi istice ugovor a u ponedjeljak idem da odjavim Eon van Telemach mreze
Ima li iko bilo kakav odgovor, ja koliko sam razumila ubee modem jedva pokrije stan od 60 kvadrata?
Ma smece, ne ocekuj od bilo kojeg njihovog veliku pokrivenost, jednu sobu jedva pokrije. Onaj od prije 10 godina tp link najjeftiniji ima bolju pokrivenost. A za 100 kvadrata, i kod mene je toliko i jos i dvoriste i dva sprata, najbolje kupiti skuplji ruter ako se moze, za oko 100KM i ne brinuti za signal. Tako sam ja uradio.
Ma smece, ne ocekuj od bilo kojeg njihovog veliku pokrivenost, jednu sobu jedva pokrije. Onaj od prije 10 godina tp link najjeftiniji ima bolju pokrivenost. A za 100 kvadrata, i kod mene je toliko i jos i dvoriste i dva sprata, najbolje kupiti skuplji ruter ako se moze, za oko 100KM i ne brinuti za signal. Tako sam ja uradio.
E bas ti hvala, zato i pitam, kod mene je taj stari tp link i mislila sam da je on bolji nego bilo koji novi koji oni nude, a ima li ikakav drugi s 5g mrezom da iole valja?
Zasto su smeće ? evo ja koristim njihov technicolor CGA2121 dualband router i pokriven mi je citav stan od 70m2 sa 5GHz mrezom sa brzinom preko 100 Mbps u bilo kojem dijelu stana , dok 2.4 baca i po komsiluku i ispred zgrade . Smatram se malo naprednijim korisnikom i ako kao takav nemam nekih vecih zamjerki , ne znam zasto bi ih imala i kolegica. prvi bi ga kupio da ima potrebe za tim .
Ako nista nek prvo provjeri kako ce to sve biti pa nek se baca u trosak .
A sto se tice onog tp linka , e to je smeće, imao ga u pocetku i tek kad su mi donijeli cisco preporodio sam se u svakom pogledu .
Nema na cemu , a sto se tice "uvaljivanja " od tog tplinka (ako mislimo na isti ) tesko moze gore . Mislim da bi bilo koji router iz telemach ponude puno bolje završio posao od tog .
typeOnegative wrote: ↑06/02/2021 19:59
Nema na cemu , a sto se tice "uvaljivanja " od tog tplinka (ako mislimo na isti ) tesko moze gore . Mislim da bi bilo koji router iz telemach ponude puno bolje završio posao od tog .
Pa ajd mi samo reci koji da trazim da mi donesu, cisco, ubee, koji je bolji al da se ne zeznem pa da imam problem sa dometom signala, koji da trazim?