Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderators: Bobi, Benq

Post Reply
xarfaxusss
Posts: 30
Joined: 11/08/2012 15:26

#1 Telemach - ALL ABOUT 4

Post by xarfaxusss » 21/08/2012 21:56

dakle nastavljamo ..... :D :D :D :D


esadklacar
Posts: 114
Joined: 23/06/2012 00:27

#2 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by esadklacar » 21/08/2012 22:08

opet ce je obrisati :x

User avatar
semirsar
Posts: 6441
Joined: 24/08/2008 22:53
Location: raj'voSa
Contact:

#3 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar » 21/08/2012 22:27

Evo ja necu vise nikog ovdje ruziti ni kudit',a pogotovu ne @Telemach, pa valjda nece opet mandal biti :mrgreen:

User avatar
dječak sa šibicama
Posts: 32491
Joined: 29/06/2011 23:39

#4 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama » 21/08/2012 23:10

Image

jel zna neko kakav je sad ovo problem na D3 GO?

odjednom mi izbacuje ovaj error, a do jucer sve normalno radilo... danas formatiram komp, odnosno reinstaliram windowse, instaliram viewright, i odjednom ova poruka :-)

GoodTaste
Posts: 817
Joined: 04/04/2012 22:56

#5 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by GoodTaste » 21/08/2012 23:13

A zbog cega administracija nece da pobanuje ova 3-4 nickname-a ili mozda jednu te istu osobu koji vecinom dijalog (il je monolog) vrse na temi o telemachu ?

Dosadni su sa prepucavanjem ...

Adi_vp
Posts: 477
Joined: 31/07/2009 18:11
Location: Hrasno

#6 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Adi_vp » 22/08/2012 20:40

Jel zna neko radno vrijeme Telemacha u Džemala Bijedića? Hitnooo. Hvalaa :D

Bosnian_Devil
Posts: 82
Joined: 12/05/2012 14:44

#7 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bosnian_Devil » 22/08/2012 20:49

koji ruter trebam uzeti da mogu imati wifi konekciju i na telefonu imam telemachov internet satelitski

User avatar
afa87
Posts: 181
Joined: 03/07/2011 00:15

#8 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afa87 » 23/08/2012 20:43

Planira li se povecanje brzina?

User avatar
Mustang1
Posts: 27240
Joined: 29/12/2010 17:31

#9 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 » 24/08/2012 11:56

Posto ce kod nas od 1.og biti ovi da pitam .. Posto trenutno nemam kablovsku nikakvu nista imam dreambox ..
I pitanje za ove sto imaju telemach u sarajevu moze li se uzeti samo sportklub HD paket i ovaj resiver i da placam ratu za resiver 10 KM i jos plus 4 KM koliko je sport hd paket..Ili moram osnovni paket i ovaj dodatni .. ?

User avatar
Telemach
Posts: 10783
Joined: 13/10/2010 14:13

#10 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 24/08/2012 11:57

@Adi_vp

Možete nas posjetiti svaki radni dan od 08:00 do 18:00 u ulici Džemala Bijedića 216 ili subotom na istoj adresi od 09:00 do 17:00.
Radno vrijeme Showroom-a na adresi Trg djece Sarajeva 1 ( BBI Centar) je svaki dan od 09:00 do 22.00, a nedjeljom od 12:00 do 20:00.
Korisnički servis u Mostaru na adresi Cim br. 6 radi 08:00 do 18:00, a subotom od 08:00 do 13:00.
Last edited by Telemach on 24/08/2012 13:22, edited 1 time in total.

User avatar
Telemach
Posts: 10783
Joined: 13/10/2010 14:13

#11 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 24/08/2012 12:08

Bosnian_Devil wrote:koji ruter trebam uzeti da mogu imati wifi konekciju i na telefonu imam telemachov internet satelitski
Možete koristiti router bilo kojeg proizvođača.
Dovoljno je samo u mrežnim postavkama routera podesiti na opciju automatski.

User avatar
Telemach
Posts: 10783
Joined: 13/10/2010 14:13

#12 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 24/08/2012 12:13

Bubalo1 wrote:Posto ce kod nas od 1.og biti ovi da pitam .. Posto trenutno nemam kablovsku nikakvu nista imam dreambox ..
I pitanje za ove sto imaju telemach u sarajevu moze li se uzeti samo sportklub HD paket i ovaj resiver i da placam ratu za resiver 10 KM i jos plus 4 KM koliko je sport hd paket..Ili moram osnovni paket i ovaj dodatni .. ?
Da bi koristili usluge koje su u ponudi (internet, D3, D3GO, telefon) neophodno je da imate priključak na ktv mrežu.

User avatar
roki
Posts: 1905
Joined: 08/09/2006 14:14

#13 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by roki » 24/08/2012 12:15

afa87 wrote:Planira li se povecanje brzina?

User avatar
Telemach
Posts: 10783
Joined: 13/10/2010 14:13

#14 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 24/08/2012 12:19

afa87 wrote:Planira li se povecanje brzina?
Imaćete mogućnost prelaska na Telemach internet pakete.
Aktuelnu ponudu možete pogledati na web stranici kompanije Telemach.

motorola01
Posts: 4147
Joined: 28/04/2011 13:27

#15 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 » 24/08/2012 12:22

Telemach wrote:
afa87 wrote:Planira li se povecanje brzina?
Imaćete mogućnost prelaska na Telemach internet pakete.
Aktuelnu ponudu možete pogledati na web stranici kompanije Telemach.
Kakav vam je plan za Zenicu? Da li pustate paket od 70 analognih kanala 01.09. i da li treba kakav uredjaj za pracenje analognih kanala, kao sto treba za digitalni paket??

Da li prvo treba doci u vase prostorije i potpisati ugovor ili cete pustiti odmah 01.09. svima analogni paket od 70 kanala?

User avatar
Mustang1
Posts: 27240
Joined: 29/12/2010 17:31

#16 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 » 24/08/2012 12:34

Telemach wrote:
Bubalo1 wrote:Posto ce kod nas od 1.og biti ovi da pitam .. Posto trenutno nemam kablovsku nikakvu nista imam dreambox ..
I pitanje za ove sto imaju telemach u sarajevu moze li se uzeti samo sportklub HD paket i ovaj resiver i da placam ratu za resiver 10 KM i jos plus 4 KM koliko je sport hd paket..Ili moram osnovni paket i ovaj dodatni .. ?
Da bi koristili usluge koje su u ponudi (internet, D3, D3GO, telefon) neophodno je da imate priključak na ktv mrežu.
Pa ako cu koristiti uslugu normalno da cu prikljuciti .. Neco se spojiti na ves masinu :D Pitam je li moram uzimati osnovni paket i dodatni ili mogu samo dodatni hd paket i da placam samo njega ..

User avatar
Telemach
Posts: 10783
Joined: 13/10/2010 14:13

#17 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 24/08/2012 13:34

@ Bubalo1
Da bi koristili usluge koje su u ponudi (internet, D3, D3GO, telefon) neophodno je da imate priključak na ktv mrežu.[/quote]

Pa ako cu koristiti uslugu normalno da cu prikljuciti .. Neco se spojiti na ves masinu :D Pitam je li moram uzimati osnovni paket i dodatni ili mogu samo dodatni hd paket i da placam samo njega ..[/quote]

Odgovor je potvrdan, možete se odlučiti za HD paket i plačati nakandu samo za njega.

User avatar
Telemach
Posts: 10783
Joined: 13/10/2010 14:13

#18 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 24/08/2012 13:35

@kakavdanakneiskustvu

Promjene se očekuju tokom septembra.
O svemu ćete biti blagovremeno obavještavani.

motorola01
Posts: 4147
Joined: 28/04/2011 13:27

#19 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 » 24/08/2012 13:40

Da li pustate svoju programsku semu od 01.09. u Zenici(svih 70 analognih kanala) ?

edit: vidim da je gore vec odgovoreno...

Ammarzinho
Posts: 239
Joined: 23/08/2012 14:44

#20 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Ammarzinho » 24/08/2012 21:20

Interesuje me da li Telemach ima pokrivenost u Hrasnom (Sarajevo), i ako ima koliko se čeka na priključak i dolazak vaših ljudi na adresu od podnošenja zahtjeva ? Konkretno interesuje me ovaj super mix paket XL+. Hvala !

sarajevomd
Posts: 706
Joined: 12/12/2010 20:42

#21 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sarajevomd » 24/08/2012 21:27

dječak sa šibicama wrote:Image

jel zna neko kakav je sad ovo problem na D3 GO?

odjednom mi izbacuje ovaj error, a do jucer sve normalno radilo... danas formatiram komp, odnosno reinstaliram windowse, instaliram viewright, i odjednom ova poruka :-)

Imas mogucnost registracije samo na 3 racunara/uredjaja D3GO.
Telemach wrote:@ Bubalo1
Da bi koristili usluge koje su u ponudi (internet, D3, D3GO, telefon) neophodno je da imate priključak na ktv mrežu.

Pa ako cu koristiti uslugu normalno da cu prikljuciti .. Neco se spojiti na ves masinu :D Pitam je li moram uzimati osnovni paket i dodatni ili mogu samo dodatni hd paket i da placam samo njega ..
Odgovor je potvrdan, možete se odlučiti za HD paket i plačati nakandu samo za njega.
Znaci, on ce placati:
- HD paket i naknadu za KTV, tj 11KM+HD paket (mrsko mi gledati koja je cijena istog :D)

User avatar
Kinaski
Posts: 7556
Joined: 08/05/2011 22:52

#22 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kinaski » 24/08/2012 21:31

Hoce li ubaciti porno kanal u anolognu ponudu za nas samce koji nemamu za kifle

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2

User avatar
Frtalj_Duše
Posts: 739
Joined: 11/08/2012 18:23

#23 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Frtalj_Duše » 24/08/2012 21:57

187 wrote:Hoce li ubaciti porno kanal u anolognu ponudu za nas samce koji nemamu za kifle

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Čuj nema se a tamo savjetuješ gdje kupiti vijagru + imaš mob. koji podržava tapatalk, toliko o 'kiflama'.:)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

User avatar
anonimnaosoba
Posts: 2015
Joined: 05/01/2012 00:01
Location: JOSIP KVESIĆ 3 !!!
Contact:

#24 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by anonimnaosoba » 24/08/2012 23:48

pa im'o je za kifli, al' potrošio na viagre i telefon :lol: :lol:

User avatar
vivax
Posts: 994
Joined: 04/07/2011 20:07

#25 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by vivax » 25/08/2012 00:03

Ima li ko da je koristio ovaj telekomov fiksni telefon, i da je kasnije presao na telemachov telefon, posto imam namjeru da uzmem ovaj super mix paket.Da li je telemach skuplji ili jeftiniji prema mobilnim mrezama.Da li je iko vrsio to neko poređenje ta dva telefona.

Post Reply