Zahiragić opet jaše

Post Reply
detroit-mercy

#5251 Re: Zahiragić opet jaše

Post by detroit-mercy »

bunk wrote: 22/01/2021 12:56
Chloe wrote: 22/01/2021 12:54 :hm: .... ako bi Zahiragić prešao u Našu stranku ili NiP, kako bi vi reagovali? Bi li i on bio promjena kao Konaković?
:lol: :lol: ma farbaju narod ovdje pricom o drugacijem, ja kad cujem onu mau kako prica da njih stranci podrzavaju jer su oni borci protiv korupcije i kriminala ne znam bil se smijao ili plakao...
Prvi posao ministar doo.. :mrgreen:
Ostav sve kako je, nista ne mijenjaj :mrgreen:. Imamo sultana i sultaniju a Zahiraga taman moze biti veliki vezir ili pak dvorska luda. Svejedno je bitno je samo da je na dvoru :mrgreen:
Chloe
Photo mod

#5252 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chloe »

detroit-mercy wrote: 22/01/2021 14:52
Chloe wrote: 22/01/2021 14:48
detroit-mercy wrote: 22/01/2021 14:44
A dje pravda za Fiku Malinara, i njegov najveci grijeh je sto mu je punac u SDA i sto se je u svom kriminalu uhvatio u kolo sa SDAjcima. Inace, mlad i progresivan decko, pun energije i bizMis ideja :mrgreen:
Vjerovao ili ne, on mi baš nikad nije bio drag. Sve razumijem, njegovo djetinjstvo itd. ali nešto mi nije nikad sjeo kao ni naš Šepić Senad. :-)
Što se tiče kriminala, moji najrođeniji ako bi ne daj Bože krenuli tim putem, nek' snose posljedice. :thumbup:
Ma ok ti je to da ti nije lego, nego je li i njegov najveci grijeh veza za SDA ili sto je u biti seljace iz Istocne Bosne :mrgreen:
Prije svega imaš minus kolika god je BiH zbog boldanog, i s tim automatski gubim volju za bilo kakvu daljnju diskusiju s tobom. :)
kluz franjo

#5253 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kluz franjo »

Samo neko ko iskonski mrzi Bihać i Krajišnike bi ga poželio u skupštini u Bihaću. Toliko je dobar i perspektivan.
Doduše, kako se SDA odnosi prema Krajini, možda ga tamo i pošalju.
Njegov grijeh je što je Sarajlija, Bošnjo i dogurao dokle je dogurao.
Ne. Njegov "grijeh" je to, što je dokazani, bahati siledžija sa viškom potrebe za agresivnim dokazivanjem odanosti "prvom bračnom paru" i bez imalo empatije za bilo koga drugog.
Ovako se npr. dotični "trudio, radio i opravdavao povjerenje" u periodu kada su građani Sarajeva mjesecima bili taoci unutarstranačkih prepucavanja u SDA.
Tako predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu (SPUS) Haris Zahiragić, član SDA, na svom Facebook profilu piše sljedeće:

"Toliko su bili izdresirani da su se uglavnom svi kupali nedjeljom navečer, pred radnu sedmicu. Dakle, država ni taj spekt života (tj. kupanje) nije prepuštala slučaju, nego je i njega uredila običajnom praksom i smanjenjem cijene električne energije nedjeljom. Danas je nedelja, u velikom dijelu Sarajeva nema vode. Komunjare na aparatima! Nema veze, biće sljedeće nedelje. Kad ste mogli heftu bez kupanja, možete vala i dvije", napisao je Zahiragić na Facebooku na dan redukcije vode u Sarajevu.
Ali kao što rekoh. Neka ga ipak u Sarajevu.
Kao sjedište svih državnih institucija kulture, najlakše će izdržati i ovu stranačku instituciju nekulture.
meridiyan

#5254 Re: Zahiragić opet jaše

Post by meridiyan »

Image
Guadalajara

#5255 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

detroit-mercy wrote: 22/01/2021 14:51
Guadalajara wrote: 22/01/2021 11:34 Ona bi ovo...ona bi ono....al preko foruma...za više u životu samopouzdanja nema :(
To u SDA prolaze samo oni koji imaju sampouzdanje :mrgreen: .
Ne samo u SDA...svugdje u životu :mrgreen:
Chloe
Photo mod

#5256 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chloe »

kluz franjo wrote: 22/01/2021 15:48 Samo neko ko iskonski mrzi Bihać i Krajišnike bi ga poželio u skupštini u Bihaću. Toliko je dobar i perspektivan.
Ja sam iz Krajine, zemlje kestena.
Odnos Sa prema Krajini je baš onakav kakvi smo mi, nažalost. :)
Krajini je x y puta pružena šansa za svašta nešto i sama je pokvarila.
Počevši od perioda kad je rah.Hadžipašić bio premijer ...
To što mi glumimo žrtve Sarajeva je nešto drugo.
kluz franjo

#5257 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kluz franjo »

Chloe wrote: 22/01/2021 15:55
kluz franjo wrote: 22/01/2021 15:48 Samo neko ko iskonski mrzi Bihać i Krajišnike bi ga poželio u skupštini u Bihaću. Toliko je dobar i perspektivan.
Fino.
Dokaz više da vam Zahiragić u Bihaću nije potreban.
Ima evo i lokalnih zahiragića za bahato uriniranje po zdravom razumu Krajišnika.
Chloe
Photo mod

#5258 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chloe »

kluz franjo wrote: 22/01/2021 16:02
Fino.
Ima evo i lokalnih zahiragića za bahato uriniranje po zdravom razumu Krajišnika.
Nemoj biti bezobrazan. Tipičan si primjer onih kojima ego ne dozvoljava da prihvati mišljenje drugačije od svog.
O političkoj situaciji na USK-a, dovoljno znam da se usudim reci da smo sami sebi krivi. Isto kao i kad Kladuša proziva Bihać za maćehinski odnos, a sami sebi krivi za katastrofalnu situaciju, tako USK-a proziva Sarajevo. Na svim nivoima vlasti su zastupljeni i Kladušani i Krajišnici USK-a a sto nejedinstvo i inat vlada među njima ima negativne posljedice.
Raspitaj se zašto Ministar sigurnosti nije sa USK-a. ;)
detroit-mercy

#5259 Re: Zahiragić opet jaše

Post by detroit-mercy »

Guadalajara wrote: 22/01/2021 15:53
Guadalajara wrote: 22/01/2021 11:34 Ona bi ovo...ona bi ono....al preko foruma...za više u životu samopouzdanja nema :(
Hos rec, tru'te se ra'te se :mrgreen:
Nije bas svugdje u zivotu, Bill Gates na prvu, ne prsti od tog laznog maco sampouzdanja poput onog trupla ili malinara ali je veoma uspijesan. Lik koji je sa svojom suprugom radi na vakcini i ne izgleda bas kao alpha muzjak, da ti ne dajem masu drugih primjera. Imao si samopouzdanog lika Trumpa i Obamu koji bas ne prsti od nekog pretjeranog samopouzdanja :mrgreen:.
E sad sto se neko pali na macho tipove pune sampouzdanja a u principu toliko isprazne vise govori o stovaocima lika i djela doticnog nego bas o doticnom.
Inace nam je Bake pun samopouzdanja pa vlada i kontrolise svim procesima u drzavi, sve zahvaljujuci samopouzdanu- al u kurcu :mrgreen:
kluz franjo

#5260 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kluz franjo »

Chloe wrote: 22/01/2021 17:15
Chloe wrote: 22/01/2021 15:55 Ja sam iz Krajine, zemlje kestena.
Fino.
Nemoj biti bezobrazan. Tipičan si primjer onih kojima ego ne dozvoljava da prihvati mišljenje drugačije od svog.
O političkoj situaciji na USK-a, dovoljno znam da se usudim reci da smo sami sebi krivi. Isto kao i kad Kladuša proziva Bihać za maćehinski odnos, a sami sebi krivi za katastrofalnu situaciju, tako USK-a proziva Sarajevo. Na svim nivoima vlasti su zastupljeni i Kladušani i Krajišnici USK-a a sto nejedinstvo i inat vlada među njima ima negativne posljedice.
Stvarno ne znam zašto SDA nije imenovala Ministra sigurnosti sa USK, već ovoga sa "sexy prijedlozima" u vezi migranata, koji su istovremeno po njegovom mišljenju i "ekonomski potencijal u nedostatku turista".

A inače, ja apsolutno prihvatam da je tvoje mišljenje drugačije od mog.
Ja prihvatam da ti tvrdiš da
a) su Krajišnici zaslužili ovakav odnos državnih i entitetskih vlasti prema USK,
b) je Krajini xy puta pružena šansa, koju su sami pokvarili,
c) Krajišnici glume žrtve.

Ja prihvatam da je to tvoje mišljenje i karakterišem ga kao bezobrazno, bešćutno i bahato.
Baš po matrici ponašanja ovoga o kojem je tema.
Iker C

#5261 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Iker C »

meridiyan wrote: 22/01/2021 15:51 Image
Znaci ime teme nije slucajno, jos od skolskih dana htio je da jase, momciluk pravi :bih:
detroit-mercy

#5262 Re: Zahiragić opet jaše

Post by detroit-mercy »

I to sve samo sto je Bosnjak i iz SDA :mrgreen:
Guadalajara

#5263 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

detroit-mercy wrote: 22/01/2021 17:37
Nije bas svugdje u zivotu, Bill Gates na prvu, ne prsti od tog laznog maco sampouzdanja poput onog trupla ili malinara ali je veoma uspijesan. Lik koji je sa svojom suprugom radi na vakcini i ne izgleda bas kao alpha muzjak, da ti ne dajem masu drugih primjera. Imao si samopouzdanog lika Trumpa i Obamu koji bas ne prsti od nekog pretjeranog samopouzdanja :mrgreen:.
E sad sto se neko pali na macho tipove pune sampouzdanja a u principu toliko isprazne vise govori o stovaocima lika i djela doticnog nego bas o doticnom.
Inace nam je Bake pun samopouzdanja pa vlada i kontrolise svim procesima u drzavi, sve zahvaljujuci samopouzdanu- al u kurcu :mrgreen:
A ko su roditelji Bil Gejtsu :mrgreen:
Nasao porediti Ameriku i Bosnu :lol:
I Hare je za BH standard uspješan :mrgreen:
3k plata u BiH, poso lahak :mrgreen:
Malinar je papak :mrgreen: al kazu i da je njega mater gurala i punac :mrgreen:
Bakir primjer... dominantnija je Sebija :mrgreen:
belfy

#5264 Re: Zahiragić opet jaše

Post by belfy »

Chloe wrote: 21/01/2021 22:28
tempuser wrote: 21/01/2021 17:02
Chloe wrote: 21/01/2021 16:56

Ne prihvatam da su maltene zreli ljudi tako pasivni.
Umjesto pljuvanja po netu nek' poduzmu nešto.
Isto kažem I našim građanima koji kukaju, neka krenu sa promjena od sebe, vidjet će i druge promjene.
Izigravanje žrtvi je najjadnija borba koja može biti.
I opet ti ponavljam, to što ti ne prihvataš ili ne vjeruješ ne mjenja činjenično stanje.
Tamo gdje SDA vlada ni portis nije slučano portir, a kamo li predsjednik SPUS-a.
Portira zapošljavaju a studenti biraju Skupštinu, predsjedništvo i Nadzorni odbor.
Je li to znači da su svi studenti članovi SDA.

Što se tiče godina Zahiragića i njegove karijere. Mi smo imali i mladje od njega daleko uspješnije, koji su iz raznih stranki, kako iz SDA tako iz SDP-, DNZ-a itd.
Isto tako poznajem mladih ljudi koji su napravili uspjehe u međunarodnim organizacijama.
Njegov grijeh je što je Sarajlija, Bošnjo i dogurao dokle je dogurao.
Kad već sve znate, trebali bi znati da niko, ni stranka niti organizacija bilo kakva, neće podržati tek tako nekoga, mora biti i rada i truda i rezultata da dodje do podrške.

Kako će Zahiragić završiti, ostaje da vidimo, iskreno se nadam, zbog ovolike mržnje prema njemu, ataka, da će opravdati dato povjerenje i pokazati se u najboljem svjetlu i da neće izrasti u još jednog Konakovića. :mrgreen:
Podrška sam bila I našem Hamdiji Lipovači, Kenanu Keseroviću, Nerminu Ogreševiću jedino nikad Senadu Šepiću, a svi su kao mladi krenuli u politiku, neki i mladji od Zahiragića.
Otom potom.
Imam osjećaj da mu je najveći zločin pripadanje SDA. :lol:
oh, sada je tvoje pisanje po forumu dosta jasnije. kako bi ocijenila Lipovacu?
ultima_palabra

#5265 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ultima_palabra »

I znaci nakon Hamde Tigra i Hamde Lipovace ti bi jos i Zahiragica? To je ozbiljan slucaj mazohizma.
Iker C

#5266 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Iker C »

Joj ove " nisam trazila" kako se samo perfidno nabacuje Haretu. Napisala je sastav samo da bi se je nas momciluk sjetio i potrazio. :thumbup:
belfy

#5267 Re: Zahiragić opet jaše

Post by belfy »

Chloe wrote: 22/01/2021 08:46
Hendrix wrote: 22/01/2021 00:48
Guadalajara wrote: 22/01/2021 00:41 Jel Nešto drugačiji od drugih zbog toga? :D
Pa nije naravno ali je veoma glasan u svom krkanluku i arogantan u javnim nastupima... ostali su malo mudriji i drze se u pozadini. Njegovi homofobicni stavovi na socijalnim medijima su znak totalne politicke nezrelosti. Ipak je ovo 2021 godina.

Naravno sve do jednog su uhljebi i oportunisti.
Da je nezreo, složila bih se, treba on učiti ( al' to najbolje ide kroz vlastito iskustvo ), ovo je zaključak iz moje rasprave s njim. :D
pa, poslovica kaze da pametni uce na tudjim greskama... da ne pisem kraj iste, moglo bi ispasti uvredljivo... a ti ocijenila da je to najbolje kroz vlastito iskustvo...
uglavnomja

#5268 Re: Zahiragić opet jaše

Post by uglavnomja »

detroit-mercy wrote: 22/01/2021 18:15

koji šok :oops:
bunk

#5269 Re: Zahiragić opet jaše

Post by bunk »

Kakve su to glupe price o sultanima...
Nidje veze sa istinom.
Najparlamentarniji narod u Europi su Bosnjaci.
Maltene svaka ulica ima svoju stranku .
A i ovi sto se zovu multiknacionalnim strankama obitavaju samo i iskljucivo ondje gdje su Bosnjaci u 75% i vise procenata dominantni i te stranke su zive zahvaljujuci Bosnjacima,i to je dobro i ispravno...
Kamo srece da je tako na svakom pedlju BiH..
Kakvi sultani i mp3...
džakailibu

#5270 Re: Zahiragić opet jaše

Post by džakailibu »

uglavnomja wrote: 22/01/2021 18:33
detroit-mercy wrote: 22/01/2021 18:15

koji šok :oops:
upravo, ne bi trebali biti iznenadjeni.
To su ta muda volovska. a jeste pravi vo!
Chloe
Photo mod

#5271 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chloe »

kluz franjo wrote: 22/01/2021 17:41
Chloe wrote: 22/01/2021 17:15
Fino.
Stvarno ne znam zašto SDA nije imenovala Ministra sigurnosti sa USK, već ovoga sa "sexy prijedlozima" u vezi migranata, koji su istovremeno po njegovom mišljenju i "ekonomski potencijal u nedostatku turista".

A inače, ja apsolutno prihvatam da je tvoje mišljenje drugačije od mog.
Ja prihvatam da ti tvrdiš da
a) su Krajišnici zaslužili ovakav odnos državnih i entitetskih vlasti prema USK,
b) je Krajini xy puta pružena šansa, koju su sami pokvarili,
c) Krajišnici glume žrtve.

Ja prihvatam da je to tvoje mišljenje i karakterišem ga kao bezobrazno, bešćutno i bahato.
Baš po matrici ponašanja ovoga o kojem je tema.
Karakterišu kako hoćeš. Znam šta pišem. Jer upravo se to dešava i sa migrantskom krizom. Koče jedni druge. ;)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5272 Re: Zahiragić opet jaše

Post by pici »

to goveČe se ruga nekome :lol: :lol: :lol:

Image
Chloe
Photo mod

#5273 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chloe »

belfy wrote: 22/01/2021 18:33
Chloe wrote: 22/01/2021 08:46
Hendrix wrote: 22/01/2021 00:48

Pa nije naravno ali je veoma glasan u svom krkanluku i arogantan u javnim nastupima... ostali su malo mudriji i drze se u pozadini. Njegovi homofobicni stavovi na socijalnim medijima su znak totalne politicke nezrelosti. Ipak je ovo 2021 godina.

Naravno sve do jednog su uhljebi i oportunisti.
Da je nezreo, složila bih se, treba on učiti ( al' to najbolje ide kroz vlastito iskustvo ), ovo je zaključak iz moje rasprave s njim. :D
pa, poslovica kaze da pametni uce na tudjim greskama... da ne pisem kraj iste, moglo bi ispasti uvredljivo... a ti ocijenila da je to najbolje kroz vlastito iskustvo...
Nažalost, ne može se sve naučiti na tuđim greškama, posebno ne u politici i zaletu kakav je on uzeo. :D
detroit-mercy

#5274 Re: Zahiragić opet jaše

Post by detroit-mercy »

Guadalajara wrote: 22/01/2021 18:28
detroit-mercy wrote: 22/01/2021 17:37

A ko su roditelji Bil Gejtsu :mrgreen:
Nasao porediti Ameriku i Bosnu :lol:
I Hare je za BH standard uspješan :mrgreen:
3k plata u BiH, poso lahak :mrgreen:
Malinar je papak :mrgreen: al kazu i da je njega mater gurala i punac :mrgreen:
Bakir primjer... dominantnija je Sebija :mrgreen:
A i dedo Aljo je bas ono bio samoupouzdan lik :mrgreen:.
detroit-mercy

#5275 Re: Zahiragić opet jaše

Post by detroit-mercy »

bunk wrote: 22/01/2021 18:38 Kakve su to glupe price o sultanima...
Nidje veze sa istinom.
Najparlamentarniji narod u Europi su Bosnjaci.
Maltene svaka ulica ima svoju stranku .
A i ovi sto se zovu multiknacionalnim strankama obitavaju samo i iskljucivo ondje gdje su Bosnjaci u 75% i vise procenata dominantni i te stranke su zive zahvaljujuci Bosnjacima,i to je dobro i ispravno...
Kamo srece da je tako na svakom pedlju BiH..
Kakvi sultani i mp3...
Sta znaci najparlamentarniji smo narod :mrgreen:. Tebi broj stranaka odredjuje stepen demokatije ili parlamentarizma :-).
Jadna amerika ima samo tri stranke i par nezavisnih kandidata :mrgreen: .
Post Reply