Ostav sve kako je, nista ne mijenjaj
Zahiragić opet jaše
-
detroit-mercy
#5251 Re: Zahiragić opet jaše
- Chloe
- Photo mod
#5252 Re: Zahiragić opet jaše
Prije svega imaš minus kolika god je BiH zbog boldanog, i s tim automatski gubim volju za bilo kakvu daljnju diskusiju s tobom.detroit-mercy wrote: ↑22/01/2021 14:52Ma ok ti je to da ti nije lego, nego je li i njegov najveci grijeh veza za SDA ili sto je u biti seljace iz Istocne BosneChloe wrote: ↑22/01/2021 14:48Vjerovao ili ne, on mi baš nikad nije bio drag. Sve razumijem, njegovo djetinjstvo itd. ali nešto mi nije nikad sjeo kao ni naš Šepić Senad.detroit-mercy wrote: ↑22/01/2021 14:44
A dje pravda za Fiku Malinara, i njegov najveci grijeh je sto mu je punac u SDA i sto se je u svom kriminalu uhvatio u kolo sa SDAjcima. Inace, mlad i progresivan decko, pun energije i bizMis ideja![]()
![]()
Što se tiče kriminala, moji najrođeniji ako bi ne daj Bože krenuli tim putem, nek' snose posljedice.![]()
![]()
-
kluz franjo
#5253 Re: Zahiragić opet jaše
Samo neko ko iskonski mrzi Bihać i Krajišnike bi ga poželio u skupštini u Bihaću. Toliko je dobar i perspektivan.
Doduše, kako se SDA odnosi prema Krajini, možda ga tamo i pošalju.
Ovako se npr. dotični "trudio, radio i opravdavao povjerenje" u periodu kada su građani Sarajeva mjesecima bili taoci unutarstranačkih prepucavanja u SDA.
Kao sjedište svih državnih institucija kulture, najlakše će izdržati i ovu stranačku instituciju nekulture.
Ne. Njegov "grijeh" je to, što je dokazani, bahati siledžija sa viškom potrebe za agresivnim dokazivanjem odanosti "prvom bračnom paru" i bez imalo empatije za bilo koga drugog.Njegov grijeh je što je Sarajlija, Bošnjo i dogurao dokle je dogurao.
Ovako se npr. dotični "trudio, radio i opravdavao povjerenje" u periodu kada su građani Sarajeva mjesecima bili taoci unutarstranačkih prepucavanja u SDA.
Ali kao što rekoh. Neka ga ipak u Sarajevu.Tako predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu (SPUS) Haris Zahiragić, član SDA, na svom Facebook profilu piše sljedeće:
"Toliko su bili izdresirani da su se uglavnom svi kupali nedjeljom navečer, pred radnu sedmicu. Dakle, država ni taj spekt života (tj. kupanje) nije prepuštala slučaju, nego je i njega uredila običajnom praksom i smanjenjem cijene električne energije nedjeljom. Danas je nedelja, u velikom dijelu Sarajeva nema vode. Komunjare na aparatima! Nema veze, biće sljedeće nedelje. Kad ste mogli heftu bez kupanja, možete vala i dvije", napisao je Zahiragić na Facebooku na dan redukcije vode u Sarajevu.
Kao sjedište svih državnih institucija kulture, najlakše će izdržati i ovu stranačku instituciju nekulture.
-
Guadalajara
#5255 Re: Zahiragić opet jaše
Ne samo u SDA...svugdje u životudetroit-mercy wrote: ↑22/01/2021 14:51To u SDA prolaze samo oni koji imaju sampouzdanjeGuadalajara wrote: ↑22/01/2021 11:34 Ona bi ovo...ona bi ono....al preko foruma...za više u životu samopouzdanja nema![]()
.
- Chloe
- Photo mod
#5256 Re: Zahiragić opet jaše
Ja sam iz Krajine, zemlje kestena.kluz franjo wrote: ↑22/01/2021 15:48 Samo neko ko iskonski mrzi Bihać i Krajišnike bi ga poželio u skupštini u Bihaću. Toliko je dobar i perspektivan.
Odnos Sa prema Krajini je baš onakav kakvi smo mi, nažalost.
Krajini je x y puta pružena šansa za svašta nešto i sama je pokvarila.
Počevši od perioda kad je rah.Hadžipašić bio premijer ...
To što mi glumimo žrtve Sarajeva je nešto drugo.
-
kluz franjo
#5257 Re: Zahiragić opet jaše
Fino.Chloe wrote: ↑22/01/2021 15:55Ja sam iz Krajine, zemlje kestena.kluz franjo wrote: ↑22/01/2021 15:48 Samo neko ko iskonski mrzi Bihać i Krajišnike bi ga poželio u skupštini u Bihaću. Toliko je dobar i perspektivan.
Dokaz više da vam Zahiragić u Bihaću nije potreban.
Ima evo i lokalnih zahiragića za bahato uriniranje po zdravom razumu Krajišnika.
- Chloe
- Photo mod
#5258 Re: Zahiragić opet jaše
Nemoj biti bezobrazan. Tipičan si primjer onih kojima ego ne dozvoljava da prihvati mišljenje drugačije od svog.kluz franjo wrote: ↑22/01/2021 16:02Fino.Chloe wrote: ↑22/01/2021 15:55Ja sam iz Krajine, zemlje kestena.kluz franjo wrote: ↑22/01/2021 15:48 Samo neko ko iskonski mrzi Bihać i Krajišnike bi ga poželio u skupštini u Bihaću. Toliko je dobar i perspektivan.
Ima evo i lokalnih zahiragića za bahato uriniranje po zdravom razumu Krajišnika.
O političkoj situaciji na USK-a, dovoljno znam da se usudim reci da smo sami sebi krivi. Isto kao i kad Kladuša proziva Bihać za maćehinski odnos, a sami sebi krivi za katastrofalnu situaciju, tako USK-a proziva Sarajevo. Na svim nivoima vlasti su zastupljeni i Kladušani i Krajišnici USK-a a sto nejedinstvo i inat vlada među njima ima negativne posljedice.
Raspitaj se zašto Ministar sigurnosti nije sa USK-a.
-
detroit-mercy
#5259 Re: Zahiragić opet jaše
Hos rec, tru'te se ra'te seGuadalajara wrote: ↑22/01/2021 15:53Ne samo u SDA...svugdje u životudetroit-mercy wrote: ↑22/01/2021 14:51To u SDA prolaze samo oni koji imaju sampouzdanjeGuadalajara wrote: ↑22/01/2021 11:34 Ona bi ovo...ona bi ono....al preko foruma...za više u životu samopouzdanja nema![]()
.
![]()
Nije bas svugdje u zivotu, Bill Gates na prvu, ne prsti od tog laznog maco sampouzdanja poput onog trupla ili malinara ali je veoma uspijesan. Lik koji je sa svojom suprugom radi na vakcini i ne izgleda bas kao alpha muzjak, da ti ne dajem masu drugih primjera. Imao si samopouzdanog lika Trumpa i Obamu koji bas ne prsti od nekog pretjeranog samopouzdanja
E sad sto se neko pali na macho tipove pune sampouzdanja a u principu toliko isprazne vise govori o stovaocima lika i djela doticnog nego bas o doticnom.
Inace nam je Bake pun samopouzdanja pa vlada i kontrolise svim procesima u drzavi, sve zahvaljujuci samopouzdanu- al u kurcu
-
kluz franjo
#5260 Re: Zahiragić opet jaše
Stvarno ne znam zašto SDA nije imenovala Ministra sigurnosti sa USK, već ovoga sa "sexy prijedlozima" u vezi migranata, koji su istovremeno po njegovom mišljenju i "ekonomski potencijal u nedostatku turista".Chloe wrote: ↑22/01/2021 17:15Nemoj biti bezobrazan. Tipičan si primjer onih kojima ego ne dozvoljava da prihvati mišljenje drugačije od svog.kluz franjo wrote: ↑22/01/2021 16:02Fino.Chloe wrote: ↑22/01/2021 15:55 Ja sam iz Krajine, zemlje kestena.
O političkoj situaciji na USK-a, dovoljno znam da se usudim reci da smo sami sebi krivi. Isto kao i kad Kladuša proziva Bihać za maćehinski odnos, a sami sebi krivi za katastrofalnu situaciju, tako USK-a proziva Sarajevo. Na svim nivoima vlasti su zastupljeni i Kladušani i Krajišnici USK-a a sto nejedinstvo i inat vlada među njima ima negativne posljedice.
Raspitaj se zašto Ministar sigurnosti nije sa USK-a.![]()
A inače, ja apsolutno prihvatam da je tvoje mišljenje drugačije od mog.
Ja prihvatam da ti tvrdiš da
a) su Krajišnici zaslužili ovakav odnos državnih i entitetskih vlasti prema USK,
b) je Krajini xy puta pružena šansa, koju su sami pokvarili,
c) Krajišnici glume žrtve.
Ja prihvatam da je to tvoje mišljenje i karakterišem ga kao bezobrazno, bešćutno i bahato.
Baš po matrici ponašanja ovoga o kojem je tema.
-
Iker C
-
detroit-mercy
-
Guadalajara
#5263 Re: Zahiragić opet jaše
A ko su roditelji Bil Gejtsudetroit-mercy wrote: ↑22/01/2021 17:37Hos rec, tru'te se ra'te se![]()
Nije bas svugdje u zivotu, Bill Gates na prvu, ne prsti od tog laznog maco sampouzdanja poput onog trupla ili malinara ali je veoma uspijesan. Lik koji je sa svojom suprugom radi na vakcini i ne izgleda bas kao alpha muzjak, da ti ne dajem masu drugih primjera. Imao si samopouzdanog lika Trumpa i Obamu koji bas ne prsti od nekog pretjeranog samopouzdanja.
E sad sto se neko pali na macho tipove pune sampouzdanja a u principu toliko isprazne vise govori o stovaocima lika i djela doticnog nego bas o doticnom.
Inace nam je Bake pun samopouzdanja pa vlada i kontrolise svim procesima u drzavi, sve zahvaljujuci samopouzdanu- al u kurcu![]()
Nasao porediti Ameriku i Bosnu
I Hare je za BH standard uspješan
3k plata u BiH, poso lahak
Malinar je papak
Bakir primjer... dominantnija je Sebija
-
belfy
#5264 Re: Zahiragić opet jaše
oh, sada je tvoje pisanje po forumu dosta jasnije. kako bi ocijenila Lipovacu?Chloe wrote: ↑21/01/2021 22:28Portira zapošljavaju a studenti biraju Skupštinu, predsjedništvo i Nadzorni odbor.
Je li to znači da su svi studenti članovi SDA.
Što se tiče godina Zahiragića i njegove karijere. Mi smo imali i mladje od njega daleko uspješnije, koji su iz raznih stranki, kako iz SDA tako iz SDP-, DNZ-a itd.
Isto tako poznajem mladih ljudi koji su napravili uspjehe u međunarodnim organizacijama.
Njegov grijeh je što je Sarajlija, Bošnjo i dogurao dokle je dogurao.
Kad već sve znate, trebali bi znati da niko, ni stranka niti organizacija bilo kakva, neće podržati tek tako nekoga, mora biti i rada i truda i rezultata da dodje do podrške.
Kako će Zahiragić završiti, ostaje da vidimo, iskreno se nadam, zbog ovolike mržnje prema njemu, ataka, da će opravdati dato povjerenje i pokazati se u najboljem svjetlu i da neće izrasti u još jednog Konakovića.![]()
Podrška sam bila I našem Hamdiji Lipovači, Kenanu Keseroviću, Nerminu Ogreševiću jedino nikad Senadu Šepiću, a svi su kao mladi krenuli u politiku, neki i mladji od Zahiragića.
Otom potom.
Imam osjećaj da mu je najveći zločin pripadanje SDA.![]()
- ultima_palabra
#5265 Re: Zahiragić opet jaše
I znaci nakon Hamde Tigra i Hamde Lipovace ti bi jos i Zahiragica? To je ozbiljan slucaj mazohizma.Chloe wrote: ↑22/01/2021 15:55Ja sam iz Krajine, zemlje kestena.kluz franjo wrote: ↑22/01/2021 15:48 Samo neko ko iskonski mrzi Bihać i Krajišnike bi ga poželio u skupštini u Bihaću. Toliko je dobar i perspektivan.
-
Iker C
#5266 Re: Zahiragić opet jaše
Joj ove " nisam trazila" kako se samo perfidno nabacuje Haretu. Napisala je sastav samo da bi se je nas momciluk sjetio i potrazio. 
-
belfy
#5267 Re: Zahiragić opet jaše
pa, poslovica kaze da pametni uce na tudjim greskama... da ne pisem kraj iste, moglo bi ispasti uvredljivo... a ti ocijenila da je to najbolje kroz vlastito iskustvo...Chloe wrote: ↑22/01/2021 08:46Da je nezreo, složila bih se, treba on učiti ( al' to najbolje ide kroz vlastito iskustvo ), ovo je zaključak iz moje rasprave s njim.Hendrix wrote: ↑22/01/2021 00:48Pa nije naravno ali je veoma glasan u svom krkanluku i arogantan u javnim nastupima... ostali su malo mudriji i drze se u pozadini. Njegovi homofobicni stavovi na socijalnim medijima su znak totalne politicke nezrelosti. Ipak je ovo 2021 godina.
Naravno sve do jednog su uhljebi i oportunisti.![]()
- uglavnomja
#5268 Re: Zahiragić opet jaše
- bunk
#5269 Re: Zahiragić opet jaše
Kakve su to glupe price o sultanima...
Nidje veze sa istinom.
Najparlamentarniji narod u Europi su Bosnjaci.
Maltene svaka ulica ima svoju stranku .
A i ovi sto se zovu multiknacionalnim strankama obitavaju samo i iskljucivo ondje gdje su Bosnjaci u 75% i vise procenata dominantni i te stranke su zive zahvaljujuci Bosnjacima,i to je dobro i ispravno...
Kamo srece da je tako na svakom pedlju BiH..
Kakvi sultani i mp3...
Nidje veze sa istinom.
A i ovi sto se zovu multiknacionalnim strankama obitavaju samo i iskljucivo ondje gdje su Bosnjaci u 75% i vise procenata dominantni i te stranke su zive zahvaljujuci Bosnjacima,i to je dobro i ispravno...
Kakvi sultani i mp3...
-
džakailibu
#5270 Re: Zahiragić opet jaše
upravo, ne bi trebali biti iznenadjeni.uglavnomja wrote: ↑22/01/2021 18:33
koji šok![]()
To su ta muda volovska. a jeste pravi vo!
- Chloe
- Photo mod
#5271 Re: Zahiragić opet jaše
Karakterišu kako hoćeš. Znam šta pišem. Jer upravo se to dešava i sa migrantskom krizom. Koče jedni druge.kluz franjo wrote: ↑22/01/2021 17:41Stvarno ne znam zašto SDA nije imenovala Ministra sigurnosti sa USK, već ovoga sa "sexy prijedlozima" u vezi migranata, koji su istovremeno po njegovom mišljenju i "ekonomski potencijal u nedostatku turista".Chloe wrote: ↑22/01/2021 17:15Nemoj biti bezobrazan. Tipičan si primjer onih kojima ego ne dozvoljava da prihvati mišljenje drugačije od svog.kluz franjo wrote: ↑22/01/2021 16:02
Fino.
Raspitaj se zašto Ministar sigurnosti nije sa USK-a.![]()
A inače, ja apsolutno prihvatam da je tvoje mišljenje drugačije od mog.
Ja prihvatam da ti tvrdiš da
a) su Krajišnici zaslužili ovakav odnos državnih i entitetskih vlasti prema USK,
b) je Krajini xy puta pružena šansa, koju su sami pokvarili,
c) Krajišnici glume žrtve.
Ja prihvatam da je to tvoje mišljenje i karakterišem ga kao bezobrazno, bešćutno i bahato.
Baš po matrici ponašanja ovoga o kojem je tema.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- Chloe
- Photo mod
#5273 Re: Zahiragić opet jaše
Nažalost, ne može se sve naučiti na tuđim greškama, posebno ne u politici i zaletu kakav je on uzeo.belfy wrote: ↑22/01/2021 18:33pa, poslovica kaze da pametni uce na tudjim greskama... da ne pisem kraj iste, moglo bi ispasti uvredljivo... a ti ocijenila da je to najbolje kroz vlastito iskustvo...Chloe wrote: ↑22/01/2021 08:46Da je nezreo, složila bih se, treba on učiti ( al' to najbolje ide kroz vlastito iskustvo ), ovo je zaključak iz moje rasprave s njim.Hendrix wrote: ↑22/01/2021 00:48
Pa nije naravno ali je veoma glasan u svom krkanluku i arogantan u javnim nastupima... ostali su malo mudriji i drze se u pozadini. Njegovi homofobicni stavovi na socijalnim medijima su znak totalne politicke nezrelosti. Ipak je ovo 2021 godina.
Naravno sve do jednog su uhljebi i oportunisti.![]()
-
detroit-mercy
#5274 Re: Zahiragić opet jaše
A i dedo Aljo je bas ono bio samoupouzdan likGuadalajara wrote: ↑22/01/2021 18:28A ko su roditelji Bil Gejtsudetroit-mercy wrote: ↑22/01/2021 17:37Hos rec, tru'te se ra'te se![]()
Nije bas svugdje u zivotu, Bill Gates na prvu, ne prsti od tog laznog maco sampouzdanja poput onog trupla ili malinara ali je veoma uspijesan. Lik koji je sa svojom suprugom radi na vakcini i ne izgleda bas kao alpha muzjak, da ti ne dajem masu drugih primjera. Imao si samopouzdanog lika Trumpa i Obamu koji bas ne prsti od nekog pretjeranog samopouzdanja.
Inace nam je Bake pun samopouzdanja pa vlada i kontrolise svim procesima u drzavi, sve zahvaljujuci samopouzdanu- al u kurcu![]()
![]()
Nasao porediti Ameriku i Bosnu![]()
I Hare je za BH standard uspješan![]()
3k plata u BiH, poso lahak![]()
Malinar je papakal kazu i da je njega mater gurala i punac
![]()
Bakir primjer... dominantnija je Sebija![]()
-
detroit-mercy
#5275 Re: Zahiragić opet jaše
Sta znaci najparlamentarniji smo narodbunk wrote: ↑22/01/2021 18:38 Kakve su to glupe price o sultanima...
Nidje veze sa istinom.
Kakvi sultani i mp3...
Jadna amerika ima samo tri stranke i par nezavisnih kandidata