Zahiragić opet jaše

Post Reply
džakailibu

#5226 Re: Zahiragić opet jaše

Post by džakailibu »

wewa wrote: 22/01/2021 10:16 zamisli kolika muda imaju tek mesari, oni nosaju satare.

majkomoja, ko sve udise zrak!
ne znam da li je ovo nedostatak inteligencije ili sta? i dobro sta, mesari idu sa satarama i bodu ljude okolo jel?
wewa

#5227 Re: Zahiragić opet jaše

Post by wewa »

džakailibu wrote: 22/01/2021 10:24
wewa wrote: 22/01/2021 10:16 zamisli kolika muda imaju tek mesari, oni nosaju satare.

ne znam da li je ovo nedostatak inteligencije ili sta? i dobro sta, mesari idu sa satarama i bodu ljude okolo jel?
sarkazam, druze, sarkazam.
MUNAFIK

#5228 Re: Zahiragić opet jaše

Post by MUNAFIK »

wewa wrote: 22/01/2021 09:20
MUNAFIK wrote: 21/01/2021 16:01 Evo bas citam vijest da je NNV Medicinskog fakulteta dalo nogu odavno nelegalnoj dekanesi koju cuva i gura Seka Izetbegovoc pa naletih i na ovu temu i bas me podsjetilo na jedan dogadjaj.

Kada je krenuo obracun Seka Izetbegovic protiv Univerziteta i Rektora jer je ova zena u ludilu vlasti zeljela pod svoju kontrolu staviti i UNSA, Haris Zahiragic se tu prodao Seki... U nekoliko javnih nastupa vrlo konkretno i direktno je podrzavao nelegalne radnje Medicinskog fakulteta i tako se jasno stavio na stranu Seke.

Bilo mi je cudno da jedan student i predsjednik studenata tako javno podrzava politiku i ovu zenu zaludjenu vlasti koja zeli da su joj svi pod nogama...

I onda sam shvatio da je jednom studentskom predstavniku stranacki napredak puno vazniji od studenata i Univerziteta... Tako se izdao studentski aktivizam, izdali se studenti, podrzala se tiranija SDA mocnice i nelegalni dekani i momak je dobro nagradjen za poslusnost...

Prodati studente za prohtjeve Bakirove supruge i uraditi nesto kontra cijelog Univerziteta ima svoju cijenu...

Neko ce reci da je mimak pametan, snaso se, ali ce ostati zapamcen kao neko ko se prodao za poziciju jednoj Seki ali u nasem drustvu gdje vlada korupcija to ce se cesto tumaciti kao pozitivna osobina. Takvi su trazeni.

Licno, radi naseg kolektivnog drustvenog napretka, nadam se da je proslo vrijeme nacinu pribavljanja glasova kojim se Haris i slicni bave.

Price o patriotizmu, uglavnom laznom, nekakve afere, galama, dreka, frka i ismijavanje, pravljenje budale i od sebe i od drugog i jedna velika doza nekulture dijaloga itd... Nadam se da su glasaci u velikom broju prevazisli ovo sve i da ne nasjedaju vise na ovakvu pricu...

Valjda je doslo vrijeme da se trazi rad i ocjenjuju samo rezultati rada.
ovdje kreces od potpuno pogresne pretpostavke, da je Zahiragic dosao na celo SPUSA na osnovu nekakvih objektivnih kriterija.
on je, kao clan stranke a podobnog karaktera, upravo instaliran tu da sluzi interesima stranke.
Moguce je i to, ali evo to sam upratio i povezao... Lik je hadno i to vrlo javno u jednom cistom procesu radio protiv Univerziteta i studenata i to sve za Seku Izetbegovic.

Karakter se pokazuje na tim stvarima.
džakailibu

#5229 Re: Zahiragić opet jaše

Post by džakailibu »

wewa wrote: 22/01/2021 10:25
džakailibu wrote: 22/01/2021 10:24

sarkazam, druze, sarkazam.
lose si ga postavio , za sarkazam ipak treba nesto inteligencije!
Dr. Kuca

#5230 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Dr. Kuca »

Budaletina i populista. Ali glasat cete za njega kroz 5-6 godina. :bih:
wewa

#5231 Re: Zahiragić opet jaše

Post by wewa »

Dr. Kuca wrote: 22/01/2021 11:10 Budaletina i populista. Ali glasat cete za njega kroz 5-6 godina. :bih:
glasace oni koji vec 25 godina glasaju za nacionaliste i kriminalce sto uspjesno nemislecima prodaju muda pod bubrege.
Guadalajara

#5232 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

Dr. Kuca wrote: 22/01/2021 11:10 Budaletina i populista. Ali glasat cete za njega kroz 5-6 godina. :bih:

Nek se dobro pripreme :lol: :bih:
uglavnomja

#5233 Re: Zahiragić opet jaše

Post by uglavnomja »

glasace cik za njega ako ista ostane od sda do tada
Guadalajara

#5234 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

Evo i forumske feministice koju je onaj forumas Sampion otresao ko slinu :lol:
wewa

#5235 Re: Zahiragić opet jaše

Post by wewa »

uglavnomja wrote: 22/01/2021 11:29 glasace cik za njega ako ista ostane od sda do tada
true that.
Guadalajara

#5236 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

džakailibu wrote: 22/01/2021 10:03
Guadalajara wrote: 22/01/2021 09:41
džakailibu wrote: 22/01/2021 08:57
Nije, najveci mu je zlocin do sada cakijanje po skoli!!!
Neko ima muda...a neko kmeci ko pycka :lol:
sigurno imas ogromna muda kada hodas sa cakijama a imas 12 godina a zamisli samo kolika su muda ovima sto im je to cool!
Ima boga mi.. šta imaš ti osim palamudjenja ovdje na temi...Mali strasljivi mis... :( :lol:
Guadalajara

#5237 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

Ona bi ovo...ona bi ono....al preko foruma...za više u životu samopouzdanja nema :(
kluz franjo

#5238 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kluz franjo »

...otjelovljenje SDA ideala...
Bahate, primitivne siledžije, koje na svaku kritiku, neslaganje ili propitivanje odgovaraju sa prezirom, uvredom ili otvorenom silom.
Feudalci... Srednji vijek...
Od Bakira i Sebije, preko Budnji, Ćesira, Prevljaka, Devića, pa do ovih "novih snaga".

A njihovi "podanici", koji se još i dive toj sili i kopiraju je, su poseban fenomen.
wewa

#5239 Re: Zahiragić opet jaše

Post by wewa »

kluz franjo wrote: 22/01/2021 12:32 ...otjelovljenje SDA ideala...
Bahate, primitivne siledžije, koje na svaku kritiku, neslaganje ili propitivanje odgovaraju sa prezirom, uvredom ili otvorenom silom.
Od Bakira i Sebije, preko Budnji, Ćesira, Prevljaka, Devića, pa do ovih "novih snaga".

A njihovi "podanici", koji se još i dive toj sili i kopiraju je, su poseban fenomen.
nacionalizam, macizam, ksenofobija, mizoginija - sve lijepe tradicionalne vrijednosti.
Guadalajara

#5240 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

Kaže forumska feministica :lol:
kluz franjo

#5241 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kluz franjo »

wewa wrote: 22/01/2021 12:36
kluz franjo wrote: 22/01/2021 12:32 ...otjelovljenje SDA ideala...

nacionalizam, macizam, ksenofobija, mizoginija - sve lijepe tradicionalne vrijednosti.
Čovjek se može sa pojedinim takvim i "normalno" svađati.
Ali sa nekima - oni sa "Ja, i?" sindromom - je potreban vremeplov da bi se uopšte komuniciralo.
Zaglavljeni u srednjem vijeku... Samo argument sile poznaju i priznaju.
wewa

#5242 Re: Zahiragić opet jaše

Post by wewa »

kluz franjo wrote: 22/01/2021 12:46
Čovjek se može sa pojedinim takvim i "normalno" svađati.
Ali sa nekima - oni sa "Ja, i?" sindromom - je potreban vremeplov da bi se uopšte komuniciralo.
Zaglavljeni u srednjem vijeku... Samo argument sile poznaju i priznaju.
ako ima masina koja dobaci do pecinskih ljudi, e takva bi nam trebala.
Chloe
Photo mod

#5243 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chloe »

:hm: .... ako bi Zahiragić prešao u Našu stranku ili NiP, kako bi vi reagovali? Bi li i on bio promjena kao Konaković?
bunk

#5244 Re: Zahiragić opet jaše

Post by bunk »

Chloe wrote: 22/01/2021 12:54 :hm: .... ako bi Zahiragić prešao u Našu stranku ili NiP, kako bi vi reagovali? Bi li i on bio promjena kao Konaković?
:lol: :lol: ma farbaju narod ovdje pricom o drugacijem, ja kad cujem onu mau kako prica da njih stranci podrzavaju jer su oni borci protiv korupcije i kriminala ne znam bil se smijao ili plakao...
Prvi posao ministar doo.. :mrgreen:
Seyfo

#5245 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

Ja mislim da u tom srednjovjekovnom zanosu,pomenutog par postova iznad, nije samo element sile nego i uvjerenost u procentu 100% da ih je Bog poslao na tu funkciju, da imaju Njega iza sebe i da sve što rade (pljačkaju, kradu, lažu) rade u Njegovo ime, te da glasači dajući njima glas rade Bogu ugodne stvari, a glasajući eventualno za nekog drugog rade stvari protivne vjeri te izazivaju Božiju ljutnju.

Bezbroj je dokaza za to,da tako misle, na svim stranama.

Evo jedan svjež primjer iz manjeg entiteta: kada je bio zemljotres u Petrinji, jedan snsd-ovac je komentarisao "jadna Petrinja,kao da je ona glasala za Stanivukovića". Treba li dalje?
wewa

#5246 Re: Zahiragić opet jaše

Post by wewa »

Chloe wrote: 22/01/2021 12:54 :hm: .... ako bi Zahiragić prešao u Našu stranku ili NiP, kako bi vi reagovali? Bi li i on bio promjena kao Konaković?
Ako bi Zahiragic bio primljen u NS, ja za NS vise ne bih glasala. A ne sumnjam da bi, teoretski, mogla postojati situacija u kojoj njemu ne bi bilo strano poželjeti da to učini. Uvjerena sam da bi, da je rođen 50 godina ranije, bio istaknuti član KP. Ili KOS-ovac.
detroit-mercy

#5247 Re: Zahiragić opet jaše

Post by detroit-mercy »

Chloe wrote: 21/01/2021 22:28
tempuser wrote: 21/01/2021 17:02
Chloe wrote: 21/01/2021 16:56

Ne prihvatam da su maltene zreli ljudi tako pasivni.
Umjesto pljuvanja po netu nek' poduzmu nešto.
Isto kažem I našim građanima koji kukaju, neka krenu sa promjena od sebe, vidjet će i druge promjene.
Izigravanje žrtvi je najjadnija borba koja može biti.
I opet ti ponavljam, to što ti ne prihvataš ili ne vjeruješ ne mjenja činjenično stanje.
Tamo gdje SDA vlada ni portis nije slučano portir, a kamo li predsjednik SPUS-a.
Portira zapošljavaju a studenti biraju Skupštinu, predsjedništvo i Nadzorni odbor.
Je li to znači da su svi studenti članovi SDA.

Što se tiče godina Zahiragića i njegove karijere. Mi smo imali i mladje od njega daleko uspješnije, koji su iz raznih stranki, kako iz SDA tako iz SDP-, DNZ-a itd.
Isto tako poznajem mladih ljudi koji su napravili uspjehe u međunarodnim organizacijama.
Njegov grijeh je što je Sarajlija, Bošnjo i dogurao dokle je dogurao.
Kad već sve znate, trebali bi znati da niko, ni stranka niti organizacija bilo kakva, neće podržati tek tako nekoga, mora biti i rada i truda i rezultata da dodje do podrške.

Kako će Zahiragić završiti, ostaje da vidimo, iskreno se nadam, zbog ovolike mržnje prema njemu, ataka, da će opravdati dato povjerenje i pokazati se u najboljem svjetlu i da neće izrasti u još jednog Konakovića. :mrgreen:
Podrška sam bila I našem Hamdiji Lipovači, Kenanu Keseroviću, Nerminu Ogreševiću jedino nikad Senadu Šepiću, a svi su kao mladi krenuli u politiku, neki i mladji od Zahiragića.
Otom potom.
Imam osjećaj da mu je najveći zločin pripadanje SDA. :lol:
A dje pravda za Fiku Malinara, i njegov najveci grijeh je sto mu je punac u SDA i sto se je u svom kriminalu uhvatio u kolo sa SDAjcima. Inace, mlad i progresivan decko, pun energije i bizMis ideja :mrgreen:
Chloe
Photo mod

#5248 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chloe »

detroit-mercy wrote: 22/01/2021 14:44
tempuser wrote: 21/01/2021 17:02

I opet ti ponavljam, to što ti ne prihvataš ili ne vjeruješ ne mjenja činjenično stanje.
Tamo gdje SDA vlada ni portis nije slučano portir, a kamo li predsjednik SPUS-a.
Portira zapošljavaju a studenti biraju Skupštinu, predsjedništvo i Nadzorni odbor.

Što se tiče godina Zahiragića i njegove karijere. Mi smo imali i mladje od njega daleko uspješnije, koji su iz raznih stranki, kako iz SDA tako iz SDP-, DNZ-a itd.
Isto tako poznajem mladih ljudi koji su napravili uspjehe u međunarodnim organizacijama.
Kad već sve znate, trebali bi znati da niko, ni stranka niti organizacija bilo kakva, neće podržati tek tako nekoga, mora biti i rada i truda i rezultata da dodje do podrške.

Kako će Zahiragić završiti, ostaje da vidimo, iskreno se nadam, zbog ovolike mržnje prema njemu, ataka, da će opravdati dato povjerenje i pokazati se u najboljem svjetlu i da neće izrasti u još jednog Konakovića. :mrgreen:
Podrška sam bila I našem Hamdiji Lipovači, Kenanu Keseroviću, Nerminu Ogreševiću jedino nikad Senadu Šepiću, a svi su kao mladi krenuli u politiku, neki i mladji od Zahiragića.
Otom potom.
A dje pravda za Fiku Malinara, i njegov najveci grijeh je sto mu je punac u SDA i sto se je u svom kriminalu uhvatio u kolo sa SDAjcima. Inace, mlad i progresivan decko, pun energije i bizMis ideja :mrgreen:
Vjerovao ili ne, on mi baš nikad nije bio drag. Sve razumijem, njegovo djetinjstvo itd. ali nešto mi nije nikad sjeo kao ni naš Šepić Senad. :-)
Što se tiče kriminala, moji najrođeniji ako bi ne daj Bože krenuli tim putem, nek' snose posljedice. :thumbup:
detroit-mercy

#5249 Re: Zahiragić opet jaše

Post by detroit-mercy »

Guadalajara wrote: 22/01/2021 11:34 Ona bi ovo...ona bi ono....al preko foruma...za više u životu samopouzdanja nema :(
To u SDA prolaze samo oni koji imaju sampouzdanje :mrgreen: .
detroit-mercy

#5250 Re: Zahiragić opet jaše

Post by detroit-mercy »

Chloe wrote: 22/01/2021 14:48
detroit-mercy wrote: 22/01/2021 14:44

Otom potom.
Vjerovao ili ne, on mi baš nikad nije bio drag. Sve razumijem, njegovo djetinjstvo itd. ali nešto mi nije nikad sjeo kao ni naš Šepić Senad. :-)
Što se tiče kriminala, moji najrođeniji ako bi ne daj Bože krenuli tim putem, nek' snose posljedice. :thumbup:
Ma ok ti je to da ti nije lego, nego je li i njegov najveci grijeh veza za SDA ili sto je u biti seljace iz Istocne Bosne :mrgreen:
Post Reply