tempuser wrote: ↑21/01/2021 17:02
Chloe wrote: ↑21/01/2021 16:56
tempuser wrote: ↑21/01/2021 16:43
Ti bogami k'o da nisi odavde!?
Ne prihvatam da su maltene zreli ljudi tako pasivni.
Umjesto pljuvanja po netu nek' poduzmu nešto.
Isto kažem I našim građanima koji kukaju, neka krenu sa promjena od sebe, vidjet će i druge promjene.
Izigravanje žrtvi je najjadnija borba koja može biti.
I opet ti ponavljam, to što ti ne prihvataš ili ne vjeruješ ne mjenja činjenično stanje.
Tamo gdje SDA vlada ni portis nije slučano portir, a kamo li predsjednik SPUS-a.
Portira zapošljavaju a studenti biraju Skupštinu, predsjedništvo i Nadzorni odbor.
Je li to znači da su svi studenti članovi SDA.
Što se tiče godina Zahiragića i njegove karijere. Mi smo imali i mladje od njega daleko uspješnije, koji su iz raznih stranki, kako iz SDA tako iz SDP-, DNZ-a itd.
Isto tako poznajem mladih ljudi koji su napravili uspjehe u međunarodnim organizacijama.
Njegov grijeh je što je Sarajlija, Bošnjo i dogurao dokle je dogurao.
Kad već sve znate, trebali bi znati da niko, ni stranka niti organizacija bilo kakva, neće podržati tek tako nekoga, mora biti i rada i truda i rezultata da dodje do podrške.
Kako će Zahiragić završiti, ostaje da vidimo, iskreno se nadam, zbog ovolike mržnje prema njemu, ataka, da će opravdati dato povjerenje i pokazati se u najboljem svjetlu i da neće izrasti u još jednog Konakovića.
Podrška sam bila I našem Hamdiji Lipovači, Kenanu Keseroviću, Nerminu Ogreševiću jedino nikad Senadu Šepiću, a svi su kao mladi krenuli u politiku, neki i mladji od Zahiragića.
Otom potom.
Imam osjećaj da mu je najveći zločin pripadanje SDA.