Tako da ne vrijedi raspravljati.
Go with the flow
Ma jok, nego je prvo izabran kao jedan od najboljih studenata/nemjerljivih naucnih kapaciteta za Presjednika stuenata i onda logickim slijedom kao takav mlad naucni potencijal je bio prepoznat od strane stranke koja nije mogla da ceka da ga uvede u svoje redove dok ga ko prije ne ujagmi
Forum je otprilike podijeljen na one koji Fiku Malinara, Sevalovog zeta smatraju bizMismenom, piscem, uspijesnim likom koji se je dokazao na svima poljima rada i zivota i one koji humanoida vide kao obicnog govnara koji je putem punca Sevala (SDA) dosao do poticaja u poljoprivredi i mogucnosti da se jedan seljak (samostalni poljoprivredni proizvodjac) bavi uvozom respiratora/medicinske opreme
I sad je na Sudu sa optuznicom.detroit-mercy wrote: ↑20/01/2021 19:16Forum je otprilike podijeljen na one koji Fiku Malinara, Sevalovog zeta smatraju bizMismenom, piscem, uspijesnim likom koji se je dokazao na svima poljima rada i zivota i one koji humanoida vide kao obicnog govnara koji je putem punca Sevala (SDA) dosao do poticaja u poljoprivredi i mogucnosti da se jedan seljak (samostalni poljoprivredni proizvodjac) bavi uvozom respiratora/medicinske opreme![]()
Go with the flow![]()
Sto bi reko preCjednik, tuzilastvu nevjerujemo ali sudu vjerujemobunk wrote: ↑20/01/2021 19:21I sad je na Sudu sa optuznicom.detroit-mercy wrote: ↑20/01/2021 19:16Forum je otprilike podijeljen na one koji Fiku Malinara, Sevalovog zeta smatraju bizMismenom, piscem, uspijesnim likom koji se je dokazao na svima poljima rada i zivota i one koji humanoida vide kao obicnog govnara koji je putem punca Sevala (SDA) dosao do poticaja u poljoprivredi i mogucnosti da se jedan seljak (samostalni poljoprivredni proizvodjac) bavi uvozom respiratora/medicinske opreme![]()
Go with the flow![]()
Sta vise treba o tome pricati?
Sud ce reci svoje a ne mi na forumu.
Pogotovu ne tui 6000 km daleko od nas koji ne znas uzivati u danasnjoj inauguraciji..
p.s.
ako si doista tamo u Ameriki
Jok, u Savezu izviđača, Pokretu mladih gorana i Ligi mladih lingvista...Chloe wrote: ↑20/01/2021 18:33Ko ga je izabrao za Predsjednika studenata? Je li tad bio u SDA?tempuser wrote: ↑20/01/2021 18:19Predsjednik Skupštine Udruženja studenata prava
Pripravnik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH
Član Senata Univerziteta u Sarajevu
Predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu (SPUS)
Član UO UNSA
Stručni saradnik u ZZO
Poslanik u SKS-u
I sve to do svoje 29. godine!
Pametnom dosta!
Tru'te se - ra'te se!detroit-mercy wrote: ↑20/01/2021 19:16Forum je otprilike podijeljen na one koji Fiku Malinara, Sevalovog zeta smatraju bizMismenom, piscem, uspijesnim likom koji se je dokazao na svima poljima rada i zivota i one koji humanoida vide kao obicnog govnara koji je putem punca Sevala (SDA) dosao do poticaja u poljoprivredi i mogucnosti da se jedan seljak (samostalni poljoprivredni proizvodjac) bavi uvozom respiratora/medicinske opreme![]()
Go with the flow![]()
Znači SDA odlučuje ko će biti predsjednik studentima?tempuser wrote: ↑20/01/2021 20:43Jok, u Savezu izviđača, Pokretu mladih gorana i Ligi mladih lingvista...Chloe wrote: ↑20/01/2021 18:33Ko ga je izabrao za Predsjednika studenata? Je li tad bio u SDA?tempuser wrote: ↑20/01/2021 18:19
Predsjednik Skupštine Udruženja studenata prava
Pripravnik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH
Član Senata Univerziteta u Sarajevu
Predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu (SPUS)
Član UO UNSA
Stručni saradnik u ZZO
Poslanik u SKS-u
I sve to do svoje 29. godine!
Pametnom dosta!![]()
![]()
![]()
Pričamo o mladim i pametnim ljudima koji su naša budućnost.
Šta predlažeš kao alternativu?Chloe wrote: ↑21/01/2021 09:59Pričamo o mladim i pametnim ljudima koji su naša budućnost.![]()
Šta oni rade? Pasivno posmatraju a po društvenim mrežama kukaju?![]()
Ako ga je SDA "instalirala" i svi to znaju, zašto nisu reagovali?![]()
Znači Zahiragića, pa Hamzu ( ne znam je li on još uvijek), bit će treći, četvrti ...![]()
Pričamo o Zahiragiću kao Predsjedniku studenata ... to mu je bila odskočna daska.tempuser wrote: ↑21/01/2021 10:25Šta predlažeš kao alternativu?Chloe wrote: ↑21/01/2021 09:59Pričamo o mladim i pametnim ljudima koji su naša budućnost.![]()
Znači Zahiragića, pa Hamzu ( ne znam je li on još uvijek), bit će treći, četvrti ...![]()
Da SDA birači uđu u SKS i nogom nabiju Zahiragića vani jer ga je SDA ugurala mimo njihove glasačke volje????
Naravno da će biti... Tamo gdje se SDA pita ni portir nije slučano portir.
Odskočna daska mu je bila učlanjenje u SDA, a ne funkcija predsjenika SPUS-a. MIješaš uzrok i posljedicu.Chloe wrote: ↑21/01/2021 10:30Pričamo o Zahiragiću kao Predsjedniku studenata ... to mu je bila odskočna daska.tempuser wrote: ↑21/01/2021 10:25Šta predlažeš kao alternativu?Chloe wrote: ↑21/01/2021 09:59
Pričamo o mladim i pametnim ljudima koji su naša budućnost.![]()
Da SDA birači uđu u SKS i nogom nabiju Zahiragića vani jer ga je SDA ugurala mimo njihove glasačke volje????
Naravno da će biti... Tamo gdje se SDA pita ni portir nije slučano portir.![]()
To što je tebi teško povjerovati ne mjenja faktiko stanje.Chloe wrote: ↑21/01/2021 10:51
Postoji Statut o Uniji studenata ( svako udruženje/organizacija ga ima ), da bi se došlo do Skupštine, Predsjedništa itd. ide se od dna tj. samih studenatskih izbora.
Teško mi je povjerovati da u masi te pametne omladine nema snage suprostaviti se nametanju.
Ili je Zahiragić regularno izabran ili studenti pasivno i nezainteresovano posmatraju to sve
i tako snose dio odgovornosti.
U ovom već viidim šeme politike, koje su prisutne na sve strane, pa i u mojoj općini u kojoj "zeleni" nikad nisu bili na vlasti.tempuser wrote: ↑21/01/2021 11:05To što je tebi teško povjerovati ne mjenja faktiko stanje.Chloe wrote: ↑21/01/2021 10:51
Postoji Statut o Uniji studenata ( svako udruženje/organizacija ga ima ), da bi se došlo do Skupštine, Predsjedništa itd. ide se od dna tj. samih studenatskih izbora.
Teško mi je povjerovati da u masi te pametne omladine nema snage suprostaviti se nametanju.
Ili je Zahiragić regularno izabran ili studenti pasivno i nezainteresovano posmatraju to sve
Haris Zahiragić na FB profilu 08.12.2020 o Aljoši Čampari:
"U toku je konkurs za prijem još jedne novinarke sa regionalne TV stanice u FMUP, dok je, u jeku migrantske krize, stotine pravnika i kriminalista na birou."
Taj isti Haris Zahiragić je od stotina pravnika sa biroa izabran kao najbolji kandidat da bude stručni saradnik u ZZO.
Ako i ti i poslije ovog nešto ne bude jasno ili bude teško povjerovati dobro se zamisli na sobom...
Pa i studenti su obični narod, ništa bolji - ništa lošiji...Chloe wrote: ↑21/01/2021 11:18U ovom već viidim šeme politike, koje su prisutne na sve strane, pa i u mojoj općini u kojoj "zeleni" nikad nisu bili na vlasti.tempuser wrote: ↑21/01/2021 11:05To što je tebi teško povjerovati ne mjenja faktiko stanje.Chloe wrote: ↑21/01/2021 10:51
"U toku je konkurs za prijem još jedne novinarke sa regionalne TV stanice u FMUP, dok je, u jeku migrantske krize, stotine pravnika i kriminalista na birou."
Taj isti Haris Zahiragić je od stotina pravnika sa biroa izabran kao najbolji kandidat da bude stručni saradnik u ZZO.
Ako i ti i poslije ovog nešto ne bude jasno ili bude teško povjerovati dobro se zamisli na sobom...
Ne odobravam ih jer svoju djecu učim da svojim radom i trudom krče svoj put,
ali isto u slučaju nepravilnosti, kojima su oštećeni, ne dignu svoj glas, ne pokušaju promijeniti,
meni nemaju šta kukati, a ako se pobune uz njih sam.
Ako studenti dozvoljavaju da se s njima manipuliše, šta reći običnom narodu?!
Meni je moraš objašnjavati, postoje neki ovdje kojima je u to teško povjerovati...uglavnomja wrote: ↑21/01/2021 11:29 zasto mislite da su izbori za sefa spusa-a drugaciji nego za sefa drzave`? od 90. je svaki izbor nastiman
studenti/narod glasaju, a postojeci sefovi vec znaju ko ce biti novi sef.
kakvo glasanje i komedijaimenovanje je vec bilo napisano prije pocetka izbora.
proguglajte sliku najnovijeg "zahiragica", sve ce vam biti jasno, mislim da se zove tarik
a lik prije njega se zvao abu hamza ili tako nesto.
Zato bi oni trebali biti snaga za promjene na bolje.tempuser wrote: ↑21/01/2021 11:20Pa i studenti su obični narod, ništa bolji - ništa lošiji...Chloe wrote: ↑21/01/2021 11:18U ovom već viidim šeme politike, koje su prisutne na sve strane, pa i u mojoj općini u kojoj "zeleni" nikad nisu bili na vlasti.tempuser wrote: ↑21/01/2021 11:05
To što je tebi teško povjerovati ne mjenja faktiko stanje.
ali isto u slučaju nepravilnosti, kojima su oštećeni, ne dignu svoj glas, ne pokušaju promijeniti,
To niko nikad nije osporio... Čak šta više, nama je super kako zaslužujemo da nam bude...
Moja sestra ima dva studenta na UNSA i ja sam ih malo pitao o ovim stvarima, ko vedri i oblaci. SDA je ta koja vedri i oblaci, i ako nemas dobru zaledjinu a pocnes malo dizati glavu, slobodno se ispisi. Sad, ne znam koliko njih je spremno da stavi na kocku svoju akademsku karijeru kad znaju da su u toj borbi unaprijed osudjeni na poraz.Chloe wrote: ↑21/01/2021 11:39Zato bi oni trebali biti snaga za promjene na bolje.tempuser wrote: ↑21/01/2021 11:20Pa i studenti su obični narod, ništa bolji - ništa lošiji...Chloe wrote: ↑21/01/2021 11:18
U ovom već viidim šeme politike, koje su prisutne na sve strane, pa i u mojoj općini u kojoj "zeleni" nikad nisu bili na vlasti.
Ako njima sve ovo paše onda nek' Zahiragića "jaše" ili šta već radi....![]()
Ako ćemo tako gledati, onda smo sami krivi za situacije koje imamo, kakav narod takva država.
Onaj sto ga je novinar pitao da komentarise kako to da su svi prijasnji predsjednici studentske unije imali veze sa SDA i koji se je jednostavno napravio mutav i preskocio pitanjeuglavnomja wrote: ↑21/01/2021 11:29 zasto mislite da su izbori za sefa spusa-a drugaciji nego za sefa drzave`? od 90. je svaki izbor nastiman
studenti/narod glasaju, a postojeci sefovi vec znaju ko ce biti novi sef.
kakvo glasanje i komedijaimenovanje je vec bilo napisano prije pocetka izbora.
proguglajte sliku najnovijeg "zahiragica", sve ce vam biti jasno, mislim da se zove tarik
a lik prije njega se zvao abu hamza ili tako nesto.