putokaz1 wrote: ↑17/01/2021 20:04
I meni je MUKA
1.Zamisli Predsjednik OV čojk protiv kojeg smo se borili zajedno 20 godina,koji je opuho što se opuhat može,uhljebio sina,pokro nogometni savez
2.Šef ,istina stvarni ne formalni,vlade TK čojk protiv kojeg smo se zajedno borili,kojeg smo mrzili,jedva čekali da u Zatvoru završi,pokro Rudnike,opro pare,....Stvorio carstvo
Zamisli mi koji smo se zajedno borili protiv obojice,blokiramo se na FB ,jer dio nekad NAS,odlazi s navedenim da s njima zajedno Uhljebljuju svoje,Peru pare,Kradu iz Nogometnog,pljačkaju gdje stignu
Kako se ja osjećam kad vidim kome sam vjerovao s kim sam zajedno bukvalno se šprdao s DF-om kad je otišao onomad 2015 s SDA,kad i ti moji nazovi bivši istomišljenici odoše s NJIMA(NJIHA,kako vi tepate u KS) odoše za politikom SDA,PDA i sličnima
Žao mi je što se put SDP/NS ne slaže više s mojim,ipak koaliranje s SDA u navedenim Općinama i PDA na TK,je pravac koji su otišli JVUO nakon ustanka u Juglaviji 1941,Faktički sa radnja s Okupatorima,Saradnja s Nacionalistima(kako moderno zovu svoje koalicione partnere)
Smrt Koaliciji Sloboda Narodu