Je li ovo automat odgovara ili co'ek?Telemach wrote: ↑08/01/2021 19:41Zdravo Kikibombona,Kikibombona wrote: ↑08/01/2021 18:41Daleko od toga da je glupost. Media Group je u ratu sa vladom Srbije i Telekom Srbije (vlasnici Arene).
Pogledaj kako se N1 sukobljava sa A. Vucicem.
Ovo je mnogo veca igra, politicka i trzisna utakmica. A kada se veliki bore (Media Group i Telekom Srbije), mali najebu (korisnici Telemacha i Arene).
...
Mene naravno njihova zajebancija ne zanima. Postavit cu uslove Telemachu kao kompenzaciju za gubitak Arene. Ako ne pristanu odjavljujem uslugu. Prosto.
Shvatamo Vaše razočarenje.
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke i kontakt broj, moje kolege će Vas pozvati u najkraćem roku. Svakako, nije nam cilj da budete nezadovoljni i potruditi ćemo se da opravdamo Vaše povjerenje i nastavimo saradnju sa Vama.
Koliko je 2+2?
Ne zamjeri druze za malo sale, znam da nije lako i da nije do vas. Operateri Telemacha rade kao rudari, sto jes' jes'... i uglavnom su korektni.
Otici cu u vase prostorije rijesiti spor, tako je najteze muljati. Ili adekvatna kompenzacija za Arene ili raskid ugovora.