Pošto je to nama naša borba dala i živimo u demokratska vremena gdje bi sloboda govora kao trebala biti zajamčena za razumijeti je ovakvo ponašanje.
Helem, Houston, we have a problem i ako se već ne može pomoći savjetom ružno je osuđivati nečije mogućnosti i izbore. @Telemach se trudi izaći u susret koliko je u njegovoj/njenoj mogućnosti i u svakom slučaju svaka čast za isto, pojedini forumaši takođe a svi ostali koji seruckaju po temi tek da bi nekoga popljuvali ili "izdigli" sopstvene opcije ili izbore su definitivno na pogrešnom mjestu.
All in all, svaki od pretplatnika će ili neće pronaći razlog daljnje saradnje sa Telemachom, oni koji budu zadovoljni ostaju pretplatnici, oni koji to nisu će vjerovatno otići. Ono što je jasno je da pregovori još uvijek traju i da će trajati dok ne isteknu zakonski rokovi za eventualno djelovanje po pitanju istog, ko postigne dogovor prst gore i za njih i za Telemach. Ja sam za sada u ovoj drugoj grupi "nezadovoljnika" i iskreno zahvaljujem svakome na konstruktivnom postu otkako je ovo sve krenulo, od predstavnika Telemacha do svakog forumaša koji je podijelio svoja iskustva i dao određeni savjet po pitanju nečega.
Isto tako želim i da uputim svoje izvinjenje svakome kome sam eventualno dao pogrešnu i neprovjerenu informaciju i na taj način doveo ga u zabludu ili napisao nešto što u krajnjem slučaju izazvalo bilo kakvu vrstu osjećaja kod njih samih ili usmjerenu protiv drugih.
Znači Arena ili SK, Telemach ili neki drugi operater, svi smo mi različiti i imamo različite ukuse, živote i ostalo, trebalo bi biti i da smo svi dovoljno zreli da pravimo sopstvene izbore u okviru sopstvenih mogućnosti zato mala molbica a pretpostavljam da tražim previše, ako već imate šta konstruktivno napisati, podijeliti sopstveno iskustvo i ponuditi nekakav odgovor ili savjet kolegi(ci) forumašu pliz du it, ako već nemate pliz ne serite bez potrebe.