Poštovani,
Želimo vam sve najljepše povodom Nove godine!
Žao nam je zbog prouzrokovane neugodnosti. Ugovor o emitiranju Arena kanala je istekao. Arena Sport paket kanala od 01.01. tekuće godine nije sastavni dio naše ponude. Svjesni smo situacije i spremni smo učiniti sve da zajedničkim snagama pronađemo adekvatno rješenje na obostrano zadovoljstvo.
Poseban tim unutar Telemach kompanije će Vas telefonski kontaktirati, čim prije.
Kako već sada imamo veliki broj upita, zamolit ćemo Vas za strpljenje te zahvaljujemo na razumijevanju.
Svakako želimo da napomenemo, da se na SK kanalima se emituju najgledanija evropska i svjetska takmičenja: ekskluzivno utakmice njemačke Bundeslige, engleska Premier liga i FA kup, Euroleague i Eurocup, Turska fudbalska liga, Formula 1 i Moto GP, ATP mastersi, košarkaško Evropsko prvenstvo za žene 2021. i Evropsko prvenstvo za muškarce 2022. godine, gdje igraju naši Zmajevi, čiji smo ponosni sponzor. Također Vam nudimo sljedeće sportske kanale: Fight Channel, Eurosport 1 I 2HD, Motorvision HD, Extreme Sports, Trace Sport Stars HD.
Samo kod nas, na Nova BH kanalu, moći ćete pratite sve utakmice fudbalske reprezentacije BiH kao i dugo čekani EURO 2021, kvalifikacije za FIFA World Cup 2022 u Kataru i novi ciklus Lige nacija.
Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.
Srdačan pozdrav,
Vaš Telemach tim
F +387 33 466 043
Džemala Bijedića 216, Sarajevo
[email protected] www.telemach.ba
Na moja konkretna pitanja nastavljaju sa papagajskim odgovorima. Oni uopste ne citaju sta im korisnici pisu nego samo copy/paste gruvaju da kupuju vrijeme. Cak ni na vulgarnosti sa moje strane i psovke sa moje strane ne mijenjaju copy/paste tehniku rada. Besmisleno je vise pokusavati. Oni su odlucili da ih ne zanimamo i ovo je davno pripremljena prica i nastup. Ko smatra da ima osnova taj ce i raskinuti a dogovora sa njima nema.