Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
mahalaš

#108376 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mahalaš »

Billy The Pljuc wrote: 05/01/2021 13:31
mahalaš wrote: 05/01/2021 13:04 Ja odjavio bez problema, iako mi je ugovor bio jos preko godine.

Hvala na saradnji, do boljih vremena.

Lp
Mogao si ako ti nije zahmet i sa nama na forumu podijeliti detalje raskida i odjave.
Nije naravno..
Sto se tice ponude, imali su ponudu za zadrzavanje, koja po meni nije bila OK, a i tesko da mogu nadomjestiti ovaj gubitak, obzirom da ja na TV gledam Arenu,SK i Nick JR :)

Sto se tice informacije koju sam dostavio, ja sam koncipirao na ovakav nacin, sto je po mom misljenju sa formalno-pravnog aspekta sasvim dovoljno. Da su ukinuli bilo koji kanal iz ponude to bi bilo OK, ali Arena paket je sastavni dio ugovora zbog kojeg sam i uzeo Telemach.

_______
Telemach BH
Džemala Bijedića 216
Sarajevo

Predmet: Informacija o raskidu ugovora

Poštovani,
u skladu sa informacijom vezano za isključenje sadržaja Arena Sport paketa, koji je sastavni dio mog ugovora ID ___________, obavještavam vas da raskidam navedeni ugovor.
Obzirom da sam zbog posebne ponude vezano za korištenje Arena sport paketa i prihvatio da koristim vašu ponudu, a u skladu sa „Podaci promotivnog i komercijalnog karaktera“ stav 2 i 4, te „Prilogom ugovora“ stavka 2 i 4, gdje je jasno navedeno korištenje benefita Arena sport 24 mjeseca od dana potpisa.
Navedeno smatram kao bitnu izmjenu ugovora, na osnovu čega mogu podnijeti zahtjev za raskid ugovora, uz izmirenje dospjelih obaveza, a bez obaveze izmirenja ostatka troškova koji su podlijegali ugovorom.
Dana 05.01.2021. sam izmirio dospjele tekuće obaveze prema Telemach BH, te vratio opremu koja je ustupljena na korištenje, a u skladu sa ugovorom, te dostavio informaciju o raskidu ugovora.
Dodatno, po ugovoru ste bili obavezni dostaviti navedenu informaciju 30 dana ranije, što u ovom slučaju niste ispunili, ali ću ipak izmiriti obaveze za 12/2020.

S poštovanjem, Sarajevo, 05.01.2021.
_______

Dodatno, vidio sam da se @Telemach zahvalio na saradnji, također hvala i sa moje strane i sve pohvale za uposlenika sa kojim sam danas razgovarao.
Nije iskljuceno da se u dogledno vrijeme vratim opet :) (ako bude Arena :) )
Telemach

#108377 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Elokventni wrote: 05/01/2021 14:37 Čekaš gotovo 48h odgovor na mail, gdje sam naznačio da zahtijevam pismeni odgovor. I onda me nazovu na telefon u periodu kada se ne mogu javiti. Kada pokušaš ti njih dobiti, ne može. Odlična podrška kupcima. Svaka čast! Iako sam pristupio ovoj žalbi apsolutno smireno, polako gubim strpljenje.
Zdravo Elokventni,
Predlažemo da nam u inbox dostavite e-mail adresu s koje ste poslali upit, kako bismo zamolili koleg da provjere i ponovo Vas pozovu.
simonese

#108378 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by simonese »

meni su ponudili aneks vazeceg ugovora,novi ugovor,prvih 12 mjeseci -20% i dodatna kartica za drugi tv 24 mjeseca
Nanox7

#108379 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Nanox7 »

Nedzada wrote: 05/01/2021 13:22
Ariel wrote: 05/01/2021 12:24
semsasuljakovic wrote: 05/01/2021 11:08 Mene su sad zvali.

Nude mi, kao Premium korisniku, da obnovim ugovor i potpišem na 2 godine, a oni nude 20% popusta na cijenu pretplate sljedećih 18 mjeseci (to je 16,3 KM, odnosno cijena EON FULL paketa a koristim Premium). Rekao sam da je to pošteno i da ću im se javiti, jer sa tih 16,3 KM mogu naći alternativu Arenama.
mene su zvali da obnovim ugovor, 20% popusta 12 mjeseci, takodjer premium paket imam.. otisla sam licno u poslovnicu da potpisem i dali su mi 25% popusta na 24 mjeseca... ispalo puno bolje
@Telemach
Hoće li i meni taj poziv. Ovakav.
Meni su rekli 10%, e reko ne moze Bgm nekom date 20%, a meni 10% kao premium korisniku reko nije uredu. Kae nazvat cu vas kasnije nemoj dzaba zvat. :lol: :-)
Samo taka PIJACA !!!
Last edited by Nanox7 on 05/01/2021 15:43, edited 1 time in total.
Telemach

#108380 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

ja1977 wrote: 05/01/2021 14:52 Steta, ja nedavno presao na EON full, a sada moram da raskidam ugovor........
Zdravo ja1977,
Razumijemo Vaše nezadovoljstvo. Zabilježili smo Vaše podatke i moje kolege će Vas ubrzo pozvati i ponuditi najbolje moguće rješenje za Vas.
aditon

#108381 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

Nanox7 wrote: 05/01/2021 15:37 Meni su rekli 10%, e reko ne moze Bgm nekom date 20%, a meni 10% kao premium korisniku reko nije uredu. Kae nazvat cu vas kasnije nemoj dzaba zvat. :lol: :-)
Samo taka PIJACA !!!
jel pijaca ili nije :-)

opet ponavljam, i ja hoću -20% i +100 mbps download koliki bi inače i trebao biti u premium paketu :)
sole2mio

#108382 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sole2mio »

Da li svim korisnicima koji produze ugovor ide 6 mjeseci po 1KM ili samo novi korisnici dobiju to ???
avetinja

#108383 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avetinja »

Mislim da je sve ovo dobro isplanirano, jer ne bi oni džabe raskidali ugovor po istoj cijeni sa Arenom. Oni pretpostavlju, a i ja dijelim mišljenje, da će zaraditi ovim potezom. Kako? Evo moje objašnjenje. Imaju najbolju internet ponudu. To mnogima predstavlja jedini bit pa ih niko od takvih neće odjaviti. Ima ljudi kojima Arena ništa ne znači. Za one koji su nezadovoljni tu je pijačarska politika nazivanja svakoga ponaosob i nesrazmjerna ponuda, jer tri mjeseca filmskog paketa nije zamjena za gubitak Arene koji je do daljnjeg. Ima i oni koji se uopšte ne mogu žaliti, jer nemaju navedenu Arenu u ugovoru, a ima i onih koje će zastrašiti sudom. Sve u svemu, oni će profitirati. Oni koji ostanu njihovi korisnici i dalje će nastaviti plaćati Arena paket, jer snižavanja cijene neće biti. Čak će nastaviti plaćati i ono povećanje zarad Arene. Tako će se Telmach izdići i stvoriti mogućnosti za još veći monopol. Ne bi me čudilo da za pola godine-godinu ponovo uvedu Arenu, ali uz povećanje od 2-3 KM, gdje će opet profitirati, jer će to biti drugo, duplo povećanje.
hipija

#108384 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

sole2mio wrote: 05/01/2021 15:46 Da li svim korisnicima koji produze ugovor ide 6 mjeseci po 1KM ili samo novi korisnici dobiju to ???
Samo novim a da bi ponovo bio u statusu novog korisnika potrebno je čini mi se odjaviti uslugu 3 mjeseca.
Telemach

#108385 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

mahalaš wrote: 05/01/2021 15:17
Dodatno, vidio sam da se @Telemach zahvalio na saradnji, također hvala i sa moje strane i sve pohvale za uposlenika sa kojim sam danas razgovarao.
Zdravo mahalaš,
Kako ne bi došlo do nesporazuma i neugodnosti, raskid Ugovora potpisujete na našem korisničkom servisu.
Ukolikoje Vaš Zahtjev dostavljen putem e-maila, kolege će Vam se uskoro javiti i upoznati Vas s procedurom.
Za dodatna pitanja i informacije, stojimo Vam na raspolaganju.
Nanox7

#108386 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Nanox7 »

aditon wrote: 05/01/2021 15:44
Nanox7 wrote: 05/01/2021 15:37 Meni su rekli 10%, e reko ne moze Bgm nekom date 20%, a meni 10% kao premium korisniku reko nije uredu. Kae nazvat cu vas kasnije nemoj dzaba zvat. :lol: :-)
Samo taka PIJACA !!!
jel pijaca ili nije :-)

opet ponavljam, i ja hoću -20% i +100 mbps download koliki bi inače i trebao biti u premium paketu :)
Ma bjezi ba sramota... :roll:
bogoljub

#108387 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bogoljub »

hipija wrote: 05/01/2021 15:52
sole2mio wrote: 05/01/2021 15:46 Da li svim korisnicima koji produze ugovor ide 6 mjeseci po 1KM ili samo novi korisnici dobiju to ???
Samo novim a da bi ponovo bio u statusu novog korisnika potrebno je čini mi se odjaviti uslugu 3 mjeseca.
13.04.2020.
RAK NALAŽE OPERATORIMA DA OBEZBIJEDE JEDNAKE USLOVE UGOVORA ZA SVE KORISNIKE TELEKOMUNIKACIJSKIH USLUGA
Slijedom brojnih prigovora korisnika telekomunikacijskih usluga, Regulatorna agencija za komunikacije (Agencija) podsjeća operatore telekomunikacijskih usluga da nakon isteka ugovornog roka svi korisnici imaju pravo da stupaju u novi ugovorni odnos po istim ugovornim uslovima. Različito tretiranje zahtjeva za sklapanje pretplatničkog ugovora predstavlja diskriminaciju korisnika.

Prema prigovorima, operatori odbijaju zaključivanje ugovora prema uslovima akcijske ponude, „starim“ korisnicima, kojima je istekao ugovorni period, te s njima, nove ugovore zaključuju pod znatno nepovoljnijim uslovima nego što to čine sa „novim korisnicima“. Agencija na ovaj način skreće pažnju operatorima da ne postoji takozvani „novi“ i „stari“ korisnik, već se svi korisnici telekomunikacijskih usluga moraju tretirati jednako. Ovakav način poslovanja sadrži elemente nelojalne konkurencije sa primarnim ciljem privlačenja korisnika drugih operatora, ne na osnovu kriterija kvaliteta i sadržaja usluge, već isključivo na osnovu nerealno ponuđenih pogodnosti.

Agencija je naložila operatorima da odmah usklade poslovne ponude na način da svim korisnicima omoguće iste pogodnosti i prestanu sa ovakvim načinom poslovanja, jer će u suprotnom Agencija preduzeti odgovarajuće mjere. Ovo se ne odnosi na korisnike kojima još uvijek traje obavezni period korištenja usluge.

-kraj-
zole2020

#108388 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zole2020 »

avetinja wrote: 05/01/2021 15:50 Mislim da je sve ovo dobro isplanirano, jer ne bi oni džabe raskidali ugovor po istoj cijeni sa Arenom. Oni pretpostavlju, a i ja dijelim mišljenje, da će zaraditi ovim potezom. Kako? Evo moje objašnjenje. Imaju najbolju internet ponudu. To mnogima predstavlja jedini bit pa ih niko od takvih neće odjaviti. Ima ljudi kojima Arena ništa ne znači. Za one koji su nezadovoljni tu je pijačarska politika nazivanja svakoga ponaosob i nesrazmjerna ponuda, jer tri mjeseca filmskog paketa nije zamjena za gubitak Arene koji je do daljnjeg. Ima i oni koji se uopšte ne mogu žaliti, jer nemaju navedenu Arenu u ugovoru, a ima i onih koje će zastrašiti sudom. Sve u svemu, oni će profitirati. Oni koji ostanu njihovi korisnici i dalje će nastaviti plaćati Arena paket, jer snižavanja cijene neće biti. Čak će nastaviti plaćati i ono povećanje zarad Arene. Tako će se Telmach izdići i stvoriti mogućnosti za još veći monopol. Ne bi me čudilo da za pola godine-godinu ponovo uvedu Arenu, ali uz povećanje od 2-3 KM, gdje će opet profitirati, jer će to biti drugo, duplo povećanje.
Ima dosta ljudi kao i mene koje nizu nazvali i pord ostavljanja podataka. Vjerovatno gledaju ciji je paket skuplji i ko ima vise prikljucaka pa vagaju. Nemojte svaljivati svu problematiku samo na pijacarski dogovor. Jednostavno shvatite da mnogi ljudi nece ni biti kontaktirani,a samim tim niti biti u prilici da nesto pokusaju izvuci.
bogoljub

#108389 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bogoljub »

Agencija na ovaj način skreće pažnju operatorima da ne postoji takozvani „novi“ i „stari“ korisnik, već se svi korisnici telekomunikacijskih usluga moraju tretirati jednako.
Telemach

#108390 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Zdravo sole2mio,
Zahtjev za ponudu i naknadni kontakt proslijedili smo kolegama u sektoru za pravna lica.
Sve potrebne informacije bit će Vam dostavljene od strane kolega.
Molimo Vas za malo strpljenja.
Nanox7

#108391 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Nanox7 »

zole2020 wrote: 05/01/2021 16:03
avetinja wrote: 05/01/2021 15:50 Mislim da je sve ovo dobro isplanirano, jer ne bi oni džabe raskidali ugovor po istoj cijeni sa Arenom. Oni pretpostavlju, a i ja dijelim mišljenje, da će zaraditi ovim potezom. Kako? Evo moje objašnjenje. Imaju najbolju internet ponudu. To mnogima predstavlja jedini bit pa ih niko od takvih neće odjaviti. Ima ljudi kojima Arena ništa ne znači. Za one koji su nezadovoljni tu je pijačarska politika nazivanja svakoga ponaosob i nesrazmjerna ponuda, jer tri mjeseca filmskog paketa nije zamjena za gubitak Arene koji je do daljnjeg. Ima i oni koji se uopšte ne mogu žaliti, jer nemaju navedenu Arenu u ugovoru, a ima i onih koje će zastrašiti sudom. Sve u svemu, oni će profitirati. Oni koji ostanu njihovi korisnici i dalje će nastaviti plaćati Arena paket, jer snižavanja cijene neće biti. Čak će nastaviti plaćati i ono povećanje zarad Arene. Tako će se Telmach izdići i stvoriti mogućnosti za još veći monopol. Ne bi me čudilo da za pola godine-godinu ponovo uvedu Arenu, ali uz povećanje od 2-3 KM, gdje će opet profitirati, jer će to biti drugo, duplo povećanje.
Ima dosta ljudi kao i mene koje nizu nazvali i pord ostavljanja podataka. Vjerovatno gledaju ciji je paket skuplji i ko ima vise prikljucaka pa vagaju. Nemojte svaljivati svu problematiku samo na pijacarski dogovor. Jednostavno shvatite da mnogi ljudi nece ni biti kontaktirani,a samim tim niti biti u prilici da nesto pokusaju izvuci.
Pa normalno da nece sta njih boli briga jel ima Arena ili nema i da li su ONI digli sve cijene na paketima kad su uvodili Arene??
To mnogi korisnici ne znaju. Pogotovo ovi stariji...
avetinja

#108392 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avetinja »

Neće niko ništa izvući, osim ako nema najskuplji paket. Nemaju šta da ponude. Mogu ponuditi tri mjeseca filmskog paketa i to je to. Naravno da neće biti kontaktirani. Oni koji se žale na mrežama i koji sami nazovu imat će priliku pregovarati.
Billy The Pljuc

#108393 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Billy The Pljuc »

mahalaš wrote: 05/01/2021 15:17
Billy The Pljuc wrote: 05/01/2021 13:31
mahalaš wrote: 05/01/2021 13:04 Ja odjavio bez problema, iako mi je ugovor bio jos preko godine.

Hvala na saradnji, do boljih vremena.

Lp
Mogao si ako ti nije zahmet i sa nama na forumu podijeliti detalje raskida i odjave.
Nije naravno..
Sto se tice ponude, imali su ponudu za zadrzavanje, koja po meni nije bila OK, a i tesko da mogu nadomjestiti ovaj gubitak, obzirom da ja na TV gledam Arenu,SK i Nick JR :)

Sto se tice informacije koju sam dostavio, ja sam koncipirao na ovakav nacin, sto je po mom misljenju sa formalno-pravnog aspekta sasvim dovoljno. Da su ukinuli bilo koji kanal iz ponude to bi bilo OK, ali Arena paket je sastavni dio ugovora zbog kojeg sam i uzeo Telemach.

_______
Telemach BH
Džemala Bijedića 216
Sarajevo

Predmet: Informacija o raskidu ugovora

Poštovani,
u skladu sa informacijom vezano za isključenje sadržaja Arena Sport paketa, koji je sastavni dio mog ugovora ID ___________, obavještavam vas da raskidam navedeni ugovor.
Obzirom da sam zbog posebne ponude vezano za korištenje Arena sport paketa i prihvatio da koristim vašu ponudu, a u skladu sa „Podaci promotivnog i komercijalnog karaktera“ stav 2 i 4, te „Prilogom ugovora“ stavka 2 i 4, gdje je jasno navedeno korištenje benefita Arena sport 24 mjeseca od dana potpisa.
Navedeno smatram kao bitnu izmjenu ugovora, na osnovu čega mogu podnijeti zahtjev za raskid ugovora, uz izmirenje dospjelih obaveza, a bez obaveze izmirenja ostatka troškova koji su podlijegali ugovorom.
Dana 05.01.2021. sam izmirio dospjele tekuće obaveze prema Telemach BH, te vratio opremu koja je ustupljena na korištenje, a u skladu sa ugovorom, te dostavio informaciju o raskidu ugovora.
Dodatno, po ugovoru ste bili obavezni dostaviti navedenu informaciju 30 dana ranije, što u ovom slučaju niste ispunili, ali ću ipak izmiriti obaveze za 12/2020.

S poštovanjem, Sarajevo, 05.01.2021.
_______

Super druže i hvala u moje i vjerujem u ime dobrog broja forumaša. Nekad kad stigneš napiši molim te šta si sve razduživao (ja zaista ne mogu da nađem nikakav primjerak revers-a) i kako je tekla primopredaja, da li si dobio nešto da potpišeš i eventualno na taj način posjeduješ nekakav papir koji govori da si im vratio sve što si trebao i da je sve ispravno? Da li si ovu informaciju dostavljao lično ili nekim drugim putem i ako jesi lično predavao - kome si je predao?

Izvini što te peglam oko ovih detalja, ja lično ovima iz Telemacha ništa ne vjerujem i ukoliko napravim isti korak želim da ih onemogućim da me eventualno u budućnosti terete za nešto što ne bi imalo osnove pa bih nastojao da sam "pokriven".

:thumbup:
Vidal89

#108394 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Vidal89 »

Telemach je multimilionska kompanija i nema šanse da unaprijed nisu znali šta će se desiti sa Arenama i oni su sebe zakonski na vrijeme ogradili. Čak su i iz Arene to znali zato su i napravili aplikaciju arenacould da vam uzimaju pare. Imaju oni svoj tim advokata koji su to dobro razmotrili sve i zbog toga i jesu tušili u zadnje vrijeme nudili produženje ugovora i niko vas nije tjerao da produžite kad staviš potpis tjt i niko nikad ne čita tamo šta piše malim slovima. Ne možeš reći obećali su mi Arenu ja sam zato potpisao ugovor, obećali su ti i BHT i Novu BH itd pa ih sutra mogu ugasiti. To što su neke kanale izbacili je definisano ugovorom gdje fino piše da mogu mjenjati šta žele i kad požele kao i cijene. Sve u svemu telemach neće ništa izgubiti jer svi ćete platit morati pa makar kroz prinudnu naplatu duga kao i sa rtv taksom sudski nalog pa ti iznese TV nov iz kuće. Mislim da će BH Telecom i ostali napraviti sada akciju za nove korisnike pa će se proći možda bolje nego trenutno. Telemach je narod nasukao i ovo je njihov kraj u BIH. Jednostavno prelila se stvar iz Srbije ovamo i svi u BIH su samo kolateralna šteta.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#108395 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hrasno38 »

avetinja wrote: 05/01/2021 14:43
hrasno38 wrote: 05/01/2021 14:37 Nije tacno da si imao Arenu na manjim paketima! Imao si ako je platis za SD 4 KM a za HD 6 KM. Ja sam upravo radi Arena a ne radi 400 Mb i presao na taj paket. Znas koliko mi je bitno jel mi internet 200 ili 400 Mb i hocu li film svuci za 10 ili 20 minuta. I na najvecem paketu su se HD Arene placale posebno 6 KM izuzev ako ih nisi dobio kao poklon za poptisivanje novog ugovora. Dakle ja na EON premium sam izgubio Arene a druga dva paketa neisu jer ih nisu ni imali ili je mozda srednji imao jednu Arenu.
Pa eto, platiš tih dodatnih nekoliko KM i imaš Arenu na manjem paketu. Ono što bi bilo najpravednije je da se svim korisnicima umanji račun koliko iznosi Arena paket ili da se ponudi neka alternativa po istoj cijeni na volju korisnicima. Garantujem da uopše ne bi bilo ovoliko problema. Ali pošto su gladni para, hoće sve i ne daju ništa.
Posteno moze biti samo da se svima umanji ono sto je svima dato i sto su svi placali a to nisu Arene.To moze recimo biti ona taksa od 3 KM koja je dosla sa Arenama
Q_Line

#108396 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Q_Line »

Očita je namjera prvih ljudi Telemacha da "ciljanim smanjivanjem cijene pojedinim korisnicima" ili "dodavanjem par novih kanala u ponudu" pokušavaju što prije spriječiti bojkot ili proteste ispred svojih poslovnica.

I zato vas "telefonski zovu jednog po jednog", valjda želeći da ugase vatru fildžanom! :D

Više hiljada korisnika Telemacha najavljuje prekid saradnje i raskid ugovora
aimamovic3

#108397 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aimamovic3 »

Vidal89 wrote: 05/01/2021 16:13 Telemach je multimilionska kompanija i nema šanse da unaprijed nisu znali šta će se desiti sa Arenama i oni su sebe zakonski na vrijeme ogradili. Čak su i iz Arene to znali zato su i napravili aplikaciju arenacould da vam uzimaju pare. Imaju oni svoj tim advokata koji su to dobro razmotrili sve i zbog toga i jesu tušili u zadnje vrijeme nudili produženje ugovora i niko vas nije tjerao da produžite kad staviš potpis tjt i niko nikad ne čita tamo šta piše malim slovima. Ne možeš reći obećali su mi Arenu ja sam zato potpisao ugovor, obećali su ti i BHT i Novu BH itd pa ih sutra mogu ugasiti. To što su neke kanale izbacili je definisano ugovorom gdje fino piše da mogu mjenjati šta žele i kad požele kao i cijene. Sve u svemu telemach neće ništa izgubiti jer svi ćete platit morati pa makar kroz prinudnu naplatu duga kao i sa rtv taksom sudski nalog pa ti iznese TV nov iz kuće. Mislim da će BH Telecom i ostali napraviti sada akciju za nove korisnike pa će se proći možda bolje nego trenutno. Telemach je narod nasukao i ovo je njihov kraj u BIH. Jednostavno prelila se stvar iz Srbije ovamo i svi u BIH su samo kolateralna šteta.
po toj logici onda i ja mogu plaćati samo pola računa, a oni ne mogu ništa

logično da se može bez plaćanja raskinuti ugovor koji oni krše, u ugovoru jasno piše Arena Sport SD, ne piše BHT i NOVA BH
fusion_ba

#108398 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Sta je poenta ovih pojedinih polu-kataloga u video klubu? Recimo AMC ili SciFi kanalozi imaju serije samo 2-3 epizode istih.
Hajde ok da imaju odredjene sezone, nego unutar sezone nema pola epizoda
lajavi krelac

#108399 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by lajavi krelac »

avetinja wrote: 05/01/2021 16:09
Neće niko ništa izvući, osim ako nema najskuplji paket. Nemaju šta da ponude. Mogu ponuditi tri mjeseca filmskog paketa i to je to. Naravno da neće biti kontaktirani. Oni koji se žale na mrežama i koji sami nazovu imat će priliku pregovarati.
Iako sam se javio Telemachu , ni mene niko nije nazvao . Ne kaže se džaba , "obećanje ludom radovanje" ... :-)
sole2mio

#108400 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sole2mio »

Telemach wrote: 05/01/2021 16:05
Zdravo sole2mio,
Zahtjev za ponudu i naknadni kontakt proslijedili smo kolegama u sektoru za pravna lica.
Sve potrebne informacije bit će Vam dostavljene od strane kolega.
Molimo Vas za malo strpljenja.
Niste odgovorili na pitanje, da li mozete odgovoriti na ovo gore pitanje ?
Locked