Nije naravno..Billy The Pljuc wrote: ↑05/01/2021 13:31Mogao si ako ti nije zahmet i sa nama na forumu podijeliti detalje raskida i odjave.
Sto se tice ponude, imali su ponudu za zadrzavanje, koja po meni nije bila OK, a i tesko da mogu nadomjestiti ovaj gubitak, obzirom da ja na TV gledam Arenu,SK i Nick JR
Sto se tice informacije koju sam dostavio, ja sam koncipirao na ovakav nacin, sto je po mom misljenju sa formalno-pravnog aspekta sasvim dovoljno. Da su ukinuli bilo koji kanal iz ponude to bi bilo OK, ali Arena paket je sastavni dio ugovora zbog kojeg sam i uzeo Telemach.
_______
Telemach BH
Džemala Bijedića 216
Sarajevo
Predmet: Informacija o raskidu ugovora
Poštovani,
u skladu sa informacijom vezano za isključenje sadržaja Arena Sport paketa, koji je sastavni dio mog ugovora ID ___________, obavještavam vas da raskidam navedeni ugovor.
Obzirom da sam zbog posebne ponude vezano za korištenje Arena sport paketa i prihvatio da koristim vašu ponudu, a u skladu sa „Podaci promotivnog i komercijalnog karaktera“ stav 2 i 4, te „Prilogom ugovora“ stavka 2 i 4, gdje je jasno navedeno korištenje benefita Arena sport 24 mjeseca od dana potpisa.
Navedeno smatram kao bitnu izmjenu ugovora, na osnovu čega mogu podnijeti zahtjev za raskid ugovora, uz izmirenje dospjelih obaveza, a bez obaveze izmirenja ostatka troškova koji su podlijegali ugovorom.
Dana 05.01.2021. sam izmirio dospjele tekuće obaveze prema Telemach BH, te vratio opremu koja je ustupljena na korištenje, a u skladu sa ugovorom, te dostavio informaciju o raskidu ugovora.
Dodatno, po ugovoru ste bili obavezni dostaviti navedenu informaciju 30 dana ranije, što u ovom slučaju niste ispunili, ali ću ipak izmiriti obaveze za 12/2020.
S poštovanjem, Sarajevo, 05.01.2021.
_______
Dodatno, vidio sam da se @Telemach zahvalio na saradnji, također hvala i sa moje strane i sve pohvale za uposlenika sa kojim sam danas razgovarao.
Nije iskljuceno da se u dogledno vrijeme vratim opet