Billy The Pljuc wrote: ↑02/01/2021 12:43
@Telemach
Znam druze/drugarice da si ti zadnja karika u lancu i ne ljutim se sto opravdavas i branis firmu ovdje na forumu pa se nadam da i moje obracanje neces shvatiti isuvise licno.
Ovo sto ste uradili je malo reci bezobrazno.
Kad se Telemach tek pojavio u Sarajevu ja nisam dvojio da vam dam sansu i vjerovatno sam vam jedan od prvih korisnika uopsteno na podrucju istog. Uglavnom ste opravdavali povjerenje vremenom i sve do juce, uz neke prijasnje zamjerke oko "problemcica" koje ste uredno otklanjali u vrlo kratkom roku, nisam imao razloga da prekidam saradnju sa vama.
Juce, potpuno nesvjestan, listam kanale i vidim da su svi kanali Arena Sporta zatamnjeni, naivan kao sto vec i jesam govorim sebi da mozda imate problema i da ce isti ubrzo biti otklonjeni. Da ne izadjoh maloprije na forum vjerovatno ne bih ni saznao sta se desava.
Bilo bi lijepo sa vase strane da ste nas makar obavijestili o nastalim promjenama, mozda i jeste ali ja istog nisam bio svjestan.
Uglavnom, korisnik sam EON Premium paketa sa dodatnim prijemnikom i do sada sam vam uredno izdvajao 80 i nesto KM na ime usluga koje ste isporucivali. Isti je aktiviran 12.02.2020. sa periodom vezivanja od 24 mjeseca.
Uvjeren sam da imate sasvim dovoljno pretplatnika generalno pa samim tim i dovoljne prihode i da vam nije bas toliki "izdatak" produziti saradnju sa Arena Sportom na zadovoljstvo svojih pretplatnika i iskreno ne znam zasto se vasa uprava odlucila na ovaj korak. Malo mi je nevjerovatno da su vjerovali da isto mogu tek tako uraditi i ne ocekivati negativne posljedice nakon toga.
U mom domacinstvu se mnogo toga iz vase ponude uopste i ne gleda, smece poput Pink kanala, vecine lokalnih TV stanica i nekih regionalnih plus kompletan "djeciji program" kao i program "za odrasle" (mozda sam nesto i zaboravio pomenuti).
S vama smo uglavnom bili zbog filmskih, dokumentarnih i sportskih kanala a s obzirom da ste odlucili tek tako neispostovati aneks ugovora koji smo zakljucili na gore navedeni datum moram vam na vasu zalost reci da ja licno vise ne vidim razlog nase daljnje saradnje.
Koliko vec prekosutra imam namjeru da vas pozovem i da dogovorimo uslove raskida istog.
LP