Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- DEMONIKA
#4452 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Bobi wrote: ↑24/12/2020 09:15Vrijedjanje..14 dana out,nema smisla ovako komunicirati.Diogenes420 wrote: ↑23/12/2020 23:06osim da si ti debil. juče, danas, sutra - debil. U bilo koji dan, sat i minut - debil. neovisno o protoku vremena debil
kako ti se ba da...dok ona spinuje, trola i šuka svima ufino a vi je puštate,,,,deba ne ofiraj zeničane
- DEMONIKA
#4453 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
ovo vam je mogi spiner i trol, (ne sokrat)
vi ste gori koji joj dajete hranu odgovarajući joj na postove
One of the most influential stories of Socrates, however, would have to be that of his Triple-Filter Test. By using this test in our daily lives, we can learn to become much better and more caring people. The story goes a bit like this:
An acquaintance of Socrates one day came up to him and said, “Do you know what I just heard about your friend?”
“Hold on a minute,” Socrates replied. “Before you talk to me about my friend, it might be a good idea to take a moment and filter what you are about to say. That’s why I call it the triple filter test. The first filter is Truth. Have you made absolutely sure that what you are about to tell me is true?”
“Well, no,” the man said, “actually I just heard about it and…”
“All right,” said Socrates. “So you don’t really know if it’s true or not. Now, let’s try the second filter, the filter of Goodness. Is what you are about to tell me about my friend something good?”
“Umm, no, on the contrary…”
“So,” Socrates continued, “you want to tell me something bad about my friend, but you are not certain it’s true. You may still pass the test though, because there’s one filter left — the filter of Usefulness. Is what you want to tell me about my friend going to be useful to me?”
“No, not really.”
“Well,” concluded Socrates, “if what you want to tell me is neither true, nor good, nor even useful, why tell it to me at all?”
-
adsubzero
#4454 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ma ne budali. Nije ona kriva sto se ovdje stalno dijele gluposti koje nisu provjerene, ili sto je glupanima lijevo i desno rame pokazatelj skrivene namjere.DEMONIKA wrote: ↑25/12/2020 07:48 ovo vam je mogi spiner i trol, (ne sokrat)
One of the most influential stories of Socrates, however, would have to be that of his Triple-Filter Test. By using this test in our daily lives, we can learn to become much better and more caring people. The story goes a bit like this:
An acquaintance of Socrates one day came up to him and said, “Do you know what I just heard about your friend?”
“Hold on a minute,” Socrates replied. “Before you talk to me about my friend, it might be a good idea to take a moment and filter what you are about to say. That’s why I call it the triple filter test. The first filter is Truth. Have you made absolutely sure that what you are about to tell me is true?”
“All right,” said Socrates. “So you don’t really know if it’s true or not. Now, let’s try the second filter, the filter of Goodness. Is what you are about to tell me about my friend something good?”
“So,” Socrates continued, “you want to tell me something bad about my friend, but you are not certain it’s true. You may still pass the test though, because there’s one filter left — the filter of Usefulness. Is what you want to tell me about my friend going to be useful to me?”
“No, not really.”
“Well,” concluded Socrates, “if what you want to tell me is neither true, nor good, nor even useful, why tell it to me at all?”
- DEMONIKA
#4455 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
titati?adsubzero wrote: ↑25/12/2020 08:19Ma ne budali. Nije ona kriva sto se ovdje stalno dijele gluposti koje nisu provjerene, ili sto je glupanima lijevo i desno rame pokazatelj skrivene namjere.DEMONIKA wrote: ↑25/12/2020 07:48 ovo vam je mogi spiner i trol, (ne sokrat)
“No, not really.”
-
adsubzero
#4456 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- DEMONIKA
#4457 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- DEMONIKA
#4458 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
tek dođoh sebi, kafa etc....Nije ona kriva sto se ovdje stalno dijele gluposti koje nisu provjerene, ili sto je glupanima lijevo i desno rame pokazatelj skrivene namjere.
pa skontah na kojoj sam temi
titati!!!!!! nije ona kriva što joj je jedino ova tema ostala dostupna, lmao, grohotom
ovo je tema o teorijama zavjera, koji k ste vi ovdje??????
-
adsubzero
#4459 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
O cemu ti?DEMONIKA wrote: ↑25/12/2020 08:42tek dođoh sebi, kafa etc....Nije ona kriva sto se ovdje stalno dijele gluposti koje nisu provjerene, ili sto je glupanima lijevo i desno rame pokazatelj skrivene namjere.
pa skontah na kojoj sam temi![]()
titati!!!!!! nije ona kriva što joj je jedino ova tema ostala dostupna, lmao, grohotom
ovo je tema o teorijama zavjera, koji k ste vi ovdje??????![]()
![]()
- DEMONIKA
#4460 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
adsubzero wrote: ↑25/12/2020 08:46O cemu ti?DEMONIKA wrote: ↑25/12/2020 08:42tek dođoh sebi, kafa etc....Nije ona kriva sto se ovdje stalno dijele gluposti koje nisu provjerene, ili sto je glupanima lijevo i desno rame pokazatelj skrivene namjere.
pa skontah na kojoj sam temi![]()
ovo je tema o teorijama zavjera, koji k ste vi ovdje??????![]()
![]()
o teorijama zavjera
o čemu ti?
- Industrialyzer
#4461 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Gdje su nestali poznavaoci genetickog materijala, mutacija, pcr
E jeste se zapetljali u neznanju, nemate vise gdje
Prekompleksna je to oblast da bi se mogla savladati sa procitanih par clanaka.
E jeste se zapetljali u neznanju, nemate vise gdje
Prekompleksna je to oblast da bi se mogla savladati sa procitanih par clanaka.
-
adsubzero
-
Mogy87
#4463 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
@vatreni__poljubac da ne zachatavamo onu temu.
Kazu invazija se ocekuje sredinom naredne godine. Javim tacan datum.
Jako su ljuti sto su nas genijalci s ovog foruma provalili i moraju mijenjati strategiju
Kazu invazija se ocekuje sredinom naredne godine. Javim tacan datum.
Jako su ljuti sto su nas genijalci s ovog foruma provalili i moraju mijenjati strategiju
- apsidejzi
#4464 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Srecom nisam ali srecom USA/EU je svjesna da se svi na planeti moraju vakcinisati min 60% pa ce natjerati nase nesposobnjakovice da to odrade. Al vjerovatno je moj "plan" preoptimisticanzubi wrote: ↑24/12/2020 16:28NIsam upratila, jesil ti u BiH, al ovdje sto se vakcine tice, mrka kapaapsidejzi wrote: ↑24/12/2020 15:27 Vjerovatno ce tamo nekad u Aprilu, Maju doci red na nas koji inace nismo rizicna skupina i ja vjerujem da ce pandemija prestati do Juna te da cemo imati normalno ljeto a do jeseni da ce vecina na planeti biti vakcinisana tako da ce pandemija stati. Ako ne bude tako, bice to veliko razocarenje, ali ja vjerujem nauci.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/respira ... /201224077
Naša država vakcinu protiv korone nabavlja isključivo putem zajedničkog COVAX sistema sa zemljama Evropske unije. Za taj metod su se odlučili jer je to zvanično najsigurniji put. Međutim, ta sigurnost ima i svoje vrijeme, a ono nam govori da ćemo prve vakcine dobiti najranije krajem marta i početkom aprila. To je potvrdio prvi čovjek državne izvršne vlasti BiH Zoran Tegeltija.
Doduse sad se pojavio novi problem u vakcini: svinjski zelatin... navodno nije halal
- spinel_
#4465 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Znaci vjerujes Fauci koji kaze da nakon bodenja lijeve ruke ga boli desna
Ova snimka je ocigledan dokaz da je u pitanju laz. Pa covjece sami sebe ovako ukopavaju
-
adsubzero
#4466 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
I don't think it means what you think it means.
Sposobni su napraviti takvu jednu svjetsku zavjeru i onda padnu na desnom ramenu, totalni amateri.
Gdje je rekao da ga boli desna ruka? Ja to nisam cuo. U govoru je gestikulirao i pokazao na ruku. Ako je to najbolje sto imate za "ocigledan dokaz" da lazu...
- zubi
#4467 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Isto djeca, majke mi
- spinel_
#4468 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Nije to nista najbolje. To je samo kap u moru koji pokazuje da ne znaju ni lagati.
Lijepo je rekao imao je male bolove i pokazao na desnu ruku.
Ja nijednom politicaru necu vjerovati da je primio pravu vakcinu, vi bujrum vjerujte svemu sto vidite na tv-u.
- zubi
#4469 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Jest, lijepo je to pokazao, to je taj krunski dokaz koji smo cekali
- spinel_
#4470 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
https://www.seebiz.eu/tvrtke/product.ph ... &id=248151
Zrakoplovna tvrtka je rekla da će testovi i cijepljenje na Covid-19 biti 'sastavni dio' zračnog putovanja u budućnosti te da su potvrde idealan način za 'potvrđivanje zdravstvenog stanja putnika'. Tvrtka je novi ID pozdravila kao način korištenja digitalnih tehnologija za stvaranje 'besprijekornijeg iskustva' za kupce usred 'novog normalnog'.
-
1Dante1
#4471 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ma to se odavno zna, mediji su nista drugo do alat kojim se sluze odredjene grupe za ispunjavanje svojih ciljeva. Da ima neke neutralnosti u medijima, Pfizer bi davno bio gurnut u blato s obzirom koliko ima municije protiv njih za diskreditaciju, ali je Pfizer predstavljen ko neka vrsta spasioca lmao. Jos kad citas clanke o njihovoj vakcini, ravno onim TOP SHOP reklamama i onom dormeo madracu.spinel_ wrote: ↑24/12/2020 21:30
One study revealed 87% of the people made all of their decisions and formed their opinions based on the “first-source-of-news” they received. Those studying the population realized this would apply to anything-and-everything if they controlled the media. They could convince most of the people just by being the first source of the news. How simple is that? Own the media and control the people. Own social media and control the people.
- cyprus
- Industrialyzer
#4473 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Destilovana voda, inace najbolja za pice
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
adsubzero
#4475 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Iste price kao one da se nekome placa za pozitivan PCR test. I ima budala koje se lijepe i vjeruju u svakakve nebuloze