Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Maharadza wrote: ↑22/12/2020 17:27
@TM šta je sa ovim (uglavnom) filmskim kanalima od 103 do 116, haman svaki se ili kocka ili "signal nije pronađen" pa nema nikako preko D3! Online preko EON-a fercera uredno ali D3 užas (v2.0 resiver)!
Zdravo @Maharadza,
Izvinjavamo se zbog poteškoća koje su se pojavile u radu servisa. Vaše podatke i zahtjev za detaljnu provjeru smo proslijedili kolegama u tehničkom odjelu. Molimo Vas za malo strpljenja, kolege će Vas uskoro kontaktirati. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.
Ugovor mi je istekao, a ni nakon nekoliko telefonskih poziva ne možemo doći do zajedničkog rješenja.
Bio bih zahvalan ako bi se neko iz Odjela brige o korisnicima pozabavio sa ovim.
Zapelo je oko Arena koje su prema Vašem trenutnom rasporedu kanala uredno navedene, a meni se nude kao dodatni paket.
Unaprijed hvala, dugogodišnji korisnik
Zdravo @ben_90,
Predlažemo da nam dostavite podatke u inbox. Rado ćemo proslijediti zahtjev za provjeru Vašeg Ugovora kolegama u Timu za brigu o korisnicima. Vjerujemo da će kolege pronaći najbolju ponudu i pogodnosti za Vas.
Nedzada wrote: ↑22/12/2020 17:18
Mene niko ne zove.
Jest da sam još pod ugovorom ali eto ....
Zdravo @Nedzada,
Naši lojalni korisnici su nam posebno važni i uvijek imamo spremne pogodnosti. Molimo Vas da nam podatke dostavite u pp, rado ćemo Vas pozvati i upoznati sa pogodnostima za obnovu Ugovora. Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju.
Imam eon light duo .... ne mislim na neki veći paket prelaziti, dovoljno mi je i ovo.
I hoćete reći da mogu neke pogodnosti opet ostvariti?
Nedzada wrote: ↑22/12/2020 17:18
Mene niko ne zove.
Jest da sam još pod ugovorom ali eto ....
Zdravo @Nedzada,
Naši lojalni korisnici su nam posebno važni i uvijek imamo spremne pogodnosti. Molimo Vas da nam podatke dostavite u pp, rado ćemo Vas pozvati i upoznati sa pogodnostima za obnovu Ugovora. Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju.
Imam eon light duo .... ne mislim na neki veći paket prelaziti, dovoljno mi je i ovo.
I hoćete reći da mogu neke pogodnosti opet ostvariti?
@Nedzada,
Određene pogodnosti možete uvijek ostvariti. Uvjereni smo da ćete biti zadovoljni kreiranom ponudom. Očekujemo da nam se javite u pp. Stojimo Vam na raspolaganju.
Kada se može očekivati FTV HD u programskoj šemi jer je pušten signal.
Hvala
Poštovani @Telemach ,
Moze li odgovor na pitanje
Hvala
Da nije zakonski obavezno ukinuli bi je iz sheme jer su u žestokoj svađi sa njima već haman godinu dana, a ne da je emituju u HD-u (pisalo se o tome na temi puno). A svakako su u manjku slobodnih frekvencija.
Kada se može očekivati FTV HD u programskoj šemi jer je pušten signal.
Hvala
Poštovani @Telemach ,
Moze li odgovor na pitanje
Hvala
Da nije zakonski obavezno ukinuli bi je iz sheme jer su u žestokoj svađi sa njima već haman godinu dana, a ne da je emituju u HD-u (pisalo se o tome na temi puno). A svakako su u manjku slobodnih frekvencija.
Skoro su neke kanale prebacivali u HD, a i tada je bio manjak frekvencija, a ovo je drzavni kanal
Ma nema ništa od Federalne u HD, kao što nema ništa i od RTV BN u HD već godinama. Dobro, Federalna TV je javni servis, a ovo drugo komercijalna televizija, ali nema ništa od toga.
Koliko godina samo RTV BN emituje HD signal, a ovi ga naši još nisu u stanju pustiti. Očito ili neće, ili nema mjesta.
Analogna će nam doći glave. Neko je pisao ovdje, kako mu je neki monter rekao kako počinje sredinom godine ukidanje analogne postepeno.
Eh neće to ukidanje analogne biti ni do 2030. godine. Živi bili, pa vidjeli. Ja se kladim na 2030., ako i tada.
Sta je fora s tim sukobom Telemacha i FTV? Zasto Telemachu najvise smeta saradnja Federalne sa srbijanskim telekomom, kad to isto imaju i RTRS, Hayat, BN, OBN...
Ma više mi je puna kapa tih njihovih sukoba. Na kraju samo mi korisnici ispaštamo zbog ukidanja kanala. Upravo to se desilo na kraju i sa RTS kanalima. Naravno da su ih izbacili, jer su non stop bili zatamnjeni, ali moglo se to i drugačije završiti, ali očito im je bilo lakše da ih šutnu iz ponude.
@Telemach@crnivrag Ko zna koji su kredencijali za login na CGA2121 kada je prebacen u bridge mode? pitam jer me interesuje nivo signala. Sto bi rekli rugala se ruga da mu bude druga danas je meni vecinu vremena dn cca 170 Mbps dok je up cca 8 Mbps...
konektovan wrote: ↑21/12/2020 18:34
Koja je fora, novi mobitel mi 1-2 minute trazi kućnu mrežu da se zakači na nju?! Na sve ostale se poveže bez problema, 5 sekundi najviše mu treba.....
Koja je fora, novi mobitel mi 1-2 minute trazi kućnu mrežu da se zakači na nju?! Na sve ostale se poveže bez problema, 5 sekundi najviše mu treba.....
@Telemach
Cim ti se konektuje na ostale uređaje odma znaci da nije nista do telemacha. Meni tipa s10 uvijek se automatski spaja na 2ghz mrezu dok iphone 11 automatski ide na 5ghz mrezu. Sve je do uređaja i njegovog softwera.
@Telemach
Zdravo konektovan,
Žao nam je zbog poteškoća na koje ste naišli u radu servisa.
Provjerit ćemo Vaš servis u najkraćem roku i u slučaju potrebe pozvati Vas za dodatnu podršku.
alipasijaner wrote: ↑22/12/2020 22:16
@Telemach @crnivrag Ko zna koji su kredencijali za login na CGA2121 kada je prebacen u bridge mode? pitam jer me interesuje nivo signala. Sto bi rekli rugala se ruga da mu bude druga danas je meni vecinu vremena dn cca 170 Mbps dok je up cca 8 Mbps...
Zdravo alipasijaner,
Da biste pristupili uređaju CGA2121 unosite 192.168.0.1 dok polja user i pass ostavljate prazne
chakany wrote: ↑22/12/2020 21:42
Ma nema ništa od Federalne u HD, kao što nema ništa i od RTV BN u HD već godinama. Dobro, Federalna TV je javni servis, a ovo drugo komercijalna televizija, ali nema ništa od toga.
Koliko godina samo RTV BN emituje HD signal, a ovi ga naši još nisu u stanju pustiti. Očito ili neće, ili nema mjesta.
Analogna će nam doći glave. Neko je pisao ovdje, kako mu je neki monter rekao kako počinje sredinom godine ukidanje analogne postepeno.
Eh neće to ukidanje analogne biti ni do 2030. godine. Živi bili, pa vidjeli. Ja se kladim na 2030., ako i tada.
Dok je nana i deda, biće i analogne kao i SDA na vlasti
@Telemach
Cim ti se konektuje na ostale uređaje odma znaci da nije nista do telemacha. Meni tipa s10 uvijek se automatski spaja na 2ghz mrezu dok iphone 11 automatski ide na 5ghz mrezu. Sve je do uređaja i njegovog softwera.
ne baš...konektuj se iphonom na 2.4 mrežu i svaki naredni put će se konektovati na tu mrežu osim ako ista nije dostupna pa da prebaci na 5 ghz...dakle, posljednja mreža na koju si se ručno povezao će uvijek biti prioritet. Imam ja i iphone i android uređaje i sve radi kako sam prethodno opisao
Spajanje na UNIFI nekad neće, poruka nešto tipa: vrijeme za povezivanje isteklo. Kad opet probam spoji se iz drugog ili trećeg puta, nije frka, ali je li ovo inače ovako samo da mi neko potvrdi?