emmir1 wrote: ↑19/12/2020 15:33
Prelistah malo hb forum.
Nema šanse da je to forum Hrvata, dole je sve goli četnik.
Nema šanse da su Hrvati onoliko zadojeni mržnjom, oni bukvalno sanjanu dan kada će sve da nas pobiju.
Fakat ono mjesto treba da se ukine i učesnici privedu.
Trebamo lagano sada da krenemo sa prijavama Sipi
I ja sam ostao sokiran prvi put kada sam vidio taj forum... onakva kolicina mrznje i fasizma, to se rijetko vidja.
Najjaca je tema o Sarajevu gdje stavljaju apsolutno svaki vijest iz crne hronike i nasladjuju se kako se bosnje ubijaju u Kabulu ili kako vec zovu Sarajevo, ono kao mi krimos do krimosa i teroriste sve do jednog. Totalno bizarni likovi ali zato kada se spomene Covic uvijek stavljaju Dr. ispred imena , cisto da se zna ko je capo ti tutti capi.
Onda sam jednom prilikom na moru u Hrvatskoj odsjeo kod nekih ljudi iz Mostara jer nas uobicajeni smjestaj nije bio dostupan i zena nam predlozi te ljude i hajd. Njihove tinejdzerke kcerke su mene i zenu apsolutno sokirale, znaci nismo mogli sebi doci od njihovog nepoznavanja Bosne. Pitaju nas kako je u Sarajevu ide li jos serijatska policija po parkovima a mi ono molim? I kao cule smo u Zenici isto vehabije hodaju ulicama i cure tuku... mi ono sta vam je ba. Onda skontamo da one nisu nikada u zivotu otisle sjevernije od Mostara, to je njima zabranjena zona... Afganistan, Talibani tamo cekaju u zasjedi. Ne smiju da pomisle da posjete Sarajevo jer tamo Hrvate kao traze i sikaniraju... tek u neka doba mi skontamo one misle mi Hrvati ba, valjda im je nepojmljivo da neki musliman kod njih iznajmi stan i da ne nose marame i izgledaju kao iz Afganistana, piju vino itd... mi se ono pokupili odma ujutro i razgulili. Znaci citave generacije djece odrastaju u Hercegovini kroz propagandu kao sto je taj forum, ona se uce da mrze i da se boje talibana. Uzasno.