Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Locked
escobar__

#3851 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by escobar__ »

Rekoh ranije da je to okupljalište najgoreg u hrvatskom narodu.

Bolesni nakot koji nikad nije prežalio činjenicu da Bosna nije hrvatska zemlja i dio 'hrvatskog prostora'. Osim toga ih muče i neke druge frustracije, npr. činjenica da su na začelju EU u ekonomskom smislu ali i ona da ih niko ništa ne pita povodom bilo čega što se svakako vidi i u tome kako ih Slovenci već godinama tucaju u zdrav mozak oko Piranskog zaljeva. :D

Kad se ta količina frustracija nakupi na jednom mjestu dobiješ HB portal. Njima (i trenutnom HR političkom vrhu) Bosna i Hercegovina služi za istresanje tih frustracija i glumatanje nekog faktora bitnosti, ništa ni manje ni više.
Hektorijan

#3852 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Hektorijan »

Bilo je svojevremeno nekoliko Bošnjaka na forumu hercegsrpske, ne znam kako je sada.

Evo 12 godina sanjaju širenje na sjeveroistok (i unsko-sanski kanton) i zauzimanje bošnjačkog životnog prostora (pa i čitave Federacije), te iseljavanje i demografski kolaps Bošnjaka.
emmir1

#3853 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by emmir1 »

Hektorijan wrote: 19/12/2020 20:48 Bilo je svojevremeno nekoliko Bošnjaka na forumu hercegsrpske, ne znam kako je sada.

Evo 12 godina sanjaju širenje na sjeveroistok (i unsko-sanski kanton) i zauzimanje bošnjačkog životnog prostora (pa i čitave Federacije), te iseljavanje i demografski kolaps Bošnjaka.

Oni za sada samo šire mržnju i to treba prijaviti Sipi.

Oni ne mogu da mrdnu dalje od bulevara u Mostaru.

Samo da Inzko namtne zakon o zabrani negiranja genocida, pa da se krene sa prijavama
Hektorijan

#3854 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Hektorijan »

emmir1 wrote: 19/12/2020 20:52
Hektorijan wrote: 19/12/2020 20:48 Bilo je svojevremeno nekoliko Bošnjaka na forumu hercegsrpske, ne znam kako je sada.

Samo da Inzko namtne zakon o zabrani negiranja genocida, pa da se krene sa prijavama

Nema njih mnogo u Bosni i Hercegovini. To je dobrim dijelom minken bojna. Njemačka, Austrija, Australija...
zemomak

#3855 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by zemomak »

emmir1 wrote: 19/12/2020 15:33 Prelistah malo hb forum.

Nema šanse da je to forum Hrvata, dole je sve goli četnik.

Nema šanse da su Hrvati onoliko zadojeni mržnjom, oni bukvalno sanjanu dan kada će sve da nas pobiju.

Fakat ono mjesto treba da se ukine i učesnici privedu.

Trebamo lagano sada da krenemo sa prijavama Sipi
prije par godina je izaslo na svjetlost dana da dole te zapadnohercegovacke portale i forume finansiraju iz Rs-a, bilo je pomena i rajka vasića...
insaneinthebrain

#3856 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by insaneinthebrain »

al ga isproziva ova, ma nije covke nista kriv :zzzz:

&feature=emb_title
mO k3

#3857 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by mO k3 »

emmir1 wrote: 19/12/2020 20:52

Sceenshot praviti i čuvati , u internetu niko nije anoniman .. sjedite se onda kada je policija manjeg entiteta uletjela u Biro klixa
mO k3

#3858 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by mO k3 »

zemomak wrote: 19/12/2020 21:09

Nema šanse da su Hrvati onoliko zadojeni mržnjom, oni bukvalno sanjanu dan kada će sve da nas pobiju.

prije par godina je izaslo na svjetlost dana da dole te zapadnohercegovacke portale i forume finansiraju iz Rs-a, bilo je pomena i rajka vasića...
To ne vjerujem ...
Benjo34

#3859 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Benjo34 »

Na koji način se može prijaviti i kome ovo pisanje na HB forumu?
DonieBrasco

#3860 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by DonieBrasco »

Badava prijavljujes nema zakona na nivou drazave za to.
300WinMag

#3861 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by 300WinMag »

Tu digitalnu umobolnicu je pokrenuo i održava Marko Njavro, ako se ne varam rođeni Sarajlija, oko 40-ak godina. On je administrator što piše pod nickom "Ministry of Sound". Ima tu još dosta likova poput Ivana Šušnjara nick "zrikavac", Dražen Pehar, Mlinarevićka "OldSkul", Zelenika, Crnjac ako se ne varam čak je i idiot Brne Gavrilović pisao gluposti tamo.

https://www.linkedin.com/in/marko-njavr ... bdomain=au

Uvijek sam se pitao kako su Hrvati mogli otvarati koncentracijske kampove za djecu, sad mi je jasno.

Samo majorizacija, za njihovo dobro.
Novak20

#3862 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Novak20 »

300WinMag wrote: 20/12/2020 19:46 Tu digitalnu umobolnicu je pokrenuo i održava Marko Njavro, ako se ne varam rođeni Sarajlija, oko 40-ak godina. On je administrator što piše pod nickom "Ministry of Sound". Ima tu još dosta likova poput Ivana Šušnjara nick "zrikavac", Dražen Pehar, Mlinarevićka "OldSkul", Zelenika, Crnjac ako se ne varam čak je i idiot Brne Gavrilović pisao gluposti tamo.

Uvijek sam se pitao kako su Hrvati mogli otvarati koncentracijske kampove za djecu, sad mi je jasno.

Kada si već tako dobro upućen i misliš da čitav narod treba majorizirati zbog bezveznog foruma, tko je onda pokrenuo Klix ?
Svaki narod ima svijetlu i tamnu stranu, dobre i loše ljude. Hrvati nisu iznimka kao ni Bošnjaci, Srbi, Nijemci.....
300WinMag

#3863 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by 300WinMag »

Novak20 wrote: 20/12/2020 21:44
300WinMag wrote: 20/12/2020 19:46 Tu digitalnu umobolnicu je pokrenuo i održava Marko Njavro, ako se ne varam rođeni Sarajlija, oko 40-ak godina. On je administrator što piše pod nickom "Ministry of Sound". Ima tu još dosta likova poput Ivana Šušnjara nick "zrikavac", Dražen Pehar, Mlinarevićka "OldSkul", Zelenika, Crnjac ako se ne varam čak je i idiot Brne Gavrilović pisao gluposti tamo.

Kada si već tako dobro upućen i misliš da čitav narod treba majorizirati zbog bezveznog foruma, tko je onda pokrenuo Klix ?
Svaki narod ima svijetlu i tamnu stranu, dobre i loše ljude. Hrvati nisu iznimka kao ni Bošnjaci, Srbi, Nijemci.....
Kakve veze ima Klix sa tim đubrištem duševnih bolesnika? Klix je normalan forum, građanski.

Stvar je u tome da Hrvati nisu takvi jer je par budala zločesto već se radi o kulturološkim i mentalitetskim determinantama čitavog naroda.

Jednostavno vole mrziti, uživaju u mržnji, na neki morbidan način im je drago i kad drugi njih mrze. Zato su npr. opsjednuti Suljagićem i Bajrovićem iako su obojica politički irelevantni. To ih privlači.
_Scarlett_

#3864 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by _Scarlett_ »

Kao sto rekoh na drugoj temi - ogromna vecina Hercegbosanaca tamo ne zivi u BiH. Iz Zagreba, Splita, Beca, Minhena likuju kako se Bosnjaci isele :D I kao sto se pokazalo po ko zna koliki put danas - mnogo su jaci virtuelno nego sto su uzivo. Na HB forumu spremni i zaklati i izvrsiti teroristicke napade i unistiti listice SDA i sta sve ne, uzivo ih Bosnjaci sisaju po izlaznosti.
_Scarlett_

#3865 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by _Scarlett_ »

300WinMag wrote: 20/12/2020 22:00

Kakve veze ima Klix sa tim đubrištem duševnih bolesnika? Klix je normalan forum, građanski.

Stvar je u tome da Hrvati nisu takvi jer je par budala zločesto već se radi o kulturološkim i mentalitetskim determinantama čitavog naroda.

Jednostavno vole mrziti, uživaju u mržnji, na neki morbidan način im je drago i kad drugi njih mrze. Zato su npr. opsjednuti Suljagićem i Bajrovićem iako su obojica politički irelevantni. To ih privlači.
Da budem fer, mislim da se ne radi o Hrvatima generalno, nego konkretno o Hrvatima iz BiH. Cak su ogorceni na Hrvate iz HR jer ne mrze Bosnjake dovoljno :-D
Hendrix

#3866 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Hendrix »

I ja sam ostao sokiran prvi put kada sam vidio taj forum... onakva kolicina mrznje i fasizma, to se rijetko vidja.

Najjaca je tema o Sarajevu gdje stavljaju apsolutno svaki vijest iz crne hronike i nasladjuju se kako se bosnje ubijaju u Kabulu ili kako vec zovu Sarajevo, ono kao mi krimos do krimosa i teroriste sve do jednog. Totalno bizarni likovi ali zato kada se spomene Covic uvijek stavljaju Dr. ispred imena , cisto da se zna ko je capo ti tutti capi.

Onda sam jednom prilikom na moru u Hrvatskoj odsjeo kod nekih ljudi iz Mostara jer nas uobicajeni smjestaj nije bio dostupan i zena nam predlozi te ljude i hajd. Njihove tinejdzerke kcerke su mene i zenu apsolutno sokirale, znaci nismo mogli sebi doci od njihovog nepoznavanja Bosne. Pitaju nas kako je u Sarajevu ide li jos serijatska policija po parkovima a mi ono molim? I kao cule smo u Zenici isto vehabije hodaju ulicama i cure tuku... mi ono sta vam je ba. Onda skontamo da one nisu nikada u zivotu otisle sjevernije od Mostara, to je njima zabranjena zona... Afganistan, Talibani tamo cekaju u zasjedi. Ne smiju da pomisle da posjete Sarajevo jer tamo Hrvate kao traze i sikaniraju... tek u neka doba mi skontamo one misle mi Hrvati ba, valjda im je nepojmljivo da neki musliman kod njih iznajmi stan i da ne nose marame i izgledaju kao iz Afganistana, piju vino itd... mi se ono pokupili odma ujutro i razgulili. Znaci citave generacije djece odrastaju u Hercegovini kroz propagandu kao sto je taj forum, ona se uce da mrze i da se boje talibana. Uzasno.
300WinMag

#3867 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by 300WinMag »

_Scarlett_ wrote: 20/12/2020 22:28

Da budem fer, mislim da se ne radi o Hrvatima generalno, nego konkretno o Hrvatima iz BiH. Cak su ogorceni na Hrvate iz HR jer ne mrze Bosnjake dovoljno :-D
Radi se generalno o Hrvatima gdje god žive. Hrvati iz kifle nas ne mrze jer nisu ratovali sa nama, čak postoji neki sentiment kod krajnje desnice prema Bošnjacima. Ali zato preziru Srbe isto kao što lokalni ovdje preziru nas. Ismijavanje i slavljenje Jasenovca, provokacije, lupanje ćirličnih tabla, zlostavljanje srpskih turista 30 god nakon rata, okrivljavanje one male manjine što je ostala da upravljaju Hrvatskom :-)

Jednostavno vole to, takvo ponašanje percipiraju kao potentnost i dominaciju dok s druge strane pasivnost i miroljubivost vide kao slabost. Osjećaju se pomalo buntovno kad to rade. Radi se o općenito kulturološkim crtama tog naroda.
300WinMag

#3868 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by 300WinMag »

Hendrix wrote: 20/12/2020 22:41

I ja sam ostao sokiran prvi put kada sam vidio taj forum... onakva kolicina mrznje i fasizma, to se rijetko vidja.

Najjaca je tema o Sarajevu gdje stavljaju apsolutno svaki vijest iz crne hronike i nasladjuju se kako se bosnje ubijaju u Kabulu ili kako vec zovu Sarajevo, ono kao mi krimos do krimosa i teroriste sve do jednog. Totalno bizarni likovi ali zato kada se spomene Covic uvijek stavljaju Dr. ispred imena , cisto da se zna ko je capo ti tutti capi.

Onda sam jednom prilikom na moru u Hrvatskoj odsjeo kod nekih ljudi iz Mostara jer nas uobicajeni smjestaj nije bio dostupan i zena nam predlozi te ljude i hajd. Njihove tinejdzerke kcerke su mene i zenu apsolutno sokirale, znaci nismo mogli sebi doci od njihovog nepoznavanja Bosne. Pitaju nas kako je u Sarajevu ide li jos serijatska policija po parkovima a mi ono molim? I kao cule smo u Zenici isto vehabije hodaju ulicama i cure tuku... mi ono sta vam je ba. Onda skontamo da one nisu nikada u zivotu otisle sjevernije od Mostara, to je njima zabranjena zona... Afganistan, Talibani tamo cekaju u zasjedi. Ne smiju da pomisle da posjete Sarajevo jer tamo Hrvate kao traze i sikaniraju... tek u neka doba mi skontamo one misle mi Hrvati ba, valjda im je nepojmljivo da neki musliman kod njih iznajmi stan i da ne nose marame i izgledaju kao iz Afganistana, piju vino itd... mi se ono pokupili odma ujutro i razgulili. Znaci citave generacije djece odrastaju u Hercegovini kroz propagandu kao sto je taj forum, ona se uce da mrze i da se boje talibana. Uzasno.
Ne mora značiti da fakat to misle. Moguće da su te takve stvari pitali jer hoće suptilno da te uvrijede. Pasivna agresija. Jer vjeruj mi, to sa Afganistanom i talibanima su gluposti. Poznaju oni jako dobro Bosnu i Bošnjake, da je stvarno tako kao što oni kofol glume da ne znaju ispalili bi se oni davno jer se užasno boje islama.

Ti si normalan čovjek, Bošnjak, građanin i taj mentalni sklop ti je nepoznat, jer si normalan. I ja sam s njima nekada djelovao kao francuska sobarica i pitao se zašto se ponašaju tako kako se ponašaju i pričaju to što pričaju. Kasnije sam se upoznao sa psihologijom južnoslavenskog kršćanina.
_Scarlett_

#3869 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by _Scarlett_ »

300WinMag wrote: 20/12/2020 22:43

Radi se generalno o Hrvatima gdje god žive. Hrvati iz kifle nas ne mrze jer nisu ratovali sa nama, čak postoji neki sentiment kod krajnje desnice prema Bošnjacima. Ali zato preziru Srbe isto kao što lokalni ovdje preziru nas. Ismijavanje i slavljenje Jasenovca, provokacije, lupanje ćirličnih tabla, zlostavljanje srpskih turista 30 god nakon rata, okrivljavanje one male manjine što je ostala da upravljaju Hrvatskom :-)

Jednostavno vole to, takvo ponašanje percipiraju kao potentnost i dominaciju dok s druge strane pasivnost i miroljubivost vide kao slabost. Osjećaju se pomalo buntovno kad to rade. Radi se o općenito kulturološkim crtama tog naroda.
Nisi u pravu, cak stavise, cini mi se da si mozda zbog toga sto si bio clan HB foruma predugo postao isti kao oni. Tamo dominiraju ljudi koji su takvog mentalnog sklopa, tj doslovno citav svjetonazor grade iz mrznje prema Bosnjacima. Ali kao sto rekoh, tamo se okupila najradikalnija i najkrvolocnija struja BH Srba i Hrvata. Cak u realnom zivotu u Hercegovini nije toliko radikalno kao na tom forumu. Kao sto su i ovi izbori pokazali, po ko zna koji put, velika tiha manjina BH Hrvata ja apaticna. To ne znaci da vole Bosnjake, jednostavno da imaju druge brige nego ljudi na tom forumu koji, ponavljam, mahom iz dijaspore ili Hrvatske* pisu.

*Radi se naravno o ljudima porijeklom iz BiH koji zive u HR. Tek je nekih 10% ljudi Hrvati iz HR. Ima puno vise Srba tamo nego Hrvata iz HR.
300WinMag

#3870 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by 300WinMag »

_Scarlett_ wrote: 20/12/2020 22:53
300WinMag wrote: 20/12/2020 22:43

Radi se generalno o Hrvatima gdje god žive. Hrvati iz kifle nas ne mrze jer nisu ratovali sa nama, čak postoji neki sentiment kod krajnje desnice prema Bošnjacima. Ali zato preziru Srbe isto kao što lokalni ovdje preziru nas. Ismijavanje i slavljenje Jasenovca, provòokacije, lupanje ćirličnih tabla, zlostavljanje srpskih turista 30 god nakon rata, okrivljavanje one male manjine što je ostala da upravljaju Hrvatskom :-)

Nisi u pravu, cak stavise, cini mi se da si mozda zbog toga sto si bio clan HB foruma predugo postao isti kao oni. Tamo dominiraju ljudi koji su takvog mentalnog sklopa, tj doslovno citav svjetonazor grade iz mrznje prema Bosnjacima. Ali kao sto rekoh, tamo se okupila najradikalnija i najkrvolocnija struja BH Srba i Hrvata. Cak u realnom zivotu u Hercegovini nije toliko radikalno kao na tom forumu. Kao sto su i ovi izbori pokazali, po ko zna koji put, velika tiha manjina BH Hrvata ja apaticna. To ne znaci da vole Bosnjake, jednostavno da imaju druge brige nego ljudi na tom forumu koji, ponavljam, mahom iz dijaspore ili Hrvatske* pisu.

*Radi se naravno o ljudima porijeklom iz BiH koji zive u HR. Tek je nekih 10% ljudi Hrvati iz HR. Ima puno vise Srba tamo nego Hrvata iz HR.
Ja nisam nikad bio član tog foruma niti ga čitam ikako, stvar mentalne higijene.

Naravno da i među njima ima relativno normalnih ljudi. To niko ne poriče. Međutim, onakva mržnja je specifična. Mi Bošnjaci mrzimo drugačije.
Kod njih je to neka kombinacija sveopće moralne apatije i bankrota, ne mare puno za dobro i zlo. U Hrvatskoj se svake godine počini infanticid od cca. 40k abortusa. Jebe im se. Nekako nemaju ljudskosti.
_Scarlett_

#3871 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by _Scarlett_ »

300WinMag wrote: 20/12/2020 23:06

Naravno da i među njima ima relativno normalnih ljudi. To niko ne poriče. Međutim, onakva mržnja je specifična. Mi Bošnjaci mrzimo drugačije.
Kod njih je to neka kombinacija sveopće moralne apatije i bankrota, ne mare puno za dobro i zlo. U Hrvatskoj se svake godine počini infanticid od cca. 40k abortusa. Jebe im se. Nekako nemaju ljudskosti.
Sada zvucis kao Biljana Plavsic :D

Ostajem pri svome - tj da se na HB forumu jednostavno skupilo ono najradikalnije sto postoji u hrvatskom nacionalnom korpusu. Cak mislim da je dovelo do nekih doslovno psihickih poremecaja kod velikog dijela njih, kad vidis kako se ponasaju odredjeni njihovi forumasi (onaj Susnjar recimo sto redovno pisa po samim Hrvatima i kune se u Srbe ili onaj Zelenika sto je htio promijeniti prezime jer njegovo prezime nosi neka politicarka koja mu nije po ukusu). Ono, vidis tacno da nisu bas citavi mentalno. Nevoljenje Bosnjaka, opsjednutost Bosnjacima im je preotela kontrolu nad zivotom i psihom nekako.

Velika vecina Hrvata u HR je jednostavno previse ravnodusna prema Bosnjacima da bi bila ista kao oni. Nisu u istoj psihozi.
exliberal-ex

#3872 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by exliberal-ex »

Forum Klix sankcionise govor mrznje ali ako pogledas Klix naslovnu stranu i komentare koji su ispod vjesti....mislim o cemu mi ovdje pricamo, od zla oca i gore matere.
Sto se tice tog hrvatskog foruma nisam nikad bio tamo i posteno da ti kazem neinteresuje me tako da nemogu govorit sta pisu i komentarisu ali ovaj forum pratim....bas dugo pa znam sta pricam.
Hendrix

#3873 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Hendrix »

300WinMag wrote: 20/12/2020 22:49 Ne mora značiti da fakat to misle. Moguće da su te takve stvari pitali jer hoće suptilno da te uvrijede. Pasivna agresija. Jer vjeruj mi, to sa Afganistanom i talibanima su gluposti. Poznaju oni jako dobro Bosnu i Bošnjake, da je stvarno tako kao što oni kofol glume da ne znaju ispalili bi se oni davno jer se užasno boje islama.

Ti si normalan čovjek, Bošnjak, građanin i taj mentalni sklop ti je nepoznat, jer si normalan. I ja sam s njima nekada djelovao kao francuska sobarica i pitao se zašto se ponašaju tako kako se ponašaju i pričaju to što pričaju. Kasnije sam se upoznao sa psihologijom južnoslavenskog kršćanina.
Ma vjeruj da nije tako bilo, znam na sta mislis ali one su to pitale nekako stidno isto ono kao nece da nas uvrijede ali ih bas interesuje da cuju iz prve ruke. Pravo cudan osjecaj kad zivis u istoj drzavi a ove cure imaju apsolutno pogresnu sliku o dijelu iz kojeg ti dolazis. I da nikada vjerovatno nece krociti sjevernije od Mostara je fakat uzas i na kraju ce zavrsiti negdje u Evropi ili svijetu kao i vecina omladine sa putovnicom.
300WinMag

#3874 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by 300WinMag »

_Scarlett_ wrote: 20/12/2020 23:12
300WinMag wrote: 20/12/2020 23:06

Sada zvucis kao Biljana Plavsic :D

Ostajem pri svome - tj da se na HB forumu jednostavno skupilo ono najradikalnije sto postoji u hrvatskom nacionalnom korpusu. Cak mislim da je dovelo do nekih doslovno psihickih poremecaja kod velikog dijela njih, kad vidis kako se ponasaju odredjeni njihovi forumasi (onaj Susnjar recimo sto redovno pisa po samim Hrvatima i kune se u Srbe ili onaj Zelenika sto je htio promijeniti prezime jer njegovo prezime nosi neka politicarka koja mu nije po ukusu). Ono, vidis tacno da nisu bas citavi mentalno. Nevoljenje Bosnjaka, opsjednutost Bosnjacima im je preotela kontrolu nad zivotom i psihom nekako.

Velika vecina Hrvata u HR je jednostavno previse ravnodusna prema Bosnjacima da bi bila ista kao oni. Nisu u istoj psihozi.
Ma kakva Biljana, ona je uzročno-posljedičnu vezu vidjela u genetici, ja u kulturi i religiji. :mrgreen:

A što se tiče psihičkih poremećaja to je evidentno, pola tog foruma je konstantno u afektivnom stanju i boluje od PTSPa.
Mislim da si naivna ako misliš da je ono neka marginalna skupina a ne uobičajen diskurs i sentiment.
Zapitaj se zašto nema takvih pojava među Bošnjacima iako smo daleko više propatili od njihove ruke nego oni od naše.
_Scarlett_

#3875 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by _Scarlett_ »

300WinMag wrote: 20/12/2020 23:31

Ma kakva Biljana, ona je uzročno-posljedičnu vezu vidjela u genetici, ja u kulturi i religiji. :mrgreen:

A što se tiče psihičkih poremećaja to je evidentno, pola tog foruma je konstantno u afektivnom stanju i boluje od PTSPa.
Mislim da si naivna ako misliš da je ono neka marginalna skupina a ne uobičajen diskurs i sentiment.
Zapitaj se zašto nema takvih pojava među Bošnjacima iako smo daleko više propatili od njihove ruke nego oni od naše.
Nema takvih pojava kod nas jer smo duse od ljudi i bolji nego sto komsije zasluzuju :kiss:

Da se razumijemo, ne kazem da ne treba biti oprezan, iako takvi ljudi mozda nisu u vecini, mogu praviti puno stete ako dodje do rata i slicno. To je tacno taj tip koji u ratu izgubi sve inhibije kojih inace nema puno i siluje i kolje.

Samo kvalitetno izmajorizirati ih i inace ignorisati koliko se moze :)
Locked