FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Ambula

#13951 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ambula »

bhnapoleon1 wrote: 18/12/2020 21:40
chelo wrote: 18/12/2020 20:31 Ja bih ovom Radoviću dao cijelu Federaciju i 10 kantona da vodi.
Lik dominira. Etika mu je pod kožom. Vjerovatno mu i Karadžić na zidu visi, ali ovaj ne šupljira nacionalistički. I ne gusla, ne znam rekoh li to.
Gori su ovi od Dodika
Rastuzim se kad ovo procitam. Mozda vise govori o nasim kapacitetima da mozemo izac samo sa konjinom Dodikom koji sam sebe dovede na crne liste i blokira sebi sve puteve. Ako gledas u tom kontekstu onda jesu gori od Dodika jer ce Dodik sam sebe srusti a mozda povuc sve za sobom.
Ali me bas nerviraju te novonastale floskule da svu svi gori od Dodika ako je tolko dobar kuci ga nosite. Naravno da je "gori" od Dodika jer je pametniji i sposobniji hiljadu puta od njega, ako mislis u tom kontekstu, onda se mozda i mogu slozit.

DODIK JE COVJEK KOJI NE ZELI EKONOMSKI NAPREDAK NI ENTITETA, NI DRZAVE JER TAJ PROCES DONOSI SAMO OPCE DOBRO OVOJ DRZAVI I ON JE JEDINI SPREMAN DA SVE KOCI PO CIJENU NEKIH DRUGIH STVARI, OSTALI NISU SPREMNI NA TO I ODMAH SU BOLJI.

A sto se tice Senada, ne bih da zvucim kao da vrijedjam al mi se u pojedinim trenucima cini kao da je otupio malo u glavi. Nepovezano prica, sporo, gestikulise, nema jasnu koncepciju emisije i pitanja, vecina se svodi zbrda dola ko sto bi rekli. Nekada je bas negledljivo al zbog njegovog nekog šmeka i renomea od prije je izgurao u najgledaniju emisiju. Al zbog viskoh ocekivanja nekada zna izgledati vrlo amaterski i mahalski
chelo

#13952 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

Ekipa,
Ako će Radović, Sarajlija:
Svjestan međunarodnog subjektiviteta BiH gdje sinoć konstatuje da je Rusija ozbiljna zemlja i da kredite daje državama a ne entitetima;
Predan umanjenju vanjskotrgovinskog deficita Države raditi na restrukturiranju i podsticanju privrede (jednog ili oba entiteta) kroz jačanje grana domaće privrede (prehrambeni, voćarstvo);
Voditi carinsku politiku do izjednacenja snaga, a nakon toga slobodna trgovina;
Zaduživati se tek prateći stvaranje nove vrijednosti radi održivosti povrata duga;
Držati (uzajamnog) principa odriješenih ruku bez stranačkih uslovljavajnja nekim droljicama po agencijama i zaposljavanjima da bi dobio ruku na Vijeću ministara;
Evo mu od mene stolica na Vječnoj vatri pa nek gusla svake srijede. Međutim, prevelik je on gospodin za nacio orgijanje i za neke promptno "gori od Dodika". Perfidniji reko bi naš čovjek. E takvi ne znaju sta bi sa Srbima uopšte. A države u Factory reset vatijanti bez Srba nema.
Ako je on tip koji se kvalitetno bavi mojim prosperitetom, nasljeđe je nebitno. Meni ako primanja porastu eto mene na liturgiji. I obratno (želim vjerovat). Btw tip je urban i solidan.

Sve ovo pada u vodu ako počnu organi stranke da ga oblikuju.
U ovoj fazi davanja šanse nekom, na ovu njegovu prezentaciju o sebi reci da je on beskurac teški je paradoks u ovim vremenima.
Jer ne možemo računati samo na par Srba s Čengić Vile kao poželjnim u politici.

Što bi reko Tihić, a šta je alternativa...
dzumandzic1

#13953 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dzumandzic1 »

Kakav god je dodik i snsd, hiljadu puta su bolji nego opozicija srpske. Ovi iz sds bi razvalili bosnu i osamostalili rs. Snsd to nece uraditi jer oni samo zele se obogatiti a i to je lose ali ako biras izmedju dva zla, ja bih prije izabrao snsd jer dodik je priznao genocid i isto tako je BiH pogurao u nato
karanana

#13954 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Tako je. Pa evo i ovaj semir ceric koke od sinoc, kako napada dodika? Tako sto kaze da je prenijeo 40 ovlastenja na BIH. Populista. Ali za to nije kriv ni koke ni stanivuk ni dodik, nego narod koji ih bira i koji to hoce. I sta onda uraditi da promijenis svijest milion ljudi? Ja kazem nista, nikad se nista promijeniti nece niti ce doci neka normalnija opcija.
Ambula

#13955 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ambula »

dzumandzic1 wrote: 19/12/2020 18:01 Kakav god je dodik i snsd, hiljadu puta su bolji nego opozicija srpske. Ovi iz sds bi razvalili bosnu i osamostalili rs. Snsd to nece uraditi jer oni samo zele se obogatiti a i to je lose ali ako biras izmedju dva zla, ja bih prije izabrao snsd jer dodik je priznao genocid i isto tako je BiH pogurao u nato
Pa SDS-PDP su bili na vlasti na nivou BIH 2014-2018 i svako pri zdravoj pameti od velikobosnjaka Baketa do NIP-ovaca i Kojovica i Niksica bi ih prije izabrao za partnere. O tome je bespredmetno diskutovati. Cak su spominjali i 2018. da ubace SDS I PDP al nisu mogli zbog Doma naroda.
Tako da ta prica gori-bolji od Dodika ne pije vodu jer je svima poznato da je lakse sa njima.

Jedino ko bi bio protiv toga je HA-DE-ZE :D
chelo

#13956 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

E jest mi kapital što je Dodik "priznao" genocid, a izvještaj pravio Čavić iz SDS-a. Ja mislim da je SDS ostao do danas jos bi više zuba polomili i ovlaštenja prenijeli. Ovako im Dodik donio "novo vrijeme" svojim osebujnim kafanskim odbijanjem principa i naredbi MZ. Krenulo je ismijavanjenm, sad smo razjareni. Jel vam lakše intelektualca slomit argumentacijom ili budali tražit njemu ravnu doskočicu, pa ti na kraju kažu svi ste isti.
karanana

#13957 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Nacionalna politika je ista. Svi zele jaku srpsku, svi zele ono sto je ratom napravljeno. Svi bi se sutra otcjepili. E u tom slucaju biram barem onog ko je poceo libelarnije i nenacionalnije (dodik) nego onog ko je iz rata izaso uz karadzica plavsicku koljevica krajisnika....(sdsovci). Dodik je biznisman i zato je prevrtljivac i zato je promijenio stav. S takvim se moze lakse.

Ko su gosti danas? Dosadno garant dok se ne javljate.
dzumandzic1

#13958 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dzumandzic1 »

Aposlutno. Dodik i SNSD samo zele vlast i "moraju" "braniti" rs od bosnjaka i ovih ostalih. Licno ne bi volio da SDS i PDP budu na vlasti. Dokaz tome je intervju Stanivukovica sa Senadom gdje je covjek apsolutni nacionalista za razliku od Dodika, na kojem se ocigledno vidi da se za....va

I onaj cirkus kad je pdp donio zastave NATO-a u parlamentu rs je dokaz da su seljadija nacionalisticka
chelo

#13959 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

Čovjek 14 godina aktivno delegitimiše BiH, postavlja ploče, daje odlikovanja. Uredu poštujem važnije je ko je klao nego krao, simbolika je jaka. Ali nekako obrnule se uloge... A mi evo 25 godina utapamo živote prihvatajući kancerogeno stanje oboljele BiH bez smrtnog ishoda jer tobože Mile je kafanska seprtlja u odnosu na sdsovce. Ne zna to privest kraju. Daj Bože momci.
Treba druga podjela karata. Sa ovima iz rata baš. Ja bih zato da ih se uvrsti u operativne tokove vlasti pa da vidimo sta ko zna i poduzima. Konkretno i ogoljeno.
Last edited by chelo on 19/12/2020 20:33, edited 1 time in total.
Ambula

#13960 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ambula »

karanana wrote: 19/12/2020 20:13 Nacionalna politika je ista. Svi zele jaku srpsku, svi zele ono sto je ratom napravljeno. Svi bi se sutra otcjepili. E u tom slucaju biram barem onog ko je poceo libelarnije i nenacionalnije (dodik) nego onog ko je iz rata izaso uz karadzica plavsicku koljevica krajisnika....(sdsovci). Dodik je biznisman i zato je prevrtljivac i zato je promijenio stav. S takvim se moze lakse.

Ko su gosti danas? Dosadno garant dok se ne javljate.
Mislim da podcjenjujes onoga koji se mora dokazivati da je nacionalista i patriota kao sto je Dodik morao. Ima tumacenje koje kaze da su oni opasniji od samih nacionalista. Da je Sarovic bio umjesto Dodika ovih 14 godina, RS bi bila znatno slabija nego danas. To je sigurno, tj. sa manje nadleznosti.
sandzokan

#13961 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sandzokan »

zippoo87 wrote: 19/12/2020 12:21
Eh tu nastupaju problemi i sumska hostorija plemena :D
Nece Senad odmah da covjeka forsira...on to samo ovim mladjim radi...a ovom covjeku i da hoce,ne bi mogao nista,jer je ocito pametniji od Senada...pa nije htio da cacka mecku :D
Mislim da treba biti dosljedan pa svima koji dolaze iz RS-a postaviti ta pitanja, ako je već krenuo da ih nameće. Nema smisla da početnika Draška pola sata "cijedi" sa tim pitanjima, a nekome ih uopšte ne postavi.
nazalost,skoro sam siguran da po pitanjima mitomanije i ostalih gluposti,ovaj Radovic nije ni po cemu drugaciji od ostalih iz RSa
I da jeste za mikron drugačiji, ne smije to priznati. Bolje mu je da ga ufate na gej orgijama nego da pokaže empatiju prema "poturicama". Mirjana Karanović, znači glumica a ne političarka, je imala probleme u Srbiji zbog uloge silovane žene u "Grbavici".
dzumandzic1

#13962 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dzumandzic1 »

Slaba rs znaci veca sansa za njen pad. Ako dodju ovi iz sds oni ce samo jacati srpsku a to je u jednu ruku lose ako gledamo na BiH
chelo

#13963 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

Je li Mijatović rješenje?
dzumandzic1

#13964 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dzumandzic1 »

chelo wrote: 19/12/2020 21:38 Je li Mijatović rješenje?
Jeste posto SDP zagovara ustavne promjene koje bi oslabile rs a ojacale BiH
banjaluka078

#13965 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by banjaluka078 »

https://www.faktor.ba/vijest/sdp-ovac-v ... imo-280754
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#13966 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Jes debeo na tom snimku a sad je bas smrsao, respect
karanana

#13967 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Koci im link na boksu. Spor internet.
mc-twin

#13968 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mc-twin »

Vi ste ocito pogrijsili forum i temu... Nije tema politika nego Face tv.
dzumandzic1

#13969 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dzumandzic1 »

mc-twin wrote: 19/12/2020 22:32 Vi ste ocito pogrijsili forum i temu... Nije tema politika nego Face tv.
Pricamo o covjeku koji je juce bio kod Senada. A on je SDS
mc-twin

#13970 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mc-twin »

dzumandzic1 wrote: 19/12/2020 23:03
mc-twin wrote: 19/12/2020 22:32 Vi ste ocito pogrijsili forum i temu... Nije tema politika nego Face tv.
Znam,ali...
dzumandzic1

#13971 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dzumandzic1 »

mc-twin wrote: 19/12/2020 23:14
dzumandzic1 wrote: 19/12/2020 23:03
Znam,ali...
Dobro, necemo vise :wink:
chelo

#13972 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

banjaluka078 wrote: 19/12/2020 22:04
https://www.faktor.ba/vijest/sdp-ovac-v ... imo-280754
Evo ga popio BH pilulu, šta sad...
https://youtu.be/u3r8zAnZSLM
baglama

#13973 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by baglama »

Najavio Sence u subotu ,cjelodnevno javljanje za izbore u Mostaru sutradan, i od tada ni glasa ,ni traga.
Gluho bilo ,da ga nije ko namariso.
bunk

#13974 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bunk »

Stao kod Gojka da gricnu sta i zaglavili :lol:
dzumandzic1

#13975 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dzumandzic1 »

Sto ona mala spusti Cikotica :lol:
Locked