Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gerro wrote: ↑16/12/2020 20:35
Sta vam se desava sa slikom? Sport klub 1 se ne da gledati koliko sjecka i preskace. Sta mi placamo da mi je znati
Zdravo @Gerro,
Žao nam je zbog poteškoća koje su se pojavile u radu servisa. Rado ćemo izvršiti detaljnu provjeru. Molimo Vas da nam dostavite korisničke podatke u inbox. Stojimo Vam na raspolaganju.
Pozdrav ljudi. Da li imate neki prijedlog za router. Trebam pokriti tri sprata kuce. Trenutno imam jedan router i repeater i to dosta dobro funkcionise za dva sprata. Zanima me na sta obratiti paznju kod kupovine, jacina antene u db, i td.
Kad neko nema SK onda kuknjava kako bi samo gledao engleze, spance itd., a kad imas sk onda "e tu se nista ne gleda, samo arena ide iseria a i bh liga"
ja pratim prevashodno engleze i spance ali također i derbije u ostalim ligama kao i ligu prvaka i ako arene izgubimo, govorim u svoje ime, to je drastično opadanje kvaliteta ponude/usluge...još nikad nam nisu adekvatnu zamjenu dali za discovery grupu kanala. Ja bih dao 180 drugih kanala, od domaćih do regionalnih samo da arene ne diraju..inače ne gledam puno kanala ali telemachu je trend posljednjih godina da ukida sve one koje ustvari gledam
Radar71 wrote: ↑17/12/2020 09:19
@Telemach kako aktivirati dodatni saobraćaj i koliko se plaća
Zdravo @Radar71,
Navedena opcija trenutno nije dostupna, ali radimo na tome da uskoro bude. O svim izmjenama ćete, naravno, biti blagovremeno obaviješteni.
Hvala Vam što koristite naše usluge. Stojimo na raspolaganju za sva pitanja.
Zdravo @Radar71,
Navedena opcija trenutno nije dostupna, ali radimo na tome da uskoro bude. O svim izmjenama ćete, naravno, biti blagovremeno obaviješteni.
A ne bi vam skodio prijevremeni reset, u pitanju izolacija i dostupan samo unifi
Zdravo @Radar71,
A ne bi vam skodio prijevremeni reset, u pitanju izolacija i dostupan samo unifi
@Radar71,
Ukoliko nam dostavite korisničke podatke u pp, možemo provjeriti trenutni status UniFi aplikacije.
shape of despair wrote: ↑17/12/2020 10:45
Pitanje za unifi. Da li se povezivanje vrši na 2,4ghz ili na 5ghz i može li se izabrati i kako?
Zdravo @shape of despair,
Ukoliko se spajate na HGW gdje postoji i 5GHz povezati će se automatski na pomenutu mrežu, ukoliko je dovoljno jak signal. Proces zavisi od uređaja koji se spaja i udaljenosti od pristupne tačke na koju se spaja. Na pojedinim uređajima će pokazati da je dostupna 5GHz mreža, ali pošto je isti naziv pokazuje 2.4G/5G. Za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
Dobio sam ponudu od Telemacha,da predjem na Eon full duo uz ugovor na 24 mjeseca,hbo 12 mjeseci,+ pinkovi.
(Trenutno imam eon ligh duo) 12 mjeseci placati 47,50 a onda 12 mjeseci placati 59,50.
Razmisljam jos o ponudi,jedino sto mi se ne svidja je cijena(1284 Km za 24 mjeseca)a vidim ovu reklamu 6 mjeseci po 1 Km.
Trenutni mi ugovor istice za 6-7 mjeseci vjerujem da bi tada ponuda bila bolja.
A to opet je 300 km svakako.
Sta vi forumasi mislite o ovome.
Koji browsner koristi eon box,i kako radi.
Almir_ wrote: ↑17/12/2020 12:55
Dobio sam ponudu od Telemacha,da predjem na Eon full duo uz ugovor na 24 mjeseca,hbo 12 mjeseci,+ pinkovi.
(Trenutno imam eon ligh duo) 12 mjeseci placati 47,50 a onda 12 mjeseci placati 59,50.
Razmisljam jos o ponudi,jedino sto mi se ne svidja je cijena(1284 Km za 24 mjeseca)a vidim ovu reklamu 6 mjeseci po 1 Km.
Trenutni mi ugovor istice za 6-7 mjeseci vjerujem da bi tada ponuda bila bolja.
A to opet je 300 km svakako.
Sta vi forumasi mislite o ovome.
Koji browsner koristi eon box,i kako radi.
diablobih wrote: ↑17/12/2020 13:07
Je li ovo opet adra glumi podrsku Telemacha
Gdje?
Napravio neko account koji se zove TeLemach ili tako nesto i pisao dok mu nisu izbrisali postove.
@Almir_
Po meni je to solidna ponuda, neces dobiti tu ponudu od 1 KM 6 mjeseci, jer si kao novi korisnik nekad slicno dobio. Tvoje pare, tvoja odluka na kraju krajeva.