Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aditon wrote: ↑07/12/2020 09:14
jutros prilikom paljenja boxa, pojavio se update. Zna li neko šta je novo s ovim updateom?
Update EON-a ili Boxa?
mislim da se eon updateovo...
govorio sam i ranije da bi dobro bilo da se izbaci prije update pop up prozorčić u kojem bi malo detaljnije bilo opisano na šta se update odnosi. Također, dobro bi bilo da imamo izbora da li da prihvatimo ili ne neki update, ili ukoliko se desi neki problem nakon update da se manualno može vratiti na stanje prije update...ovdje nema te mogućnosti.
MMM1977 wrote: ↑07/12/2020 15:07
Telemach, nađi mi tehničku mogućnost priključka molim te, ne pitam šta košta. Samo da ovo smeće od telekoma izbacim iz kuće
Zdravo MMM1977,
Zahvaljujemo se na javljanju i interesovanju za naše usluge.
Ljubazno Vas molimo da nam dostavite tačne adresne podatke i kontakt broj, kako bismo provjerili da li postoje tehničke mogućnosti priključka naših usluga na Vašoj adresi.
Ako budemo u mogućnosti da realiziramo Vaš zahtjev, rado ćemo Vas pozvati i detaljno upoznati s ponudom i pogodnostima.
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.
player_ wrote: ↑07/12/2020 15:13
Eurosport ne radi trenutno crn ekran
Zdravo player_,
Signal na svim Eurosport kanalima se uredno emituje.
U slučaju da još uvijek imate poteškoće u distribuciji signala, ljubazno Vas molimo da nam korisničke podatke dostavite u inbox, kako bismo proslijedili zahtjev za detaljnu provjeru.
Pandakonda wrote: ↑07/12/2020 23:29
Zanima me kada će se (i da li će uopste) HBO prebaciti na HBO Max ?
HBO GO će se ugasiti sredinom 2021. godine, a umjestp njega će biti dostupan HBO Max uz isti sadržaj koji je imao HBO GO + dodatne ekskluzivne HBO sadržaje.
Pandakonda wrote: ↑07/12/2020 23:29
Zanima me kada će se (i da li će uopste) HBO prebaciti na HBO Max ?
HBO GO će se ugasiti sredinom 2021. godine, a umjestp njega će biti dostupan HBO Max uz isti sadržaj koji je imao HBO GO + dodatne ekskluzivne HBO sadržaje.
Hvala puno sefe. Vidim da se polako siri i valjda necemo cekati do sredine 2021e za max
Radar71 wrote: ↑06/12/2020 06:38
Premium dobije benefit kakav ti sanjati mozes
I nije pijaca, ljudi nazvali 40 dana prije isteka ugovora, ponudili ponudu koja se ne odbija. Gospodska firma
Ja sam potpisao novi ugovor, premium, iskreno, na kraju dana, kad se sve sabere, zakinut sam za prošli ugovor.
Isto i ja poptiso novi ugovor eon premium. Dogovorio 20% manji racun ostatak kanala da otkljucaju. Nudili mi drugi eon box besplatno ali nemam potrebe za njim ali korektno od njiih. Za nekih 64 km za premium paket nema ni u svijetu.
Radar71 wrote: ↑06/12/2020 06:38
Premium dobije benefit kakav ti sanjati mozes
I nije pijaca, ljudi nazvali 40 dana prije isteka ugovora, ponudili ponudu koja se ne odbija. Gospodska firma
Ja sam potpisao novi ugovor, premium, iskreno, na kraju dana, kad se sve sabere, zakinut sam za prošli ugovor.
Isto i ja poptiso novi ugovor eon premium. Dogovorio 20% manji racun ostatak kanala da otkljucaju. Nudili mi drugi eon box besplatno ali nemam potrebe za njim ali korektno od njiih. Za nekih 64 km za premium paket nema ni u svijetu.
Meni ističe u februaru, ako mi ovo ponude kao tebi pristaću na produžetak.
c_g wrote: ↑07/12/2020 09:28
Meni ističe u februaru, ako mi ovo ponude kao tebi pristaću na produžetak.
Zdravo rida1976,
Sigurni smo da će kolege pronaći najbolju ponudu i pogodnost, kojom ćete biti zadovoljni.
Zašto telemach nema mogučnost kartičnog plaćanja u poslovnici u Hransom? 21. vijek, kontaš da na trafici i haman pijaci platiš karticom a ne u Telemachu.
Čekaš corona-red 30min. i da platiš, ne može. Idi u banku uzmi pare i donesi keš. Opet staneš u red.
Pauza wrote: ↑08/12/2020 09:32
Zašto telemach nema mogučnost kartičnog plaćanja u poslovnici u Hransom? 21. vijek, kontaš da na trafici i haman pijaci platiš karticom a ne u Telemachu.
Imas mogucnost online placanja racuna direktno na MojTelemach portalu, uneses podatke sa kartice i kliknes na Plati i odmah se proknjizi uplata.
Imas mogucnost online placanja racuna direktno na MojTelemach portalu, uneses podatke sa kartice i kliknes na Plati i odmah se proknjizi uplata.
To je dobra informacija, hvala ti. Ipak, mislim da poslovnica čijji j eprimarni posao naprata računa ima mogućnost da platiš karticom.
Ta opcija pokazuje stalno grešku već sam piao post i sliku postavio.
Nijednom nisam uspio pokrenuti online plaćanje ..
Pauza wrote: ↑08/12/2020 09:50
To je dobra informacija, hvala ti. Ipak, mislim da poslovnica čijji j eprimarni posao naprata računa ima mogućnost da platiš karticom.
Ovo ti je mnogo bolja opcija, ne izlazis nigdje, platis na portalu i miran si
samired wrote: ↑08/12/2020 09:53
Ta opcija pokazuje stalno grešku već sam piao post i sliku postavio.
Nijednom nisam uspio pokrenuti online plaćanje ..
Znam da si postavio, medjutim nije nista globalno, ako ti ne radi link na portalu, posalju ti oni direktan link za placanje na sms ili e-mail i zavrsis za minutu.
Čekaš corona-red 30min. i da platiš, ne može. Idi u banku uzmi pare i donesi keš. Opet staneš u red.
Zdravo Pauza,
Zadovoljstvo nam je što Vam možemo ponuditi novu opciju za plaćanje. Opcija podrazumijeva online plaćanje, bez provizije, pod nazivom Click to Pay. Uplatnica je unaprijed pripremljena, a plaćanje se vrši putem linka. Link je dostupan korisnicima uz e-račun, na Moj Telemach portalu ili putem SMS poruke ili e-maila adrese koji Vam se dostavlja na Zahtjev. Klikom na link za online plaćanje se dolazi na stranicu za plaćanje (online uplatnica), a na njoj su prikazani svi Vaši podaci uključujući i cjelokupno zaduženje sa danom plaćanja. Iznos zaduženja, trenutno, niste u mogućnosti promijeniti. U predviđena polja na online uplatnici je potrebno da unesete broj kartice, datum isteka kartice i CVC broj. Ukoliko je Vaša banka definisala da je za online plaćanje potrebno da unesete OTP kod, isti ćete dobiti u SMS poruci, te ga je potrebno unijeti u polje koje se otvara nakon iniciranja plaćanja. WS Pay servis komunicira direktno sa bankom tako da mi nemamo uvid u podatke Vaše platne kartice. Plaćanje je moguće izvršiti i karticom čiji vlasnik nije nosilac Ugovora. Trenutno je plaćanje omogućeno za kartice: Visa, Maestro, Master, American Express.
Nadamo se da smo uspjeli da Vam pojasnimo korištenje opcije online plaćanje. Ukoliko budete imali dodatnih pitanja, budite slobodni da nam se obratite.
Zdravo Pauza,
Zadovoljstvo nam je što Vam možemo ponuditi novu opciju za plaćanje. Opcija podrazumijeva online plaćanje, bez provizije, pod nazivom Click to Pay. Uplatnica je unaprijed pripremljena, a plaćanje se vrši putem linka. Link je dostupan korisnicima uz e-račun, na Moj Telemach portalu ili putem SMS poruke ili e-maila adrese koji Vam se dostavlja na Zahtjev. Klikom na link za online plaćanje se dolazi na stranicu za plaćanje (online uplatnica), a na njoj su prikazani svi Vaši podaci uključujući i cjelokupno zaduženje sa danom plaćanja. Iznos zaduženja, trenutno, niste u mogućnosti promijeniti. U predviđena polja na online uplatnici je potrebno da unesete broj kartice, datum isteka kartice i CVC broj. Ukoliko je Vaša banka definisala da je za online plaćanje potrebno da unesete OTP kod, isti ćete dobiti u SMS poruci, te ga je potrebno unijeti u polje koje se otvara nakon iniciranja plaćanja. WS Pay servis komunicira direktno sa bankom tako da mi nemamo uvid u podatke Vaše platne kartice. Plaćanje je moguće izvršiti i karticom čiji vlasnik nije nosilac Ugovora. Trenutno je plaćanje omogućeno za kartice: Visa, Maestro, Master, American Express.
Nadamo se da smo uspjeli da Vam pojasnimo korištenje opcije online plaćanje. Ukoliko budete imali dodatnih pitanja, budite slobodni da nam se obratite.
Tu ću aplikaciju koristiti onda kada bude moguće promijeniti iznos za uplatu a ne da je isti predefinisan. Nekad mi odgovara platiti samo jedan račun, nekad bi možda preskočio neki, naravno u roku koji je dozvoljen, a nekad bih pak htio da uplatim i unaprijed za par mjeseci..
Napravite mogućnost da se može izabrati iznos za uplatu i koristiću ovaj vid plaćanja. Do tada, samo pošta, banka i mobilno bankarstvo.
holowey wrote: ↑08/12/2020 11:04
na salteru kazem da zelim da platim za tri imena, cetiri razlicite adrese, cetiri razlicite usluge... kako to odraditi online?
Zdravo Pauza,
Sad preko čata na TM stranici dobio link na mail i prvi put platio račun online Click to Pay...
Jednostavno je i dobra je opcija da možeš odabrati da li želiš spremiti karticu ili ne.